Mr. Greshen Публикувано Май 10 Report Share Публикувано Май 10 преди 1 минута, Cally-Pressyfan' каза: п.с. Какво пак се втурнаха да бълват? Много ме дразнят - всеки път дремят по два-три месеца и изведнъж всички се юрнат да пускат. Винаги така става. Много тъпа "фирмена политика". Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Май 10 Report Share Публикувано Май 10 🤣😂 6 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Май 10 Report Share Публикувано Май 10 Доста критика поема Деса за промяната в гласа и визията си. Чак ми става жал. Ако претърпи крах доста ще се демотивира като я познавам... Каква жена и гласище беше... Не съм предполагал, че за 2 години може толкова да се амортизира... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Май 10 Report Share Публикувано Май 10 Слънцето целуна каменния кей, лодката ти виждам надалече. Клонки от маслини вятърът люлей, те ли ми шептяха цяла вечер? Поклонете се пред този хит! 1 Report Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Май 10 Report Share Публикувано Май 10 преди 1 час, Slavi каза: Доста критика поема Деса за промяната в гласа и визията си. Чак ми става жал. Ако претърпи крах доста ще се демотивира като я познавам... Каква жена и гласище беше... Не съм предполагал, че за 2 години може толкова да се амортизира... Прекалено я солите. В този проект всичко е на ниво, дори и визията. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Май 10 Report Share Публикувано Май 10 преди 40 минути, Mr. Greshen каза: Прекалено я солите. В този проект всичко е на ниво, дори и визията. Ами преди я намирах на нива над останалите чалгаджийки и като глас и като излъчване. Не я ли виждаш сега каква е свита, променена. Проекта наистина е на ниво, но липсват ангелския глас и харизмата и, за да стане хит. Просто липсва нещо... Иначе като лайкове върви добре. 10ка за 6 часа. Тя по принцип не е минавала 13ка за 24 часа. С този ще ги мине. Не е проблема в проекта. Проблема е в нея. Остави ме мен, във фб страницата си каква храна поема.. Личи си, че не само аз виждсме, че не е същата. Толкова ли е трудно да спре да пуши и да пие. Много кръчмарско звучи... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Май 10 Report Share Публикувано Май 10 преди 9 часа , Beat. каза: Брой участия от Пайнер за първите 4 месеца от 2019-та. Инфо от сайта на Планета. Емануела - 63 Преслава, Анелия - 47 Галена, Джена, Джулия - 45 Галин - 44 Деси Слава - 41 Теди Александрова - 38 Яница - 37 Кали - 32 Емилия, Джордан, Борис Дали - 29 Фики - 24 Илиян - 23 Ваня - 19 Мария - 14 Милко Калайджиев - 12 Татяна - 11 Райна - 8 Роксана, Тони Дачева, Ивана - 7 Соня Немска, Нелина, Магда, Гергана - 6 Устата, Трио Сопрано, Малина, Константин, Глория, Димана - 5 Йоргос Ясемис, Денис - 4 Юнона, Марина Тошич, Ани Хоанг - 3 DJ Живко Микс, Радо Шишарката - 2 Валя, Екстра Нина, Есил Дюран, Крисия D - 1 При Райна има и още 15 частни партита и концерти, така че не я мислете. Плюс почивката през януари, за 3 месеца не е зле, без налагане и пробутване. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
gogo Публикувано Май 10 Report Share Публикувано Май 10 Обаче погледа на Софка към Преслава е един път. http://store.picbg.net/pubpic/B8/34/39b9e74a4389b834.gif Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Май 10 Report Share Публикувано Май 10 преди 11 минути, gogo каза: Обаче погледа на Софка към Преслава е един път. http://store.picbg.net/pubpic/B8/34/39b9e74a4389b834.gif Kondomcho: Кондомът предвижда, че новата песен на Таня Маринова ще се превърне в хит. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Май 10 Report Share Публикувано Май 10 преди 26 минути, MrKidGSA каза: При Райна има и още 15 частни партита и концерти, така че не я мислете. Плюс почивката през януари, за 3 месеца не е зле, без налагане и пробутване. Всичките имат някакви частни партита, но пък 15 за Райна... Малко се поизхвърли... Можеш ли да докажеш подобна цифра. Вероятно не Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Май 10 Report Share Публикувано Май 10 преди 3 минути, Slavi каза: Всичките имат някакви частни партита, но пък 15 за Райна... Малко се поизхвърли... Можеш ли да докажеш подобна цифра. Вероятно не Имах предвид, че общо частните партита + концертите за този период са около 15. п.п. Деса избухна. Куплетите и този глас са нещо страшно. Сбъдна ми се желанието и си имаме "Мръсни поръчки" 2 (в припевната част). Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Май 10 Report Share Публикувано Май 10 Аз съм просто късметлийка. Коцето качил клипче как пее песен на Васил Найденов и му писах коментар,че е много готин в клипчето и че имам резервация вече за 24 май и той го харесал. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Май 10 Report Share Публикувано Май 10 преди 23 минути, MrKidGSA каза: Имах предвид, че общо частните партита + концертите за този период са около 15. п.п. Деса избухна. Куплетите и този глас са нещо страшно. Сбъдна ми се желанието и си имаме "Мръсни поръчки" 2 (в припевната част). Кой глас. Само аз ли чувам изтормозено кръчмарско виене🤭 Иначе проекта е добър. Постарала се е кака ви Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Май 10 Report Share Публикувано Май 10 Мен много ме радва гласа й този път. Може би защото буквалното й кръчмарско виене от участия ме беше стресирало и са все по-малко случаите като този, в който улавям нещо от старата Десислава. Винаги може да се желае още, разбира се. Все пак говорим за Ангелския глас. Реално погледнато, като изключим трите й самостоятелни диаманта от новата Пайнерска ера- Не го прави, В друг живот, И на всички като тебе- това новото е директно след тях откъм ниво. Разби Деската този път. НО все още имам някои желания по отношение на прогреса й след кошмарната 2018. И все пак засега нека се радваме, че не е забравила какво значи качество. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Гальо Публикувано Май 10 Report Share Публикувано Май 10 преди 22 минути, zai4eto82 каза: Аз съм просто късметлийка. Коцето качил клипче как пее песен на Васил Найденов и му писах коментар,че е много готин в клипчето и че имам резервация вече за 24 май и той го харесал. Харесал е всички коментари, кое е специалното 😁 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Май 10 Report Share Публикувано Май 10 преди 22 минути, Гальо каза: Харесал е всички коментари, кое е специалното 😁 Не е харесал всички. На мен е харесал веднага като го написах, а отскоро не беше харесвал коментари, на мен за пореден път ме забелязва в инстаграм и фейса си. Toй пътува за Пловдив днес. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kriminal Публикувано Май 10 Report Share Публикувано Май 10 Поздрав с този брутален хит и със сръбския му вариант ❤️ Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Май 11 Report Share Публикувано Май 11 Тази песен не беше хит в България. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Май 11 Report Share Публикувано Май 11 преди 9 часа , gogo каза: Обаче погледа на Софка към Преслава е един път. http://store.picbg.net/pubpic/B8/34/39b9e74a4389b834.gif Изобщо не гледа към нея. Някъде в земята по-скоро. Преса пък е като анимационен герой. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Гальо Публикувано Май 11 Report Share Публикувано Май 11 Емилия и Теофиков много бързо паднаха гледанията им, онзи ден 300К, вчера - петък 198К. Дали не са купували? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Май 11 Report Share Публикувано Май 11 преди 3 минути, Гальо каза: Емилия и Теофиков много бързо паднаха гледанията им, онзи ден 300К, вчера - петък 198К. Дали не са купували? И при Преслава и Галена стана така. И при Галин и Лидия, но те пак ги задържаха дълго на 100ка. Не мисля, че са купували. За 8 дни имат 50ка лайка. А и никога не са правили по 500ка,така че беше време да паднат. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Май 11 Report Share Публикувано Май 11 Днешната класация може и да не е пълноценна. Ванеса вече втори ден я няма, а Десислава първи. Мелето нещо беше обяснявал, че понякога има такива бъгове. Аз за ДС се надявах да си мине личния рекорд от 257k за самостоятелна песен, а сега гледам, че тя е на път да си мине цялостния рекорд за каквато и да е песен с нейно участие. Браво, когато се накани да пусне добър проект хората й го оценяват. Представям си ако беше разбила с нещо на нивото на Не го прави. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Май 11 Report Share Публикувано Май 11 преди 37 минути, SG каза: Днешната класация може и да не е пълноценна. Ванеса вече втори ден я няма, а Десислава първи. Мелето нещо беше обяснявал, че понякога има такива бъгове. Аз за ДС се надявах да си мине личния рекорд от 257k за самостоятелна песен, а сега гледам, че тя е на път да си мине цялостния рекорд за каквато и да е песен с нейно участие. Браво, когато се накани да пусне добър проект хората й го оценяват. Представям си ако беше разбила с нещо на нивото на Не го прави. Да, коментираме го с Мелето в Клуб Попнейбъл. Дано да влезе за утре, че иначе няма да се впише с големите си гледания. Виж Таня Маринова беше направила 120ка премиерно,а влиза чак на третия ден с некви 60... Иначе проект на нивото на Не го прави няма да видим, защото самата ДесиСлава небе на нивото от 2015 като визия и глас. Не чуваш ли, че пее плътно и кръчмарско. Не звучи изобщо нежно и поп като преди... Иначе Вторник беше вече минава 310ка 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Май 11 Report Share Публикувано Май 11 преди 19 минути, Slavi каза: Да, коментираме го с Мелето в Клуб Попнейбъл. Дано да влезе за утре, че иначе няма да се впише с големите си гледания. Виж Таня Маринова беше направила 120ка премиерно,а влиза чак на третия ден с некви 60... Иначе проект на нивото на Не го прави няма да видим, защото самата ДесиСлава небе на нивото от 2015 като визия и глас. Не чуваш ли, че пее плътно и кръчмарско. Не звучи изобщо нежно и поп като преди... Иначе Вторник беше вече минава 310ка Може и да видим такъв проект, но след подходящата вокална подготовка, а и за подходящата песен- нещо повече поп. Аз не съм на мнение, че й е съвсем кръчмарски гласа в новата. Тя и преди го е къдрила така като за механата, песента донякъде го изисква. Но според мен се усеща и ангелското, което не може да се каже за Много съм добра и Да вдигнем шум, например. Хем е песен на Деси Слава, хем с нея може да пробие и в дискотеките. За визията всъщност така и не съм отбелязал колко добре изглежда с всички освен 'жълтата'. Този клип все едно наистина го е снимала на два пъти. А жълтата е много ковренска и с тия лоши погледи ми напомня на Казваш, че ме обичаш- навярно това е причината да започне да ме кефи хаха. А че на лицето си е правила разни работи след раждането- факт. Но на кадрите с 'крилата' си е като старата Деси Слава. И за да не бъдат само четки от мен- силно се надявам да пусне вече нещо поп, пък дори и без клип. Стига само с тая чалга. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Май 11 Report Share Публикувано Май 11 Обаче наистина какъв е тоя глас от Деса? Така я чух да пее за първи път Две сърца на турнето на ФенТВ. Отвратително. И тя се обезличава. Това преди 8 години е било. А вече и песни записва по този начин. А е едва на 40. До 60 глас няма да й остане. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари