Амброжка. Публикувано Юни 11 Report Share Публикувано Юни 11 преди 18 минути, Danger. каза: "Добре ли си" с 9 млн. за 50 дни от трите клипчета. 7 650 000 932 000 415 000 Има и още две клипчета с около 100К. Най-доброто, излизало тази пролет.Съвсем спокойно може да се нареди до “Спри ме”, “Пак ли” и “Кой”. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DjBS Публикувано Юни 11 Report Share Публикувано Юни 11 Тез гледания никога нищо не значат. Гледания винаги можеш да си купиш 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
djmuri Публикувано Юни 11 Report Share Публикувано Юни 11 Вижте сега,тук всеки изказва мнение,недейте да се нападете един друг и кой по знае от другия.Искам да се забавлявате във форума,да пускате майтапи относно песен или клип.Виждам че има хора които се дразгат постоянно,недейте.Забелязал съм го от известно време.Най лесното е да се стигне до наказване,постарайте се приятели,защо ви наричам така.Защото тук сме като едно семейство и трябва да се уважаваме взаимно. 2 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Юни 11 Report Share Публикувано Юни 11 преди 9 минути, djmursi каза: Вижте сега,тук всеки изказва мнение,недейте да се нападете един друг и кой по знае от другия.Искам да се забавлявате във форума,да пускате майтапи относно песен или клип.Виждам че има хора които се дразгат постоянно,недейте.Забелязал съм го от известно време.Най лесното е да се стигне до наказване,постарайте се приятели,защо ви наричам така.Защото тук сме като едно семейство и трябва да се уважаваме взаимно. Никога не бих се уважавал с фенове на Камелия и Галена. Има тук там две-три изключения, но на повечето им хлопа дъската. Bitch, please! 2 1 1 Report Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
djmuri Публикувано Юни 11 Report Share Публикувано Юни 11 преди 5 минути, Cally-Pressyfan' каза: Никога не бих се уважавал с фенове на Камелия и Галена. Има тук там две-три изключения, но на повечето им хлопа дъската. Bitch, please! Не е лошо да опитате,кой какъв е е без значение,всеки си харесва изпълнител или група,просто се споделя мнение по дадената тема,песен или клип. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Юни 11 Report Share Публикувано Юни 11 преди 35 минути, Cally-Pressyfan' каза: Никога не бих се уважавал с фенове на Камелия и Галена. Има тук там две-три изключения, но на повечето им хлопа дъската. Bitch, please! И това е вярно, но проблема идва от това, че те не искат да са фенове на певиците, те искат да са певици. Кой знае колко от тях са обличали дрехите на мама и високите токчета и са мислели, че са Андреа, Камелия, Анелия и сие. Няма как да уважавам такова нещо. Другото което е, че тук няма как да се изкаже мнение срещу някои кур*а, защото почват да те нападат. Да, не харесвам старите нафталини, не харесвам баладите и не харесвам Емилия. Най - смешното е, че ме бъркат с някой друг потребител, в случая Кондома и му сипват яко ( на човек който дори не е във форума и няма как да им отговори). Но самата злоба, самият хъс който изпитват като му сипват с феноменален. И защо ме нападат, защото казвам мнението си, ми да, Ема има само боклуци за мен. Другите дето не харесвам също. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Юни 11 Report Share Публикувано Юни 11 преди 8 часа , Cally-Pressyfan' каза: С риск да ми скочи целия форум, но Преса поне едно дете роди. Кама ще си кукува сама на старини. И това за краката е пълна смешка - тя е певица, а не мис плеймейт. В различни коловози са с Преса. Калин, ако си една жена, всеки месец аборти от различни ще правиш. По- добре млъкни! Дразниш 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Юни 11 Report Share Публикувано Юни 11 преди 3 часа , Vancho каза: Защо от години всички в чалгата се сравняват все с Преслава? Феновете на другите изпълнители винаги изтъкват като нещо супер значимо, когато тяхната любимка направи повече гледания, пусне по-силна песен, получи по-силен прием, има повече участия и въобще е "по" в даден момент от Преслава. Защо винаги се съпоставят с Преслава? И защо Фокси вече толкова години не спира да обяснява, че Камелия е най-голямата чалга звезда? Ако беше- нямаше да има нужда от непрестанните му разяснения, а за всички ни щеше да е ясно. Всички се сравняват с Преслава, на Фокси пък все тя му е трън в очите ... не знам какви изводи да си правя. Нищо подобно няма. Ние (като Камелия) брутално подиграваме Пайнер и Преслава, за изкуственият имидж, който и създадоха и по неясни причини поддържат вече десетилетие, след очевидният и пик. Но и това е материя, която сме дискутирали надълго и нашироко. Отдавна съм заявил каква е причината и колкото и да пазят в тайна договора на Преслава накрая ще се окаже това, което чичо Фокс е казал още в 2010 година - Преслава отчита между 70 и 80% на фирмата. Няма нито една друга причина, заради която Пайнер да я крепят при доста широкият избор, който имат. Фокси не обяснява, че Камелия е най-голямата звезда. Това съм го правил някъде между 2004-та и 2006-та във форума на Планета. Просто държа да припомням какво съм писал преди 15 години из форумите и колко съм бил прав тогава, когато бурно ми се присмиваха едни хора, които отдавна ги няма в тези форуми точно заради провала на прогнозите си. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Юни 11 Report Share Публикувано Юни 11 преди 27 минути, THE IIconic каза: Калин, ако си една жена, всеки месец аборти от различни ще правиш. По- добре млъкни! Дразниш Предупреждение за обидно поведение и off-topic в тема Поп-фолк скандали. Някой знае ли кога излиза новата на Джена? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
djmuri Публикувано Юни 11 Report Share Публикувано Юни 11 Карайте я по спокойно,не правете дразги а се забавлявайте във форума,за вас е направен,иначе лесно се спира и закрива и край.Разберете с ядове и нерви нищо не се постига. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kriminal Публикувано Юни 11 Report Share Публикувано Юни 11 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Юни 12 Report Share Публикувано Юни 12 преди 6 часа , Kriminal каза: Семра (Самара :D) много близка приятелка на Галена Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Юни 12 Report Share Публикувано Юни 12 преди 11 часа , foxy_vd каза: Нищо подобно няма. Ние (като Камелия) брутално подиграваме Пайнер и Преслава, за изкуственият имидж, който и създадоха и по неясни причини поддържат вече десетилетие, след очевидният и пик. Но и това е материя, която сме дискутирали надълго и нашироко. Отдавна съм заявил каква е причината и колкото и да пазят в тайна договора на Преслава накрая ще се окаже това, което чичо Фокс е казал още в 2010 година - Преслава отчита между 70 и 80% на фирмата. Няма нито една друга причина, заради която Пайнер да я крепят при доста широкият избор, който имат. Фокси не обяснява, че Камелия е най-голямата звезда. Това съм го правил някъде между 2004-та и 2006-та във форума на Планета. Просто държа да припомням какво съм писал преди 15 години из форумите и колко съм бил прав тогава, когато бурно ми се присмиваха едни хора, които отдавна ги няма в тези форуми точно заради провала на прогнозите си. Това си е абсолютно твое мнение. Пайнер са това заради което Камелия е днес. Не ме вълнуват хонорари, но трите хита които пее по 3 пъти на участия са от периода й във фирмата. Факт е, че последните две години видя две популярни песни, но преди това беше абсолютно умряла - имаше траш като "Престъпно е" и тем подобни, които дори самата тя е забравила. Ма няма какво да ти обяснявам бе, ти си го знаеш. Но нека заради дискусионната тематика да анализираме казанато от теб ? Сега Камелия не говори за никого, защото има популярни песни. Но по - горе беше предоставил линк в който говореше. Самата тя говори, как колегите й не трябва да се вълнуват от награди, но за сметка на това, тя (самата Камелия) говори за тези награди повече от всеки друг. Отделно, самата тя е била на тях и е лапала желязо и квакала на сцената бе. Ама какво въобще говорим бе, какъв е извода: понеже е една идея по - умна от останалите певици и феновете им, но все пак си остава глупава чалгарка, манипулира хората. Накрая да завършим със нещо на което попаднах докато четох повърнатото, което си линкнал. Камелия е твърдяла, че с пари се купуват гледания и не е нормално да има много гледани песни от чалгата. Днес тя е по - тиха от водата по тази тема, защото най - вероятно бабче е видяла некой милион гледания. Това си е цял офф топик за трета възраст, защото не говорим за музика, а за воплите на една комплексирана застаряваща женица на 50, която има свободно време и много злоба. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Юни 12 Report Share Публикувано Юни 12 Криско след толкова флопове пак издуха Гейлин.Дори Азис не успя да му помогне.Крайно време беше да го сложат на мястото му провинциалния педал. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Амброжка. Публикувано Юни 12 Report Share Публикувано Юни 12 Слушаме ли любими летни парчета? 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юни 12 Report Share Публикувано Юни 12 преди 12 минути, Амброжка. каза: Слушаме ли любими летни парчета? Сред малкото яки песни на Мара, бих си я пуснал пак някога. Онуй лято я скъсваха от въртене, сигурно през 15 мин. я даваха по тв, а бях на море - само тогава пущах тв за фон. Наби ми се в главата, лежерна и приятна е. Дано Клеа да й направи кавър-ремикс. 2 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Юни 12 Report Share Публикувано Юни 12 преди 3 часа , Mara.Shulevna каза: Това си е абсолютно твое мнение. Пайнер са това заради което Камелия е днес. Не ме вълнуват хонорари, но трите хита които пее по 3 пъти на участия са от периода й във фирмата. Факт е, че последните две години видя две популярни песни, но преди това беше абсолютно умряла - имаше траш като "Престъпно е" и тем подобни, които дори самата тя е забравила. Ма няма какво да ти обяснявам бе, ти си го знаеш. Но нека заради дискусионната тематика да анализираме казанато от теб ? Сега Камелия не говори за никого, защото има популярни песни. Но по - горе беше предоставил линк в който говореше. Самата тя говори, как колегите й не трябва да се вълнуват от награди, но за сметка на това, тя (самата Камелия) говори за тези награди повече от всеки друг. Отделно, самата тя е била на тях и е лапала желязо и квакала на сцената бе. Ама какво въобще говорим бе, какъв е извода: понеже е една идея по - умна от останалите певици и феновете им, но все пак си остава глупава чалгарка, манипулира хората. Накрая да завършим със нещо на което попаднах докато четох повърнатото, което си линкнал. Камелия е твърдяла, че с пари се купуват гледания и не е нормално да има много гледани песни от чалгата. Днес тя е по - тиха от водата по тази тема, защото най - вероятно бабче е видяла некой милион гледания. Това си е цял офф топик за трета възраст, защото не говорим за музика, а за воплите на една комплексирана застаряваща женица на 50, която има свободно време и много злоба. И после пак се прави на нов потребител,като всичко тук крещи,че си Кондьо,хаха.Вземи напусни с поне малко достойнство като дружката си и престани да се излагаш. @Kriminal я кажи пак как беше опцията за mute на нечии коментари. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Юни 12 Report Share Публикувано Юни 12 Странно ми е, че Галин направи повече гледания в дует с новопрохождащата Лидия, а на песента с Азис ще има по-малко. Все повече ми се струва, че е купувал на "Няма да ми мине". Не случайно беше пуснал онова надменно клипче в Инстаграм, че от Пайнер му били потвърдили "рекорда". 1 Report Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Амброжка. Публикувано Юни 12 Report Share Публикувано Юни 12 преди 42 минути, asylum каза: Сред малкото яки песни на Мара, бих си я пуснал пак някога. Онуй лято я скъсваха от въртене, сигурно през 15 мин. я даваха по тв, а бях на море - само тогава пущах тв за фон. Наби ми се в главата, лежерна и приятна е. Дано Клеа да й направи кавър-ремикс. Верно имаше брутална ротация през 2013-та.И какви 15 минути - направо я прекъсваха само за реклами.😲 Много мистично звучи, страхотен трак и е направил румънския хомо бандит.А Клеа да не се озърта много много и да я презаписва, че лятото вече е тук, а тя ни звук, ни стон вече колко време.Добре, че “Шефът и шефката” се превърна в огромен хит, да има да я храни поне една десетилетка. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юни 12 Report Share Публикувано Юни 12 преди 15 минути, Амброжка. каза: Верно имаше брутална ротация през 2013-та.И какви 15 минути - направо я прекъсваха само за реклами.😲 Много мистично звучи, страхотен трак и е направил румънския хомо бандит.А Клеа да не се озърта много много и да я презаписва, че лятото вече е тук, а тя ни звук, ни стон вече колко време.Добре, че “Шефът и шефката” се превърна в огромен хит, да има да я храни поне една десетилетка. Направо за подложка да сложи барабанчетата от Шефът и Шефката и хитът е готов Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Western Публикувано Юни 12 Report Share Публикувано Юни 12 преди 1 час, Амброжка. каза: Слушаме ли любими летни парчета? Жесток трак от Марчелита! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
NazzkO Публикувано Юни 12 Report Share Публикувано Юни 12 И във видеото изглежда много добре. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Юни 12 Report Share Публикувано Юни 12 преди 1 час, Cally-Pressyfan' каза: Странно ми е, че Галин направи повече гледания в дует с новопрохождащата Лидия, а на песента с Азис ще има по-малко. Все повече ми се струва, че е купувал на "Няма да ми мине". Не случайно беше пуснал онова надменно клипче в Инстаграм, че от Пайнер му били потвърдили "рекорда". "Няма да ми мине" е класи над това. Но още по-странното е, че комбинацията Галин & Азис няма да успее да мине първоначалните денонощни гледания на Десита и Лидия (които надали бяха реални и бяха в твърде малък канал) 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Юни 12 Report Share Публикувано Юни 12 Какво стана Емрах ? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Юни 12 Report Share Публикувано Юни 12 преди 25 минути, Danger. каза: "Няма да ми мине" е класи над това. Но още по-странното е, че комбинацията Галин & Азис няма да успее да мине първоначалните денонощни гледания на Десита и Лидия (които надали бяха реални и бяха в твърде малък канал) Ооо, там със сигурност беше пазарувано. Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари