Jump to content

Поп фолк скандали

Препоръчани коментари

• Отговори 4,8k
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

преди 4 минути, WindWalkerMonk каза:

Уморих се, направо не е истина, а станах преди час. И тука едни руси ченгесари се препичат. 

Поздравче и за asylum:

https://www.youtube.com/watch?v=IbnhFuol1R0

Да ти се връща!

• Love 1

Гърмеж!

image.jpeg.f4e0b042037ac6e3cf69046d2bdfaa66.jpeg

Сподели в други сайтове

Божееее, Преслава не прилича на себе си с новия нос в клипа, който се обяснявa, че са й хакнали профила. Луда ли е така да се направи, Taя не е с всичкия си :O

• Love 1
Сподели в други сайтове

Изглежда наистина покъртително, сякаш са я парализирали в лице и не може да изразява нормални реакции, прилича на Донатела Версаче.. просто ОТВРАТИТЕЛНО. Тъжно, много тъжно...

• Love 1
  • Sad 1
Цитат

asylumКаймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! 

Сподели в други сайтове

преди 1 минута, Starboy каза:

Изглежда наистина покъртително, сякаш са я парализирали в лице и не може да изразява нормални реакции, прилича на Донатела Версаче.. просто ОТВРАТИТЕЛНО. Тъжно, много тъжно...

Чудя се дъщеря й как ще я възприеме. 

Сподели в други сайтове

Току що, zai4eto82 каза:

Тя е твърде малка, но със сигурност е усетила някаква разлика. Аз обаче мисля, че е възможно два пъти да е лягала под ножа за носа, защото още преди месец мисля, че тук поствахме снимки и си изглеждаше нормално, имаше разлика в носа, но не беше така осезаемо, и сега като спря участията, явно е бил опериран отново + уста и нещо друго по лице, не разбирам точно, но всячески е различна.. и резултата не ми харесва. Беше толкова хубава и естествена, жал ми е чак.

• Love 3
Цитат

asylumКаймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! 

Сподели в други сайтове

преди 46 минути, zai4eto82 каза:
Божееее, Преслава не прилича на себе си с новия нос в клипа, който се обяснявa, че са й хакнали профила. Луда ли е така да се направи, Taя не е с всичкия си 😮

Можем да проверим дали наистина е грозна. Питай Коцето дали би я чукнал отново, ако каже да, значи ...

• Thanks 1
Сподели в други сайтове

преди 1 час, zai4eto82 каза:

Говори си, че не я е познала и щом видяла уж непознатата жена на пръв поглед, изпаднала в рев.

• Sad 1
Сподели в други сайтове

преди 2 часа , Роско каза:

Преслава обяви нова песен в инстаграм. :D 
Обаче, и новия и профил не ми излиза. 

Каква песен, къде?

1920x840%281%29.jpg?itok=VLC3fYHs

Сподели в други сайтове

преди 3 минути, Kriminal каза:

Каква песен, къде?

Предполагам , че не е тя. Нали и хакнали и втория профил ... 

Сподели в други сайтове

"Добре ли си" мина 300к в спотифай и вече е най-гледаната пайнерска песен. Топ 3 са и "Феноменален" и "Въртележката".

Btw една страница са писали част от текста към новата на Преслава:

"Пробвай се и пак го направи, но помни вече не ме боли!"

• Love 2

Сподели в други сайтове

преди 22 минути, Willy каза:

"Добре ли си" мина 300к в спотифай и вече е най-гледаната пайнерска песен. Топ 3 са и "Феноменален" и "Въртележката".

Btw една страница са писали част от текста към новата на Преслава:

"Пробвай се и пак го направи, но помни вече не ме боли!"

Сега ще си я пусна по този повод да се почерпя с нея. А изтрещяваш ли на кое място е ?

Сподели в други сайтове

преди 2 часа , Starboy каза:

Тя е твърде малка, но със сигурност е усетила някаква разлика. Аз обаче мисля, че е възможно два пъти да е лягала под ножа за носа, защото още преди месец мисля, че тук поствахме снимки и си изглеждаше нормално, имаше разлика в носа, но не беше така осезаемо, и сега като спря участията, явно е бил опериран отново + уста и нещо друго по лице, не разбирам точно, но всячески е различна.. и резултата не ми харесва. Беше толкова хубава и естествена, жал ми е чак.

100про е 2 пъти. Предния път пак така си беше взела отпуск. Но след първата изглеждаше много добре. Съвсем леко беше пипнато. Вероятно е била подготовка за последвслата. 

И, да. Горната устна е барана и от едната страна леко изкривена. И Деса има подобен филър, но тя е още по окяпазена🤣

Доста е различна, но в клипове очаквам да бъде доста секси котенце. 

image.png

Сподели в други сайтове

преди 18 минути, Slavi каза:

100про е 2 пъти. Предния път пак така си беше взела отпуск. Но след първата изглеждаше много добре. Съвсем леко беше пипнато. Вероятно е била подготовка за последвслата. 

И, да. Горната устна е барана и от едната страна леко изкривена. И Деса има подобен филър, но тя е още по окяпазена🤣

Доста е различна, но в клипове очаквам да бъде доста секси котенце. 

Ма и те за кво ходят в България бе, наще са некадърници. Е като тоя Енчев ли беше: красотата е симетрия, ама неговата кривогледа явно. Нали беше направил неква операция и едната цицка беше доста по - вдигната от другата, та изглеждаше направо смешно. 

С Т Р А Х О Т Н А:

Сподели в други сайтове

Имам чувството, че историята около новия нос на Преслава се превръща в смисъл на живота на много хора. Мисля, че е по-редно да коментираме каква музика оставя след себе си. Утре като избухне с някой нов хит, всичко ще забравите. :) 

• Love 1
Сподели в други сайтове

преди 16 часа , WindWalkerMonk каза:

ОМГ, наистина не го възстановяват заради последните промени за защита на личните данни. WHAT THE FUCK!!!!!

Hi,

The account you’re referring to has been removed. We’re unable to restore accounts that have been permanently deleted. We’re sorry for any inconvenience this causes.

Thanks,

The Instagram Team

Със сигурност е хак, но нищо не е загубено. Ако Преслава е получила същия мейл, трябва да отговори с подробности за случката (на английски) и ще я накарат да си потвърди самоличността. До 24-48 часа, ще и пратят линк за смяна на парола. Някой от обкръжението и да каже.

Сподели в други сайтове

преди 2 минути, plambata каза:

Определено не й е седмица на Пепа. 😁

:naughty: :bd:

Само седмица? Квее? Тук играем на ниво "Петилетка". :1000(29):

Да излезе публично и да върне наградата за "Певица на 2014" на който заслужаваше да я спечели и ще й върнем профила. :)

Сподели в други сайтове

Много тъпо за хакването, много прости хора има, за какво го правят. Хората трупат последователи с години, феновете са там и то истински, които се интересуват ежедневно, някой решава да плюе на труда. Пълни боклуци! Иначе на мен във видеото, в което говори за профила ми изглежда супер, не намирам и тази разлика като на снимките. Личи се, че я е заболяло от всички глупости, дето се изписаха и благодари на феновете си, изобщо не е имала предвид тях с това, което написа и беше ясно от самото начало. Дано всичко й потръгне, защото определено беше тема номер едно цяла седмица, тъкмо мина и сега хакнат профил. Трябва да има затвор за тези неща, това си е удар срещу бизнеса й, сега върви и събирай хора, беше една от най-следваните личности в България като цяло. И ако това не е поръчано да се случи, когато евентуално има някакво отдръпване на хора около нея... Големи боклуци има!

• Haha 1
  • Love 2
Сподели в други сайтове

И друго искане имаме:

- Да излезе публично и да се извини на Емилия, че спеше с мъжа на децата й, докато Ема беше с него. Също - да й предпише апартамента от Коко.

Сподели в други сайтове

• Fast locked, unpinned and unfeatured this Тема
  • Fast locked, unpinned, unlocked and locked this Тема
  • Fast pinned and unlocked this Тема
  • Fast locked, unpinned and unfeatured this Тема
Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...