Jump to content

Поп фолк скандали

Препоръчани коментари

• Отговори 4,8k
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

преди 38 минути, Fast каза:

Личи си от километри, че ти и още няколко души и сипвате нарочно, било то заради стари рани, откровен неприязъм или микс от двете. Не си измивайте ръцете с хорското мнение. 

Ти си жалък човек с психически проблеми. Понеже отказваш да се промениш (то дори грам желание няма да си осъзнаеш грешките), ще ставаш все по-нещастен и депресиран. Но нека! На такива като теб точно това им се пада, досущ като простачката, за която би продал майка си. И тя така като теб отказваше да си осъзнае грешките, след което заприлача на посмешище и загуби самата себе си.

Отвращаваш ме.

Ако бяхме повремето на комунизма, а аз бях управляващ, щях да те пратя в някой конц лагер.

Сподели в други сайтове

преди 1 час , Stela каза:

Да не забравяме, че същите тези хора миналата година ни изядоха, че броим няколко клипа на "Шефката" и държаха на това да се признават гледанията само от официалния, а сега броят всички налични на други изпълнителки... Сега ако ги питам пак няма да признаят всички гледания на Галена.

Ей, това не може един пост без шефката, та шефката. Хубаво си бяхне починали от кудкудякането й.

• Haha 2
  • Love 1
Сподели в други сайтове

преди 28 минути, TSARvul каза:

Ти си жалък човек с психически проблеми. Понеже отказваш да се промениш (то дори грам желание няма да си осъзнаеш грешките), ще ставаш все по-нещастен и депресиран. Но нека! На такива като теб точно това им се пада, досущ като простачката, за която би продал майка си. И тя така като теб отказваше да си осъзнае грешките, след което заприлача посмешище и загуби самата себе си.

Отвращаваш ме.

Ако бяхме повремето на комунизма, а аз бях управляващ, щях да те пратя в някой конц лагер.

Не разбра ли, личните нападки нямат почва при мен? Факта че прибягваш до тях, въпреки че си на прага на двумесечен бан, доказва че съм прав в случая. Научи се да се аргументираш нормално и по темата.

• Love 1
Сподели в други сайтове

Вижте сега сладури, ще го кажа пък вие ако искате се сърдете. 

1. Фаст сега наистина и на мен Преслава повече ми харесваше преди. Може би е въпрос на свикване, може наистина да е по - лош резултата. Факт е, обаче че направо си нарисува ново лице. Скули, нос, уста всичко. Шокираща промяна е, което не е нормално. Тя все едно е друг човек наистина и това говори за колосални комплекси трупани с години. 

2. Конди вие обаче я изкарахте най - грозния човек на света, което просто не е вярно. Ако човек ви чете ще си помисли, че видиш ли в България само Афродити виждаме по улиците, а не грозни шишкалани. Още повече, че прилича доста на Галена за която никой не казва Майкъл Джексън. Тя също от комплекси се ремонтира от / до.

Сега колкото и да ми е неприятно, живеем в свободен свят дето хората дори пола могат да си сменят. Тяхно право е :)

Сподели в други сайтове

преди 1 минута, WindWalkerMonk каза:

Още повече, че прилича доста на Галена за която никой не казва Майкъл Джексън.

В грешка си, преди редовно й сипваха така, + това, че била с восъчно/пришито лице. 

• Love 2
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, Danger. каза:

В грешка си, преди редовно й сипваха така, + това, че била с восъчно/пришито лице. 

Ами това говори много за тях. То бива бива злоба. Направо не знам как може да се оправят нещата. То всеки толко лично го е приел, че верно освен да вземем пуканките и да гледаме ...

То коя не се е ремонтирала ? Глей ги кви селски пръчки бяха, сега какви мадами са сите, освен Андреа нали дето е пионер и се освини на млади години.

• Haha 1
Сподели в други сайтове

Току що, xroflx9 каза:

Ей,все Андреа й е в устата на тази.🤭

Заради теб я вмъкнах :D А и си е истина, нали е иновативна, ето единствената която работи в обратната насока.

• Love 1
Сподели в други сайтове

преди 4 минути, Danger. каза:

Тогава от кой от двата вида си ти?

Доста си се жегнал от писаниците ми по Галена днес явно. Спокойно,Галена изобщо не ми е фактор в живота,че да й завиждам за нещо или пък да ме комплексира. Колкото и да ми е безлична когато се появат двамата й досадни фенчета не мога да се стърпя да не я оплюя.

преди 4 минути, WindWalkerMonk каза:

Нито едното не е:) Просто ти коментира днес, че е пионер и аз реших да потвърдя заслугата, като го споменавам само като факт за да се посмеем.

В грешка си душичка, разликата е, че мене ми дреме на путката за тях и съм тук за да се забавлявам и да се смея. Проблема е, че хората са с много изострени отношения и ще те изяде някой ако кажеш лошо за любимката му.

Андето е смешна мис Пиги не толкова затова, че е едрушка, а по скоро с това, че се изкарва фиданка на снимки, а на живо гуцанка.

Мда,килограмите на Андреа отдавна не са някаква актуална тема,че да й се обръща кой знае какво внимание пък камо ли да забавлява. Масовото мнение на хората тук и на живо е че така по-пълна е още по-красива от преди,а не е като някой пребит травестит.

Пък и недей да й се смееш много,току виж след някоя друга годинка се окажеш в нейното положение.🤭🤭

Сподели в други сайтове

преди 5 минути, xroflx9 каза:

Доста си се жегнал от писаниците ми по Галена днес явно. Спокойно,Галена изобщо не ми е фактор в живота,че да й завиждам за нещо или пък да ме комплексира. Колкото и да ми е безлична когато се появат двамата й досадни фенчета не мога да се стърпя да не я оплюя.

Това казва всичко за теб и много добре показва нагледно защо не може да се води дискусия с някои потребители. Да оплюеш Галена заради някой си, който те вълнува повече от самия поп фолк изпълнител казва всичко.

Лека и спокойна вечер на всички!

Сподели в други сайтове

преди 2 минути, WindWalkerMonk каза:

Това казва всичко за теб и много добре показва нагледно защо не може да се води дискусия с някои потребители. Да оплюеш Галена заради някой си, който те вълнува повече от самия поп фолк изпълнител казва всичко.

Лека и спокойна вечер на всички!

О,скъпа,недей да ме категоризираш без да знаеш какво беше тук миналото лято. Сърди се на дружките ти Кондьо и Дойчо,че хората тук са така враждебни.А пък и ти също плюеш по Андреа с цел да ти обърна внимание само не знам защо ти е толкова важно то.😂

Сподели в други сайтове

преди 2 часа , TSARvul каза:

Като почнете с този комунизъм лошо ми става чак. Запомнете го най-накрая че НЕ ЖИВЕЕМ в периода ЕДНО ВРЕМЕ. Живеем СЕГА, в настоящето. Това което се е случвало едно време да си остане за там.

С цел да не изпадам в голям off-topic, според вас ретро поп-фолка жив ли е все още и дали се търси?

Сподели в други сайтове

@TSARvul получава наказание. Всеки негов коментар ще бъде проверяван и одобряван/отхвърлян от модератор.

В случай, че коментарите са обидни или неотговарящи на правилата ще получи и наказания. А когато наказанията изтекат, отново ще трябва да получава одобрение от модератор, за да публикува коментари. 

Напомням, че всяко следващо наказание е двойно по-дълго.

Моля, модераторите да добавят негативни точки на @Kriminal @xroflx9 @WindWalkerMonk за участие и подклаждане на спорове и тн. 

Сподели в други сайтове

преди 1 минута, TSARvul каза:

Бооже, тогава изобщо няма да ви пиша във форума!

Много по-добре си беше старата система при momo. За наказание да се дават банове, но със кратка до средна продължителност. Какви са тия банове по един месец?

Няма да си играя да пиша. Докато коментарът ми бъде одобрен, ще е изписана половин, а може и повече страници. Никой няма да го види.

Приятен живот от мен.

И аз питам какви са тези обиди, нападки и тн. Твой избор.

Успех, Кондоме.

"Няма никой незаменим"

Сподели в други сайтове

Наистина нещата не са като хората, сори мелето, ама ако ще наказвате някой го правете човек. С какво точно подклаждам аз споровете? С това, че се пошегувах за Андреа? 

Отделно колко пъти други хора бяха за наказание, а ти ги пропусна. Пишеше се на шльокавица ? Когато спорихме с теб за чалгата, а ние сме спорили доста преди поне се аргументираше. 

Разбирам те, пишат пет човека и не искаш да останеш и без тях, но поне като правиш нещо го прави като хората.

Отделно за фена на Андето, тъй като е ОФФ топик целия пост: това какво са правили те, показва какви хора са. Това как си го приел ти, поведението ти, показва какъв човек си ти. Да има една година жлъч е смешно. Мен например няма как някой да ме засегне от тук.

какво ще ми пожелае:

1. Да умра - е ще се случи все някой ден.

2. Семейството ми - ми и то няма да живее вечно.

3. Да вляза в на майка ми... - е за кво, то аз обичам в моята да влизат.

• Haha 3
Сподели в други сайтове

преди 6 минути, WindWalkerMonk каза:

Наистина нещата не са като хората, сори мелето, ама ако ще наказвате някой го правете човек. С какво точно подклаждам аз споровете? С това, че се пошегувах за Андреа? 

Отделно колко пъти други хора бяха за наказание, а ти ги пропусна. Пишеше се на шльокавица ? Когато спорихме с теб за чалгата, а ние сме спорили доста преди поне се аргументираше. 

Разбирам, ме пишат пет човека и не искаш да останеш и без тях, но поне като правиш нещо го прави като хората.

Ако визираш Кондома... той има толкова много наказания и няма никакъв ефект. До седмица става същия батак.. Едно и също всеки път. Другите имат девиантно поведение само като се появи той. 

Забележката ми към теб не се базира на последните коментари, а като цяло. И двамата знаем, че първоначалната ти анти-ЛГБТИ позиция, която подклаждаше вече е различна. Предупреждението е за използване на неприличен език. Такъв можеш да си припомниш, ползваш и в чата. 

Няма как да знам с кого съм спорил и аргументирал, не знам кой си.

Аз пропуснах всички, не други хора - в-с-и-ч-к-и. Оставих ви една седмица да пишете каквото искате. Дори не четях. НО вие се оляхте за пореден път.

Нямам нищо напротив да насветкам 40 дни наказание на Кондома, това обаче няма да даде резултат. Очевидно наказанията не дават никакво подобрение при него. 

Сподели в други сайтове

преди 12 минути, meleto каза:

Ако визираш Кондома... той има толкова много наказания и няма никакъв ефект. До седмица става същия батак.. Едно и също всеки път. Другите имат девиантно поведение само като се появи той. 

Забележката ми към теб не се базира на последните коментари, а като цяло. И двамата знаем, че първоначалната ти анти-ЛГБТИ позиция, която подклаждаше вече е различна. Предупреждението е за използване на неприличен език. Такъв можеш да си припомниш, ползваш и в чата. 

Няма как да знам с кого съм спорил и аргументирал, не знам кой си.

Аз пропуснах всички, не други хора - в-с-и-ч-к-и. Оставих ви една седмица да пишете каквото искате. Дори не четях. НО вие се оляхте за пореден път.

Нямам нищо напротив да насветкам 40 дни наказание на Кондома, това обаче няма да даде резултат. Очевидно наказанията не дават никакво подобрение при него. 

Бате не сме деца. Стегни се, както виждаш дори не говоря само за него. Той е ясно, че е за наказание. 

Проблема не е в това, че казвам нещата с точните им имена: да, чалга певиците са кърви и Долна измет, която спи с най - голямата измет в държавата. На поне четири от тях са им шили анусите в Пирогов. Поне за тия знам.

Проблема е,  хората нападат на лично ниво. Има постове които наистина целят само да провокират скандал. Нека ме накажат, аз съм тук да се забавлявам, но си изсмукваш от пръстите за да балансираш положението, а не да оправиш проблема.

А за гей/лесбо наистина гледам да не провокирам, няма смисъл. Нали трябва поне да опитам да намеря общ език със всички и да се смеем. Жалко е, че не си го разбрал дори това. Впечатлението ми беше друго от теб. 

Сподели в други сайтове

Съдбата е кучка! До преди няколко месеца, Слави беше с такова наказание и аз бях предложен от същия(Кондома). Е честито с неговите камъни, по неговата глава.

Тази песен заслужаваше клип!

Сподели в други сайтове

преди 7 минути, THE IIconic каза:

Съдбата е кучка! До преди няколко месеца, Слави беше с такова наказание и аз бях предложен от същия(Кондома). Е честито с неговите камъни, по неговата глава.

Тази песен заслужаваше клип!

Дреме му на някой за Рамания. Хората влизат тук да покажат това, което не могат в реалния свят в България. Кондома специално да си разтовари нервите, ама повечето тук са ниска топка. Моят съвет е да почне да цъка арена на Уоу или ЦС. Там яко се псуват и кълнат на майка, семейства, приятели, деца. Екстра е!

Горе - долу, тая песен казва всичко!

• Haha 2
Сподели в други сайтове

преди 15 минути, THE IIconic каза:

@Cally-Pressyfan'

Излезе ли сутринта рано по росата да набере букет Маргарити? 😘

Днес пропуснах, но утре е Еньовден и ще го сторя. В празнична премяна с анорак и шапка ще набера още букет лютичета и теменужки.

• Haha 5
  • Love 1

image.png.e4d79a7858ccaaecb16208cc241a64fe.png

Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история.

Сподели в други сайтове

• Fast locked, unpinned and unfeatured this Тема
  • Fast locked, unpinned, unlocked and locked this Тема
  • Fast pinned and unlocked this Тема
  • Fast locked, unpinned and unfeatured this Тема
Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...