THE IIconic Публикувано Юни 22 Report Share Публикувано Юни 22 Никой не ангажирам с мнението си! 😂😂😂 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Юни 22 Report Share Публикувано Юни 22 преди 1 час, Slavi каза: Слушат Шушана в изпълнение на Пресли. Докато бях в Кападокия имаше една турска вечер в края на която можеха да се поръчат няколко бг песни. Най много се поръчваше от дъртите Шушана на Преслава, Бяла роза на Славка и Сен тропе на Азис. Изпуснала е Галена значи да бъде в тази изискана компания (изключае Славка). То си е направо загуба да не се вреди между Сен Тропе и Шушана. А за Калин . - аз съм 25+ и слушам Галена, сега ще се обиждаме ли. Ти също си 25+ и я слушаш повече и от меня:) 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Юни 22 Report Share Публикувано Юни 22 преди 45 минути, WindWalkerMonk каза: Изпуснала е Галена значи да бъде в тази изискана компания (изключае Славка). То си е направо загуба да не се вреди между Сен Тропе и Шушана. А за Калин . - аз съм 25+ и слушам Галена, сега ще се обиждаме ли. Ти също си 25+ и я слушаш повече и от меня:) Как ще съм на 25+, като съм на 23, ма.. Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Юни 22 Report Share Публикувано Юни 22 преди 6 минути, Cally-Pressyfan' каза: Как ще съм на 25+, като съм на 23, ма.. Скъпа официално ти се извинявам. Младото трябва да прощава на старото, така както Преси на Ивана, че й сипа с речта за Галена. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Юни 22 Report Share Публикувано Юни 22 преди 13 минути, WindWalkerMonk каза: Скъпа официално ти се извинявам. Младото трябва да прощава на старото, така както Преси на Ивана, че й сипа с речта за Галена. Благодаря, драга! Но не знам дали й е простила Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Юни 22 Report Share Публикувано Юни 22 27,000,000 гледания за този жесток хит!😍 5 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Юни 22 Report Share Публикувано Юни 22 преди 2 минути, Cally-Pressyfan' каза: Благодаря, драга! Но не знам дали й е простила Едва ли, само чака кога Ивана ще завърши за да стане болна! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Юни 22 Report Share Публикувано Юни 22 😂 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Юни 22 Report Share Публикувано Юни 22 5 Report Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Юни 22 Report Share Публикувано Юни 22 На тази снимка сякаш си е пипала и брадичка и скули... Направо цялостен тунинг. Не са само носа и горната устна. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Юни 22 Report Share Публикувано Юни 22 Приликата с Галена е брутална. Вижте снимката от подписа на Стела и я сравнете с новото лице на Преса. 1 Report Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Юни 22 Report Share Публикувано Юни 22 Най-голямата фенка на Андреа.Мачкай! https://www.flagman.bg/show-news-190004-amp.html Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest TSARvul Публикувано Юни 22 Report Share Публикувано Юни 22 преди 56 минути, Cally-Pressyfan' каза: Боже, отвратителна е! Честно, колкото и да съм я хейтил, тук направо ми става жал. Starboy беше пуснал нейна снимка вчера от миналата година покрай раждането, уникална харизматичница на нея. Тук - просто жал да те хване. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Юни 22 Author Report Share Публикувано Юни 22 Не бъдете толкова тесногръди. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest TSARvul Публикувано Юни 22 Report Share Публикувано Юни 22 За кое да сме тесногръди? Нямам против операциите, любимката ми е кралицата на пластичните трансформации, но при нея е сполучливо. Преслава сигурно и майка й среща трудност да я познае. Не и отива изобщо, изгубила си е цялата магия на образа. И ти го мислиш, сигурен съм, но нали си бот и давай да защитваме. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
чушка. Публикувано Юни 22 Report Share Публикувано Юни 22 преди 5 минути, TSARvul каза: За кое да сме тесногръди? Нямам против операциите, любимката ми е кралицата на пластичните трансформации, но при нея е сполучливо. Преслава сигурно и майка й среща трудност да я познае. Не и отива изобщо, изгубила си е цялата магия на образа. И ти го мислиш, сигурен съм, но нали си бот и давай да защитваме. Най-голямата ирония е, че когато Галена рекламираше цигари, чуваше се най-голям шум от него. Когато си правеше пластични операции, най-много шум отново от него. Сега същите неща с месеци по-късно се случват на Преслава и настъпи пълно мълчание. Кармата си знае работата. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest TSARvul Публикувано Юни 22 Report Share Публикувано Юни 22 преди 1 минута, чушка. каза: Най-голямата ирония е, че когато Галена рекламираше цигари, чуваше се най-голям шум от него. Когато си правеше пластични операции, най-много шум отново от него. Сега същите неща с месеци по-късно се случват на Преслава и настъпи пълно мълчание. Кармата си знае работата. Да... Мога да дам още един пример в този смисъл. Fast си даде зор миналото лято да докаже на всички, че "Купих ти сърце" е хита на лятото, накрая "Шефката" става хита на годината. Някакви класации с точкови системи гравитираха тук. Отиваш в popnable в края на 2018 - Най-гледана попфолк певица за годината - Галена. Ако бях на негово място, щях отдавна да съм се отказал. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Юни 22 Author Report Share Публикувано Юни 22 преди 18 минути, TSARvul каза: За кое да сме тесногръди? Нямам против операциите, любимката ми е кралицата на пластичните трансформации, но при нея е сполучливо. Преслава сигурно и майка й среща трудност да я познае. Не и отива изобщо, изгубила си е цялата магия на образа. И ти го мислиш, сигурен съм, но нали си бот и давай да защитваме. Не си против, но изкуствено поддържаш негативната вълна към нея, преповтаряйки хорски приказки, понеже така ти е изгодно. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Юни 22 Report Share Публикувано Юни 22 Да не забравяме, че същите тези хора миналата година ни изядоха, че броим няколко клипа на "Шефката" и държаха на това да се признават гледанията само от официалния, а сега броят всички налични на други изпълнителки... Сега ако ги питам пак няма да признаят всички гледания на Галена. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest TSARvul Публикувано Юни 22 Report Share Публикувано Юни 22 преди 4 минути, Fast каза: Не си против, но изкуствено поддържаш негативната вълна към нея, преповтаряйки хорски приказки, понеже така ти е изгодно. Ти тотално изпращя! Изкуствено съм поддържал негативна вълна, алоооо, целият Интернет я подиграва, каква вълна, за какво поддържане ми говориш? Жената не прилича на себе си, аз вълна съм поддържал. Не ме цитирай, щото ме удрят нервите и почвам да искам да ти смажа фасона. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Юни 22 Report Share Публикувано Юни 22 Абе ебало си е майката и с Преслава и със всичко, но мен ме вълнува да ми изпее песните дето искам. изтрещяваме ли на изтрезняваш ли? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
stereoto_ Публикувано Юни 22 Report Share Публикувано Юни 22 преди 2 часа , Cally-Pressyfan' каза: Това е то след отоците, само, че оригинала е далеч по-добре. @Fast Смятам, че дори и ти, който си от най-заблудените фенове на Майкъл Джексън вътрешно си жестоко възмутен. Това, което хората пишат е далеч от "тесногръдие", но пък виж "комплексарщина" е по-правилната дума. Ето още едно копие на Галена и по-добрия вариант на Майкъл Джексън - Неделяна Христова. https://www.instagram.com/p/BtqICchBOx4/ 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Юни 22 Report Share Публикувано Юни 22 Аре стига, верно е мноого различна ама не е грозна. Вервам всеки от вас излиза на улицата нали и вижте какви прилепи и мастодонти се разхождат. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Юни 22 Author Report Share Публикувано Юни 22 преди 11 минути, TSARvul каза: Ти тотално изпращя! Изкуствено съм поддържал негативна вълна, алоооо, целият Интернет я подиграва, каква вълна, за какво поддържане ми говориш? Жената не прилича на себе си, аз вълна съм поддържал. Не ме цитирай, щото ме удрят нервите и почвам да искам да ти смажа фасона. Личи си от километри, че ти и още няколко души и сипвате нарочно, било то заради стари рани, откровен неприязъм или микс от двете. Не си измивайте ръцете с хорското мнение. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Юни 22 Report Share Публикувано Юни 22 Войната и големите спорове ще започнат другият месец, когато си пуснат песните по едно и също време. Преслава от кой композитор ще пуска ? 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари