Cally-Pressyfan' Публикувано Юни 20 Report Share Публикувано Юни 20 преди 1 минута, WindWalkerMonk каза: Скъпа, Бъди по - зряла. Това си е нейна работа! Ти нямаш право да я критикуваш как изглежда. За песни и участия - да, защото ти си там и си дала парички бе миличко, имаш право да роптаеш. Но за визия, кариерни решения, и т.н. - това не са неща на феновете да решават. Ако им харесва слушат/гледат, ако не намираме нови любимки бе мило. Нали така беше Ивана/Глория, Ивана Мегазвезда --> Кали фен на Преси. Ротацията я знаеш бе стафидке моя. Хич не ме грее че си резна носа, аз коментирам истеричните й реакции след това и поведението, с което си плю на всичко постигнато. Това, че феновете нямали думата за някои неща, тя явно не го смята, щом триеше всеки коментар, пускаше високомерни статуси и накрая си изтри профила. Простачка! Дето се вика какво сам си го направиш, друг не може да ти го стори. Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Юни 20 Report Share Публикувано Юни 20 Току що, Cally-Pressyfan' каза: Хич не ме грее че си резна носа, аз коментирам истеричните й реакции след това и поведението, с което си плю на всичко постигнато. Това, че феновете нямали думата за някои неща, тя явно не го смята, щом триеше всеки коментар, пускаше високомерни статуси и накрая си изтри профила. Простачка! Дето се вика какво сам си го направиш, друг не може да ти го стори. Нека го погледнем от положителната страна, ще има повече М И С Т Е Р И Я около нея. Ще бъде по загадъчна денем, защото нощем ще се поклаща над плейбека пред пияните студенти. А и това е вид протест, че вече е уморена от критики и студена към феновете! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kriminal Публикувано Юни 20 Report Share Публикувано Юни 20 Схващате ли, че наскоро роди и може да е в постнаталната депресия, а хората не спряха да я плюят. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Юни 20 Report Share Публикувано Юни 20 Да не вземе сега да реши да си прекрати кариерата и да напусне Пайнер Поне да го направи докато е с хитове, а не да се излага с чекии в агония, като повечето бивши величия. 2 Report Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Юни 20 Report Share Публикувано Юни 20 преди 1 минута, Kriminal каза: Схващате ли, че наскоро роди и може да е в постнаталната депресия, а хората не спряха да я плюят. Почти 1 година мина оттогава. Дето се вика Паола ще проходи. Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Юни 20 Report Share Публикувано Юни 20 Абе не знам! Много преигравате според мен, много важно, че си е изтрила инстаграма, то верно стана драма. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Arwity Публикувано Юни 20 Report Share Публикувано Юни 20 Някой написа също и на Теофиков профила не бачка. Едва ли го е изтрила Преслава, а са хакнати вероятно. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Юни 20 Report Share Публикувано Юни 20 Току що, Arwity каза: Някой написа също и на Теофиков профила не бачка. Едва ли го е изтрила Преслава, а са хакнати вероятно. Тази от подписати действа, иска да им сложи края. Очаквам утре да ги затрие и от лицето на земята. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Arwity Публикувано Юни 20 Report Share Публикувано Юни 20 преди 4 минути, WindWalkerMonk каза: Тази от подписати действа, иска да им сложи края. Очаквам утре да ги затрие и от лицето на земята. Абе като гледам, тази от подписа ми е със семейството си и щуреят некъде си, та дреми и за изблиците на Преслава. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Юни 20 Report Share Публикувано Юни 20 преди 2 минути, Arwity каза: Абе като гледам, тази от подписа ми е със семейството си и щуреят некъде си, та дреми и за изблиците на Преслава. Така ще кажеш, значи си съучасница! Край! Искаш да се добереш до Преслава Заето дава! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kriminal Публикувано Юни 20 Report Share Публикувано Юни 20 "Целувала съм, да, след тебе, само че икони, целувах ги и молех се на Бог да ми помогне" - топ фраза! 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Юни 20 Report Share Публикувано Юни 20 Aко помоля Преслава да ми изпее "Искаш ли" с циганския акцент дали ще се навие ? Страхотен ХИТ! 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Юни 20 Report Share Публикувано Юни 20 преди 12 минути, WindWalkerMonk каза: Така ще кажеш, значи си съучасница! Край! Искаш да се добереш до Преслава Заето дава! Това в припева ми заприлича на 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Юни 20 Report Share Публикувано Юни 20 Току що, Slavi каза: Това в припева ми заприлича на Специално ще помоля Преса да ми я изпее на живо да си я чуя. З Л А Т Е Н ХИТ! 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Юни 20 Report Share Публикувано Юни 20 Калине, имам идея. Подготви един списък с нещата от които си недоволен (следносовия период) говоря. И ще идем при Преслава. Обаче ме извикай, аз ще пусна като тръгваш към нея Бизет да звучи за фон в овертюра, нали знаеш кралете като са посещавали простолюдието и музика е известявала пристигането им. Така и ние, даже ще те качим на кон и ще минеш по червен килим към нея. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
PHILIPP PLEIN Публикувано Юни 20 Report Share Публикувано Юни 20 Хакнаха уж профила на Преслава 😃 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Юни 20 Report Share Публикувано Юни 20 Направила си е нов и е написала че шансовете да върнат стария не са големи. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Юни 20 Report Share Публикувано Юни 20 Много й ходи новият никнейм обаче. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юни 20 Report Share Публикувано Юни 20 Дано да я е срам😂т стария нос, така както Глория от първите клипове. Дано нареди да заличат всичките й клипове и да започне на чисто. Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Юни 20 Report Share Публикувано Юни 20 преди 19 минути, asylum каза: Дано да я е срам😂т стария нос, така както Глория от първите клипове. Дано нареди да заличат всичките й клипове и да започне на чисто. Виж сега няма какво да се лъжем, единствения шанс да заглуши скандала Преслава е да клипира ултимативно бързо "Искаш ме". Просто този вековен мегахит няма как да остане ей така. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Юни 20 Report Share Публикувано Юни 20 Честито на Галена, вече е най-следваната поп-фолк звезда в Инстаграм. 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юни 20 Report Share Публикувано Юни 20 преди 7 минути, WindWalkerMonk каза: Виж сега няма какво да се лъжем, единствения шанс да заглуши скандала Преслава е да клипира ултимативно бързо "Искаш ме". Просто този вековен мегахит няма как да остане ей така. Тъкмо го чух и оцених. Върна ве във времето на Мариана и Амет. Жалко, че после така си е развалила маниера на пеене. 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
djmuri Публикувано Юни 20 Report Share Публикувано Юни 20 преди 2 часа , WindWalkerMonk каза: Нещо яко! Ивана си е Ивана.С тази песен имам големи спомени 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Юни 20 Report Share Публикувано Юни 20 Шефката не стига, че е кавър на Оф оф, че и и от друго място откраднали отсвира... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Юни 20 Report Share Публикувано Юни 20 Кой е новия инстаграм на Преслава? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари