SG Публикувано Май 11 Report Share Публикувано Май 11 Заради цигарите и претоварения начин на живот й се изменя гласът. Ако го запази както е в тази песен или го подобри ще е Ок, разпознава се, че си е тя. Само да не започне да пее като от някои покъртителни клипчета от участия, които изскочиха напоследък. На мен ми се струва, че всичко опира и до желанието и хъса. След толкова години пеене на чалга навярно вече й е омръзнало, но го прави заради парите. Пуснете си скорошното клипче с Джон Темис от Лондон, където пак отскача към световния поп. Голяма разлика. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Май 11 Report Share Публикувано Май 11 преди 2 часа , Гальо каза: Емилия и Теофиков много бързо паднаха гледанията им, онзи ден 300К, вчера - петък 198К. Дали не са купували? Има масов спад при всички. Виж, че Емануела и Илиян също са паднали над 100к. Клипчето без диалозите беше минало 300к и също са го изтрили. Имаше едно друго с над 130к. - изтрито. Скоро пак ще се качат. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Май 11 Report Share Публикувано Май 11 преди 33 минути, meleto каза: Обаче наистина какъв е тоя глас от Деса? Така я чух да пее за първи път Две сърца на турнето на ФенТВ. Отвратително. И тя се обезличава. Това преди 8 години е било. А вече и песни записва по този начин. А е едва на 40. До 60 глас няма да й остане. Мен ме съмнява, че вече може да звучи както преди. Още в Капките се усещаше една малка промяна, но не беше притеснителна. Вече 3 години пуши и пие. Няма как това да не окаже влияние. Преди Пайнер си пазеше гласа. Сега си промени начина на живот и това все повече оказва влияние на гласа и. Не вярвам да не се чува и самата тя. Преди имаше чист тембър, който се лееше. Сега във високите тонове ми е като Цветелина Янева и Анелия. Много е фрапантна разликата за мен. Трудно ми е да харесам каквото и да е нейно... Пуснах си Болка в минути. Разликата е от земята до небето. Не ми се мисли колко по зле ще стане ако не си изгради нов начин на живот. Лили Иванова си запази гласа на 80 с много лишения откъм храна, напитки и никакво пушене. Има желязна хигиена на гласа. А наша Деса си мисли, че ще пука, пуши, тъпче и пие и това няма да се отрази. Каквото и да пусне, ако не вземе мерки, е загубена. Именно гласа и я запази до топ имената толкова години. Без него е заникъде. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Май 11 Report Share Публикувано Май 11 преди 27 минути, SG каза: Заради цигарите и претоварения начин на живот й се изменя гласът. Ако го запази както е в тази песен или го подобри ще е Ок, разпознава се, че си е тя. Само да не започне да пее като от някои покъртителни клипчета от участия, които изскочиха напоследък. На мен ми се струва, че всичко опира и до желанието и хъса. След толкова години пеене на чалга навярно вече й е омръзнало, но го прави заради парите. Пуснете си скорошното клипче с Джон Темис от Лондон, където пак отскача към световния поп. Голяма разлика. Бъди сигурен, че оригиналния студиен запис е точно така кръчмарски, но мастеринга е спасил положвнието. Странно ми е, че не всички фенове отчитате огромната разлика. Пусни си Болка в минути, а след това новата. Сякаш 2 различни певици пеят. Пеенето и в новата е плътно и кръчмарско, но с техника е омекотено. Деса ако не се погрижи за гласа си, я чакат тежки и гладни години. Десетки коментари под новото видео пишат, че не могат да и познаят гласа, но не в добрия смисъл. Няма как да съм доволен от това средно положение. А стане ли по зле, вече няма и възстановяване. