Jump to content

Поп фолк скандали

Препоръчани коментари

Току що, mitak_94 каза:

:D "Раки-траки" звучеше много по-яко. Уникална песен! ❤️ 

Абсолютно!! От години не съм я слушал,сега ще си я припомня. Понеже си спомням,че и ти се кефеше на това

Поздрав!😀

• Love 1
Сподели в други сайтове

• Отговори 4,8k
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

Така и не разбрах защо сама се прецака така. Беше си в топа в Пайнер. Кой и каза да се прави на звезда и да напуска. Иначе за изпълнител, който почти не издава и му бяха изтрити всички клипове от канала на планета, Андреа върви добре като гледания. Дали е защото песните и са били наистина незабравими хитове или защото е популярна извън БГ и генерира трафик от Чужбина, не знам. Но е факт. 

image.png

Сподели в други сайтове

преди 1 минута, Putin каза:

Била е най-коментирана преди 5-7 години. Сега ако не беше ти примерно, никой нямаше да се сети да я коментира тук.

Абсолютни глупости. Само допреди месец социалните мрежи гърмяха с нея,Кубрат и Суши.

Сподели в други сайтове

Току що, xroflx9 каза:

Абсолютни глупости. Само допреди месец социалните мрежи гърмяха с нея,Кубрат и Суши.

Гърмяха със Сушито, а не с нея, нея я отразиха само с това, че е напсувала сушито на развален английски. 

• Haha 2
Сподели в други сайтове

преди 2 минути, xroflx9 каза:

Абсолютно!! От години не съм я слушал,сега ще си я припомня. Понеже си спомням,че и ти се кефеше на това

Поздрав!😀

Ооо, невероятна! 😍😂🤣 Много ме е яд, че не стана нищо от тази песен. Искам Деса пак да пусне такава лигня. :D И без това е затънала до гуша. :D

ezgif-com-video-to-gif.gif

• Love 2
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, xroflx9 каза:

Всъщност последните 2 години за Андреа се пише по 2 повода

1.Кубрат Пулев

2.Фотошоп

Но е далеч и от топ 10 на най коментираните личности в БГ. 

image.png

Сподели в други сайтове

преди 1 минута, Slavi каза:

Така и не разбрах защо сама се прецака така. Беше си в топа в Пайнер. Кой и каза да се прави на звезда и да напуска. Иначе за изпълнител, който почти не издава и му бяха изтрити всички клипове от канала на планета, Андреа върви добре като гледания. Дали е защото песните и са били наистина незабравими хитове или защото е популярна извън БГ и генерира трафик от Чужбина, не знам. Но е факт. 

Андреа,Галена и Преслава са олицетворението на ГИК на второто поколение чалгарки.След тях са Джена и Емануела,но заради малката или липсващата фенска маса на втората няма как да са по-напред.

Сподели в други сайтове

Каква злоба към Преслава ви тресе? 

Не ми харесва жената и човека в който се превърна,  не ми харесва факта, че загуби нещата които я отличаваха от другите и не мисля, че трябва да си спестяваме мнението само за да не изглеждаме злобни. Смятям, че нямаше нужда от тази корекция на носа, толкова години след като хората са я харесвали как изглежда, намирали са я за сладка и за никой не е било проблем. 

Дори нейни изявени фенове я критикуват да това, но иначе ние сме били злобни... 

• Love 2
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, Putin каза:

Гърмяха със Сушито, а не с нея, нея я отразиха само с това, че е напсувала сушито на развален английски. 

Дали? Някой ако има meme-то с Андреа и Кубрат на ринга да го постне.

Сподели в други сайтове

преди 2 минути, mitak_94 каза:

Ооо, невероятна! 😍😂🤣 Много ме е яд, че не стана нищо от тази песен. Искам Деса пак да пусне такава лигня. :D И без това е затънала до гуша. :D

ezgif-com-video-to-gif.gif

Само че този път вместо наденици да мята банички от баничарницата си. Ще смаже!!

Сподели в други сайтове

Току що, mitak_94 каза:

Дес има баничарница? 🤣🤣🤣🤣

Дам,във Свилевград май. Миналата година излезе новина,че е спечелила 700к само от продаването на банички и закуски.

Сподели в други сайтове

преди 1 минута, xroflx9 каза:

Андреа,Галена и Преслава са олицетворението на ГИК на второто поколение чалгарки.След тях са Джена и Емануела,но заради малката или липсващата фенска маса на втората няма как да са по-напред.

Емануела има сериозна фенска маса. Тук във форума не, но иначе в ютуб и фб не може да се оплаче. Нали тя спечели миналата година най харесван фолк изпълнител и идол на Сигнал. Хитове няма, но фенска маса за мое учудване и ужас си има.

Джена също много се харесва. Може би малцинствата най много сакат нея извън циганките. И в провинцията Джена е религия съм забелязал. И по възрастни хора я харесват като певица и като стил. Има си своя линия на песните, които пуска. 

Има място в историята на браншс Андреа, където нямат място дори някоо, които и до ден днешен се мъчат. Но много си опропасти кариерата, милата. 

image.png

Сподели в други сайтове

Смешно ми е как хората които хейтиха Преслава и преди операцията я наричаха че е с кокоши нос, сега имат нужда да се обясняват, че не я хейтят, и че обичаха предния и нос😂 мноого смешни ставате

• Haha 1
  • Love 1

1920x840%281%29.jpg?itok=VLC3fYHs

Сподели в други сайтове

преди 6 минути, Stela каза:

Каква злоба към Преслава ви тресе? 

Не ми харесва жената и човека в който се превърна,  не ми харесва факта, че загуби нещата които я отличаваха от другите и не мисля, че трябва да си спестяваме мнението само за да не изглеждаме злобни. Смятям, че нямаше нужда от тази корекция на носа, толкова години след като хората са я харесвали как изглежда, намирали са я за сладка и за никой не е било проблем. 

Дори нейни изявени фенове я критикуват да това, но иначе ние сме били злобни... 

Едно е да не ви харесва и да го споделите, но съвсем друго е нонстоп да се вглъбявате в историята с носа и да се интересувате повече от това, отколкото вероятно и самата тя. 

Поне малко я прикривайте тая злоба и мания. Във всяка постъпка на Преслава и случка с нея, както и Даркчайлда каза ставате като лешояди около мърша. 

• Love 1

image.png

Сподели в други сайтове

преди 1 минута, Slavi каза:

Емануела има сериозна фенска маса. Тук във форума не, но иначе в ютуб и фб не може да се оплаче. Нали тя спечели миналата година най харесван фолк изпълнител и идол на Сигнал. Хитове няма, но фенска маса за мое учудване и ужас си има.

Джена също много се харесва. Може би малцинствата най много сакат нея извън циганките. И в провинцията Джена е религия съм забелязал. И по възрастни хора я харесват като певица и като стил. Има си своя линия на песните, които пуска. 

Има място в историята на браншс Андреа, където нямат място дори някоо, които и до ден днешен се мъчат. Но много си опропасти кариерата, милата. 

Така е,най-много ме е яд,че прецака така "Как те искам".Със сигурност щеше да случи на хит,а защо не и на "Най-добрата" номер две?

Някои хора от Смядово много искаха да пробият и те в чужбина,но добре че видяха,че са трагедия и се откязаха навреме.😂😂

Джена и мен много ме кефи.Очевидно е,че е в златната среда и че ще е нещо като Емилия и Анелия.Дори  сумати години след началото на кариерата си ще има големи хитове като актуалните на деня.

Сподели в други сайтове

преди 7 минути, xroflx9 каза:

Дам,във Свилевград май. Миналата година излезе новина,че е спечелила 700к само от продаването на банички и закуски.

Еее, ми че тя е милионерка от баници значи. Евала! :D 

• Haha 1
Сподели в други сайтове

преди 28 минути, Putin каза:

Стефимир в никакъв случай не е дипломатичен и тактичен, той е просто една лицемерка и мазна бабка. Изядохте я тая Преслава, пак ще и докарате мегахит. 

660_a54f674325a40df730e0ee33a2750bd8.jpg

Сподели в други сайтове

преди 1 час , Slavi каза:

Доста преувеличено е това, че 2000 човека са се изнесли. Не забравяй, че предната година Галена беше освирквана и унижена. 

Като цяло почти на всеки концерт на който са пели и двете, Галена се е прибирала от сцената депресирана. А з не помня нито един концерт на който феновете да пеят песните и така като се е случвало неведнъж с хитовете на Преса. А бисовете и скандиранията и са паметни. Само Ивана и ДесиСлава са се радвали на подобни през миналото десетилетие.

Като знам галенините как се вълнуваха от 3секундното избухване на публиката  при появата на Стораро, за да изпълнят Шефката с Галена, представям си в какви душевни оргазми ще изпадат ако я викат 3 минути на бис, както всеки път е при Преслава. 

На клубната сцена Галя може да е паляк номер 1,но на концертната може само да подгрява Преси. Просто стои неадекватно. Държи се и подвиква сякаш е в близката чалготека. Но както казаха и феновете и, тя може да е излязла от селото, но Смядово от нея не... 

Абе бая хора се бяха изнесли. Имаше много снимки на почти празната зала с текст: На кого пее Преслава ? Ако ми намериш на Галена подобна евала. На последното турне Галена беше значително по - добре приета със всяка песен от Преслава.

Иначе Ивана и Камелия по - скоро. ДесиСлава нямаше концертна сцена на която да има бисове според мен.

Сподели в други сайтове

преди 2 минути, xroflx9 каза:

Така е,най-много ме е яд,че прецака така "Как те искам".Със сигурност щеше да случи на хит,а защо не и на "Най-добрата" номер две?

Някои хора от Смядово много искаха да пробият и те в чужбина,но добре че видяха,че са трагедия и се откязаха навреме.😂😂

Джена и мен много ме кефи.Очевидно е,че е в златната среда и че ще е нещо като Емилия и Анелия.Дори  сумати години след началото на кариерата си ще има големи хитове като актуалните на деня.

Не само Как те искам, всяка година щеше да си има по 1 голям мегахит, ако не беше почнала антидепресантите и не бе взела сума и грешни решения... 

Галена изкопира цялата концепция на Андреа след като видя какъв фурор създаде и в страната и извън нея. И не само тя. Янева също. Андреа създаде този стандарт на работа преди години. Първо Галена се докопа до Кости, после дигна нивото на клиповете, започна да предлага уж шоу по концерти с огромни балети. Започна да прави и някакви международни опити за нещо, които най често завършваха като нищо. Андреа издигна чалгата на друго ниво в онези години. Доста мърли трябва да са и благодарни и до ден днешен. При Андреа обаче международния успех дойде с българските и попфолк модерни песни. Не знам защо се блъска да пее на английски като очевидно не тези песни и донесоха успех... 

• Love 1

image.png

Сподели в други сайтове

Хит Микса вместо да си правят главния плейлист на канала POP MUSIC, както го направиха вчера с общо 4 поп песни, да започнат отново със топ trash-овете като този: 

Междудругото, поздрав за някои потребители с "Бягай в цирка"

• Haha 1

1920x840%281%29.jpg?itok=VLC3fYHs

Сподели в други сайтове

преди 3 минути, WindWalkerMonk каза:

Абе бая хора се бяха изнесли. Имаше много снимки на почти празната зала с текст: На кого пее Преслава ? Ако ми намериш на Галена подобна евала. На последното турне Галена беше значително по - добре приета със всяка песен от Преслава.

Иначе Ивана и Камелия по - скоро. ДесиСлава нямаше концертна сцена на която да има бисове според мен.

2002 и 2003 и на наградите на нф и на тези на планета целите зали скандираха ДесиСлава. Имай впредвид, че през 2003 Деса не участваше на въпросните 2 концерта, но паметливите помнят как името и се скандираше дори след номинации, в които не е била включена. 

Само може да съжаляваме, че не бе част от първите турнета. Имаше какво да покаже и даде в онези години. Сега трябва да и забранят живо пеене и концертна сцена обаче... 

image.png

Сподели в други сайтове

преди 9 минути, Slavi каза:

2002 и 2003 и на наградите на нф и на тези на планета целите зали скандираха ДесиСлава. Имай впредвид, че през 2003 Деса не участваше на въпросните 2 концерта, но паметливите помнят как името и се скандираше дори след номинации, в които не е била включена. 

Само може да съжаляваме, че не бе част от първите турнета. Имаше какво да покаже и даде в онези години. Сега трябва да и забранят живо пеене и концертна сцена обаче... 

Не знам, не помня такова нещо. Тук можем да спорим до утре, но за мен Деси Слава винаги ще си остане група Б. Не мога да я сложа до Ивана, която 2003 мачкаше всичко. Някои казват и Глория, но не знам как е била тя тогава.За 2002 наистина май имаше нещо такова, 2002 мога да се съглася, че тогава размаза Камелия. Но откъм бисове/хитове към днешната дата втората може да я бие навсякъде според мен.

И за да не кажа, че пак я хейтя, на баба ти Глора не мога отрека концертите. Със сигурност има успехи женицата там които няма как да отречем, че са големи.

Сподели в други сайтове

• Fast locked, unpinned and unfeatured this Тема
  • Fast locked, unpinned, unlocked and locked this Тема
  • Fast pinned and unlocked this Тема
  • Fast locked, unpinned and unfeatured this Тема
Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...