Jump to content

Поп фолк скандали

Препоръчани коментари

Изобщо не мога да приема Преслава с новия нос. Прави са хората, които пишат, че си е изгубила чара и е все едно друг човек. Не ми прилича на Галена. Не ми прилича и на себе си. Може би с времето ще стане по-добре, защото мястото още е подуто от интервенцията. Но каквото и да става, преди ми харесваше много повече. С един нов нос, цялата и визия се промени. Сигурно е смазана от негативните коментари, но с времето нещата ще утихнат и ще свикнем да я гледаме така. Дори ще забравим как е изглеждала преди. 

Сподели в други сайтове

• Отговори 4,8k
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

Искам такъв летен хит от Гале, но за жалост комплексите не й позволяват да бъде естествена.

• Love 1

image.png.e4d79a7858ccaaecb16208cc241a64fe.png

Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история.

Сподели в други сайтове

преди 4 минути, Cally-Pressyfan' каза:

Искам такъв летен хит от Гале, но за жалост комплексите не й позволяват да бъде естествена.

Ти пък, тая песен е голяма скука. Аз искам летен хит а ля “Хавана Тропикана” и “Стара каравана”.

Сподели в други сайтове

преди 4 минути, Putin каза:

Ти пък, тая песен е голяма скука. Аз искам летен хит а ля “Хавана Тропикана” и “Стара каравана”.

Понякога ми липсват по-простичките неща. Не говоря само за песен.

Какво като хвърля луди пари за клипове и визии? Песните се забравят след месеци.

• Sad 1

Сподели в други сайтове

преди 1 минута, Cally-Pressyfan' каза:

Какво като хвърля луди пари за клипове и визии? Песните се забравят след месеци.

Ами старае се жената, няма лошо, феновете и са винаги доволни. Аз я харесвах много повече в периода 2008-2012, но пак пуска готини проекти от време на време. 

• Love 1
Сподели в други сайтове

преди 47 минути, Cally-Pressyfan' каза:

Месеци с късмет. В повечето случаи са седмици.

• Love 1
Сподели в други сайтове

преди 6 минути, Mara.Shulevna каза:

А не се забравят, не се забравят! Ето това е любимия ми летен хит на Мария:

Страхотен хит, много качествена песен. 

Музикантско парче, много ми е любимо.Мара има стабилни резачки от едно време.

• Love 2

96A83D3B-FDF2-4BD4-8660-488739D6990E.jpeg

Сподели в други сайтове

преди 21 минути, Mara.Shulevna каза:

А не се забравят, не се забравят! Ето това е любимия ми летен хит на Мария:

Страхотен хит, много качествена песен. 

Тази песен не излезе ли зимата на 2004/2005? Виж я, че в клипа е облечена с палто.

Иначе и на мен ми харесва :ba:

• Love 2

Сподели в други сайтове

Току що, Амброжка. каза:

Ооо, @Mara.Shulevna благодаря, че ми припомни този неостаряващ хит.Любим лайв от Мария!Тук е брутална!♥️

Е то това е модерно. Екстра е, кръшим, оп,оп, чакай и да си сръбна.

• Haha 1
  • Love 1
Сподели в други сайтове

преди 4 минути, Putin каза:

Другата готова за пенсия е Анелия. В последните години само “Дай ми още” и “Зоопарк” са яки хитове, другото са пълни боклуци.

Подкрепям те! И други персони са за пенсия, но от време на време изплуват. Джена и Емилия например.

Сподели в други сайтове

Току що, Cally-Pressyfan' каза:

Подкрепям те! И други персони са за пенсия, но от време на време изплуват. Джена и Емилия например.

О, Джена е готина, дори някакви боклуци като “Диагноза ти” са супер скандални. Португалският представител на Евровизия от тази година си я беше постнал в инста стори.

• Love 1
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, Putin каза:

О, Джена е готина, дори някакви боклуци като “Диагноза ти” са супер скандални. Португалският представител на Евровизия от тази година си я беше постнал в инста стори.

Напоследък я обожавам с тракове като "Хулиган" и "Яко ми е", но за дълъг период от време правеше песни, които само тя си слушаше - "Всичко знаеш", "Да ти бъда корона" и още някакви подобни.

• Love 1

Сподели в други сайтове

Напоследък я обожавам с тракове като "Хулиган" и "Яко ми е", но за дълъг период от време правеше песни, които само тя си слушаше - "Всичко знаеш", "Да ти бъда корона" и още някакви подобни.

Тя винаги е била ком си ком са, пусне 3-4 хита и после 2-3 провала. Помниш ли любимата ни “Стойки не чупи”? Хъхъ

• Love 1
Сподели в други сайтове

преди 2 минути, Putin каза:

Тя винаги е била ком си ком са, пусне 3-4 хита и после 2-3 провала. Помниш ли любимата ни “Стойки не чупи”? Хъхъ

Благодаря, че ми я напомни! Реакцията ми тогава граничеше между потрес, удивление и емоционален ужас :lol:

Пееше се нещо - Не ми върти очи и стойки не чупи, ако обичаш! ЖЕСТОКА! Ще взема да си я пусна.

• Haha 1

Сподели в други сайтове

Благодаря, че ми я напомни! Реакцията ми тогава граничеше между потрес, удивление и емоционален ужас :lol:

Пееше се нещо - Не ми върти очи и стойки не чупи, ако обичаш! ЖЕСТОКА! Ще взема да си я пусна.

Жестока е наистина, Джена винаги е имала усет за скандала. Още от самото начало с бруталните псевдоними Моник и Нова ДесиСлава.

• Haha 3
Сподели в други сайтове

• Fast locked, unpinned and unfeatured this Тема
  • Fast locked, unpinned, unlocked and locked this Тема
  • Fast pinned and unlocked this Тема
  • Fast locked, unpinned and unfeatured this Тема
Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...