Jump to content

Поп фолк скандали

Препоръчани коментари

• Отговори 4,8k
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

преди 9 минути, THE IIconic каза:

При нас няма къде да пее, няма и хотел. Навит съм на Наско на Джена. През вечер са при нас и гледа като котка пред кибапчийница!

https://www.instagram.com/p/Bvot694J_ym/?igshid=1s2ajxlnnt3hi

Сподели в други сайтове

преди 8 минути, Danger. каза:

Азис е паднал на 78k дневни. И този път не му се получи на мангала. 

Много ясно, ве брааат. Кви са тия мангасарщини с клиширани текст и тематика на фона на домусчийска мазна музика. Пак твърде много гледания е направил до момента. И като имаш предвид в колко държави го гледат, значи интересът от българите наистина е малък.

Мен ме дразни този лицемерен позьор.

На Цветелина Янева песента е ТОП-а засега.

Сподели в други сайтове

Поздравче за всички душички:

@offtopic: Моля цървул да бъде променено на Кондомчо, а Мара Шулевна на ДамскаПревръзка. Така наистина ще сме 2 страни на полови течности. Ще сме едно  :) @meleto @TSARvul

• Haha 1
Сподели в други сайтове

5 страници (май и повече) за ден, много активни станахте и без да се карате, евала. Дано да продължат всичките така

• Love 1

1920x840%281%29.jpg?itok=VLC3fYHs

Сподели в други сайтове

преди 1 час, Danger. каза:

Азис е паднал на 78k дневни. И този път не му се получи на мангала. 

Защо И този. Предния път му се получи с Жено, бягай😜

Иначе новата започва с яко интро, а като запее - боза. Иска ми се да пробва нещо различно. 

image.png

Сподели в други сайтове

преди 22 минути, Mara.Shulevna каза:

Поздравче за всички душички:

@offtopic: Моля цървул да бъде променено на Кондомчо, а Мара Шулевна на ДамскаПревръзка. Така наистина ще сме 2 страни на полови течности. Ще сме едно  :) @meleto @TSARvul

Ако не си Yaneva, adorable или DeanWinchester, другите ми заподозрени са:

- Vogue (МирелаДиско)

- freagle

- AMAZING.

:im-watching-you-smiley-emoticon

Сега чух песента на Преслава, дето си пуснала. Чуйте я и вие, ако не сте я слушали. Представяте ли си да я беше пуснала сега като новото й предложение за лятото? :1000(29):

Сподели в други сайтове

преди 6 минути, Slavi каза:

Иначе новата започва с яко интро, а като запее - боза. Иска ми се да пробва нещо различно. 

Защото песента в стил Куку-Бенд от 90-те, в чийто клип за ПР беше платил на Цветана Манева да участва, също пропадна с гръм и трясък. 2 провала за няма и година от Кралят (на фалша). Нормално да не спираш да го подкрепяш, една зодия сте, приличате си, усещаш рибешката му природа. Но нещата ня'аа станат. Откажи се овреме! 🌧️

Сподели в други сайтове

преди 9 минути, TSARvul каза:

Ако не си Yaneva, adorable или DeanWinchester, другите ми заподозрени са:

- Vogue (МирелаДиско)

- freagle

- AMAZING.

:im-watching-you-smiley-emoticon

Сега чух песента на Преслава, дето си пуснала. Чуйте я и вие, ако не сте я слушали. Представяте ли си да я беше пуснала сега като новото й предложение за лятото? :1000(29):

Not even close! Try again! 

Нещо якичко отново :D 

Сподели в други сайтове

@meleto Измисляй някакво изнудване към Мара.Шулевна да казва коя/кой е, щото полудях! Ще изпия целия алкохол в нас таА вечер. Искам да знам!!! Намирам нещо секси в този образ дори и да е жена.

Сподели в други сайтове

преди 19 минути, Slavi каза:

Азис винаги като набара някоя успешна линия с няколко големи хита не се спира,така че едва ли скоро ще спре с ретро чалгата.Този път дори участието на Рут Колева не успя да предизвика някакъв особен интерес.😁

Засега Криско е с най-големия хит.

• Love 1
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, TSARvul каза:

@meleto Измисляй някакво изнудване към Мара.Шулевна да казва коя/кой е, щото полудях! Ще изпия целия алкохол в нас таА вечер. Искам да знам!!! Намирам нещо секси в този образ дори и да е жена.

И аз ще си сръбна в твоя чест! Ебала съм му майката, взимам една бутилка вино и ще си я смокна като отче наш. И един коз в твоя чест. Ще пусна и Ивана носталгично. Иначе той пробва душичката :D 

• Love 1
Сподели в други сайтове

• Fast locked, unpinned and unfeatured this Тема
  • Fast locked, unpinned, unlocked and locked this Тема
  • Fast pinned and unlocked this Тема
  • Fast locked, unpinned and unfeatured this Тема
Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...