WindWalkerMonk Публикувано Юни 28 Report Share Публикувано Юни 28 Току що, Blueberry каза: Окей. А сега ако копирам твоя пост и заменя "богатите" с "инвалидите", веднага ще скочиш, че те дискриминирам, нали? А ти самата правиш същото в 99% от постовете си. Да, защото инвалидите са бедни бееее, да си чувала за богат инвалид ? Не си си пила кафето, колко певици са инвалиди ? (не говоря музикално, щото тогава всички). Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Юни 28 Report Share Публикувано Юни 28 Току що, WindWalkerMonk каза: Да, защото инвалидите са бедни бееее, да си чувала за богат инвалид ? Не си си пила кафето, колко певици са инвалиди ? (не говоря музикално, щото тогава всички). Стивън Хокинг Искам фолкпевиците да си направят ютуб канали и да правят дейли влогове! Вижте СкандаУ как успяха. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Юни 28 Report Share Публикувано Юни 28 Току що, Blueberry каза: Стивън Хокинг Искам фолкпевиците да си направят ютуб канали и да правят дейли влогове! Вижте СкандаУ как успяха. Знаех си, че него ще дадеш за пример Иначе, нека си пише момичето, не мисля, че съзнава какво е дискриминация в пълния смисъл на думата. Аз дискриминирам също например: всички дето има неща, които аз искам, а нямам. В този ред на мисли Галена например. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kitty Публикувано Юни 28 Report Share Публикувано Юни 28 преди 5 минути, WindWalkerMonk каза: Колко често чуваме Теди Александрова, доскоро и Андреа и колко често Глория ? И ако ида на дискотека и помоля да ми пуснат на русите кобили песен или на Глория, коя мислиш, че ще пуснат ? Щото диджеите масово там са или гейчета или мъже - цицомани. И в двата случая са мозъчно - музикални инвалиди, които си пускат простотиите за кеф. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Юни 28 Report Share Публикувано Юни 28 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Юни 28 Report Share Публикувано Юни 28 Току що, Kitty каза: Щото диджеите масово там са или гейчета или мъже - цицомани. И в двата случая са мозъчно - музикални инвалиди, които си пускат простотиите за кеф. Хм, ще ги преслушам и ще направя статистика. Ще го питам, какво мисли за поговорката: гърдите ми са кръгли, а бедрата кръшни, там зад бара искам да ме люшнеш. Ако откаже е скапан п***л, ако не е готино цицоманченце. Така ще видим и нивото на чалгата, спрямо размерите които предложат. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Юни 28 Report Share Публикувано Юни 28 Галена и Филип Киркоров- Снегурочка soon! Тази жена е феномен! 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kitty Публикувано Юни 28 Report Share Публикувано Юни 28 преди 3 минути, Blueberry каза: Стивън Хокинг Искам фолкпевиците да си направят ютуб канали и да правят дейли влогове! Вижте СкандаУ как успяха. Сакън, не, че направят ли си влогове, ще стане още по - лошо. Ще има да чета после по новинарсите сайтове не новини, а тъпа информация коя къде била на почивка, в кой луксозен хотел е отседнала, какви дрехи има, да им слушаме любовните терзания и дребните им заяждания............. Не, не ни трябват тези неща, достатъчно ни заливат с глупостите си в инстаграмите си. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Юни 28 Report Share Публикувано Юни 28 преди 1 минута, THE IIconic каза: Галена и Филип Киркоров- Снегурочка soon! Тази жена е феномен! Ft. с Гальо Вафлата Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Юни 28 Report Share Публикувано Юни 28 преди 2 минути, Kitty каза: Сакън, не, че направят ли си влогове, ще стане още по - лошо. Ще има да чета после по новинарсите сайтове не новини, а тъпа информация коя къде била на почивка, в кой луксозен хотел е отседнала, какви дрехи има, да им слушаме любовните терзания и дребните им заяждания............. Не, не ни трябват тези неща, достатъчно ни заливат с глупостите си в инстаграмите си. Е стига, всяка чалга звезда има влогове със известна сума в тях. Нали това е една от причините да ги критикуваш. Че са меркантилни ❤️ и яко сквернословни кучки. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kitty Публикувано Юни 28 Report Share Публикувано Юни 28 преди 1 минута, THE IIconic каза: Галена и Филип Киркоров- Снегурочка soon! Тази жена е феномен! Сакън, не и давайте малоумни идеи да записва песни на руски или да прави кавъри на руски, защото ще ги съсипе. Да не вземат после от руското министерство на културата да я подгонят за уронване на руските песни и култура. Само това ни трябва - треторазрядна певица да ни влоши отношенията с Русия. По - добре да си прави там арабските мелодии. 8 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Юни 28 Report Share Публикувано Юни 28 преди 2 минути, Kitty каза: Сакън, не, че направят ли си влогове, ще стане още по - лошо. Ще има да чета после по новинарсите сайтове не новини, а тъпа информация коя къде била на почивка, в кой луксозен хотел е отседнала, какви дрехи има, да им слушаме любовните терзания и дребните им заяждания............. Не, не ни трябват тези неща, достатъчно ни заливат с глупостите си в инстаграмите си. Днес ме разбива с тези словоизлияния! 😘😘 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Юни 28 Report Share Публикувано Юни 28 Току що, Kitty каза: Сакън, не и давайте малоумни идеи да записва песни на руски или да прави кавъри на руски, защото ще ги съсипе. Да не вземат после от руското министерство на културата да я подгонят за уронване на руските песни и култура. Само това ни трябва - треторазрядна певица да ни влоши отношенията с Русия. По - добре да си прави там арабските мелодии. 😂😂😂 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Юни 28 Report Share Публикувано Юни 28 преди 4 минути, Kitty каза: Сакън, не, че направят ли си влогове, ще стане още по - лошо. Ще има да чета после по новинарсите сайтове не новини, а тъпа информация коя къде била на почивка, в кой луксозен хотел е отседнала, какви дрехи има, да им слушаме любовните терзания и дребните им заяждания............. Не, не ни трябват тези неща, достатъчно ни заливат с глупостите си в инстаграмите си. Не си ли фенка на арабските и по - ориенталските ритми ? Те са много популярни от зората на фолка Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Юни 28 Report Share Публикувано Юни 28 Кити,влизай по-често скъпа! Скандална икона си! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юни 28 Report Share Публикувано Юни 28 преди 2 минути, xroflx9 каза: Кити,влизай по-често скъпа! Скандална икона си! Нали не я щешеее Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kitty Публикувано Юни 28 Report Share Публикувано Юни 28 преди 1 минута, WindWalkerMonk каза: Не си ли фенка на арабските и по - ориенталските ритми ? Те са много популярни от зората на фолка На модерните съм фен, от типа на "Ти ме лъжеш най - добре", "Искам те" (Анелия), "Както преди" (Гергана), "Лабиринт", "Всичко си ти" (Мария) Е, "Душата ми крещи", "Намери си майстора" и "Baby" на "Кристали" не са лоши, но говорим за проекти, правени в едни по - добри времена, качествени и некомерсиални. А от старата Петя най - харесвам "Лъжа е". Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Юни 28 Report Share Публикувано Юни 28 @Kitty Коментирай този божествен трак на Кралицата! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Юни 28 Report Share Публикувано Юни 28 преди 2 минути, Kitty каза: На модерните съм фен, от типа на "Ти ме лъжеш най - добре", "Искам те" (Анелия), "Както преди" (Гергана), "Лабиринт", "Всичко си ти" (Мария) Е, "Душата ми крещи", "Намери си майстора" и "Baby" на "Кристали" не са лоши, но говорим за проекти, правени в едни по - добри времена, качествени и некомерсиални. А от старата Петя най - харесвам "Лъжа е". И аз ги харесвам всичките. Намерихме се значи! А какво мислиш за Бели рози на Сори Маринова - циганката имам предвид. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Юни 28 Report Share Публикувано Юни 28 преди 4 минути, asylum каза: Нали не я щешеее Сменила е репертоара,вече я искам! 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kitty Публикувано Юни 28 Report Share Публикувано Юни 28 Откога вместо песен използвате тъпото "трак"? Моето поколение поне цени българският език. Не, мерси, не ми се слушат проектите на Мария. откакто заряза първия си съпруг и тръгна по прасета и избиване на комплекси, ми е антипатична. Единствено дуета и с Маряя "Коледа е", става и е нещо стойностно. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Юни 28 Report Share Публикувано Юни 28 Току що, Kitty каза: Откога вместо песен използвате тъпото "трак"? Моето поколение поне цени българският език. Не, мерси, не ми се слушат проектите на Мария. откакто заряза първия си съпруг и тръгн по прасета и избиване на комплекси, ми е антипатична. Единствено дуета и с Маряя "Коледа е4, става и е нещо стойностно. 5 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Юни 28 Report Share Публикувано Юни 28 Между другото и на мен много ми харесваше първият съпруг на Мария. Беше по хубав и от този на Галена. Сега Кити в права след Митко на Гущерчето... говори за спряла мозъчна дейност. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kitty Публикувано Юни 28 Report Share Публикувано Юни 28 преди 2 минути, WindWalkerMonk каза: И аз ги харесвам всичките. Намерихме се значи! А какво мислиш за Бели рози на Сори Маринова - циганката имам предвид. Цигани не слушам. Нито Софи, нито Азис. За него пък нямам думи как съсипа страхотния проект на Глория - "Ледена кралица". Не стига, че ми е твърде не с ред в главата, ами и като пее, все едно вие като имам. На циганите по принцип нещо са им мазни гласовете, не харесвам такъв тип пеене. Софи ми звучи като кокошка, дето я дерат. Но пък си признавам без бой, че виенето на Анелия ми липсва. 5 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Юни 28 Report Share Публикувано Юни 28 Кити направи всички на създърма тая вечер! 😂😂😂 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари