Putin Публикувано Юни 26 Report Share Публикувано Юни 26 Каква заплаха за двете лидерки е пък тая точно. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юни 26 Report Share Публикувано Юни 26 Лидерката е една и името й е Емануела. Кои са другите и колко са? Джена ли визираш, Анелия ли, Теда ли? Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Роско Публикувано Юни 26 Report Share Публикувано Юни 26 Галена да я взема! 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Юни 26 Report Share Публикувано Юни 26 преди 13 минути, Putin каза: Не става Емануела, голямата ви лидерка. Била над Преслава и Галена друг път. По едно време беше, сега нещо се излага. Ама нека видим и тях, че нали знаеш поговорката: на нов шеф и малко прасе не се радвай, че не знаеш каква свиня ще излезе. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Putin Публикувано Юни 26 Report Share Публикувано Юни 26 Току що, WindWalkerMonk каза: По едно време беше, сега нещо се излага. Ама нека видим и тях, че нали знаеш поговорката: на нов шеф и малко прасе не се радвай, че не знаеш каква свиня ще излезе. Ще ги видим, ама на тях залагаме все пак. Обикновено пускат хитове през лятото. Само миналата година Галя нещо се изложи с ужасните Маракеш и Дай ми любов, но сега ще пусне хит. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Юни 26 Report Share Публикувано Юни 26 преди 2 минути, Putin каза: Ще ги видим, ама на тях залагаме все пак. Обикновено пускат хитове през лятото. Само миналата година Галя нещо се изложи с ужасните Маракеш и Дай ми любов, но сега ще пусне хит. Ох, ма верно бяха бая тъпички... амин. И то нали чакаш нещо като “Пей сърце” и дойде онова редко лайно Макареш. Затова говорим! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Putin Публикувано Юни 26 Report Share Публикувано Юни 26 Току що, WindWalkerMonk каза: Ох, ма верно бяха бая тъпички... амин. И то нали чакаш нещо като “Пей сърце” и дойде онова редко лайно Макареш. Затова говорим! Да, кошмарни тъпни, добре че после се съвзе и пусна жестоката Феноменален. И сега пак мачка с дуета с Миле Китич. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Юни 26 Report Share Публикувано Юни 26 Току що, Putin каза: Да, кошмарни тъпни, добре че после се съвзе и пусна жестоката Феноменален. И сега пак мачка с дуета с Миле Китич. Да, още не мога да повярвам, че и двете ги изпя на концерта, а заеба “пей сърце”. Абе и тя си е тъпо парче чат/пат. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Юни 26 Report Share Публикувано Юни 26 Никаква конкуренция не е Емануела пък точно, дето не знае къде се намира и последните песни само тя си ги слуша. Преди подбираше повечко, изкарваше и късмет, но последно време – само греда. Явно Цецо я прокле и както сме свидетели - успешно. 2 1 Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Putin Публикувано Юни 26 Report Share Публикувано Юни 26 Току що, WindWalkerMonk каза: Да, още не мога да повярвам, че и двете ги изпя на концерта, а заеба “пей сърце”. Абе и тя си е тъпо парче чат/пат. Ужас, не съм го гледал концерта. Чакаме Паника и дуета на Преси с Гери-Никол. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Putin Публикувано Юни 26 Report Share Публикувано Юни 26 По-скоро Албена да я е проклела. Щом защитаваш пъзела Никита - хит да не видиш! 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юни 26 Report Share Публикувано Юни 26 преди 1 минута, Putin каза: Ужас, не съм го гледал концерта. Чакаме Паника и дуета на Теди Александрова с Гери-Никол. Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Юни 26 Report Share Публикувано Юни 26 преди 1 минута, Putin каза: По-скоро Албена да я е проклела. Щом защитаваш пъзела Никита - хит да не видиш! И това не е изключено, но те двете си се разбираха и комуникираха, така че не може да сме сигурни.. Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Юни 26 Report Share Публикувано Юни 26 Току що, Starboy каза: Никаква конкуренция не е Емануела пък точно, дето не знае къде се намира и последните песни само тя си ги слуша. Преди подбираше повечко, изкарваше и късмет, но последно време – само греда. Явно Цецо я прокле и както сме свидетели - успешно. В момента явно не е конкуренция, но винаги може да се надяваме, че ще се завърне с нещо зарибяващо и ударно. Знаем я че го може, просто се чудя в последно време къде и отиде усещането за хитове. Особено дуета с Илиян е пълен ужас, не знам как има и почти 2 милиона вече. От предните ми харесва "Направи така", но не успя да се наложи. Аз си оставам с чакането за нещо толкова ударно: 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Юни 26 Report Share Публикувано Юни 26 Преси и да я прокълне някой - никога няма успех! Кралица! Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Юни 26 Report Share Публикувано Юни 26 Току що, Stela каза: В момента явно не е конкуренция, но винаги може да се надяваме, че ще се завърне с нещо зарибяващо и ударно. Знаем я че го може, просто се чудя в последно време къде и отиде усещането за хитове. Особено дуета с Илиян е пълен ужас, не знам как има и почти 2 милиона вече. От предните ми харесва "Направи така", но не успя да се наложи. Аз си оставам с чакането за нещо толкова ударно: "Без чувства" е единствената ѝ май от периода Пайнер, която ме кефи, тя пък не се оцени достатъчно, което е тъпо вече, защото е ударна и приятна за консумация. Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Putin Публикувано Юни 26 Report Share Публикувано Юни 26 Може пък Преси да я е проклела. Нали беше изкрещяла: къде е гримьорната на тая? Няма някаква си да си прави пи ар на мой гръб! 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Putin Публикувано Юни 26 Report Share Публикувано Юни 26 Току що, Starboy каза: "Без чувства" е единствената ѝ май от периода Пайнер, която ме кефи, тя пък не се оцени достатъчно, което е тъпо вече, защото е ударна и приятна за консумация. Е чак пък единствената. Не ме заслужаваш, Сменяй ме, Нотариално заверен, 20 лева, Като теб - жестоки Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Юни 26 Report Share Публикувано Юни 26 Току що, Putin каза: Е чак пък единствената. Не ме заслужаваш, Сменяй ме, Нотариално заверен, 20 лева, Като теб - жестоки Не ме заслужаваш - ужасна, никога не ме е кефила, Сменяй ме и Нотариално ги бива, слушах ги от дъжд на вятър. Другите две дори няма да коментирам, защото е несериозно. Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Юни 26 Report Share Публикувано Юни 26 преди 1 минута, Starboy каза: "Без чувства" е единствената ѝ май от периода Пайнер, която ме кефи, тя пък не се оцени достатъчно, което е тъпо вече, защото е ударна и приятна за консумация. "Съкровище", "Сменяй ме", "Не ме заслужаваш", "Виновна", "Купих ти сърце" ... все готини песни от периода в Пайнер. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Putin Публикувано Юни 26 Report Share Публикувано Юни 26 Е, как ще е ужасна, супер е. С Митеш на почивка в Прага запознахме доста от групата ни с хитовете Не ме заслужаваш, Специално за всяка и Пей сърце. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Юни 26 Report Share Публикувано Юни 26 Току що, Stela каза: "Съкровище", "Сменяй ме", "Не ме заслужаваш", "Виновна", "Купих ти сърце" ... все готини песни от периода в Пайнер. О бях забравил за "Съкровище" - тя ме кефеше, напомня ми на "Една жена" и я слушах доста. Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Юни 26 Report Share Публикувано Юни 26 Току що, Putin каза: Е, как ще е ужасна, супер е. С Митеш на почивка в Прага запознахме доста от групата ни с хитовете Не ме заслужаваш, Специално за всяка и Пей сърце. А дали ги запознахте с някой хит на днешната рожденичка? Аз веднъж в Англия надувах до пазара "Зоро" на Петра - беше брутално! Една негърка ме гледаше, все едно й продавам марихуана. 5 Report Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Putin Публикувано Юни 26 Report Share Публикувано Юни 26 И Виновна е супер, вярно. И вторият дует с Константин ми хареса. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Putin Публикувано Юни 26 Report Share Публикувано Юни 26 Току що, Cally-Pressyfan' каза: А дали ги запознахте с някой хит на днешната рожденичка? Аз веднъж в Англия надувах до пазара "Зоро" на Петра - беше брутално! Една негърка ме гледаше, все едно й продавам марихуана. Да, с Няма да ти пиша, тогава тя беше актуална. Англичаните не харесаха чалгите ни, пусках Преси и Галена на приятели, ама нищо. Един даже като беше в София го заведоха на участие на Алисия. Питах го какво мислиш за тази невероятна дама? И той отвърна каква дама, това е някакъв долен парцал. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари