Kriminal Публикувано Юни 21 Report Share Публикувано Юни 21 От Инстаграм са големи мързели, не правят нищо. Преди няколко дни хакнаха личния профил на Сандра Африка и тя им изпращаше разни мейлове и кво ли не, но не направиха нищо. Много ме е яд. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Юни 21 Report Share Публикувано Юни 21 преди 2 минути, Starboy каза: И аз не мисля, че тя си го е изтрила, макар, че не е лъжа да се каже, че пак наскоро си беше направила профила личен, което пак е странно. Според мен си го е направила личен за да има повече последователи. Преслава обожава количеството. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Юни 21 Report Share Публикувано Юни 21 Ами странно е, признайте си. Сигурно от 5-6 години имаше профил в Инстаграм и до момента нямаше никакви проблеми и точно когато се разрази скандал със снимки преди и след операцията, всичко изчезна и изглежда безвъзвратно изтрито. 1 Report Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Юни 21 Report Share Публикувано Юни 21 Току що, Cally-Pressyfan' каза: Ами странно е, признайте си. Сигурно от 5-6 години имаше профил в Инстаграм и до момента нямаше никакви проблеми и точно когато се разрази скандал със снимки преди и след операцията, всичко изчезна и изглежда безвъзвратно изтрито. Инста има вече опция за временно деактивиране, преди имаше само за постоянно и безвъзвратно, възможно е за драма да го е махнала за известно време, но чак да си прави нов след това.. ще е леко психо постъпка. Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Юни 21 Report Share Публикувано Юни 21 преди 22 минути, Starboy каза: Инста има вече опция за временно деактивиране, преди имаше само за постоянно и безвъзвратно, възможно е за драма да го е махнала за известно време, но чак да си прави нов след това.. ще е леко психо постъпка. Може да си е сръбнала и тогаз да е станала леко психо! Ако е така всичко е простено! Аз да си я пусна от сутринта, пък вие ми философствайте тука бе: 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Юни 21 Report Share Публикувано Юни 21 преди 53 минути, Starboy каза: Да, това е направо недопустимо, нямала е защита на профила ли, не знам.. ама поне Инстаграм да вземат някакво участие и да оправят нещата, това е смешно направо. Във фейса на 1 приятел му хакнаха профила и след като доказа самоличност със снимка на личната си карта, веднага му върнаха профила. Сега се сещам, че и Моника Валериева рева преди година за профила си в инстаграм🤭 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Юни 21 Report Share Публикувано Юни 21 Това са бели кахъри сега. Важното е, че е лято, че е готино, че има секс и чалга и мангизки естествено: А да, и Джулия не може да пее грам. Срам и позор! 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Юни 21 Report Share Публикувано Юни 21 Слушаме ли хитове за Добро Утро 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Юни 21 Report Share Публикувано Юни 21 преди 10 минути, THE IIconic каза: Слушаме ли хитове за Добро Утро Дай да минем направо на мегахитовете" Поздрав за сладурчето Иван (А). 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kriminal Публикувано Юни 21 Report Share Публикувано Юни 21 преди 19 минути, Slavi каза: Сега се сещам, че и Моника Валериева рева преди година за профила си в инстаграм🤭 И тя не успя да го върне, за жалост Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Юни 21 Report Share Публикувано Юни 21 Току що, Kriminal каза: И тя не успя да го върне, за жалост Ама те не го връщат, то няма как, защото ще плащаш глоби (огромни), сега се сетих. Понякога кат си сръбна и пафна не се сещам за тия дребни неща. Направо бия на кухо като се напуша. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Юни 21 Report Share Публикувано Юни 21 Арти и Чоко снимат дует днес. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Юни 21 Report Share Публикувано Юни 21 Току що, Mr. Greshen каза: Арти и Чоко снимат дует днес. Не ги знам, значи не ме пука за тях. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Юни 21 Report Share Публикувано Юни 21 Незабравимо лято 2010!❤️❤️❤️ 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Юни 21 Report Share Публикувано Юни 21 преди 22 минути, WindWalkerMonk каза: Дай да минем направо на мегахитовете" Поздрав за сладурчето Иван (А). Мерси! Топ хит и жестока Яна! Емилия пусна анкета във фейса кой дует предпочита народа. ''Тръгвай си'' 70% докато ''Акула'' е с 30. Голяма разлика. 😮 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Юни 21 Report Share Публикувано Юни 21 Като сме на вълна летни хитове ... 3 Report Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Юни 21 Report Share Публикувано Юни 21 Току що, Cally-Pressyfan' каза: Като сме на вълна летни хитове ... Виждам, че вдигаш нивото още от едно време. Айде направо да сме си топ! 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Юни 21 Report Share Публикувано Юни 21 Току що, WindWalkerMonk каза: Виждам, че вдигаш нивото още от едно време. Айде направо да сме си топ! Този не съм сигурен дали е летен? По-старите да кажат? Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Юни 21 Report Share Публикувано Юни 21 преди 1 минута, Cally-Pressyfan' каза: Този не съм сигурен дали е летен? По-старите да кажат? Но си е мега хит! Виждам, че от сутринта сме на градус. Айде поздрав и за теб: Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Юни 21 Report Share Публикувано Юни 21 преди 1 минута, WindWalkerMonk каза: Но си е мега хит! Виждам, че от сутринта сме на градус. Айде поздрав и за теб: Мерси, драга! Щом сме на градус е редно да се поздравим с това. Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Юни 21 Report Share Публикувано Юни 21 @Cally-Pressyfan' Коментирай! Като мумия е! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Юни 21 Report Share Публикувано Юни 21 преди 1 минута, THE IIconic каза: @Cally-Pressyfan' Коментирай! Като мумия е! Вече коментирах. Ще повърна от ужас. Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Роско Публикувано Юни 21 Report Share Публикувано Юни 21 Преслава обяви нова песен в инстаграм. Обаче, и новия и профил не ми излиза. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Юни 21 Report Share Публикувано Юни 21 преди 8 минути, Роско каза: Преслава обяви нова песен в инстаграм. Обаче, и новия и профил не ми излиза. Снощи го хакнаха и него! 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Юни 21 Report Share Публикувано Юни 21 преди 19 минути, Роско каза: Преслава обяви нова песен в инстаграм. Обаче, и новия и профил не ми излиза. Е, къде е обявила тогава? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари