Willy Публикувано на Юни 21 Report Share Публикувано на Юни 21 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
i810 Публикувано Юни 21 Report Share Публикувано Юни 21 Ъ?! Лия в ''Пайнер" ли е вече? Тази жена не остарява. Ако пуснем нейн клип от времето, в което е пропяла - до сега, все същата си е. Лятна песен и свежо видео. Но няма да го пусна отново, защото не ме грабна особено. Няма да успее да се наложи. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Юни 21 Report Share Публикувано Юни 21 Вече в Пайнер ли е? Музиката ми хареса, но ми липсва нещо в тая песен, май няма да я слушам. Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Юни 21 Report Share Публикувано Юни 21 Не е в Пайнер, само й популяризират проекта Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Born to Die Публикувано Юни 21 Report Share Публикувано Юни 21 Легенда е Лия, радвам се, че ни напомня за себе си с нещо свежо. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
plambata Публикувано Юни 21 Report Share Публикувано Юни 21 Има легендарни песни тази жена. Винаги ме е кефила супер много. Тази песничка е свежа, напомня на песните на Нелина. Надали може да се наложи през 2019 г., но ще я слушам заради завръщането на голямата Лияяя. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
dan!el Публикувано Юни 21 Report Share Публикувано Юни 21 Донякъде разбирам, когато Нелина пусне такава песен - опитва се жената да се наложи, все пак с това си изкарва парите. Докато Лия отдавна е извън полезрението на феновете и да представя подобен род песни, според мен, е напълно излишно и да не кажа смешно. Ако ще пусна нещо ново, нека да е с някакво послание и когато има какво да каже в песента (правила е такива в последните няколко години). Но иначе е напълно излишен този неслушаем от никого "комерс", който ще мине и замине без да се забележи от абсолютно никого. Просто си плюе на старите хитове по този начин. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юни 21 Report Share Публикувано Юни 21 преди 6 минути, dan!el каза: Донякъде разбирам, когато Нелина пусне такава песен - опитва се жената да се наложи, все пак с това си изкарва парите. Докато Лия отдавна е извън полезрението на феновете и да представя подобен род песни, според мен, е напълно излишно и да не кажа смешно. Ако ще пусна нещо ново, нека да е с някакво послание и когато има какво да каже в песента (правила е такива в последните няколко години). Но иначе е напълно излишен този неслушаем от никого "комерс", който ще мине и замине без да се забележи от абсолютно никого. Просто си плюе на старите хитове по този начин. Да, любимка ми е, но песента нито носи послание, ако я пуска за кеф или престиж, нито би я върнала в играта, ако е решила да се завръща. 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Само_мене_нямаш Публикувано Юни 21 Report Share Публикувано Юни 21 продължение на Стара каравана ли е това? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Юни 21 Report Share Публикувано Юни 21 Не ми харесва. Какви яки песни правеше едно време, а сега това. Кофти опит, според мен няма да се наложи. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Юни 22 Report Share Публикувано Юни 22 И на мен не ми харесва. Тя през 2017 пусна две много красиви песни - "Сини очи" и "По-добре никога, отколкото късно", обаче никой не разбра. И жалко наистина, защото бяха адски готини. Сега това е... като латино опитите на естрадните. И това с тия багажи и черупки... трябваше нещо по-оригинално. Иначе се радвам, че я виждам на екран. 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fearless` Публикувано Юни 25 Report Share Публикувано Юни 25 На мен ми харесва много и със сигурност ще я слушам. Хит по вашите стандарти няма да стане, а и не вярвам това да е целта на Лия. Не виждам защо трябва да пее само силни песни с послание, ако и се пее нещо по-леко защо не? 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юни 25 Report Share Публикувано Юни 25 Свикнах й. Вчера се усетих, че си я припявам. Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Юни 25 Report Share Публикувано Юни 25 преди 3 часа , fearless` каза: На мен ми харесва много и със сигурност ще я слушам. Хит по вашите стандарти няма да стане, а и не вярвам това да е целта на Лия. Не виждам защо трябва да пее само силни песни с послание, ако и се пее нещо по-леко защо не? +1 Много са ми странни тези които искат само някакви супер стойностни песни. Няма как да стане. Нито една няма само качествени песни, всички имат и комерси в репертоара си. Хубаво е да има от всичко, вие само балади ли слушате? Не е никак лошо парчето, добре е направила, като тоя път го е дала да се качи в канала на "Планета". Успех! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юни 25 Report Share Публикувано Юни 25 То какво значи стойностно в чалгата? Всичко е комерс. Най-вече драматичните песни на Преслава. Това поне е по-свежо. Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
dan!el Публикувано Юни 25 Report Share Публикувано Юни 25 преди 8 часа , Gerganafen каза: +1 Много са ми странни тези които искат само някакви супер стойностни песни. Няма как да стане. Нито една няма само качествени песни, всички имат и комерси в репертоара си. Хубаво е да има от всичко, вие само балади ли слушате? Никой не казва да е само "стойностно". Въпроса е там, че ако е комерс, да постига целта си - а именно да го слуша някой и да достига до хората, да става хит. Това тук едва ли някой ще разбере, че излязло дори. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Юни 25 Report Share Публикувано Юни 25 Охооо, Лия ми е голяма слабост. Поодъртяла е, ама няма как... с тези 15 години в майчинство. Песента е много яка, точно като на Нелина една лятна от преди 2-3 години. Станала е много стерилна обаче, преди беше дивичка, пееше по-весели песни и се държеше провокативно и секси.😃 Трябваше един римейк да пусне на тази, хаахаха. Щеше да се котира много добре днес. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.