borisslav1 Публикувано Юни 26 Report Share Публикувано Юни 26 преди 8 минути, pechenko каза: Ще си останеш с чакането. Скоро ще смаже с хит от типа "Дай ми още", "Гот ми е" и "Генерал", споко. 2 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Юни 26 Report Share Публикувано Юни 26 преди 4 минути, WindWalkerMonk каза: Може да е хубав ? Хубави бяха Муцуна, Мафия след това всичко стана едно и също А тази песен малко ми напомня на Джена - Дразни ме пак 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Юни 26 Report Share Публикувано Юни 26 Току що, FolkEmpire каза: Хубави бяха Муцуна, Мафия след това всичко стана едно и също Говорих визуално да й харесва и да го язди:D 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Юни 26 Report Share Публикувано Юни 26 Вяла песен, не си личи кое е куплет и кое припев. Има опити на моменти за ефектен и интересен звук, но неуспешен. Не знам какъв акъл трябва да имаш, за да пуснеш това нещо като лятно предложение, когато да е малко по-кючече и мигом ще ти стане хит, просто заради сезона. 1 Цитирай Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
alisali1234 Публикувано Юни 26 Report Share Публикувано Юни 26 Павлов е слаб композитор... и аранжор... не знам що му се е доверила.. а това другото е приятела на Невена - Пресли. Да не пробва пак. Не е лоша песента, ама е една от най-слабите и в кариерата. И клипа не ми харесва, Скерлев е за нивото на Юнона, не за Емануела. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
i810 Публикувано Юни 26 Report Share Публикувано Юни 26 Песента е фатално слаба за Емануела. Направо не мога да повярвам. Това няма да стане хит. Иначе изглежда много красива във видеото. И не е гола. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Юни 26 Report Share Публикувано Юни 26 преди 2 часа , PHILIPP PLEIN каза: Очаквах много повече! Не е лоша песента,но не е това което лично аз чаках. Да готви следващата .. 😃 +1 много скучна Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Юни 26 Report Share Публикувано Юни 26 На мен пък взе че ми хареса. Доста по сполучлива от последните и бози. Може и да стане хит. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
чушка. Публикувано Юни 26 Report Share Публикувано Юни 26 Пълен, ама пълен оцет! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юни 26 Report Share Публикувано Юни 26 Още не съм я чул, но е мегахит. Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Born to Die Публикувано Юни 26 Report Share Публикувано Юни 26 Не е лоша, куплетите обаче са по-добре от припева, видеото е като ТВ версия. Вместо да се поучат от Галя, Цветелина и Емилия и да изригнат с проекти, не просто отбиване на номера, те... Много са зле. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юни 26 Report Share Публикувано Юни 26 преди 1 минута, Born to Die каза: Не е лоша, куплетите обаче са по-добре от припева, видеото е като ТВ версия. Вместо да се поучат от Галя, Цветелина и Емилия и да изригнат с проекти, не просто отбиване на номера, те... Много са зле. Само Джена изригна с проект и Ема вече я надмина. Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
miti_to Публикувано Юни 26 Report Share Публикувано Юни 26 Песента е зарибяваща, но клипът не струва. Страшно скучен! Някой има ли линк за master? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Юни 27 Report Share Публикувано Юни 27 Над 300к за 24 часа. Предричам хит! 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kremito Публикувано Юни 27 Report Share Публикувано Юни 27 (редактирано) Като се сетя как веднага ме хвана''Скъпото се плаща'',а това ми беше скука да го изслушам до края. Редактирано Юни 27 от Kremito Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юни 27 Report Share Публикувано Юни 27 преди 9 минути, pechenko каза: Над 300к за 24 часа. Предричам хит! Тя е хит отпреди да излезе! Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Юни 27 Report Share Публикувано Юни 27 И мен ме зариби! Ще се слуша. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Юни 28 Report Share Публикувано Юни 28 Това е повече зимен отколко летен проект. Не ми прави впечатление засега. Тази година е по-слаба за Емануела. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
gioksy Публикувано Юли 5 Report Share Публикувано Юли 5 Имам чувството, че и предлагат песен и тя веднага я взима... Не ми харесва. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Forbidden Публикувано Юли 7 Report Share Публикувано Юли 7 Зарибяваща е. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.