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Май 11 Report Share Публикувано Май 11 преди 13 минути, Slavi каза: Бъди сигурен, че оригиналния студиен запис е точно така кръчмарски, но мастеринга е спасил положвнието. Странно ми е, че не всички фенове отчитате огромната разлика. Пусни си Болка в минути, а след това новата. Сякаш 2 различни певици пеят. Пеенето и в новата е плътно и кръчмарско, но с техника е омекотено. Деса ако не се погрижи за гласа си, я чакат тежки и гладни години. Десетки коментари под новото видео пишат, че не могат да и познаят гласа, но не в добрия смисъл. Няма как да съм доволен от това средно положение. А стане ли по зле, вече няма и възстановяване. Така е, това не го отричам. И аз доста съм възнегодувал от промяната при нея, не само в гласа. Вече не съм от заслепените фенове- кръчмарска чалгарка си е. Но в новата песен улавям и духа на старата Десислава, а това ми харесва. И една поправка- тя даже пуши от 5, а не от 3 години. Още от преди Пайнер- от раздялата със Зарко. Ужасно е до какво самопрецакване може да стигне човек заради раздяла. ПП: 327k за денонощие- наистина забележително. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Май 11 Report Share Публикувано Май 11 преди 29 минути, SG каза: ПП: 327k за денонощие- наистина забележително. Освен Галош, Преса и Емануела, май няма друга Пайнерка с подобна силна премиера на самостоятелна песен. Добре е. Но до 2 дни сигурно ще е паднала на 100ка... Защо не е влязла в тренда се чудя още. Би трябвало да го оглави и него. Галеновите аднали сума и бози на Галош в попнейбъла, които нямат и милион, а пропуснали титани с по 20 милиона... Нали съм и таен фен, добавих ги😏 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Май 11 Report Share Публикувано Май 11 преди 33 минути, Slavi каза: Освен Галош, Преса и Емануела, май няма друга Пайнерка с подобна силна премиера на самостоятелна песен. Добре е. Но до 2 дни сигурно ще е паднала на 100ка... Защо не е влязла в тренда се чудя още. Би трябвало да го оглави и него. Отново редом до най-актуалните на последните години. А как отсрамва цялата стара генерация да не говорим. Колкото и да я храним няма как да не се радваме на подобно положение. Само Азис от старите прави повече от нея. Тренда е много бавен понякога и затова сега някой ще остане прецакан. Ванеса трябваше още вчера да я сложат, а от днес Десислава. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Май 11 Report Share Публикувано Май 11 Днес не плача, а разплаквам, днес живея да прецаквам!!, ДЕСААА ИЗБУХНА !!!!!!!!! 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Май 11 Report Share Публикувано Май 11 Деси нали щеше да има песен с Борис Дали? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Май 11 Report Share Публикувано Май 11 преди 7 минути, Willy каза: Деси нали щеше да има песен с Борис Дали? Вероятно е било невярно инфо. Нено беше писал за такъв проект, но като цяло Деса не е по фийтовете и още тогава ми се стори странно инфото. Не съм сигурен де. Но Деси каза, че има 2 готови песни. Тази, която пусна и някаква на Драганински. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Май 11 Report Share Публикувано Май 11 преди 9 минути, Slavi каза: Вероятно е било невярно инфо. Нено беше писал за такъв проект, но като цяло Деса не е по фийтовете и още тогава ми се стори странно инфото. Не съм сигурен де. Но Деси каза, че има 2 готови песни. Тази, която пусна и някаква на Драганински. Ето за тази от Драганински да започнем да се надяваме да е повече като Не го прави. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Май 11 Report Share Публикувано Май 11 преди 1 минута, SG каза: Ето за тази от Драганински да започнем да се надяваме да е повече като Не го прави. То не е само до песента. Нали си го говорихме вече. Тя като вече не може да го изпее като преди, каквото и да е парчето, нещо ще ми липсва. Представям си Вторник беше, записана през 2015. Щях да откача от кеф Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Май 11 Report Share Публикувано Май 11 преди 5 минути, Slavi каза: То не е само до песента. Нали си го говорихме вече. Тя като вече не може да го изпее като преди, каквото и да е парчето, нещо ще ми липсва. Представям си Вторник беше, записана през 2015. Щях да откача от кеф Може и да ни изненада. Но си прав, да не избързваме да се надяваме. Да се радваме на настоящия проект. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Май 11 Report Share Публикувано Май 11 преди 6 минути, SG каза: Може и да ни изненада. Но си прав, да не избързваме да се надяваме. Да се радваме на настоящия проект. Ти имаш ли запазени данните за гледайния, лайкове и коментари на проектите и от Гледай да не бъркаш насам? Търсех ги вчера, но без успех. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Май 11 Report Share Публикувано Май 11 преди 2 минути, Slavi каза: Ти имаш ли запазени данните за гледайния, лайкове и коментари на проектите и от Гледай да не бъркаш насам? Търсех ги вчера, но без успех. Само за първия ден ли? Мога да ти кажа само гледанията по спомен. Гледай да не бъркаш - 243k Ангелите плачат - 267k Дали ще те оставя - около 210k-220k, не помня точно Много съм добра- 257k Да вдигнем шум - към 230k някъде 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Май 11 Report Share Публикувано Май 11 "Добре ли си" с 5 млн. за 20 дни! А като се сетя каква лятна идва... 🤪🤪🤪 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Май 11 Report Share Публикувано Май 11 преди 52 минути, SG каза: Само за първия ден ли? Мога да ти кажа само гледанията по спомен. Гледай да не бъркаш - 243k Ангелите плачат - 267k Дали ще те оставя - около 210k-220k, не помня точно Много съм добра- 257k Да вдигнем шум - към 230k някъде Сериозно ли ангажираш мозъка си с помнене на подобни данни? 😯 Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Май 11 Report Share Публикувано Май 11 преди 6 минути, asylum каза: Сериозно ли ангажираш мозъка си с помнене на подобни данни? 😯 Не ми се налага да го ангажирам. Той естествено ги помни щом става въпрос за сектантската Кралица. 1 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Май 11 Report Share Публикувано Май 11 преди 28 минути, Danger. каза: "Добре ли си" с 5 млн. за 20 дни! А като се сетя каква лятна идва... 🤪🤪🤪 На Ема и трият фен клиповете, на Галя не. Иначе Добре ли си се развива точно като Изтрезняваш ли като гледания, въпреки, че е проект на по високо ниво и в дует с Миле. Можеше да задържи по дълго големи гледания. Следващата вероятно ще е в стила на Феноменален. Те са и най успешно в дългосрочен план. А какво стана със Стоп? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Май 11 Report Share Публикувано Май 11 преди 7 минути, Slavi каза: Иначе Добре ли си се развива точно като Изтрезняваш ли като гледания, въпреки, че е проект на по високо ниво и в дует с Миле. Можеше да задържи по дълго големи гледания. По-силно върви от "Изтрезняваш ли" - на Преслава нямаше и 6 млн. за месец, а Галена и Миле ще имат и повече. Иначе от Пайнер изтрили другото фен клипче с 80к на Добре ли си, но това по-голямото не го пипат... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kriminal Публикувано Май 11 Report Share Публикувано Май 11 преди 12 минути, Slavi каза: А какво стана със Стоп? И аз се питам, май лятната ще е Стоп 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Jouey Публикувано Май 11 Report Share Публикувано Май 11 Звучи брутално в дискотека! 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Май 11 Report Share Публикувано Май 11 преди 6 минути, Kriminal каза: И аз се питам, май лятната ще е Стоп За лятото ще има друго. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Май 11 Report Share Публикувано Май 11 Гласът може отчасти да е и заради бременността. Беше казала навремето, че след първото си раждане имала трудности с пеенето известно време. Но това с хигиената на гласа, пушене, пиене и т.н. е непростимо за човек, който си изкарва хляба от това. Много певици се интересуват много повече от външния си вид (и се докарват до плашила с всякакви процедури), а не ги еня за нещото, върху което се гради цялата им кариера. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Май 11 Report Share Публикувано Май 11 преди 56 минути, Jouey каза: Звучи брутално в дискотека! Коя е тази?? Малката WTF ?!?! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари