Guest TSARvul Публикувано Май 12 Report Share Публикувано Май 12 преди 1 минута, Kriminal каза: Бота на Джина дава линкове за сваляне на синбеците й. Винаги съм си мечтал да пея песните на Джина. Това е много добра новина! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kriminal Публикувано Май 12 Report Share Публикувано Май 12 преди 2 минути, Kriminal каза: Бота на Джина дава линкове за сваляне на синбеците й. на Кой видял видял линкът за сваляне на синбека сваля мастера на песента😂😂😂 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Май 12 Report Share Публикувано Май 12 Какъв пълен кошмар и бутафория са били преди 10 години. Тогава бяха на върха на кича и циркаджийското облекло http://images.ibox.bg/2009/02/18/3155/519x415.gif Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kriminal Публикувано Май 12 Report Share Публикувано Май 12 преди 1 минута, TSARvul каза: Винаги съм си мечтал да пея песните на Джина. Това е много добра новина! Предполагам че при всички е така, затова и постнах инфото тук. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Май 12 Report Share Публикувано Май 12 преди 11 минути, DarkChild каза: А споменахте ли прогнозата за времето в Чунцин, Китайска народна република? 😉 Еее, любим град! Липсва ми. По темата, Ани Хоанг не е китайка. Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Май 12 Report Share Публикувано Май 12 Много зареждащ и позитивен трак! Носи ми пролетно настроение, подобно на "Искам те" на Ана. 1 Report Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kriminal Публикувано Май 12 Report Share Публикувано Май 12 като е споменат женския полов орган в чата, бота на Джина се възбужда😂 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Май 12 Report Share Публикувано Май 12 преди 1 минута, Kriminal каза: като е споменат женския полов орган в чата, бота на Джина се възбужда😂 Джина го е обиграла🤣 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Май 12 Report Share Публикувано Май 12 @DarkChild пиши по темата. За втори път спамиш въпреки, че беше предупреден. Вие бяхте отписали "Просто шоу", а та си направи 10 милиона и все още се пуска в клубовете. Снощи "Хаваната" пръсна с реакция на хората. Искам Галя да пусне пак нещо такова. След нея пуснаха веднага "Шампион" на Анелия. Това нещо звучи като пълно копие, но на много по-ниско ниво. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Май 12 Report Share Публикувано Май 12 преди 4 минути, Stela каза: @DarkChild пиши по темата. За втори път спамиш въпреки, че беше предупреден. Вие бяхте отписали "Просто шоу", а та си направи 10 милиона и все още се пуска в клубовете. Снощи "Хаваната" пръсна с реакция на хората. Искам Галя да пусне пак нещо такова. След нея пуснаха веднага "Шампион" на Анелия. Това нещо звучи като пълно копие, но на много по-ниско ниво. Нищо общо като ритъм и темпо, но на Живко частта си е почти същата. 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Май 12 Report Share Публикувано Май 12 преди 2 минути, asylum каза: Нищо общо като ритъм и темпо, но на Живко частта си е почти същата. Една след друга си звучат много еднакво. Живко е изчерпан вече и не е интересен. Нищо общо с преди няколко години. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Май 12 Report Share Публикувано Май 12 Това парче на Ваня ми е едно от най готините и в Пайнер, а остана най недооценено... @Stela, на мен ми направи впечатление, че ти беше предупредена и порязана от шефа. А това от своя страна ми изглежда като опит да подклаждаш отново огъня... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Май 12 Report Share Публикувано Май 12 преди 6 минути, Stela каза: Една след друга си звучат много еднакво. Живко е изчерпан вече и не е интересен. Нищо общо с преди няколко години. Той беше интересен ро времето на Мая. С Галена късмет извади и дотам. 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Май 12 Report Share Публикувано Май 12 преди 5 минути, Slavi каза: @Stela, на мен ми направи впечатление, че ти беше предупредена и порязана от шефа. А това от своя страна ми изглежда като опит да подклаждаш отново огъня... На мен ми се струва, че каза, че не ме отразяваш, а сега ме споменаваш? Едното няма нищо общо с другото. Факт е, че коментара му е спам. Когато Мария изкарваше песни не толкова често, но бяха яки... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gadinata Публикувано Май 12 Report Share Публикувано Май 12 Ляв-десен! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Май 12 Report Share Публикувано Май 12 преди 6 минути, asylum каза: Той беше интересен ро времето на Мая. С Галена късмет извади и дотам. Песните с Елена Паришева и Мария също бяха яки. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Май 12 Report Share Публикувано Май 12 преди 2 минути, Stela каза: Когато Мария изкарваше песни не толкова често, но бяха яки... Ама аз знам, че всичко това го правиш за да получиш поне минутка внимание. Получи я. Точно пък в този период Мара беше пуснала цял албум с клипирани песни, една от които тази. Пак се изказа... И стига си натрапвала нехитовете. Последния милион Просто шоу го прави една година. В този форум вече не се говори за Галена. Виждам, че цяла вечер правиш опити да я прокараш като тема. Пиши го неуспешно Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Май 12 Report Share Публикувано Май 12 Точно в този период Мария тъкмо беше хванала портфейла на Гущеров и бълваше като за световно. Тогава пусна 4 клипа в рамките на 1 месец. 1 Report Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Май 12 Report Share Публикувано Май 12 преди 4 минути, Slavi каза: Ама аз знам, че всичко това го правиш за да получиш поне минутка внимание. Получи я. Точно пък в този период Мара беше пуснала цял албум с клипирани песни, една от които тази. Пак се изказа... И стига си натрапвала нехитовете. Последния милион Просто шоу го прави една година. В този форум вече не се говори за Галена. Виждам, че цяла вечер правиш опити да я прокараш като тема. Пиши го неуспешно Щом го отбелязваш и коментираш за колко време песента е направила милион, значи си отделил от времето си да и обърнеш внимание. Това мигом прави действието ми успешно. "Просто шоу" никой не твърди, че е мега хит. Но се пуска, хората и се кефят, 10 милиона са прилични гледания и "нехитовете" определено не ги правят. Днес сам каза, че си качвал песни на Галена в Popnable. Достатъчно често я споменаваш и ти. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Май 12 Report Share Публикувано Май 12 преди 17 минути, Gadinata каза: Ляв-десен! Ким кърдъ фъча лара чат-чат! 2 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gadinata Публикувано Май 12 Report Share Публикувано Май 12 преди 1 минута, asylum каза: Ким кърдъ фъча лара чат-чат! Убива с мазен микс! 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest TSARvul Публикувано Май 12 Report Share Публикувано Май 12 (редактирано) преди 10 минути, Stela каза: Днес сам каза, че си качвал песни на Галена в Popnable. Достатъчно често я споменаваш и ти. bi-polar anyone? 🤢 btw този какво само ти анализира поведението сякаш е тук да коментира действията на модераторите, в частност твоите? Разбирам, че живее тук, но да се придържа към музикална тематика, а не да я пробутва междудругото в коментарите си. Изпълнен е с омраза към теб. Личи си от километри. Я се почерпете с този бъдещ хит: Единственото нещо, което ме е грабнало в последно време от чалгата. Редактирано Май 12 от TSARvul Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Май 12 Report Share Публикувано Май 12 преди 17 минути, Stela каза: Щом го отбелязваш и коментираш за колко време песента е направила милион, значи си отделил от времето си да и обърнеш внимание. Това мигом прави действието ми успешно. "Просто шоу" никой не твърди, че е мега хит. Но се пуска, хората и се кефят, 10 милиона са прилични гледания и "нехитовете" определено не ги правят. Днес сам каза, че си качвал песни на Галена в Popnable. Достатъчно често я споменаваш и ти. Беше вчера, мило, и никой не ме отрази, затова смених бързо темата. Дори вече онзи ден, тъй като сме понеделник Май не си спала след дискотечката. Сливаш дните. Да не би да ти е излезнал късмета😏 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kriminal Публикувано Май 12 Report Share Публикувано Май 12 Почерпете се с този мегахит! 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest TSARvul Публикувано Май 12 Report Share Публикувано Май 12 преди 1 минута, Kriminal каза: Почерпете се с този мегахит! Мерси, но отказах люто с дъх на чесън и лук(авост). Тая песен много ме беше зарибила и за мен беше много успешна, но тук твърдяха, че не била хит. А тя направи добри гледания за 2013-та. Не знам на кой да вярвам... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари