WindWalkerMonk Публикувано Май 24 Report Share Публикувано Май 24 Зарежете я Андреа, тя е нафталин вече. Не съществуващ изпълнител, нека коментираме супер хитови изпълнители като Преслава, Галена, Джулия, Анелия, Фики ❤️ и тия. Сканду същон са котенца. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
PHILIPP PLEIN Публикувано Май 24 Report Share Публикувано Май 24 Андреа трябва да пусне нещо супер ударно,хитово с Азис както беше с 'Пробвай се" тотааааален хит. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GriskoBeats Публикувано Май 24 Report Share Публикувано Май 24 преди 1 час , xroflx9 каза: Би ли проверил дали Кондьо е с трети профил? Аман от дасадната му особа. По темата:песента на Андреа е брутална.С малко късмет и налагане ще стане голям хит. Андрю е написала,че ще има клип ако се хареса.Дано се е постарала и за него. Разбира се, че е той. Нека си вярва, че е надхитрил някого. Иначе, когато поиска да му се затрие профила се надяваше, че половината форум ще се изнесе или че без него не може. Е, няма незаменими хора. Без всеки от нас може. Убеждаваше ме, че няма нужда от форума, а не може и седмица да издържи без да пише. Регистрира профил след профил. А е толкова простичко решението, просто трябва да се държи прилично. Когато избухва е, защото не му обръщате достатъчно внимание. Провали и Стела, но тя сама падна в рова. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Май 24 Report Share Публикувано Май 24 Днес става една година от катастрофата на Емилия в която почина Феди. Началото на клипа е много въздействащо. "Колкото и сълзи да изплачем, няма да върнем времето назад", но все пак им остави белег който ще помнят цял живот. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Май 24 Report Share Публикувано Май 24 преди 41 минути, meleto каза: Разбира се, че е той. Нека си вярва, че е надхитрил някого. Иначе, когато поиска да му се затрие профила се надяваше, че половината форум ще се изнесе или че без него не може. Е, няма незаменими хора. Без всеки от нас може. Убеждаваше ме, че няма нужда от форума, а не може и седмица да издържи без да пише. Регистрира профил след профил. А е толкова простичко решението, просто трябва да се държи прилично. Когато избухва е, защото не му обръщате достатъчно внимание. Провали и Стела, но тя сама падна в рова. Решението е в перманентния бан.Достатъчно шансове му се дадоха и от теб и от Момо. @Slavi , видя ли че познах? Интуицията ми почти никога не греши.😀 Поздрав за всички с хита: 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Май 24 Report Share Публикувано Май 24 преди 2 часа , Willy каза: Днес става една година от катастрофата на Емилия в която почина Феди. Началото на клипа е много въздействащо. "Колкото и сълзи да изплачем, няма да върнем времето назад", но все пак им остави белег който ще помнят цял живот. Тая е толкова безсрамна. Не стига, че убиха човек ми и реклама си прави на негов гръб. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Май 24 Report Share Публикувано Май 24 На баловете в южните квартали гърмят Деспасита и Гнидия 😂 Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Май 24 Report Share Публикувано Май 24 преди 8 минути, Mara.Shulevna каза: Тая е толкова безсрамна. Не стига, че убиха човек ми и реклама си прави на негов гръб. И в новия клип шофира кола. Хич не е травмирана. Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Май 24 Report Share Публикувано Май 24 преди 5 минути, asylum каза: И в новия клип шофира кола. Хич не е травмирана. Естествено, че не е. Тая е толкова посредствена и като човек и като певица. Няма един хит за 100 те й години на сцена, всичките й песни са от днес до утре. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Май 24 Report Share Публикувано Май 24 преди 23 минути, Mara.Shulevna каза: Естествено, че не е. Тая е толкова посредствена и като човек и като певица. Няма един хит за 100 те й години на сцена, всичките й песни са от днес до утре. Кефиш ме, Марче! А за адашката си от Стара Газора ко мислиш? Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Май 24 Report Share Публикувано Май 24 Много ясно че е той! Преди впечатляваше с интересни коментари и дискусии, а сега стана един от многото напуснали форума и след два дни пак са тук. Манията по "Шефката" не ви подейства добре. Но, с това очернихте и името на всички галенови пишещи тук. В началото аз лично отказвах да повярвам в това, но то си е така. Жалко! Наистина жалко... Не съм я спирал откакто е излязала! 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Май 24 Report Share Публикувано Май 24 Целият проблем с Кондомчо и Стела дойде от огромното раздуване на балона "Шефката" от тяхна страна. От години им чета постовете и са оставили впечатление за готини хора, но в последните месеци ми станаха крайно противни и двамата. Но по-важното е, че голяма част от потребителите спряха да влизат заради тях и постоянните дразги, които създаваха, за да изпъкнат Галена и да докажат, че това било нейна песен с космически успех. Естествено, последваха и още сеири в последствие. Нищо лично, но без тях е много по-спокойно тук. Мисля, че безрезултатно получиха много шансове да водят нормална дискусия. Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Май 24 Report Share Публикувано Май 24 И аз съм на подобно мнение. Лошо няма да си хвалят Шефката или друга песен, но използваха адски подмолни и манипулативни тактики, с които да настройват другите галенови срещу пресови и обратно. Когато някой не бе съгласен с тях се започзваше с провокации, обиди, а Стела завършваше с банове за другите. Демонстрираше едно излишно превъзходство и никаква съвест от едно известно време. Вижте и постовете за Преслава преди да започне дружбата с Кондома. Нямат нищо общо с постовете и от последните 8 месеца. А при Кондома лично за мен станаха много излагациите му. Първо с това, че щеше да купува форума, после с уж напускането си, което беше точно за 10 дни, но достатъчно, за да осъзнаят потребителите, че без тях е много по позитивно и приятно тук. Дори аз без да се усетя спрях да сера по Галена непрекъснато с повод и без. Да, пак може да я критикувам и недоволствам, но на съвсем различен и приличен език. И мелето е забелязал много точно - колкото по малко внимание получат, толкова повече се надъхват да дразнят, а после и избухват. Когато дискусията върви нормално, сякаш на тях не им се нрави и бързо пускат някой фитил. Какво стана с лайв шоуто на Василка. Направи 3 предавания с възможно най простите гости и бързо се отказа... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kriminal Публикувано Май 24 Report Share Публикувано Май 24 Не знам защо Галя е тук, да се прави на стълъб ли? 😂😂😂 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GriskoBeats Публикувано Май 24 Report Share Публикувано Май 24 Тази песен се оказа не чак толкова гадна, колкото ми се стори в началото. @Slavi - без повече коментари, несъотстветсващи на правилата. Последно предупреждение преди наказание. Разбирам, че ви подведох с последния коментар, но това не ви оправдава. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fearless` Публикувано Май 24 Report Share Публикувано Май 24 преди 3 часа , Mara.Shulevna каза: Тая е толкова безсрамна. Не стига, че убиха човек ми и реклама си прави на негов гръб. Що за глупост? Да не би тя да е карала колата? Да не би тя да му я е дала? Как точно е отговорна за смъртта на момчето? Имайте милост! Толкова много злоба към тази жена в последната година, в гроба до него ли да легне за да сте спокойни!? Била е в колата когато се е случила катастрофата и толкова, с нея и без нея резултатът щеше да е същия! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Май 24 Report Share Публикувано Май 24 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ceco Публикувано Май 24 Report Share Публикувано Май 24 преди 1 минута, Brian каза: Мая и Магапаса бяха доста обсъждана двойка в поп-фолка. Какво ли става с тях? Песничката е поздрав за всички. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Май 24 Report Share Публикувано Май 24 Песента на Андреа се развива изключитилно добре.За 11 часа има почти 60к,което за малък канал и то на песен без клип е доста добре.За 24 часа смятам,че ще има между 80-100к. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Май 24 Report Share Публикувано Май 24 За последните 24 часа: - Акула (136k) - 72k от официалният и 65k от фен клипчета /22-ри ден/ - Тръгвай си (196k) - 154k от официалният и 42k от фен клипчета /7-ми ден/ - Добре ли си (143k) - 96k от официалният, 15k от фен клипче и 32k от канала на Миле /32-ри ден/ @meleto, кога ще се оправи бъга в popnable? Тая година нещо не работи много като хората и през няколко дни все нещо се случва. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GriskoBeats Публикувано Май 24 Report Share Публикувано Май 24 преди 6 минути, Danger. каза: За последните 24 часа: - Акула (136k) - 72k от официалният и 65k от фен клипчета /22-ри ден/ - Тръгвай си (196k) - 154k от официалният и 42k от фен клипчета /7-ми ден/ - Добре ли си (143k) - 96k от официалният, 15k от фен клипче и 32k от канала на Миле /32-ри ден/ @meleto, кога ще се оправи бъга в popnable? Тая година нещо не работи много като хората и през няколко дни все нещо се случва. Може би утре ще помисля как да го реша проблема. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Май 24 Report Share Публикувано Май 24 преди 53 минути, ceco каза: Мая и Магапаса бяха доста обсъждана двойка в поп-фолка. Какво ли става с тях? Песничката е поздрав за всички. Отдавна са разведени. Мая беше по едно време в Лас Вегас. Имаше слухове с какво се занимава. Сега не я знам къде е. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Май 24 Report Share Публикувано Май 24 преди 27 минути, DarkChild каза: Отдавна са разведени. Мая беше по едно време в Лас Вегас. Имаше слухове с какво се занимава. Сега не я знам къде е. Те още бяха в Пайнер, когато се разделиха. Обявиха го във Фолкмаратон 😂 Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Май 25 Report Share Публикувано Май 25 Събуждайте се с най-новият хит. Брутална! 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kriminal Публикувано Май 25 Report Share Публикувано Май 25 Харесва ли ви частта с "чикирача чикирача рачачача" в Как те искам, виждам че я плюят в коментарите, обаче на мен това ми е любимата част. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари