asylum Публикувано Юни 20 Report Share Публикувано Юни 20 преди 9 минути, xroflx9 каза: Супер любима песен! Виждам,че сте коментирали и Ивена,която ми беше първата любимка след като започнах да слушам отново чалга. Песните й от Оцко са топ и нямат омръзване до ден днешен! Ивена е сила! 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Юни 20 Report Share Публикувано Юни 20 преди 11 минути, xroflx9 каза: Супер любима песен! Виждам,че сте коментирали и Ивена,която ми беше първата любимка след като започнах да слушам отново чалга. Песните й от Оцко са топ и нямат омръзване до ден днешен! Песните на Оцко за Ара бяха далеч по интересни и хитови отколкото тези от последвалия период с пайнер. Особено на Емануела и Ивена. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Амброжка. Публикувано Юни 20 Report Share Публикувано Юни 20 На мен тази ми е много любима!Незнам защо не и се получиха нещата, изглежда добре и се откроява гласово. 🙄 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Юни 20 Report Share Публикувано Юни 20 Поздрав за всички! 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Юни 20 Report Share Публикувано Юни 20 преди 2 минути, Амброжка. каза: На мен тази ми е много любима!Незнам защо не и се получиха нещата, изглежда добре и се откроява гласово. 🙄 Защото когато се появи Славена, вече се бяха променили критериите в попфолка и много талантливи певици останаха в сянката на онези, които пееха за секс, кучки и други скандални тематики. И аз я харесвам Славенчето. Имаше една балада след напускането на Ара,която обожавах. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Юни 20 Report Share Публикувано Юни 20 Meanwhile Джена🙂 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Юни 20 Report Share Публикувано Юни 20 Коя песен смятате,че е последния хит на Ивена? А4 или Дъц? Това много ме кефеше навремето. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Юни 20 Report Share Публикувано Юни 20 преди 26 минути, Willy каза: Meanwhile Джена🙂 Потресаваща 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kriminal Публикувано Юни 20 Report Share Публикувано Юни 20 преди 26 минути, Willy каза: Meanwhile Джена🙂 Напомни ми за нея, не знам защо😂 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Юни 20 Report Share Публикувано Юни 20 преди 1 час , Slavi каза: Навремето беше доста попълярна и скандална. Може би преди 20ина години. Не може да пее, беше популярна като фитнес имструктурка. Често хейтеше по чалгата, въпреки че визията и и бедните и гласови данни са като на типичната чалгаджийка клише. С това я помня. https://youtu.be/ReW2lxwYXtM Това беше най-големият й хит. Славни времена. Диалогът в средата кърти. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Юни 20 Report Share Публикувано Юни 20 Трето: никакви приятелства със бивши! Ф А К Т! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Амброжка. Публикувано Юни 20 Report Share Публикувано Юни 20 преди 30 минути, Slavi каза: Защото когато се появи Славена, вече се бяха променили критериите в попфолка и много талантливи певици останаха в сянката на онези, които пееха за секс, кучки и други скандални тематики. И аз я харесвам Славенчето. Имаше една балада след напускането на Ара,която обожавах. Тя и Славена имаше няколко такива песни - “Наливай им го бавно, за да им влиза хладно”, имаше и “Жиголо”, после и се появихя снимки по цицки, ама пак нещо не се получиха нещата. Струва ми се, че не я налагаха достатъчно, защото явно не е била приоритет на фирмата. А първият ѝ албум е разкошен! Най ми е любима “Разпродажба на мечти”. @xroflx9 “Дъц” беше станала голям хит лятото на 2011-та, ама на мен грам не ми харесва.Последното ми любимо нейно парче е “Верно ли бе, мило?” ама не стана дори популярна. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Putin Публикувано Юни 20 Report Share Публикувано Юни 20 преди 1 час , Slavi каза: Да, големи таласъми. Коя от коя по грозна бяха. Новите на Фен са не по малко грозни, но им липсват и хитове. Има 4-5 имена които се мъчат вече 5 години и нямат пукнат хит милите... Ашли, Александра, Веселина и какви бяха там още. Не ги знам въобще новите, Фен не стават след като напуснаха повечето им изпълнители, както и хитови композитори. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Юни 20 Report Share Публикувано Юни 20 След 2012-2013, Фен ТВ тотално изпаднаха. А бяха години като 2007-2008 и 2011, когато конкурираха Пайнерци. Добре, че им остана Алисия, че днес можеха и да не съществуват. Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Юни 20 Report Share Публикувано Юни 20 преди 13 минути, Амброжка. каза: @xroflx9 “Дъц” беше станала голям хит лятото на 2011-та, ама на мен грам не ми харесва.Последното ми любимо нейно парче е “Верно ли бе, мило?” ама не стана дори популярна. На мен също.Даже я постнах на предната страница.😁😁 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Юни 20 Report Share Публикувано Юни 20 преди 48 минути, xroflx9 каза: Коя песен смятате,че е последния хит на Ивена? А4 или Дъц? Това много ме кефеше навремето. Дъц ест. А4 не беше хит по дискотеките. Дъц яко я въртяха. Кефи ме квадратната и чутура преди 20 минути, DarkChild каза: Това беше най-големият й хит. Славни времена. Диалогът в средата кърти. Бях го забравил това. Верно беше голям хит. По зле е и от Кати милата... Имитира Бритни яко. Тогава не съм го забелязал. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Юни 20 Report Share Публикувано Юни 20 Тая спомняте ли си я? След този шедьовър май не пусна нищо повече.😁😁 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Амброжка. Публикувано Юни 20 Report Share Публикувано Юни 20 Днес надуваме до пазара само ХИТОВЕ! 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Юни 20 Report Share Публикувано Юни 20 преди 27 минути, Cally-Pressyfan' каза: След 2012-2013, Фен ТВ тотално изпаднаха. А бяха години като 2007-2008 и 2011, когато конкурираха Пайнерци. Добре, че им остана Алисия, че днес можеха и да не съществуват. Не просто ги конкурираха, а ги издухаха с Оцко, Кости и Флори. Всяка треторазрядна беше с хит, докато пайнерки още не се бяха климатизирали към новата вълна и си пяха още чакала-плакала и за любов. Щом и Ерик дори беше хитов може да си представите за какво иде реч... Добре, че беше Елена тогава да отсрамва положението. Мачкаше с Безумна лудост, Първата последната и Тук и сега по всички клубове. Драганински и правеше най хубавите песни. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Юни 20 Report Share Публикувано Юни 20 олее страхотни са!😍 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Юни 20 Report Share Публикувано Юни 20 Нещо яко! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest TSARvul Публикувано Юни 20 Report Share Публикувано Юни 20 Баахти филма, хора! Всеки ден нова драма с Преслава. Днес си е изтрила профила. До тук бяхме да се правим, че сме над нещата и не ни пука за хорското мнение. Слави, според мен не е заради раждането, то само може да й е засилило лудостите. Още преди 10 години ревеше и гълташе антидепресанти при критики на фенове. Тогава обаче все още беше достатъчно земна и си го признаваше в интервюта... Не ми се мисли колко Ксанакса е издрусала през последната седмица. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Юни 20 Report Share Публикувано Юни 20 преди 2 минути, TSARvul каза: Баахти филма, хора! Всеки ден нова драма с Преслава. Днес си е изтрила профила. До тук бяхме да се правим, че сме над нещата и не ни пука за хорското мнение. Слави, според мен не заради раждането, то само може да й е засилило лудостите. Още преди 10 години ревеше и гълташе антидепресанти при критики на фенове. Тогава обаче все още беше достатъчно земна и си го признаваше в интервюта... Не ми се мисли колко Ксанакса е издрусала през последната седмица. Ами тя сама си го направи, после го играе обидена и депресирана. Все едно някой я е накарал да ляга под ножа. Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest TSARvul Публикувано Юни 20 Report Share Публикувано Юни 20 Току що, Cally-Pressyfan' каза: Ами тя сама си го направи, после го играе обидена и депресирана. Все едно някой я е накарал да ляга под ножа. Именно. Пълна глупачка, но не исках да го казвам аз, защото излиза, че все аз я плюя. Просто жената става само за ебане и да пее. Главата бие на кухо. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Юни 20 Report Share Публикувано Юни 20 Току що, Cally-Pressyfan' каза: Ами тя сама си го направи, после го играе обидена и депресирана. Все едно някой я е накарал да ляга под ножа. Скъпа, Бъди по - зряла. Това си е нейна работа! Ти нямаш право да я критикуваш как изглежда. За песни и участия - да, защото ти си там и си дала парички бе миличко, имаш право да роптаеш. Но за визия, кариерни решения, и т.н. - това не са неща на феновете да решават. Ако им харесва слушат/гледат, ако не намираме нови любимки бе мило. Нали така беше Ивана/Глория, Ивана Мегазвезда --> Кали фен на Преси. Ротацията я знаеш бе стафидке моя. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари