WindWalkerMonk Публикувано на Юни 21 Report Share Публикувано на Юни 21 Юни е вече почти аут, кои песни слушахте до скъсване за първата половин година. Хайде душици! Подредбата няма значение :)))) 1. Преслава - Изтрезняваш ли 2. Галена - Добре ли си 3. Яница - Въртележката 4. Мария - Да ме гали 5. Галена - Сърце 6. Емануела - Скъпото се плаща 7. Преслава - да гори в любов 8. Тони Стораро / Галена - Шефката 9. Клеа - Шефката 10. Галена - Феноменален Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юни 21 Report Share Публикувано Юни 21 Клеа - Шефката 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Putin Публикувано Юни 21 Report Share Публикувано Юни 21 Акула - Емилия и Денис Изтрезняваш ли - Преслава Няма да ми мине - Галин и Лидия Феноменален - Галена 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Юни 22 Report Share Публикувано Юни 22 За сега така..... Преслава - Изтрезняваш ли Малката - Не ме занимавай Емилия и Денис Теофиков - Акула Валя ft. Яница - Пиле мое Галена - Сърце Лияна - Принцеса Мария - Да ме гали Анелия и DJ Живко Микс - Шампион Емануела - Скъпото се плаща Тиана - Аз съм ти проблемът 2 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Forbidden Публикувано Юли 9 Report Share Публикувано Юли 9 Галена и М Китич - Добре ли си Емилия и Денис - Тръгвай си 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.