Jump to content

Поп фолк скандали

Препоръчани коментари

преди 2 минути, BobiTo каза:

Мария с концерт за 20 годишнината си догодина. 😋

Ако смята да плейбечи песните си от последните 7-8 години - хич да не се захваща.

Има уникални песни в първите години - Спомен, Не знаеш, Обич назаем, Родени за любовта, Първата луна, Не те обичам, Не съвсем, Твоят град, Единствен ... и още много, които тотално е забравила.

image.png.e4d79a7858ccaaecb16208cc241a64fe.png

Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история.

Сподели в други сайтове

• Отговори 4,8k
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

преди 2 минути, чушка. каза:

То е ясно, че тя не мисли така. Но с разликата, че тя е известна личност и отдавна е трябвало да свикне на всякакви мнения за себе си. Трябва да е отворена и на критики, не само на похвали и позитиви.

Абе не е баш така, много звезди не обичат критика и не я приемат. До човек и характер си е:)

Сподели в други сайтове

преди 7 минути, чушка. каза:

Мегами, на пълен плейбек, плюс балет FAME. Това е нейното разбиране за "концерт".

И "Да ме гали" ще звучи 4 пъти един след друг. Мария ще я представи като най-големия балкански хит на миналата година и гвоздей в своята кариера. Посредата на т.нар. концерт искам собствениците на заведението  да й спрат апаратурата и да я изгонят под предтекст, че я ядосала клиентелата.

Сподели в други сайтове

преди 25 минути, Kriminal каза:

Остави ги да говорят за Преслава, нали тя е звездата но. 1, разбира се че ще говорят постоянно за нея

А нали се сещаш, че Галена не е изпадала в нервни кризи заради хейта по нея, нито е блокирала фенове, защото са я оплюли за новия и нос. Плюс това вие години наред се смеете на Галена за операции и какво ли не и сравнявахте с миловидната и естествена Преси. Така е, колелото се върти. :3fdb8960598fa63e:

• Love 2
Сподели в други сайтове

преди 3 минути, TSARvul каза:

И "Да ме гали" ще звучи 4 пъти един след друг. Мария ще я представи като най-големия балкански хит на миналата година и гвоздей в своята кариера. Посредата на т.нар. концерт искам собствениците на заведението  да й спрат апаратурата и да я изгонят под предтекст, че я ядосала клиентелата.

Като говорихме за Райна, забравихме да сложим и Мими Кирова в групата с куку-та. Обявява всяка следваща песен за най-големия си хит и за най-хубавата песен, която е изпявала. А то пълни чекии, които само тя си слуша. 

Сподели в други сайтове

преди 5 минути, Stela каза:

А нали се сещаш, че Галена не е изпадала в нервни кризи заради хейта по нея, нито е блокирала фенове, защото са я оплюли за новия и нос. Плюс това вие години наред се смеете на Галена за операции и какво ли не и сравнявахте с миловидната и естествена Преси. Така е, колелото се върти. :3fdb8960598fa63e:

Преслава за Галена все още си остава дефиницията на естественост. Когато Преси остане с 2 неоперирани сантиметра на тялото й, тогава я сравнявайте с любимката ви.

1920x840%281%29.jpg?itok=VLC3fYHs

Сподели в други сайтове

преди 3 минути, Cally-Pressyfan' каза:

Като говорихме за Райна, забравихме да сложим и Мими Кирова в групата с куку-та. Обявява всяка следваща песен за най-големия си хит и за най-хубавата песен, която е изпявала. А то пълни чекии, които само тя си слуша. 

Хаха, да! :D

Но Мария е по-скоро твърде самоповярвала си по един по-селски начин. Докато Райна е интелигентна, дава си сметка как се развива кариерата й, просто е избухлива, много емоционална.

Сподели в други сайтове

Току що, Kriminal каза:

А къде видя че Преслава изпада в нервни кризи? Преслава за Галена все още си стои като дефиниция за естественост. Когато Преси остане с 2 неоперирани сантиметра на тялото й, тогава я сравнявайте с любимката ви.

То си личи, не е нужно да го виждам. Снимки, поздрави към коментиралите нослето... айде гледай по-дълбоко на нещата. Освен това по Галена никога не е имало толкова масов хейт от всички страни. Нормално е при това положение да й избушат нервите, особено заради сравненията, че прилича на Галена. 

• Love 2
Сподели в други сайтове

преди 2 минути, Stela каза:

То си личи, не е нужно да го виждам. Снимки, поздрави към коментиралите нослето... айде гледай по-дълбоко на нещата. Освен това по Галена никога не е имало толкова масов хейт от всички страни. Нормално е при това положение да й избушат нервите, особено заради сравненията, че прилича на Галена. 

И това което написа все още не оспорва факта че Преслава е но1 в България...

Сподели в други сайтове

От толкова хейт към уж неинтересната за вас Преслава, не забелязахте премиерата на Ники-Ник и новата дебютантка Наташа. Хайде бързо в подраздела Видеоклипове!

Сподели в други сайтове

преди 1 минута, Kriminal каза:

И това което написа все още не оспорва факта че Преслава е но1 в България...

Аз не коментирам дали е номер едно, или не. Но ако питаш, да, в момента е номер едно по хейт, и също така номер едно за най-коментирано носле. Доволно, нали? 😁

• Haha 3
Сподели в други сайтове

Току що, Stela каза:

Аз не коментирам дали е номер едно, или не. Но ако питаш, да, в момента е номер едно по хейт, и също така номер едно за най-коментирано носле. Доволно, нали? 😁

Номер едно е по популярност цели 15 години и смазва любимката ти всяка година. Повече от доволно. Превърти няколко странички по-назад и виж за какво става дума. 

Сподели в други сайтове

преди 5 минути, Kriminal каза:

Номер едно е по популярност цели 15 години и смазва любимката ти всяка година. Повече от доволно. Превърти няколко странички по-назад и виж за какво става дума. 

Няма да се занимавам, няма какво различно да прочета. Вие сте си доволни (уж), аз също съм доволна. Това ми стига. 

Сподели в други сайтове

преди 3 минути, TSARvul каза:

Стела разполага със снимки на Преслава от самата операция на носа й.

Тук бяха качени вече.

• Haha 1

Сподели в други сайтове

преди 1 минута, Cally-Pressyfan' каза:

Тук бяха качени вече.

Ми на мен ми стана мило и мъчно, като я видях така безпомощна. Винаги съм я харесвал като жена, ако не беше гадния характер, щеше да е ТОП.

Сподели в други сайтове

преди 3 минути, zai4eto82 каза:

Emanuela (Official)

"разплаках си очите на раздяла, след теб ме мислеха за полудяла"... Soon

Дано да е хубава песента, трябва да се реваншира след последната боза дето пусна. От "Без чувства" не ме е завладявала песен на Емануела. 

Сподели в други сайтове

преди 8 минути, Stela каза:

Няма да се занимавам, няма какво различно да прочета. Вие сте си доволни (уж), аз също съм доволна. Това ми стига. 

Дошла сръбия да те учи какво е номер 1 в България, ай у сръбия. То виж, че никой не ги иска. Толкожва години и не могат да влезнат в ЕС. Само хейт от тоя индивид, гледа да чопли, типично по сръбски, интриги да има. Аз имам пресантиманс за такива.

• Love 3
Сподели в други сайтове

преди 6 минути, Stela каза:

Дано да е хубава песента, трябва да се реваншира след последната боза дето пусна. От "Без чувства" не ме е завладявала песен на Емануела. 

Олеее, “Нотариално заверен” къде забравяш?🖤 Може би най-големият и хит, откакто е в Пайнер. 

• Love 1

96A83D3B-FDF2-4BD4-8660-488739D6990E.jpeg

Сподели в други сайтове

преди 4 минути, WindWalkerMonk каза:

Дошла сръбия да те учи какво е номер 1 в България, ай у сръбия. То виж, че никой не ги иска. Толкожва години и не могат да влезнат в ЕС. Само хейт от тоя индивид, гледа да чопли, типично по сръбски, интриги да има. Аз имам пресантиманс за такива.

Хейта е целенасочен към Галена. Когато години наред някой ти обърква плановете и разбива мечтите ти е нормално. Като се замисля сега за тази операция на Преса, ми тя и тук изостава. Другите кога я минаха.. А феновете й тук не могат да разберат, че проблема не е в това, че си оперира носа, а в лицемерното и нагло поведение което демонстрира.

Сподели в други сайтове

преди 7 минути, Амброжка. каза:

Олеее, “Нотариално заверен” къде забравяш?🖤 Може би най-големият и хит, откакто е в Пайнер. 

Не съм я забравила, но аз не говоря за хитове, а за песен която ме грабна. С "Нотариално заверен" не се получи. Яка е, но не ми е толкова на сърце.

• Love 1
Сподели в други сайтове

• Fast locked, unpinned and unfeatured this Тема
  • Fast locked, unpinned, unlocked and locked this Тема
  • Fast pinned and unlocked this Тема
  • Fast locked, unpinned and unfeatured this Тема
Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...