Slavi Публикувано Юли 7 Report Share Публикувано Юли 7 На мен ми прилича на хибрид между Яко ми е и Акула. И Алисия се отпусна доста последните години. Харесвам и нещата, но преди години беше новаторка, а сега... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
plambata Публикувано Юли 8 Report Share Публикувано Юли 8 Слабо, както всичко на Ася в последните няколко години. На Борката толкова да не му се получава да пее такъв тип чалги.. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Юли 8 Report Share Публикувано Юли 8 На Борката нищо не му се получава, това е пишман певец, който освен, че няма глас, няма и харизма. Алисия копае дъното, от много време единствената й песен, която ставаше е "Любов ли е" - дуета с Константин. Тази бозичка няма да помирише успех, много безлична песен с малоумен текст с крадени елементи. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fearless` Публикувано Юли 8 Report Share Публикувано Юли 8 Много клкширана като текст и мелодия. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Роско Публикувано Юли 9 Report Share Публикувано Юли 9 Не ми хареса ... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
hrsata Публикувано Юли 10 Report Share Публикувано Юли 10 Никога не съм бил по-разочарован от Алисия,клипът е хубав ама песента е потрес Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Юли 10 Report Share Публикувано Юли 10 Тая па и тя е толко бездарна, веднъж не е пяла на живо. Няма и нищо останало във времето. Головодница пълна, не знам защо се толерира като дори Андреа е пяла на живо. Песента й е като нея - пълна скръб. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Гальо Публикувано Юли 10 Report Share Публикувано Юли 10 преди 34 минути, WindWalkerMonk каза: Тая па и тя е толко бездарна, веднъж не е пяла на живо. Няма и нищо останало във времето. Головодница пълна, не знам защо се толерира като дори Андреа е пяла на живо. Песента й е като нея - пълна скръб. Палиш и Имаме ли връзка. Малко могат да се похвалят с такива хитове. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Юли 10 Report Share Публикувано Юли 10 преди 6 минути, Гальо каза: Палиш и Имаме ли връзка. Малко могат да се похвалят с такива хитове. За Палиш г/д се пуска, но наистина рядко. Имаме ли връзка само веднъж я чух и направо бях все едно на погребение. Нищо няма горката, сравнена с Емануела е кръгла 0. И тая песен е кръгла 0 също. И поне за мен е най - бездарната някога била във фолка. Няма 1 изпълнение на живо, и по участията е 100% плейбек. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Юли 11 Report Share Публикувано Юли 11 Песента засега върви доста добре. Особено спрямо парчетата на Емануела и Джена. Няма да се нареди до големите и хитове, но все пак ще се слуша. Алисия има тотални хитове в лицето на Палиш, Карамел и Имаме ли връзка. Някои да спрат да се изказват по добре като последна инстанция сякаш всяка вечер са били във всички клубове на бг едновременно. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Born to Die Публикувано Юли 11 Report Share Публикувано Юли 11 Алисия не просто има няколко хита, ако отидеш на нейно участие ще се хванеш за главата колко добре й минават и как й се пеят песните, остави колко различни периоди е имала и как е мачкала, колко я въртят. Тази песен мен уж ме зариби, сега нещо не ме кефи. Виж "Яка е жена ти" е друго нещо, много се пуска и се избухва, нищо че гледанията са малко. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Putin Публикувано Юли 16 Report Share Публикувано Юли 16 Скука, не ме кефи особено. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юли 16 Report Share Публикувано Юли 16 По-добро е от дуетите на Емилия. Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.