Cally-Pressyfan' Публикувано Юни 19 Report Share Публикувано Юни 19 преди 2 минути, BobiTo каза: Мария с концерт за 20 годишнината си догодина. 😋 Ако смята да плейбечи песните си от последните 7-8 години - хич да не се захваща. Има уникални песни в първите години - Спомен, Не знаеш, Обич назаем, Родени за любовта, Първата луна, Не те обичам, Не съвсем, Твоят град, Единствен ... и още много, които тотално е забравила. Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Юни 19 Report Share Публикувано Юни 19 преди 2 минути, чушка. каза: То е ясно, че тя не мисли така. Но с разликата, че тя е известна личност и отдавна е трябвало да свикне на всякакви мнения за себе си. Трябва да е отворена и на критики, не само на похвали и позитиви. Абе не е баш така, много звезди не обичат критика и не я приемат. До човек и характер си е:) Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest TSARvul Публикувано Юни 19 Report Share Публикувано Юни 19 преди 7 минути, чушка. каза: Мегами, на пълен плейбек, плюс балет FAME. Това е нейното разбиране за "концерт". И "Да ме гали" ще звучи 4 пъти един след друг. Мария ще я представи като най-големия балкански хит на миналата година и гвоздей в своята кариера. Посредата на т.нар. концерт искам собствениците на заведението да й спрат апаратурата и да я изгонят под предтекст, че я ядосала клиентелата. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Юни 19 Report Share Публикувано Юни 19 преди 25 минути, Kriminal каза: Остави ги да говорят за Преслава, нали тя е звездата но. 1, разбира се че ще говорят постоянно за нея А нали се сещаш, че Галена не е изпадала в нервни кризи заради хейта по нея, нито е блокирала фенове, защото са я оплюли за новия и нос. Плюс това вие години наред се смеете на Галена за операции и какво ли не и сравнявахте с миловидната и естествена Преси. Така е, колелото се върти. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Юни 19 Report Share Публикувано Юни 19 преди 3 минути, TSARvul каза: И "Да ме гали" ще звучи 4 пъти един след друг. Мария ще я представи като най-големия балкански хит на миналата година и гвоздей в своята кариера. Посредата на т.нар. концерт искам собствениците на заведението да й спрат апаратурата и да я изгонят под предтекст, че я ядосала клиентелата. Като говорихме за Райна, забравихме да сложим и Мими Кирова в групата с куку-та. Обявява всяка следваща песен за най-големия си хит и за най-хубавата песен, която е изпявала. А то пълни чекии, които само тя си слуша. Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kriminal Публикувано Юни 19 Report Share Публикувано Юни 19 преди 5 минути, Stela каза: А нали се сещаш, че Галена не е изпадала в нервни кризи заради хейта по нея, нито е блокирала фенове, защото са я оплюли за новия и нос. Плюс това вие години наред се смеете на Галена за операции и какво ли не и сравнявахте с миловидната и естествена Преси. Така е, колелото се върти. Преслава за Галена все още си остава дефиницията на естественост. Когато Преси остане с 2 неоперирани сантиметра на тялото й, тогава я сравнявайте с любимката ви. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest TSARvul Публикувано Юни 19 Report Share Публикувано Юни 19 преди 3 минути, Cally-Pressyfan' каза: Като говорихме за Райна, забравихме да сложим и Мими Кирова в групата с куку-та. Обявява всяка следваща песен за най-големия си хит и за най-хубавата песен, която е изпявала. А то пълни чекии, които само тя си слуша. Хаха, да! Но Мария е по-скоро твърде самоповярвала си по един по-селски начин. Докато Райна е интелигентна, дава си сметка как се развива кариерата й, просто е избухлива, много емоционална. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Юни 19 Report Share Публикувано Юни 19 Току що, Kriminal каза: А къде видя че Преслава изпада в нервни кризи? Преслава за Галена все още си стои като дефиниция за естественост. Когато Преси остане с 2 неоперирани сантиметра на тялото й, тогава я сравнявайте с любимката ви. То си личи, не е нужно да го виждам. Снимки, поздрави към коментиралите нослето... айде гледай по-дълбоко на нещата. Освен това по Галена никога не е имало толкова масов хейт от всички страни. Нормално е при това положение да й избушат нервите, особено заради сравненията, че прилича на Галена. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kriminal Публикувано Юни 19 Report Share Публикувано Юни 19 преди 2 минути, Stela каза: То си личи, не е нужно да го виждам. Снимки, поздрави към коментиралите нослето... айде гледай по-дълбоко на нещата. Освен това по Галена никога не е имало толкова масов хейт от всички страни. Нормално е при това положение да й избушат нервите, особено заради сравненията, че прилича на Галена. И това което написа все още не оспорва факта че Преслава е но1 в България... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest TSARvul Публикувано Юни 19 Report Share Публикувано Юни 19 @meletoДнес само 11 странички ли сме изписали от сутринта? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
чушка. Публикувано Юни 19 Report Share Публикувано Юни 19 Галенови към Пресови - "Знаем какво намирате в нея, бледо копие". 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kriminal Публикувано Юни 19 Report Share Публикувано Юни 19 От толкова хейт към уж неинтересната за вас Преслава, не забелязахте премиерата на Ники-Ник и новата дебютантка Наташа. Хайде бързо в подраздела Видеоклипове! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Юни 19 Report Share Публикувано Юни 19 преди 1 минута, Kriminal каза: И това което написа все още не оспорва факта че Преслава е но1 в България... Аз не коментирам дали е номер едно, или не. Но ако питаш, да, в момента е номер едно по хейт, и също така номер едно за най-коментирано носле. Доволно, нали? 😁 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Юни 19 Report Share Публикувано Юни 19 Емануела скоро пуска нова песен. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kriminal Публикувано Юни 19 Report Share Публикувано Юни 19 Току що, Stela каза: Аз не коментирам дали е номер едно, или не. Но ако питаш, да, в момента е номер едно по хейт, и също така номер едно за най-коментирано носле. Доволно, нали? 😁 Номер едно е по популярност цели 15 години и смазва любимката ти всяка година. Повече от доволно. Превърти няколко странички по-назад и виж за какво става дума. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest TSARvul Публикувано Юни 19 Report Share Публикувано Юни 19 Стела разполага със снимки на Преслава от самата операция на носа й. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Юни 19 Report Share Публикувано Юни 19 Emanuela (Official) 17 минути · "разплаках си очите на раздяла, след теб ме мислеха за полудяла"... Soon 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Юни 19 Report Share Публикувано Юни 19 преди 5 минути, Kriminal каза: Номер едно е по популярност цели 15 години и смазва любимката ти всяка година. Повече от доволно. Превърти няколко странички по-назад и виж за какво става дума. Няма да се занимавам, няма какво различно да прочета. Вие сте си доволни (уж), аз също съм доволна. Това ми стига. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Юни 19 Report Share Публикувано Юни 19 преди 3 минути, TSARvul каза: Стела разполага със снимки на Преслава от самата операция на носа й. Тук бяха качени вече. 1 Report Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest TSARvul Публикувано Юни 19 Report Share Публикувано Юни 19 преди 1 минута, Cally-Pressyfan' каза: Тук бяха качени вече. Ми на мен ми стана мило и мъчно, като я видях така безпомощна. Винаги съм я харесвал като жена, ако не беше гадния характер, щеше да е ТОП. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Юни 19 Report Share Публикувано Юни 19 преди 3 минути, zai4eto82 каза: Emanuela (Official) 17 минути · "разплаках си очите на раздяла, след теб ме мислеха за полудяла"... Soon Дано да е хубава песента, трябва да се реваншира след последната боза дето пусна. От "Без чувства" не ме е завладявала песен на Емануела. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Юни 19 Report Share Публикувано Юни 19 преди 8 минути, Stela каза: Няма да се занимавам, няма какво различно да прочета. Вие сте си доволни (уж), аз също съм доволна. Това ми стига. Дошла сръбия да те учи какво е номер 1 в България, ай у сръбия. То виж, че никой не ги иска. Толкожва години и не могат да влезнат в ЕС. Само хейт от тоя индивид, гледа да чопли, типично по сръбски, интриги да има. Аз имам пресантиманс за такива. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Амброжка. Публикувано Юни 19 Report Share Публикувано Юни 19 преди 6 минути, Stela каза: Дано да е хубава песента, трябва да се реваншира след последната боза дето пусна. От "Без чувства" не ме е завладявала песен на Емануела. Олеее, “Нотариално заверен” къде забравяш?🖤 Може би най-големият и хит, откакто е в Пайнер. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Юни 19 Report Share Публикувано Юни 19 преди 4 минути, WindWalkerMonk каза: Дошла сръбия да те учи какво е номер 1 в България, ай у сръбия. То виж, че никой не ги иска. Толкожва години и не могат да влезнат в ЕС. Само хейт от тоя индивид, гледа да чопли, типично по сръбски, интриги да има. Аз имам пресантиманс за такива. Хейта е целенасочен към Галена. Когато години наред някой ти обърква плановете и разбива мечтите ти е нормално. Като се замисля сега за тази операция на Преса, ми тя и тук изостава. Другите кога я минаха.. А феновете й тук не могат да разберат, че проблема не е в това, че си оперира носа, а в лицемерното и нагло поведение което демонстрира. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Юни 19 Report Share Публикувано Юни 19 преди 7 минути, Амброжка. каза: Олеее, “Нотариално заверен” къде забравяш?🖤 Може би най-големият и хит, откакто е в Пайнер. Не съм я забравила, но аз не говоря за хитове, а за песен която ме грабна. С "Нотариално заверен" не се получи. Яка е, но не ми е толкова на сърце. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари