Slavi Публикувано Юни 20 Report Share Публикувано Юни 20 преди 36 минути, asylum каза: Емануела всичките да ги затрие дано! Да закрива жанра! Тя Емануела след дуета с Джордан се е затрила достатъчно сама. А Емилия, Преслава и Галена я дозатриха 2019😏 Добре, че Галин я включи в проекта на Десита и Лидия, за да усети хит. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Юни 20 Report Share Публикувано Юни 20 Колко от вас ще забравят, че са дами днес ? Най - долната серла в поп - фолка, ама си е яка! 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Юни 20 Report Share Публикувано Юни 20 преди 1 минута, WindWalkerMonk каза: Колко от вас ще забравят, че са дами днес ? Най - долната серла в поп - фолка, ама си е яка! Краварка фен (Петко) ми липсва. Тотя няма ли да пуска нова песен вече! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Юни 20 Report Share Публикувано Юни 20 преди 2 часа , THE IIconic каза: Защо само аз? Я върни 10 страници назад и виж поне 5 души, който не са писали по темата а писаха за някакви пи**и! Какъв ти е проблема с мен не разбирам? Ако има да ми казваш нещо ми пиши на лично. Какво като си глобален, както ти дадоха права така могат и да ти ги свалят. Е заради такива като теб форума ще си замине. Ако искаш ме банвай, не ми пука. Дай на простия власт и му гледай сейра. Напротив! И другите получаваха предупреждения през последните дни, но ти най-много. Вчера беше започнал още сутринта с закачки и затова го писах този пост. И това е точно преди изписаните обиди и офф-топик от другите. След това постовете бяха скрити, а потребителите предупредени лично от Мелето. Така че, не си мисли че имам нещо против теб лично. Форумът има правила които трябва да се спазват. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Юни 20 Report Share Публикувано Юни 20 Току що, THE IIconic каза: Краварка фен (Петко) ми липсва. Тотя няма ли да пуска нова песен вече! И НА МЕН! В ТРАУР СЪМ! 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Юни 20 Report Share Публикувано Юни 20 преди 2 минути, WindWalkerMonk каза: И НА МЕН! В ТРАУР СЪМ! Като ме видеше получаваш нервна криза! До 2 седмици очаквайте Джена Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Юни 20 Report Share Публикувано Юни 20 Току що, THE IIconic каза: Като ме видеше получаваш нервна криза! До 2 седмици очаквайте Джена И Jaina as well, другата седмица при това ❤️ Ако ти си ми изгонил сърчицето от форума, не сме приятели повече. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Юни 20 Report Share Публикувано Юни 20 преди 14 минути, THE IIconic каза: Краварка фен (Петко) ми липсва. Тотя няма ли да пуска нова песен вече! Ти кажи нещо по въпроса, че Преси си е изтрила Инстаграма. Имаше най-много последователи от всички чалгаджийки. Не го очаквах! Още повече заради единия нос. Но щом така реагира сигурно и тя самата не се възприема с новата си визия и иска да се скрие от света. Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Юни 20 Report Share Публикувано Юни 20 Помним ли бобъра Анна? 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Юни 20 Report Share Публикувано Юни 20 преди 2 минути, Cally-Pressyfan' каза: Ти кажи нещо по въпроса, че Преси си е изтрила Инстаграма. Имаше най-много последователи от всички чалгаджийки. Не го очаквах! Още повече заради единия нос. Но щом така реагира сигурно и тя самата не се възприема с новата си визия и иска да се скрие от света. Не знам коя е Преси. Познавам Новата Галена! Щом ме блокира в Инстаграм заслужава това 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Юни 20 Report Share Публикувано Юни 20 преди 2 минути, Slavi каза: Помним ли бобъра Анна? Винаги ми е била противна! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Юни 20 Report Share Публикувано Юни 20 преди 2 минути, THE IIconic каза: Винаги ми е била противна! На мен ми прилича на Валентина, която пя "Хей войниче" и преди няколко години за кратко се подвизаваше в Пайнер. 1 Report Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Юни 20 Report Share Публикувано Юни 20 преди 1 минута, THE IIconic каза: Винаги ми е била противна! В началото беше сладка, но после заприлича на хибрид между питбул и бобър. Кефеше ме Една любов си отива. Но големия и хит си остава Грешиш тотално и може би Наздраве за рожденника Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Юни 20 Report Share Публикувано Юни 20 преди 1 минута, Slavi каза: В началото беше сладка, но после заприлича на хибрид между питбул и бобър. Кефеше ме Една любов си отива. Но големия и хит си остава Грешиш тотално и може би Наздраве за рожденника Отврат! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Юни 20 Report Share Публикувано Юни 20 преди 1 минута, Cally-Pressyfan' каза: На мен ми прилича на Валентина, която пя "Хей войниче" и преди няколко години за кратко се подвизаваше в Пайнер. Е ти направо ме уби. Че е гад, гад е, ала нищо общо няма с този мангал. Може би в бузите имат някакво сходство. Тя тая Валентина защо изобщо и направи опит за завръщане. Нито някой я помнеше, нито пък направи някакъв хит след като уж се завърна... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kriminal Публикувано Юни 20 Report Share Публикувано Юни 20 Някой знае ли ква е тая Ен Джи🤣 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Юни 20 Report Share Публикувано Юни 20 А помним ли този хит на другия бобър в чалгата? 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
payner_tv Публикувано Юни 20 Report Share Публикувано Юни 20 преди 55 минути, Slavi каза: Абе беше станало ясно, че синът на Кали Жоро бил гадже с Котенцето. Да не би това да е въпросния Жоро, тоест сина на Кали? Подвизава се като начинаещ рапър Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Putin Публикувано Юни 20 Report Share Публикувано Юни 20 Такива несретници имаше едно време по Фен Тв, ама пък правеха супер хитове. Анна, Ивена, Джина, Виолет, Теодора. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Юни 20 Report Share Публикувано Юни 20 Току що, Kriminal каза: Някой знае ли ква е тая Ен Джи🤣 Навремето беше доста попълярна и скандална. Може би преди 20ина години. Не може да пее, беше популярна като фитнес имструктурка. Често хейтеше по чалгата, въпреки че визията и и бедните и гласови данни са като на типичната чалгаджийка клише. С това я помня. https://youtu.be/ReW2lxwYXtM 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Юни 20 Report Share Публикувано Юни 20 преди 2 минути, Putin каза: Такива несретници имаше едно време по Фен Тв, ама пък правеха супер хитове. Анна, Ивена, Джина, Виолет, Теодора. Да, големи таласъми. Коя от коя по грозна бяха. Новите на Фен са не по малко грозни, но им липсват и хитове. Има 4-5 имена които се мъчат вече 5 години и нямат пукнат хит милите... Ашли, Александра, Веселина и какви бяха там още. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юни 20 Report Share Публикувано Юни 20 преди 7 минути, Slavi каза: Да, големи таласъми. Коя от коя по грозна бяха. Новите на Фен са не по малко грозни, но им липсват и хитове. Има 4-5 имена които се мъчат вече 5 години и нямат пукнат хит милите... Ашли, Александра, Веселина и какви бяха там още. 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Юни 20 Report Share Публикувано Юни 20 Класика! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Юни 20 Report Share Публикувано Юни 20 преди 2 минути, Danger. каза: Класика! Най добрия и проект, макар че не стана хит като оцковите и парчета. От приятелите ти един, имам който ми е най любим... Култова фраза. Тук беше топ безскрупулна кучка. Колежките и в пайнер все още пееха за любов и раздели, когато Емануела почна да възпявава мъжете като обект на предателство, разочарование и как ще им отмъщава. Двете с Алисия доста повлияха на попфолка в онези години и смениха посоката му. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Юни 20 Report Share Публикувано Юни 20 преди 51 минути, Slavi каза: Помним ли бобъра Анна? Супер любима песен! Виждам,че сте коментирали и Ивена,която ми беше първата любимка след като започнах да слушам отново чалга. Песните й от Оцко са топ и нямат омръзване до ден днешен! 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари