Willy Публикувано на Юни 30 Report Share Публикувано на Юни 30 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Гальо Публикувано Юни 30 Report Share Публикувано Юни 30 Много тъпа песен, опитала се е да направи нещо като “Устни”, но това е доста по-лигаво и скучно. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Юни 30 Report Share Публикувано Юни 30 Баси, 5 кинта е парчето торта, 3лв. е кенчето кола - толкова ли им досвидя за клип. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
чушка. Публикувано Юни 30 Report Share Публикувано Юни 30 Най-ужасната песена на Тита, а гласът й е нетърпим тук. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitak_94 Публикувано Юни 30 Report Share Публикувано Юни 30 Ужас! След "Антилопа" нещата са много зле. И аман от лансирането на тоя Марио. Навсякъде го бутат. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Юни 30 Report Share Публикувано Юни 30 преди 7 минути, mitak_94 каза: И аман от лансирането на тоя Марио. Навсякъде го бутат. +1 Кой му е тъпкача? Песента е сладурска,но няма да е голям хит. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Юни 30 Report Share Публикувано Юни 30 Знаех си, че ще си остане само с едната "Антилопа". 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Юни 30 Report Share Публикувано Юни 30 преди 8 минути, Danger. каза: Знаех си, че ще си остане само с едната "Антилопа". +11111 ШОК,УЖАС,ДДЪЪЪНООООО Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitak_94 Публикувано Юни 30 Report Share Публикувано Юни 30 преди 23 минути, xroflx9 каза: +1 Кой му е тъпкача? Песента е сладурска,но няма да е голям хит. Някой Халваджиян сигурно. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Юни 30 Report Share Публикувано Юни 30 Не е зле, ама можи и поичи. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Юни 30 Report Share Публикувано Юни 30 Много скучна. Очаквах повече. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Юни 30 Report Share Публикувано Юни 30 преди 16 минути, mitak_94 каза: Някой Халваджиян сигурно. Сина на Маги.🤣🤣 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Jouey Публикувано Юни 30 Report Share Публикувано Юни 30 Неслушаемо. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Юни 30 Report Share Публикувано Юни 30 Ми тъпа ми е песента, по-скоро е с маркетингова цел, между другото точно заради тяхна торта все пак успях да заобичам поне малко и точно имам 2-3 любими техни тортички, иначе торта по принцип не харесвам. Няма лошо, че им прави реклама, но Антилопата и Фотошопа си остават най-готини на Тита Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Vancho Публикувано Юни 30 Report Share Публикувано Юни 30 Това е неслушаемо. Гласът й е нетърпим. Не ми харесва. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Юни 30 Report Share Публикувано Юни 30 Много разочароваща песен. За жалост Тита пропада музикално. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fearless` Публикувано Юни 30 Report Share Публикувано Юни 30 На мен много ми допада. 5-6 години слушаме един и същи ритъм крайно време беше да се смени плочата. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Гальо Публикувано Юли 1 Report Share Публикувано Юли 1 Тотален провал, ще направи 200К за 24ч. Очаквах повече поне от интерес, че не е издавала песен от доста време Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Юли 1 Report Share Публикувано Юли 1 Началото на юли винаги е умряла работа като гледания. Единственият шанс беше да е топ хит и масово да започнат да я споделят хората. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xarax Публикувано Юли 1 Report Share Публикувано Юли 1 това е слабо,направо боза. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Юли 1 Report Share Публикувано Юли 1 200k 24 h. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Юли 2 Report Share Публикувано Юли 2 Странно е, но започна да ми харесва. Припева ми е лесно запеваем, а в началото изобщо не ми допадна. Някак си е нещо по-различно за нея, просто има доста какво да се желае при изпяването. Песничката е лека, типична за сезона, но с тези навици да рекламира непрекъснато нещо...... успя да ме грабне все пак, харесвам я Тита! А и от вчера доста си я тананикам... Ако кажа искам да си там - искам да си тук, всичко което правя знам, правя го напук.... ❤️ Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Forbidden Публикувано Юли 7 Report Share Публикувано Юли 7 Не ми харесва. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest TSARvul Публикувано Юли 7 Report Share Публикувано Юли 7 На мен ми харесва. Приятна и неангажираща е. Онова предното звучене беше тотално писнало. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.