Jump to content

Поп фолк скандали

Препоръчани коментари

преди 19 минути, Slavi каза:

Едно е да не ви харесва и да го споделите, но съвсем друго е нонстоп да се вглъбявате в историята с носа и да се интересувате повече от това, отколкото вероятно и самата тя. 

Поне малко я прикривайте тая злоба и мания. Във всяка постъпка на Преслава и случка с нея, както и Даркчайлда каза ставате като лешояди около мърша. 

Е кой се е вглъбявал, то цяла България коментира тоя нос, но иначе ние се вглъбяваме. Не коментирайте това, не казвайте онова, значи нямаме право на мнение ли? И пак питам при положение, че всички коментират, защо само Галенови са проблема? 

Вие пък само някой да каже нещо кофти за Преслава и скачате сякаш ви е сестра, а Галена използвате всеки момент за да я плюете. Кое е различното тук? Години наред коментирахте "пришитото лице" на Галена, сега за един нос ли сте? Гледайте по-широко на нещата.  :1000(29):

Сподели в други сайтове

• Отговори 4,8k
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

преди 11 минути, Slavi каза:

Не само Как те искам, всяка година щеше да си има по 1 голям мегахит, ако не беше почнала антидепресантите и не бе взела сума и грешни решения... 

Галена изкопира цялата концепция на Андреа след като видя какъв фурор създаде и в страната и извън нея. И не само тя. Янева също. Андреа създаде този стандарт на работа преди години. Първо Галена се докопа до Кости, после дигна нивото на клиповете, започна да предлага уж шоу по концерти с огромни балети. Започна да прави и някакви международни опити за нещо, които най често завършваха като нищо. Андреа издигна чалгата на друго ниво в онези години. Доста мърли трябва да са и благодарни и до ден днешен. При Андреа обаче международния успех дойде с българските и попфолк модерни песни. Не знам защо се блъска да пее на английски като очевидно не тези песни и донесоха успех... 

Трябва ами. Особено Галенови вместо да плюят по Андреа трябва да й целуват подутите крака,че иначе най-големите хитове на Галена от това десителетие нямаше да съществуват ако не бяха авторите,с които Андрю работеше първа.Щеше да си остане просто една свиркаджийка във ваната.

Сподели в други сайтове

Точно във ваната нямаше да си остане. Много е амбициозна и нахъсана, вложи много в името на успеха и в крайна сметка и се получи. Пак само за нея и за Преслава се говори 10 години по-късно.

• Love 1
Сподели в други сайтове

Господи, аре стига глупости. Няма нито 1 момент в който Андреа да е била по - голяма звезда от Галена. Нека бъдем малко сериозни. На кое Андреа е била повече:

1. Нито е имала най - големите хитове някога.

2. Нито е била любимка на толкова хора, колкото е Галена.

3. Нито има наградите и признанията на Галена.

Не случайно Галена / Преслава е спора, а не Андреа / Преслава. Никога не е имало дори момент в който Андреа е била каквато и да е конкуренция на Галена или Преслава.

Сподели в други сайтове

Галена винаги е била един комерс продукт.Няма нито един експеримент в кариерата си какъвто има Андреа,нито пък е имало някакъв форур по името й какъвто е имала Андрю. Галена никога не е експериментирала с нови автори както гореспоменатата правеше.Всичките й песни са от композитори от които някоя нейна колежка е направила хит.Затова колкото и да я защитават фенчетата й тук тя просто завинаги ще си остане вечната втора.

А това че Андреа нямала нито един голям хит през някоя си година е абсурдно.

Сподели в други сайтове

преди 3 минути, xroflx9 каза:

Галена винаги е била един комерс продукт.Няма нито един експеримент в кариерата си какъвто има Андреа,нито пък е имало някакъв форур по името й какъвто е имала Андрю. Галена никога не е експериментирала с нови автори както гореспоменатата правеше.Всичките й песни са от композитори от които някоя нейна колежка е направила хит.Затова колкото и да я защитават фенчетата й тук тя просто завинаги ще си остане вечната втора.

Не е вярно. Първа пробва Кастрати и даже ебати мегахита изкара. Отделно има супер песни иновации "Точно никога" и куп други примери. Дали е вечната втора няма да споря за 1 000 000 път. Много бинарно гледате на нещата, не може ли някой да е на върха и да го дели. Като тук е важно да спомена, че има известна истина в поста ти откъм Андреа, но и тя много често кавърдисваше големи готови хитове.

Сподели в други сайтове

преди 1 минута, WindWalkerMonk каза:

Не е вярно. Първа пробва Кастрати и даже ебати мегахита изкара. Отделно има супер песни иновации "Точно никога" и куп други примери. Дали е вечната втора няма да споря за 1 000 000 път. Много бинарно гледате на нещата, не може ли някой да е на върха и да го дели. 

Чалга с фолклорни мотиви е имало много преди "Точно никога".За Кастрати може,но само 1 нов авнор за 15-20 години кариера? Какъв музикант е това? Андреа дори към днешна дата експериментира с нови автори.

Сподели в други сайтове

Току що, xroflx9 каза:

Чалга с фолклорни мотиви е имало много преди "Точно никога".За Кастрати може,но само 1 нов авнор за 15-20 години кариера? Какъв музикант е това? Андреа дори към днешна дата експериментира с нови автори.

Е тук не мога да споря, не й знам всички автори. Този го знам, защото песента ми е много любима. Това което Андреа наложи със сигурност в жанра са лайв записите, заради които й се смееха всички. И не го казвам за да я подигравам, а защото наистина масово почнаха да се използват.

Сподели в други сайтове

преди 4 минути, WindWalkerMonk каза:

Не е вярно. Първа пробва Кастрати и даже ебати мегахита изкара. Отделно има супер песни иновации "Точно никога" и куп други примери. Дали е вечната втора няма да споря за 1 000 000 път. Много бинарно гледате на нещата, не може ли някой да е на върха и да го дели. Като тук е важно да спомена, че има известна истина в поста ти откъм Андреа, но и тя много често кавърдисваше големи готови хитове.

Тук бъркаш. Андреа имаше една песен от 2008 или 2009 - ''Променям те'' която е на Кастрати. 

• Thanks 1
2.jpg3.jpg8.jpg
Сподели в други сайтове

преди 3 минути, WindWalkerMonk каза:

Е тук не мога да споря, не й знам всички автори. Този го знам, защото песента ми е много любима. Това което Андреа наложи със сигурност в жанра са лайв записите, заради които й се смееха всички. И не го казвам за да я подигравам, а защото наистина масово почнаха да се използват.

Като човек,който не я харесва мвого ясно,че ще изтъкнеш нещо негативно.😂

Сподели в други сайтове

преди 9 минути, WindWalkerMonk каза:

Господи, аре стига глупости. Няма нито 1 момент в който Андреа да е била по - голяма звезда от Галена. Нека бъдем малко сериозни. На кое Андреа е била повече:

1. Нито е имала най - големите хитове някога.

2. Нито е била любимка на толкова хора, колкото е Галена.

3. Нито има наградите и признанията на Галена.

Не случайно Галена / Преслава е спора, а не Андреа / Преслава. Никога не е имало дори момент в който Андреа е била каквато и да е конкуренция на Галена или Преслава.

То това е редовен номер на Пайнер една да заслужава да е певица, а друга да стане. Преслава имаше прекалено много фенове и пайнера не искаше да рискува с друга. Пробва с Анелия, пробва и с Галена и се убеди, че публиката не е доволна при такъв развой на събитията. Андреа беше с феноменален успех с първия си период с Кости. В годините, в които изпя Употребена, Само мой, Думла думла дай, Хайде опа и т.н. Андреа буквално нямаше конкуренция. Всеки втори клип във вбокс беше за нея, песните и вълнуваха не само чалгарите. Андреа се котираше и сред тези, които не слушаха чалга заради стила, който създадоха с Кости между модерната тогава румънска поп музика и елементи на фолк. Смешно е дори да се отрича. Ако не беше толкова успешен този модел, нямаше да го последва целия пайнерски кокошарник. Всички изпълнители тогава се възхищаваха на Андреа за амбицията и се говореше какцбез талант е постигнала такова ниво и толкова много. Не трябва да се забравят подобни моменти. Чалгата не е само Преслава и Галенаю

Тя и Джена си имаше своята година, а накрая пак Преслава и Галена се скубеха за голямата награда. 

преди 15 минути, WindWalkerMonk каза:

Не знам, не помня такова нещо. Тук можем да спорим до утре, но за мен Деси Слава винаги ще си остане група Б. Не мога да я сложа до Ивана, която 2003 мачкаше всичко. Някои казват и Глория, но не знам как е била тя тогава.За 2002 наистина май имаше нещо такова, 2002 мога да се съглася, че тогава размаза Камелия. Но откъм бисове/хитове към днешната дата втората може да я бие навсякъде според мен.

И за да не кажа, че пак я хейтя, на баба ти Глора не мога отрека концертите. Със сигурност има успехи женицата там които няма как да отречем, че са големи.

Ами паметта е услужливо нещо по принцип. Може и да си била малка, но изнасяне на концерт видяхме още през 2004 на наградите на НФ за 2003. 

Без значение дали я харесваш или не, е смешно да опреляш първата певица на годината на тв Планета, победител в ББ и Гласът на БГ за изпълнител от Б група. Няма нужда да ти обяснявам, че 3 поколения знаят наизуст Две сърца, Казваш, че ме обичаш и Мъжете всичко искат. Няма нужда и да обяснявам, че хитовете в попфолка след 2005 нямат тежестта на хитовете от преди това. 

image.png

Сподели в други сайтове

преди 1 минута, Slavi каза:

Без значение дали я харесваш или не, е смешно да опреляш първата певица на годината на тв Планета, победител в ББ и Гласът на БГ за изпълнител от Б група. Няма нужда да ти обяснявам, че 3 поколения знаят наизуст Две сърца, Казваш, че ме обичаш и Мъжете всичко искат. Няма нужда и да обяснявам, че хитовете в попфолка след 2005 нямат тежестта на хитовете от преди това. 

Изнесли са се, защото Ивана е взела, а не ДесиСлава ? Има ли запис да го погледна ? Може феновете й да сте се изнесли в знак на протест, но ако искаш вярвай аз една песен нейна не се сещам за 2003 или 2004. На Ивана веднага мога да кажа "Нещо нетипично", "Къв си ти бе", "Шампанско и сълзи". Дори "Не сме безгрешни" май е от 2003.

Сподели в други сайтове

Айде ако обичате да не говорите глупости, че Преслава си била записала аплодисменти на турнето през 2014. Тогава Галена излезе изплашена и неуверена от страх след нея. И на следващия ден чрез нейните лизачи пусна този слух.

Планета направиха много добре като показаха кадрите, на които публиката я скандира - 00:14

Вземете и млъкнете по-добре.

• Love 1

image.png.e4d79a7858ccaaecb16208cc241a64fe.png

Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история.

Сподели в други сайтове

преди 1 минута, Cally-Pressyfan' каза:

Айде ако обичате да не говорите глупости, че Преслава си била записала аплодисменти на турнето през 2014. Тогава Галена излезе изплашена и неуверена от страх след нея. И на следващия ден чрез нейните лизачи пусна този слух.

Планета направиха много добре като показаха кадрите, на които публиката я скандира - 00:14

Вземете и млъкнете по-добре.

Всички които бяхме тук го казахме. Отделно всички казахме, че Галена беше по - добре приетата. Никой не каза, че публиката не скандираше, но се повлече точно след звука от колоните. Единствената песен на Преслава която се прие добре там беше "Като за финал". А Галена пя потресаващо между другото. Със сигурност е в топ 3 на най - лошите изпълнения в чалгата евър. Да беше направила лайв запис.

Сподели в други сайтове

преди 22 минути, xroflx9 каза:

А това че Андреа нямала нито един голям хит през някоя си година е абсурдно.

Е, ти съвсем я изкара кръгла нула. Те всички са комерс продукти. Някои като Андреа и Галена са по амбициозни от други. Галена също си е заслужила някакво уважение. Всъщност тя с Кости не постигна кой знае какво, въпреки опитите си. Но остави доста добри неща това десетилетие като проекти. Може да не са най успешноте, но са най добрите за жанра. 

преди 35 минути, Stela каза:

Е кой се е вглъбявал, то цяла България коментира тоя нос, но иначе ние се вглъбяваме. Не коментирайте това, не казвайте онова, значи нямаме право на мнение ли? И пак питам при положение, че всички коментират, защо само Галенови са проблема? 

Вие пък само някой да каже нещо кофти за Преслава и скачате сякаш ви е сестра, а Галена използвате всеки момент за да я плюете. Кое е различното тук? Години наред коментирахте "пришитото лице" на Галена, сега за един нос ли сте? Гледайте по-широко на нещата.  :1000(29):

Като почнете с тези високопарни изказвания ме убивате. Вероятно и 2 процента от населението не са изкоментирали новия нос на Преслава, но за кой ли път се изтъкват как цяла БГ се подигравала. Преслава да е изтрила 100-200 коментара. Във фб публилациите за новия и нос събират едва по 200 лайка и се коментират от 30 човека. Това ли е цяла България според теб. А да не говорим, че в коментарите във фб видях, че много хора си я защитават. 

Пак, казвам, комебтирайте, няма лошо. Но е достатъчно 1,2 пъти да го напишете. Разбрахме какво ви е мнението. Няма нужда да се опитвате да създадете едва ли не по голяма драма и събитие, отколкото реално е. Дори медиите вече не акцентират за носа, а за инстаграма и. Само в рама 5 малки душички пишете вече седмица за този нос. Като удавници сщза сламкс сте се хванали. Очаква ви нов мегахит. От това се притеснявайте. Не от някъв рязан нос. 

Ти защо не коментира като Конди беше с бан, а сега като и той е е на линия, излезе от дупката на срама. Знаем защо. Няма нужда да отговаряш... 

• Haha 1

image.png

Сподели в други сайтове

преди 1 минута, WindWalkerMonk каза:

Всички които бяхме тук го казахме. Отделно всички казахме, че Галена беше по - добре приетата. Никой не каза, че публиката не скандираше, но се повлече точно след звука от колоните. Единствената песен на Преслава която се прие добре там беше "Като за финал". А Галена пя потресаващо между другото. Със сигурност е в топ 3 на най - лошите изпълнения в чалгата евър. Да беше направила лайв запис.

То е ясно, че ще бъде по-добре приета. Все пак се пееха песни от 2013 и първата половина на 2014, когато беше най-силния период в кариерата на Галена и най-слабия на Преслава. Последната къде я виждаш с "Пиши го неуспешно" и "Кажи здравей", които изветряха за 2-3 месеца?

Сподели в други сайтове

преди 2 минути, Cally-Pressyfan' каза:

То е ясно, че ще бъде по-добре приета. Все пак се пееха песни от 2013 и първата половина на 2014, когато беше най-силния период в кариерата на Галена и най-слабия на Преслава. Последната къде я виждаш с "Пиши го неуспешно" и "Кажи здравей", които изветряха за 2-3 месеца?

"Пиши го неуспешно" е мега яка песен и мноооооого любима моя. Важното е, че АЗ я пях нали така ? Аз тоя клип на Преслава обаче си го слушам нон стоп, но не го гледам, защото има един отвратителен педал по едно време дето ме удря в кътните зъби.

Сподели в други сайтове

Пуснете си музикалната еволюция на идолката Г Е Р Г А Н А  и си спомнете детските и юношеските години.

Сподели в други сайтове

• Fast locked, unpinned and unfeatured this Тема
  • Fast locked, unpinned, unlocked and locked this Тема
  • Fast pinned and unlocked this Тема
  • Fast locked, unpinned and unfeatured this Тема
Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...