djmuri Публикувано Юни 25 Report Share Публикувано Юни 25 Защо ли не ми допада нещо. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Юни 25 Report Share Публикувано Юни 25 Зариби ме.😄 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Born to Die Публикувано Юни 25 Report Share Публикувано Юни 25 Проблемът при нея е, че щом й се получава и тя хваща здраво и не пуска, в началото със синтезаторите, когато пусна един от големите си хитове "Чуждите и лесните" и нареди още няколко такива, после с Оцко и емблемите докато накрая взе да не се получава и с него, после се лута, а от миналата година стана модерна и с право след хит като "Хулиган" последва още нещо толкова хитово в лицето на "Яко ми е", това е трети път и аха да се получи, но не ми излглежда да стане с този текст вече. Просто трябва да разнообразява повече, разбирам и че иска да участва в създаването на песента, казвала е и преди, но да се съветва, нали сестра й пишеше, не й ли каза, че това не става, ама като изобщо да не става... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Юни 25 Report Share Публикувано Юни 25 преди 1 минута, Born to Die каза: Проблемът при нея е, че щом й се получава и тя хваща здраво и не пуска, в началото със синтезаторите, когато пусна един от големите си хитове "Чуждите и лесните" и нареди още няколко такива, после с Оцко и емблемите докато накрая взе да не се получава и с него, после се лута, а от миналата година стана модерна и с право след хит като "Хулиган" последва още нещо толкова хитово в лицето на "Яко ми е", това е трети път и аха да се получи, но не ми излглежда да стане с този текст вече. Просто трябва да разнообразява повече, разбирам и че иска да участва в създаването на песента, казвала е и преди, но да се съветва, нали сестра й пишеше, не й ли каза,че това не става, ама като изобщо да не става... Нали изгони сестра си на улицата и е спряла всякакви контакти с нея. 1 Цитирай Report Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Юни 25 Report Share Публикувано Юни 25 преди 3 минути, Cally-Pressyfan' каза: Нали изгони сестра си на улицата и е спряла всякакви контакти с нея. Щото е невменяема селянка, затова! Джена винаги ще си останеш посредствена. - тия думи ги чу от Мария Димитрова на масата в Димитровград, като бяхте на вечеря. Е Мария има усет, тва че клатеше шефа е единствената причина да се класираш някъде по отгоре, но то като си прост и тъп няма да е за дълго. И да беше кръстила песента - готино добиче, поне кравешката ти физиономия и заглавието щяха да се пълна лирика и синтез. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Born to Die Публикувано Юни 25 Report Share Публикувано Юни 25 преди 6 минути, Cally-Pressyfan' каза: Нали изгони сестра си на улицата и е спряла всякакви контакти с нея. Ниастина ли? Изобщо нямах представа за такъв случай, не знам историята, затова не мога да коментирам, но определено жалко за нея. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Юни 25 Report Share Публикувано Юни 25 Най-глупавата песен в кариерата ѝ. Като се наложи да направят авторско парче и флопват яко. Да си влачи на кавърите и това е. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ice_hot_sm Публикувано Юни 25 Report Share Публикувано Юни 25 Що за текст? Нищо не разбрах. Егати и наблъсканият е. Сто пъти предпочитам "простите" текстове тип "Плакала - чакала". Иначе музиката е приятна. Жанрът има спешна нужда от нови автори, със свежи идеи и по-дълбока мисъл. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest TSARvul Публикувано Юни 25 Report Share Публикувано Юни 25 Тази е тотален пордот, да я взимат в цирка! Ще излиза на манежа с другите животни. Тя ще е Редкозъб Бобър - Селянка. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Юни 25 Report Share Публикувано Юни 25 Музиката бива, но текста все едно Джорджано го е писал. Набива ме на смях. Потрес. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Wild_Style Публикувано Юни 26 Report Share Публикувано Юни 26 Този "проект" дори не заслужава да се коментира! Ето заради това Дженджи никога няма да е лидерка! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
i810 Публикувано Юни 26 Report Share Публикувано Юни 26 Текст ли е, че да го опише човек?! Наистина е скалъпен толкова аматьорски, че хаби цялата песен. Могло е да пробва с някой текстописец. Сама е видимо, че не и се получава. Никакъв синхрон с музиката. Дори се чудя как го е изпяла. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Юни 26 Report Share Публикувано Юни 26 Горката Джена Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Юни 26 Report Share Публикувано Юни 26 Заради яката музика и заради това, че все пак това е Джена може и да стане хит. Лично мен ме е зарибило как е изпяла песента. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Юни 26 Report Share Публикувано Юни 26 И мен ме зариби хаха 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юни 26 Report Share Публикувано Юни 26 Много ясно, че ще ви зариби! Песента е тотален хит! Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
alisali1234 Публикувано Юни 26 Report Share Публикувано Юни 26 преди 23 часа , DevilWish каза: прекалено бързо, в опита да бъде повече поп, се е получило доста голямо несъответствие със самата музика, която прави вс Тя цялата Джена е едно голямо несъответствие от както спря работата си с Оцко. Направи я звезда. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Юни 27 Report Share Публикувано Юни 27 От 25.06.2019 г. от 20:29, Born to Die каза: Ниастина ли? Изобщо нямах представа за такъв случай, не знам историята, затова не мога да коментирам, но определено жалко за нея. Още преди 100 години. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Юни 28 Report Share Публикувано Юни 28 Трябвало е текстописец да украси този Дженин текст, които не е представен на наи-добрия начин, иначе не е лоша песента. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kremito Публикувано Юни 30 Report Share Публикувано Юни 30 Доста слабо ми идва. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Гальо Публикувано Юни 30 Report Share Публикувано Юни 30 Много яка песен, но текста на места е абсурдно глупав и никаква рима няма дори Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Юли 2 Report Share Публикувано Юли 2 Опитах се да дам шанс на песента, но е страшно тъпа. Текстът е покъртителен, просто реди някакви "вървежни" лафчета без никаква рима. Много слабо. Иначе клипът не е зле. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Юли 5 Report Share Публикувано Юли 5 тотален провал Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
gioksy Публикувано Юли 5 Report Share Публикувано Юли 5 Малко ми е странна, но при Джена винаги е така, после гърми нявсякъде. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Forbidden Публикувано Юли 9 Report Share Публикувано Юли 9 След "Яко ми е" не можеше да пусне подобен буламач... Язък! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.