pechenko Публикувано Юни 22 Report Share Публикувано Юни 22 Специално за Калчева и ранимата сръбска душа. 00:00 / 00:40 Доказа, че не е бил на концерта. И всички лъжи от декември, че е бил там са лъжа. Изградил си е мнението и е налагал тези с другите 99% от форума, които гледаха лайв клипове. Сърбина да си върне думите назад и да се извини. 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Юни 22 Report Share Публикувано Юни 22 преди 1 минута, pechenko каза: Специално за Калчева и ранимата сръбска душа. 00:00 / 00:40 Доказа, че не е бил на концерта. И всички лъжи от декември, че е бил там са лъжа. Изградил си е мнението и е налагал тези с другите 99% от форума, които гледаха лайв клипове. Бях там с плакат и картичка на Емилия. Снимах се с тях като 13 годишен зависим фен пред зала Арена Армеец🤣 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Юни 22 Report Share Публикувано Юни 22 преди 3 минути, Slavi каза: Бях там с плакат и картичка на Емилия. Снимах се с тях като 13 годишен зависим фен пред зала Арена Армеец🤣 Амин! преди 8 минути, pechenko каза: Е страхотна е Галена! Изглежда като световна звезда тип Бритни Спиърс, Лейди Гага, кейти Пери! Много ме кефи! Но и Преслава и Анелия разбира се. На Преслава на втората песен, която е ужасен боклук излезнах да пуша, но 1/3 бяха топ. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Юни 22 Report Share Публикувано Юни 22 преди 7 минути, Slavi каза: Бях там с плакат и картичка на Емилия. Снимах се с тях като 13 годишен зависим фен пред зала Арена Армеец🤣 Как си могъл да предадеш Фатме? 😂😂😂 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Юни 22 Report Share Публикувано Юни 22 Моля името ми да се промени на Soleos Via. Благодаря! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Юни 22 Report Share Публикувано Юни 22 Доста е красива и си прилича на Преслава, ето, че спанда отока и всичко е ток: Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Юни 22 Report Share Публикувано Юни 22 преди 10 минути, WindWalkerMonk каза: Доста е красива и си прилича на Преслава, ето, че спанда отока и всичко е ток: Сигурни ли сме, че снимката не е правена преди операцията? Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Юни 22 Report Share Публикувано Юни 22 преди 11 минути, WindWalkerMonk каза: Доста е красива и си прилича на Преслава, ето, че спанда отока и всичко е ток: Това е много стара снимка, мисля че от 2017 някъде. Печенко и Слави - спрете да се заяждате. 1 Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Юни 22 Report Share Публикувано Юни 22 преди 11 минути, WindWalkerMonk каза: Доста е красива и си прилича на Преслава, ето, че спанда отока и всичко е ток: Това май е след първата операция. Сега носа и е чип и това не е от оттока. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Юни 22 Report Share Публикувано Юни 22 преди 1 минута, Cally-Pressyfan' каза: Сигурни ли сме, че снимката не е правена преди операцията? Виж й носа, сега я е качила и си е супер сладурка и с новата уста също. Просто се показа прекалено рано като всичко беше подпухнало. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Юни 22 Report Share Публикувано Юни 22 6 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Юни 22 Report Share Публикувано Юни 22 Добре де, вчера помолих някой да ми направи подпис от една от новите снимки на Преслава, никой ли няма да ми помогне. Аре моля ви Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Юни 22 Report Share Публикувано Юни 22 преди 40 минути, WindWalkerMonk каза: Изглежда като световна звезда тип Бритни Спиърс, Лейди Гага, кейти Пери! Сериозно?!? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Юни 22 Report Share Публикувано Юни 22 Току що, xroflx9 каза: Сериозно?!? Абсолютно:) Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Юни 22 Report Share Публикувано Юни 22 преди 1 минута, WindWalkerMonk каза: Абсолютно:) Мнооого далеч от истината. Много й се иска да е като тях,но колкото и да копира техните представяния на сцена няма как да стане. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Юни 22 Report Share Публикувано Юни 22 Никой в таргега 25-30+ не бръсне Галена за жива дори. Слезте от облаците. Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Юни 22 Report Share Публикувано Юни 22 преди 1 минута, xroflx9 каза: Мнооого далеч от истината. Много й се иска да е като тях,но колкото и да копира техните представяния на сцена няма как да стане. Сега това е твоето мнение. Аз мога да ти кача клипчета на Тейлър, Кейти и Лейди Гага и ще видиш, че не е толкова по - зле от тях. При това сравнявам необработени моменти, защото всичките са били пред мен на концерти, както Галена. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Юни 22 Report Share Публикувано Юни 22 преди 1 минута, xroflx9 каза: Мнооого далеч от истината. Много й се иска да е като тях,но колкото и да копира техните представяния на сцена няма как да стане. Абсолютно. Почти всяка година в представянията си е изкопирала от някоя световна звезда тоалетче, стайлинг и шоу... Разбира се изглежда често посредствено в сравнение с Кейти Пери, Лейди Гага и дриги звезди от този калибър. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
чушка. Публикувано Юни 22 Report Share Публикувано Юни 22 преди 9 минути, Cally-Pressyfan' каза: Никой в таргега 25-30+ не бръсне Галена за жива дори. Слезте от облаците. Боже, господи. Моля те, спри да говориш пълни глупости. В последните страници, освен абсурди и празни приказки за Галена, нищо друто не прочетох. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Юни 22 Report Share Публикувано Юни 22 преди 11 минути, WindWalkerMonk каза: Сега това е твоето мнение. Аз мога да ти кача клипчета на Тейлър, Кейти и Лейди Гага и ще видиш, че не е толкова по - зле от тях. При това сравнявам необработени моменти, защото всичките са били пред мен на концерти, както Галена. Тогава да благодарим на Господ,че ни е дарил с такава мегазвезда като Галена. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kriminal Публикувано Юни 22 Report Share Публикувано Юни 22 In other news, заглавието на новата на Карлос ще е "По-дълбоко" 🤣🤣🤣 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Юни 22 Report Share Публикувано Юни 22 Моля името ми да спре да се свързва с ДесиСлава. Вече официално не съм и фен, тъй като загуби това, с което ме е вълнувала. Сега я намирам за съвсем друга певица, която не отговаря на вкуса ми. Официално се отричам от сектата. 1 1 1 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юни 22 Report Share Публикувано Юни 22 преди 1 час, Cally-Pressyfan' каза: Никой в таргега 25-30+ не бръсне Галена за жива дори. Слезте от облаците. Щото някой над 30 слуша пребий ме, напий ме, разбий ме... Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Юни 22 Report Share Публикувано Юни 22 Току що, asylum каза: Щото някой над 30 слуша пребий ме, напий ме, разбий ме... Слушат Шушана в изпълнение на Пресли. Докато бях в Кападокия имаше една турска вечер в края на която можеха да се поръчат няколко бг песни. Най много се поръчваше от дъртите Шушана на Преслава, Бяла роза на Славка и Сен тропе на Азис. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Юни 22 Report Share Публикувано Юни 22 преди 51 минути, Slavi каза: Моля името ми да спре да се свързва с ДесиСлава. Вече официално не съм и фен, тъй като загуби това, с което ме е вълнувала. Сега я намирам за съвсем друга певица, която не отговаря на вкуса ми. Официално се отричам от сектата. Значи няма проблем да и пратя скрийн с написаното от теб! Така ли? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари