Cally-Pressyfan' Публикувано Юни 26 Report Share Публикувано Юни 26 преди 1 минута, Putin каза: Да, с Няма да ти пиша, тогава тя беше актуална. Англичаните не харесаха чалгите ни, пусках Преси и Галена на приятели, ама нищо. Един даже като беше в София го заведоха на участие на Алисия. Питах го какво мислиш за тази невероятна дама? И той отвърна каква дама, това е някакъв долен парцал. Ужас! Може и за травестит да я е помислил след операциите или за братовчедка на Майкъл Джексън. 1 Report Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Юни 26 Report Share Публикувано Юни 26 преди 2 минути, Cally-Pressyfan' каза: А дали ги запознахте с някой хит на днешната рожденичка? Аз веднъж в Англия надувах до пазара "Зоро" на Петра - беше брутално! Една негърка ме гледаше, все едно й продавам марихуана. Мръсно го даваш! На това ми викам аз коректност - негърка... направо печка кажи. Ужас:D Иначе е яка Емануела, просто не й е период. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Юни 26 Report Share Публикувано Юни 26 преди 3 минути, Starboy каза: О бях забравил за "Съкровище" - тя ме кефеше, напомня ми на "Една жена" и я слушах доста. "Съкровище" ми е чудно защо не стана голям хит. На мен ми е от любимите на Емануела и до днес я слушам с кеф. Клипа също много ми харесва. Проект на ниво, но остана незабелязана. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Юни 26 Report Share Публикувано Юни 26 Обаче тази песен е готинка, не знам защо не се оцени тотално, може би, ако беше самостоятелна и да е барната тук-там, щеше да е голям хит, но припева е много жесток и приятен за честа консумация! Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Юни 26 Report Share Публикувано Юни 26 преди 1 минута, Stela каза: "Съкровище" ми е чудно защо не стана голям хит. На мен ми е от любимите на Емануела и до днес я слушам с кеф. Клипа също много ми харесва. Проект на ниво, но остана незабелязана. Може би защото беше пусната в много мъртъв период за поп-фолка, а именно началото на годината, тогава трудно се отличават траковете, особено през януари, когато винаги е мъртвило. Иначе да, песента е много готина като цяло и клипа е супер. Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Putin Публикувано Юни 26 Report Share Публикувано Юни 26 Току що, Cally-Pressyfan' каза: Ужас! Може и за травестит да я е помислил след операциите или за братовчедка на Майкъл Джексън. Те вече много му станаха братовчедките - Алисия, Галка, Преси. Тия хирурзи ги правят като клонинг. Иначе са супер, ама еднакви. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Юни 26 Report Share Публикувано Юни 26 Поздравче за всички готинки хора с този вселенски супер хит: 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юни 26 Report Share Публикувано Юни 26 Супер хит си беше Съкровище и над година къретше дискотеките. Сега Шампион на Аня е голям хит - що мрънкотите? На Емануела най-големият хит в Пайнер й е Като теб + всички останали след това. 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Юни 26 Report Share Публикувано Юни 26 Коментар под клипа на Емануела: Mrs Бодурова 14 minutes ago Айде хора,лекувайте си ушите,след помията на Джена 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Юни 26 Report Share Публикувано Юни 26 преди 19 минути, Stela каза: Коментар под клипа на Емануела: Mrs Бодурова 14 minutes ago Айде хора,лекувайте си ушите,след помията на Джена Ти не беше ли фенка на баба ти или реши да скокнеш в новия век Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Юни 26 Report Share Публикувано Юни 26 преди 1 час, WindWalkerMonk каза: Ти не беше ли фенка на баба ти или реши да скокнеш в новия век Коя от всички баби на поп фолка имаш предвид? Бях фенка на Глория преди. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Юни 26 Report Share Публикувано Юни 26 преди 1 час , Stela каза: Коя от всички баби на поп фолка имаш предвид? Бях фенка на Глория преди. Е за нея де. Тая гургулица Глора! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Юни 26 Report Share Публикувано Юни 26 преди 9 минути, WindWalkerMonk каза: Е за нея де. Тая гургулица Глора! Много пъти съм коментирала защо Глория вече не ми е любимка. Накратко - няма нищо общо с Глория от преди години, когато я харесвах. Прави безлични, бозави песни които само тя си харесва и обкръжението й. Не се вълнува какво искат да слушат хората, еднообразна е като стил. Вече не ме впечатляват проектите й. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Юни 26 Report Share Публикувано Юни 26 След месец ти ме спря, просто нямаше на улицата друга. Светът се залюля, сърцето ми заблъска до полуда! Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Юни 26 Report Share Публикувано Юни 26 преди 1 час, Stela каза: Много пъти съм коментирала защо Глория вече не ми е любимка. Накратко - няма нищо общо с Глория от преди години, когато я харесвах. Прави безлични, бозави песни които само тя си харесва и обкръжението й. Не се вълнува какво искат да слушат хората, еднообразна е като стил. Вече не ме впечатляват проектите й. Махни я баба ти! Сега си фенка на Галче, много готинка и сладка изпълнителка. Много по - добра от баба ти във всяко отношение! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Юни 26 Report Share Публикувано Юни 26 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
чушка. Публикувано Юни 26 Report Share Публикувано Юни 26 Песента на Джени ме зариби. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Юни 26 Report Share Публикувано Юни 26 преди 14 минути, чушка. каза: Песента на Джени ме зариби. Всичко давам за любов голяма, твоите нощи искам в замяна. Всичко давам, за да имам тебе само. Харесваш ли този трак на екс-любимката ти? Надувам го. Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Юни 26 Report Share Публикувано Юни 26 преди 27 минути, чушка. каза: Песента на Джени ме зариби. Да, бе и мен и то заради яката музика, че този път изпяването и текста не ми харесаха, но признавам, че цял ден я слушам, просто страшен саунд! Много ме изкефи и така ме е яд за тоя припев още. Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Юни 26 Report Share Публикувано Юни 26 Много ме е яд, че песента на Емануела е толкова безлична. Направо ужас! Само като я сравня с излъга ме без чувство обеща ми и ми се досира. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Юни 26 Report Share Публикувано Юни 26 Току що и при Слави в Новинарника се изгавриха с носа на Преслава. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Юни 26 Report Share Публикувано Юни 26 преди 8 часа , Cally-Pressyfan' каза: А дали ги запознахте с някой хит на днешната рожденичка? Аз веднъж в Англия надувах до пазара "Зоро" на Петра - беше брутално! Една негърка ме гледаше, все едно й продавам марихуана. Сигурно си е казала "Тези българи развалиха МОЯТА страна". 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
NICK. Публикувано Юни 27 Report Share Публикувано Юни 27 Може ли линк за сваляне на Цветина-Два билета и Андреа-Как те искам Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Юни 27 Report Share Публикувано Юни 27 преди 10 часа , Stela каза: Току що и при Слави в Новинарника се изгавриха с носа на Преслава. На една друга и правеха скечове. Помним ли Галена Прехвалена в скечовете и татьо и Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Юни 27 Report Share Публикувано Юни 27 преди 35 минути, Slavi каза: На една друга и правеха скечове. Помним ли Галена Прехвалена в скечовете и татьо и Колко е жалка, обаче! Ако съм на нейно място след такава гавра никога няма да му стъпя в шоуто, а тя сто пъти му гостуваше след това за единия рейтинг. Че даже с Деса бяха водещи един път. 2 Report Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари