i810 Публикувано Юни 16 Report Share Публикувано Юни 16 Изобщо не мога да приема Преслава с новия нос. Прави са хората, които пишат, че си е изгубила чара и е все едно друг човек. Не ми прилича на Галена. Не ми прилича и на себе си. Може би с времето ще стане по-добре, защото мястото още е подуто от интервенцията. Но каквото и да става, преди ми харесваше много повече. С един нов нос, цялата и визия се промени. Сигурно е смазана от негативните коментари, но с времето нещата ще утихнат и ще свикнем да я гледаме така. Дори ще забравим как е изглеждала преди. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Юни 16 Report Share Публикувано Юни 16 На мен ми прилича на Селена Гоомез. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Юни 16 Report Share Публикувано Юни 16 Не пак си е готинка Преслава бе, ама се е променила. Ма па си якичка! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Юни 16 Report Share Публикувано Юни 16 Пожелавам ви от сутринта да въртите дупе и да кършим яко на тази велика песен: 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Юни 16 Report Share Публикувано Юни 16 Искам такъв летен хит от Гале, но за жалост комплексите не й позволяват да бъде естествена. 1 Report Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Амброжка. Публикувано Юни 16 Report Share Публикувано Юни 16 Ето това се нарича летен хит! ♥️ 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Putin Публикувано Юни 16 Report Share Публикувано Юни 16 преди 4 минути, Cally-Pressyfan' каза: Искам такъв летен хит от Гале, но за жалост комплексите не й позволяват да бъде естествена. Ти пък, тая песен е голяма скука. Аз искам летен хит а ля “Хавана Тропикана” и “Стара каравана”. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Юни 16 Report Share Публикувано Юни 16 преди 4 минути, Putin каза: Ти пък, тая песен е голяма скука. Аз искам летен хит а ля “Хавана Тропикана” и “Стара каравана”. Понякога ми липсват по-простичките неща. Не говоря само за песен. Какво като хвърля луди пари за клипове и визии? Песните се забравят след месеци. 1 Report Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Putin Публикувано Юни 16 Report Share Публикувано Юни 16 преди 1 минута, Cally-Pressyfan' каза: Понякога ми липсват по-простичките неща. Не говоря само за песен. Какво като хвърля луди пари за клипове и визии? Песните се забравят след месеци. Ами старае се жената, няма лошо, феновете и са винаги доволни. Аз я харесвах много повече в периода 2008-2012, но пак пуска готини проекти от време на време. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Юни 16 Report Share Публикувано Юни 16 преди 47 минути, Cally-Pressyfan' каза: Понякога ми липсват по-простичките неща. Не говоря само за песен. Какво като хвърля луди пари за клипове и визии? Песните се забравят след месеци. Месеци с късмет. В повечето случаи са седмици. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Юни 16 Report Share Публикувано Юни 16 А не се забравят, не се забравят! Ето това е любимия ми летен хит на Мария: Страхотен хит, много качествена песен. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Амброжка. Публикувано Юни 16 Report Share Публикувано Юни 16 преди 6 минути, Mara.Shulevna каза: А не се забравят, не се забравят! Ето това е любимия ми летен хит на Мария: Страхотен хит, много качествена песен. Музикантско парче, много ми е любимо.Мара има стабилни резачки от едно време. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Putin Публикувано Юни 16 Report Share Публикувано Юни 16 Супер беше Мара отварачката едно време, сега само боклуци пуска, половината съм ги чул по половин път. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Юни 16 Report Share Публикувано Юни 16 преди 21 минути, Mara.Shulevna каза: А не се забравят, не се забравят! Ето това е любимия ми летен хит на Мария: Страхотен хит, много качествена песен. Тази песен не излезе ли зимата на 2004/2005? Виж я, че в клипа е облечена с палто. Иначе и на мен ми харесва 2 Report Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Юни 16 Report Share Публикувано Юни 16 Ама какво говорим бе, баладична ми се прави. Много е проста, вместо да пуска яки неща като Ще боли, ах леле, чисто или с лед, тя баладични ми пуска. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Амброжка. Публикувано Юни 16 Report Share Публикувано Юни 16 Ооо, @Mara.Shulevna благодаря, че ми припомни този неостаряващ хит.Любим лайв от Мария!Тук е брутална!♥️ 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Putin Публикувано Юни 16 Report Share Публикувано Юни 16 Много е зле, да се пенсионира вече, особено от 2-3 години е пълна трагедия. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Юни 16 Report Share Публикувано Юни 16 Току що, Амброжка. каза: Ооо, @Mara.Shulevna благодаря, че ми припомни този неостаряващ хит.Любим лайв от Мария!Тук е брутална!♥️ Е то това е модерно. Екстра е, кръшим, оп,оп, чакай и да си сръбна. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Putin Публикувано Юни 16 Report Share Публикувано Юни 16 Другата готова за пенсия е Анелия. В последните години само “Дай ми още” и “Зоопарк” са яки хитове, другото са пълни боклуци. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Юни 16 Report Share Публикувано Юни 16 преди 4 минути, Putin каза: Другата готова за пенсия е Анелия. В последните години само “Дай ми още” и “Зоопарк” са яки хитове, другото са пълни боклуци. Подкрепям те! И други персони са за пенсия, но от време на време изплуват. Джена и Емилия например. Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Putin Публикувано Юни 16 Report Share Публикувано Юни 16 Току що, Cally-Pressyfan' каза: Подкрепям те! И други персони са за пенсия, но от време на време изплуват. Джена и Емилия например. О, Джена е готина, дори някакви боклуци като “Диагноза ти” са супер скандални. Португалският представител на Евровизия от тази година си я беше постнал в инста стори. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Юни 16 Report Share Публикувано Юни 16 преди 1 минута, Putin каза: О, Джена е готина, дори някакви боклуци като “Диагноза ти” са супер скандални. Португалският представител на Евровизия от тази година си я беше постнал в инста стори. Напоследък я обожавам с тракове като "Хулиган" и "Яко ми е", но за дълъг период от време правеше песни, които само тя си слушаше - "Всичко знаеш", "Да ти бъда корона" и още някакви подобни. 1 Report Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Putin Публикувано Юни 16 Report Share Публикувано Юни 16 Току що, Cally-Pressyfan' каза: Напоследък я обожавам с тракове като "Хулиган" и "Яко ми е", но за дълъг период от време правеше песни, които само тя си слушаше - "Всичко знаеш", "Да ти бъда корона" и още някакви подобни. Тя винаги е била ком си ком са, пусне 3-4 хита и после 2-3 провала. Помниш ли любимата ни “Стойки не чупи”? Хъхъ 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Юни 16 Report Share Публикувано Юни 16 преди 2 минути, Putin каза: Тя винаги е била ком си ком са, пусне 3-4 хита и после 2-3 провала. Помниш ли любимата ни “Стойки не чупи”? Хъхъ Благодаря, че ми я напомни! Реакцията ми тогава граничеше между потрес, удивление и емоционален ужас Пееше се нещо - Не ми върти очи и стойки не чупи, ако обичаш! ЖЕСТОКА! Ще взема да си я пусна. 1 Report Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Putin Публикувано Юни 16 Report Share Публикувано Юни 16 Току що, Cally-Pressyfan' каза: Благодаря, че ми я напомни! Реакцията ми тогава граничеше между потрес, удивление и емоционален ужас Пееше се нещо - Не ми върти очи и стойки не чупи, ако обичаш! ЖЕСТОКА! Ще взема да си я пусна. Жестока е наистина, Джена винаги е имала усет за скандала. Още от самото начало с бруталните псевдоними Моник и Нова ДесиСлава. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари