WindWalkerMonk Публикувано Юни 18 Report Share Публикувано Юни 18 преди 3 минути, foxy_vd каза: Калпав театър на фона на дискусията ни преди 2 седмици, когато се правеше на 15-годинеш дебил питайки: - Коя е Камелия? Не, не, не. Аз няма да споря с теб. Аз съм във форума доста отпреди Кондома. Но едно не мога да разбера, явно наистина много я обичаш Камелия. Помня, че Фрийгъл пусна чатове в които му се оплакваш, че тя ти е казала, че не си в ред. Мен ако някой ми каже такова нещо съм дотам. Но минало, заминало. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Юни 18 Report Share Публикувано Юни 18 Райна явно вече се е отказала от попфолк кариерата си. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Юни 18 Report Share Публикувано Юни 18 преди 5 минути, -A. каза: Райна явно вече се е отказала от попфолк кариерата си. Тия дни има 3 участия. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Юни 18 Report Share Публикувано Юни 18 Слушаме ли летни шлагери? ❤️ 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Амброжка. Публикувано Юни 18 Report Share Публикувано Юни 18 Тая Райна съвсем се е сбъркала.Тъкмо се беше посъвзела и направи 5-6 сравнително приятни песни, че и половината станаха хитове, и пак нещо я тресна.🙄 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Юни 18 Report Share Публикувано Юни 18 преди 1 минута, Амброжка. каза: Тая Райна съвсем се е сбъркала.Тъкмо се беше посъвзела и направи 5-6 сравнително приятни песни, че и половината станаха хитове, и пак нещо я тресна.🙄 Влюбена е. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Роско Публикувано Юни 18 Report Share Публикувано Юни 18 Това любовта, не е за всеки. Влияе различно на хората. Някой се забравят чак, не виждат нищо друго освен половинката си. Та и тя така. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Юни 18 Report Share Публикувано Юни 18 преди 1 час , Mara.Shulevna каза: Не, не, не. Аз няма да споря с теб. Аз съм във форума доста отпреди Кондома. Но едно не мога да разбера, явно наистина много я обичаш Камелия. Помня, че Фрийгъл пусна чатове в които му се оплакваш, че тя ти е казала, че не си в ред. Мен ако някой ми каже такова нещо съм дотам. Но минало, заминало. Никакъв Фрийгъл или Мийгъл не ти е казвал нищо. Слаб артист си момко обсебен от този форум. За другото на 29 юни... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Юни 18 Report Share Публикувано Юни 18 преди 16 минути, foxy_vd каза: Никакъв Фрийгъл или Мийгъл не ти е казвал нищо. Слаб артист си момко обсебен от този форум. За другото на 29 юни... Проблема е, че го е казал. Но няма значение и не съм ти момко. Аз съм била в този форум доста преди теб. Както и да е, ти си знаеш, че е истина. Няма смисъл аз да споря. Има и други хора, които тук могат да го потвърдят. Но темата не е за мен, а за Камелия и това, че ти изкривяваш истината за нея. За теб може да е най - голямата, но със сигурност има и други мнения и факти. И самият факт, че се опитваш да ме засегнеш по тоя смешен начин значи, че си жегнат Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Юни 18 Report Share Публикувано Юни 18 Поздрав за всики с този мегахит: Ето така трябва да звучи модерна песен. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Амброжка. Публикувано Юни 18 Report Share Публикувано Юни 18 Слушаме ли хита на лято 2019? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
djmuri Публикувано Юни 18 Report Share Публикувано Юни 18 преди 4 часа , foxy_vd каза: Калпав театър на фона на дискусията ни преди 2 седмици, когато се правеше на 15-годинеш дебил питайки: - Коя е Камелия? Какви хора сте не мога да ви разбера,за певци или певици се разправяте,да не се чудите защо после някой е наказан,въздържайте се от обиди и лоши коментари,поп фолка си върви а певците си гледат техните интереси и въобще не ги интересува на другите мнението.Като ги коментирате само се дразните самите вие.Забавлявайте се във форума,за вас е направен.Стигате чак до обиди. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Амброжка. Публикувано Юни 18 Report Share Публикувано Юни 18 🤣🤣🤣 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ice_hot_sm Публикувано Юни 19 Report Share Публикувано Юни 19 Много ме е яд за Райна. Мацка е, супер готина, но не сляла се с масовката, има приятен глас и потенциал за повече, а отдавна не се стреми към по-високо място в поп-фолка, място, което си беше извоювала преди години... За сметка на такива като нея разни вчерашни разпоретини уж "мачкат" (от днешната чалга, тая дума ще взема да я намразя) и се вживяват като "топ"-а в музиката със своето "творчество" (пък като започнат да използват тази дума като определение за песничките си, все едно говорят за класики, а не просто за поредното ляйняно и пошло нещо, което са сътворили, ми се драйфа). 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Юни 19 Report Share Публикувано Юни 19 Само мен ли ме забавлява как Преслава унижава многознайковци и коментатори. След 15 години на сцена не виждам нещо лошо да пипне некой недостатък. Галена почна с интервенциите по себе си 5 години след старта си. Иначе Преслава вече знае, че не феновете я правят това, което е, а пияниците и студентите. Албуми не издава, концерти не прави, така че феновете и да не си приписват чак такава важност. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Юни 19 Report Share Публикувано Юни 19 Райна да вземе да роди едно дете преди да удари 40-те, че изпуска последния влак. В противен случай, с този крив характер и лабилна психика я виждам как на 70 прибира кучета и котки от улицата, за да има компания. 1 1 Report Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Юни 19 Report Share Публикувано Юни 19 Слушаме ли хитове? ❤️ 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
PHILIPP PLEIN Публикувано Юни 19 Report Share Публикувано Юни 19 преди 1 час , Cally-Pressyfan' каза: Райна да вземе да роди едно дете преди да удари 40-те, че изпуска последния влак. В противен случай, с този крив характер и лабилна психика я виждам как на 70 прибира кучета и котки от улицата, за да има компания. Тя нали за кучето си беше изпаднала в депресия. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Юни 19 Report Share Публикувано Юни 19 преди 2 часа , Cally-Pressyfan' каза: Райна да вземе да роди едно дете преди да удари 40-те, че изпуска последния влак. В противен случай, с този крив характер и лабилна психика я виждам как на 70 прибира кучета и котки от улицата, за да има компания. То в това няма лошо бе. Напротив, показва, че е човек, а не изрод. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Юни 19 Report Share Публикувано Юни 19 преди 15 минути, Mara.Shulevna каза: То в това няма лошо бе. Напротив, показва, че е човек, а не изрод. Добро утро Кондомчо😂 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Юни 19 Report Share Публикувано Юни 19 преди 32 минути, Mara.Shulevna каза: То в това няма лошо бе. Напротив, показва, че е човек, а не изрод. А ти след като си толкова запозната с форума от преди 10 години, няма ли да ни споделиш с какъв ник си се подвизавала. Щом ти познаваш много от нас, вероятно и ние те помним 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Юни 19 Report Share Публикувано Юни 19 преди 7 минути, Slavi каза: А ти след като си толкова запозната с форума от преди 10 години, няма ли да ни споделиш с какъв ник си се подвизавала. Щом ти познаваш много от нас, вероятно и ние те помним Много яка песен на Марчела Павароти. Ти не само ме помниш, ами ме познаваш и на живо. Минчо също, но не искам да се знае стария ми ник. От този период целия албум на Мария беше страхотен. Моята най - любима песен беше "Просто ти", макар и "Не си добре дошъл" да ме кефеше. Въобще перфектен албум беше. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Юни 19 Report Share Публикувано Юни 19 преди 15 часа , Амброжка. каза: Тая Райна съвсем се е сбъркала.Тъкмо се беше посъвзела и направи 5-6 сравнително приятни песни, че и половината станаха хитове, и пак нещо я тресна.🙄 Точно. Даваше някакви интервюта, че била супер амбицирана, бла бла и накрая нищо. Супер зле. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Юни 19 Report Share Публикувано Юни 19 преди 11 минути, -A. каза: Точно. Даваше някакви интервюта, че била супер амбицирана, бла бла и накрая нищо. Супер зле. Живее бре хора. Пътува, един живот живеем. Ако сега не види докато е млада света, кога -кат стане на 70 бабишкера ли ? Нека ходи да гледа, да се ебе, да пътува. И аз нямам търпение за моренцето. Поздравче за страхотен ден с най - големия хит: 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Wild_Style Публикувано Юни 19 Report Share Публикувано Юни 19 преди 13 часа , Амброжка. каза: Слушаме ли хита на лято 2019? На маааакс Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари