Jump to content

Поп фолк скандали

Препоръчани коментари

Само аз ли забелязвам, откакто Емилия се омъжи, вдигна рязко нивото на всичко, което предлага? 

Никога не е имала толкова скъпи клипове на такова високо ниво като Тръгвай си и Акула, никога не се е обличала цялата от-до в маркови дрехи, както прави в последно време, дори на участия. 

• Love 2
Сподели в други сайтове

• Отговори 4,8k
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

преди 5 минути, Danger. каза:

"Добре ли си" (която е най-успешната песен тая година, заедно с НДММ), да не би да е кючек?

Най успешни тази година са Ема и Денис. Засенчиха доста Добре ли си, за която знаем, че не генерира гледания само от бг. 

image.png

Сподели в други сайтове

преди 2 минути, Slavi каза:

Най успешни тази година са Ема и Денис. Засенчиха доста Добре ли си, за която знаем, че не генерира гледания само от бг. 

И двата дуета са големи хитове, но със сигурност не са по-големи хитове от "Добре ли си". ;)

И все пак не отговори на въпроса.

Иначе "Феноменален" не се води кючек, а просто е мазна. Най-задържалата се песен от тези през 2018.

• Haha 1
  • Love 1
Сподели в други сайтове

Току що, Danger. каза:

И двата дуета са големи хитове, но със сигурност не са по-големи хитове от "Добре ли си". ;)

Най големите хитове са и създадоха най голям бум. Стига си мечтал. Направиха по 6-7 милиона за месец без участието на голяма звезда. 

image.png

Сподели в други сайтове

преди 24 минути, Slavi каза:

Пускат я, но не я пръскат от пускане. 

Преслава да, но Ивана е доста ощетявана по ретрота. В годините, в които излизах по често основно Грешна нощ и Сто патрона по ретрота. А не Шампанското, или Къв си ти бе, или Освободете дансинга, или Ние сме номер 1...

Кама и Деса са кралици по ретро партита. 

Ми не мисля, тук вече опира кой какво е чувал. Деса се пуска основно с две сърца и другото е тото между "Мила моя нещо си", "Мъжете" и "До тук" Камелия е по - добре от нея във кажи/речи всяко отношение. Тя се пуска с "Луда по тебе", "Защо повярвах" и другото пак е тото. Има по - добър прием със сигурност.

Ивана се пуска много: Вик, Последна вечер, Грешна нощ, 100 патрона. 

Тук сигурно пак ще съм луда, пила оцет и т.н. Но Глория не се пуска освен с Не сме безгрешни и другата песен е тото. Като спрямо това ако е "Няма вече за какво да си говорим", "Откраднат миг" или "Феникс" ще е добре, но всичко останало ще убие публиката. Много е зле милата и това го казвам без да взимаме факта, че не я харесвам.

Азис го пускат но с две / три песни макс. То и няма как повече, нали за тия няколко часа трябва да пуснат и там разни мангусти като Кондьо, Сашо Ромски и т.н.

И бтв, Софа е по - голяма на ретротата от ГИК и Деса. Просто се пуска с "Ти нямаш сърце", "Стари рани", "Единствени", "Бели рози" и некви други. В смисъл наистина се пуска.Това съм видяла аз. 

Сподели в други сайтове

Дуетите на Емилия и Денис Теофиков създадоха много голям бум, главно заради клиповете, както и че Тръгвай си излезе в момент, в който всички най-малко очакваха. Клиповете имат огромен принос за развитието на песните им.

Според мои наблюдения, Добре ли си е по-голям хит и е песен, която ще остане във времето.

• Haha 1
  • Love 1
Сподели в други сайтове

Току що, чушка. каза:

Дуетите на Емилия и Денис Теофиков създадоха много голям бум, главно заради клиповете, както и че Тръгвай си излезе в момент, в който всички най-малко очакваха. Клиповете имат огромен принос за развитието на песните им.

Според мои наблюдения, Добре ли си е по-голям хит и е песен, която ще остане във времето.

Виж кака, за мен със сигурност е по - голям хит. Да си пусна боклуците на Емилия граничи с безвъзвратен оптимизъм. Трябва наистина да няма какво да слушам. Ако се пуска Емилия сега като ида, чудно - време за цигара отвън. "Добре ли си" е страхотна песен, която след кат я пуснат, ще метна на дж-я една 20чка да я пусне пак заедно с "Изтрезняваш ли".

• Haha 1
  • Love 1
Сподели в други сайтове

преди 5 минути, Slavi каза:

Най големите хитове са и създадоха най голям бум. Стига си мечтал. Направиха по 6-7 милиона за месец без участието на голяма звезда. 

Гледания за последните 24 часа:

- Акула - 68к

- Добре ли си - 73к (не съм сметнал фен клипчето от Звезде гранде)

Тръгвай си е паднала под 100к (заедно с трите клипчета).

На Галена и Миле излезе първа.

Сам си прави изводите.

Сподели в други сайтове

преди 1 минута, Mara.Shulevna каза:

Ми не мисля, тук вече опира кой какво е чувал. Деса се пуска основно с две сърца и другото е тото между "Мила моя нещо си", "Мъжете" и "До тук" Камелия е по - добре от нея във кажи/речи всяко отношение. Тя се пуска с "Луда по тебе", "Защо повярвах" и другото пак е тото. Има по - добър прием със сигурност.

Ивана се пуска много: Вик, Последна вечер, Грешна нощ, 100 патрона. 

Тук сигурно пак ще съм луда, пила оцет и т.н. Но Глория не се пуска освен с Не сме безгрешни и другата песен е тото. Като спрямо това ако е "Няма вече за какво да си говорим", "Откраднат миг" или "Феникс" ще е добре, но всичко останало ще убие публиката. Много е зле милата и това го казвам без да взимаме факта, че не я харесвам.

Азис го пускат но с две / три песни макс. То и няма как повече, нали за тия няколко часа трябва да пуснат и там разни мангусти като Кондьо, Сашо Ромски и т.н.

И бтв, Софа е по - голяма на ретротата от ГИК и Деса. Просто се пуска с "Ти нямаш сърце", "Стари рани", "Единствени", "Бели рози" и некви други. В смисъл наистина се пуска.Това съм видяла аз. 

За Глория всички знаем, че не се пуска. Тук няма разминаване. Положението и е такова във всеки град и във всеки клуб:laughing:

Деса се пуска и с Казваш, че ме обичаш, и с Мъжете и с Две сърца доста сериозно по моите впечатления, като да кажем че от година и половина нямам много поглед. Мила моя, Птица скитница са  чести, но не както по горе посочените. 

Софка е сила и тя, да. Бурята и Остани също бяха редовни по ретрота. 

image.png

Сподели в други сайтове

преди 3 минути, Mara.Shulevna каза:

Виж кака, за мен със сигурност е по - голям хит. Да си пусна боклуците на Емилия граничи с безвъзвратен оптимизъм. Трябва наистина да няма какво да слушам. Ако се пуска Емилия сега като ида, чудно - време за цигара отвън. "Добре ли си" е страхотна песен, която след кат я пуснат, ще метна на дж-я една 20чка да я пусне пак заедно с "Изтрезняваш ли".

Разиграй сцените от клипа, докато върви "Изтрезняваш ли". На фразата "Знам, че ти докладват" се подай зад тонколоните с черни очила и бежов шлифер. Сцената с полилея няма смисъл да коментирам. Накарай заведението да настръхне от присъствието ти! Събери погледите!

• Haha 2
  • Love 1

image.png.e4d79a7858ccaaecb16208cc241a64fe.png

Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история.

Сподели в други сайтове

преди 6 минути, Slavi каза:

За Глория всички знаем, че не се пуска. Тук няма разминаване. Положението и е такова във всеки град и във всеки клуб:laughing:

Деса се пуска и с Казваш, че ме обичаш, и с Мъжете и с Две сърца доста сериозно по моите впечатления, като да кажем че от година и половина нямам много поглед. Мила моя, Птица скитница са  чести, но не както по горе посочените. 

Софка е сила и тя, да. Бурята и Остани също бяха редовни по ретрота. 

Тя се пуска, но много малко за уж голямата звезда каквато е. Аз не я харесвам поради тази причина. Песните й звучат еднакво (повечето) и не са нищо особено. В смисъл винаги ще я пуснат и нея, но много малко. Тя не обича да експериментира и да влиза във вълната, което не е непременно лошо ако го направи. За да е актуална тая вълна, значи е добра. Имаше една сполучлива песен "Искам да съм лошата", която беше пускана и приятна. Ето че може да вади приятни неща, но не го прави.

Другото което ме дразни е, че не правила кавъри. ОМГ, какво значение има, ако мелодията ти лежи и намериш един текст ще направиш паметна песен, а не повръщано каквото предлага тя (поне според мен). 

Тея две неща много й пречат, защото бягайки от всичко образа й е стерилен и голяма част от феновете не я приемат, което я прави да олеква в много отношения, а е много лесно да го промени. Както и да е де:) Живи и здрави да са и тя и феновете й.

Сподели в други сайтове

Между другото, не очаквах "Сърце", че е толкова голям хит. Хората се раздават много на тази песен и пеят с цяло гърло. Знам, че тук е много подценявана, но определено се превърна в една от емблемите на 2019-та година.

• Love 3
Сподели в други сайтове

Току що, чушка. каза:

Между другото, не очаквах "Сърце", че е толкова голям хит. Хората се раздават много на тази песен и пеят с цяло гърло. Знам, че тук е много подценявана, но определено се превърна в една от емблемите на 2019-та година.

На концерта ще смаже с прием.

• Love 2
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, Danger. каза:

Гледания за последните 24 часа:

- Акула - 68к

- Добре ли си - 73к (не съм сметнал фен клипчето от Звезде гранде)

Тръгвай си е паднала под 100к (заедно с трите клипчета).

На Галена и Миле излезе първа.

Сам си прави изводите.

Ако парчето беше само на Галена, то гледанията биха били меродавни за това коя е по успешна, но при Добре ли си гледанията не са само от бг, макар и да са основно тук. 

А и от това, което се споделя тук от потребители, впечатленията ми се затвърждават. Ема и Денис са с хитовете на годината и с най добрите проекти засега. Засенчиха Добре ли си от всякъде. 

• Haha 1
  • Love 1

image.png

Сподели в други сайтове

Току що, Slavi каза:

Ако парчето беше само на Галена, то гледанията биха били меродавни за това коя е по успешна, но при Добре ли си гледанията не са само от бг, макар и да са основно тук. 

Що за сравнение пък сега?

Ами ако двата дуета бяха само на Емилия?

Или ако бяха с друг изпълнител, но не и Теофиков (който е сензация) ?

• Love 1
Сподели в други сайтове

преди 2 минути, Danger. каза:

На концерта ще смаже с прием.

Ако докара Миле на сцената може и да и се получи, иначе не е сигурно. В години, които е била с хитове номер 1 е минавала доста вяло. Знаем, че друга се слави с топ приеми и бисове. Искаш ли на Галена така да и пеят старите песни хората, да ги знаят наизсут, да не я пускат да си тръгне от бисове. Ненормална тръпка за всеки изпълнител 👻

• Haha 1

image.png

Сподели в други сайтове

преди 1 минута, Slavi каза:

Ако докара Миле на сцената може и да и се получи, иначе не е сигурно. В години, които е била с хитове номер 1 е минавала доста вяло. Знаем, че друга се слави с топ приеми и бисове. Искаш ли на Галена така да и пеят старите песни хората, да ги знаят наизсут, да не я пускат да си тръгне от бисове. Ненормална тръпка за всеки изпълнител 👻

На Галена всяко участие й минава като на концерт и получава бисове всеки път. Пее на живо, раздава се на 100%, друга е тази, която се слави с пълен плейбек, небрежно отношение към фенове и кофти поведение на "звезда".

• Love 3
Сподели в други сайтове

преди 4 минути, Danger. каза:

Що за сравнение пък сега?

Ами ако двата дуета бяха само на Емилия?

Или ако бяха с друг изпълнител, но не и Теофиков (който е сензация) ?

Теофиков се превърна с тези проекти в сензация. И двамата натрупаха ползи от съвместните им парчета. Емилия изживява истински ренесанс в момента. Денис и той ако ги беше направил сам, нямаше да има този ефект и успех, убеден съм. Тук и самите проекти са си много добри. 

image.png

Сподели в други сайтове

преди 30 минути, Danger. каза:

Screenshot-20190619-193425-Photo-Collage Яка рокля. 

Абсолютно сериозно, лично аз помислих, че и на двете снимки е Галена.. И ей сега я видях във фейса, че е Преслава на втората.. а колкото снимки качи за няколко дни, толкова не е качвала за 5 месеца сигурно. Не знам какво цели с тази показност и как уж е над нещата

• Love 4
Сподели в други сайтове

Не знам защо има тоя хейт по Галена тук бе, но "чупката" и "душата ми крещи" са вечни. Много се избухва и са мега яки. Отделно "Пей сърце" за мен е най - големият хит последните години и още се избухва на него като на никоя друга песен. Продукцията й е страхотна.

• Love 3
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, Mara.Shulevna каза:

Не знам защо има тоя хейт по Галена тук бе, но "чупката" и "душата ми крещи" са вечни. Много се избухва и са мега яки. Отделно "Пей сърце" за мен е най - големият хит последните години и още се избухва на него като на никоя друга песен. Продукцията й е страхотна.

Всеки е тръгнал от някъде, важното е да не забравиш пътя, който си извървял и хората, с които си бил. Галена много ясно помни коя е, от къде е гръгнала и не е забравила нищо. Нещо, което не може да се каже за Преслава.

Сподели в други сайтове

@Cally-Pressyfan'  мисля да скандализирам като с клин прозрачен като на Галена, Преслава и Галин там и прашки и да ме заглеждат. Ще смажа и ще се раздавам на "Добре ли си", "Изтрезняваш ли" и "Врътележката".

• Love 1
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, чушка. каза:

Всеки е тръгнал от някъде, важното е да не забравиш пътя, който си извървял и хората, с които си бил. Галена много ясно помни коя е, от къде е гръгнала и не е забравила нищо. Нещо, което не може да се каже за Преслава.

И двете са готинки. И двете имат супер хитове и двете ме кефят.

Сподели в други сайтове

преди 33 минути, Danger. каза:

Screenshot-20190619-193425-Photo-Collage Яка рокля. 

И какво от това? Не може ли да носи същата рокля като Галена? Сякаш тя е единствената на света, която носеше тая рокля🤣

1920x840%281%29.jpg?itok=VLC3fYHs

Сподели в други сайтове

• Fast locked, unpinned and unfeatured this Тема
  • Fast locked, unpinned, unlocked and locked this Тема
  • Fast pinned and unlocked this Тема
  • Fast locked, unpinned and unfeatured this Тема
Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...