Kriminal Публикувано Юни 30 Report Share Публикувано Юни 30 преди 2 часа , THE IIconic каза: Деса нормална ли е да пуска такива снимки? Имам чувството, че ще се пукне още малко! По-добре да ги качва такива отколкото да и се гаврят като на Андра заради фотошопа 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kriminal Публикувано Юни 30 Report Share Публикувано Юни 30 преди 28 минути, zai4eto82 каза: Когато идва Коцето в Бургас. Преслава има нов профил пак: https://www.instagram.com/preslava__music/?fbclid=IwAR311om5YD5aON6Ueeo-kgFT_0jwYNhhVrlA-bSwiT7t9lmN78aMdxD-4-8 Това е фейк, тя е казала че няма да прави нови профили Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Юни 30 Report Share Публикувано Юни 30 преди 11 минути, Kriminal каза: Това е фейк, тя е казала че няма да прави нови профили Едва ли е фейк като го е публикувала във фейс страницата си. Откъде мислиш, че го знам: Preslava 42 минути · Здравейте, приятели! ☺️ Липсва ми връзката ни в инстаграм и реших да направя нов опит за профил. Който има желание да научава всичко ново около мен , нека ме последва 🥰 https://www.instagram.com/preslava__music/ Даже и сестра й го рекламира. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kriminal Публикувано Юни 30 Report Share Публикувано Юни 30 преди 17 минути, zai4eto82 каза: Едва ли е фейк като го е публикувала във фейс страницата си. Откъде мислиш, че го знам: Preslava 42 минути · Здравейте, приятели! ☺️ Липсва ми връзката ни в инстаграм и реших да направя нов опит за профил. Който има желание да научава всичко ново около мен , нека ме последва 🥰 https://www.instagram.com/preslava__music/ Даже и сестра й го рекламира. Изпуснах го. Мерси Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitak_94 Публикувано Юни 30 Report Share Публикувано Юни 30 преди 2 часа , Cally-Pressyfan' каза: 19 юли 2019 г. - новият клип на Пресислава. Скептично настроен съм към тази дата. 😂 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Юни 30 Report Share Публикувано Юни 30 преди 2 минути, mitak_94 каза: Скептично настроен съм към тази дата. 😂 Всъщност доколкото помня "Скоро" излезе на 17.07., после изтриха клипа и го качиха наново с редактирани цветове на картината. Иначе палим свещ в църква да не ни изненада с такъв флоп Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitak_94 Публикувано Юни 30 Report Share Публикувано Юни 30 преди 1 минута, Cally-Pressyfan' каза: Всъщност доколкото помня "Скоро" излезе на 17.07., после изтриха клипа и го качиха наново с редактирани цветове на картината. Иначе палим свещ в църква да не ни изненада с такъв флоп А, да. Даже в канала на Кости си е останал клипът, който излезе на 17. Иначе песента е яка, но тази дата не ми харесва.😂 Откъде е инфото?🙄 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юни 30 Report Share Публикувано Юни 30 Скоро беше велика песен, не че я помня, ма Стара Преслава беше арна мома в клипа, а в диското падаш егюбек. Иначе логично - Нова Преса, нов Инстаграм. 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Юни 30 Report Share Публикувано Юни 30 преди 4 минути, mitak_94 каза: А, да. Даже в канала на Кости си е останал клипът, който излезе на 17. Иначе песента е яка, но тази дата не ми харесва.😂 Откъде е инфото?🙄 Казаха ми, че така са предвидили премиерите по Планета през юли да я пуснат тогава. В дните преди това се очакват нови клипове на Теди Александрова, Анелия, Галена, Илиян и Татяна. Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Юни 30 Report Share Публикувано Юни 30 преди 1 минута, Cally-Pressyfan' каза: Казаха ми, че така са предвидили премиерите по Планета през юли да я пуснат тогава. В дните преди това се очакват нови клипове на Теди Александрова, Анелия, Галена, Илиян и Татяна. Анелия пак се е подготвила. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitak_94 Публикувано Юни 30 Report Share Публикувано Юни 30 преди 1 минута, Cally-Pressyfan' каза: Казаха ми, че така са предвидили премиерите по Планета през юли да я пуснат тогава. В дните преди това се очакват нови клипове на Теди Александрова, Анелия, Галена, Илиян и Татяна. Ще направя проверка.😂 Татяна май излиза на 3 юли. Да видим дали ще удари с хит.🤣 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitak_94 Публикувано Юни 30 Report Share Публикувано Юни 30 преди 1 минута, Mr. Greshen каза: Анелия пак се е подготвила. Дано се е подготвила добре, че положението е тотал щета.😶😶😶 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Юни 30 Report Share Публикувано Юни 30 Току що, mitak_94 каза: Дано се е подготвила добре, че положението е тотал щета.😶😶😶 преди 1 минута, mitak_94 каза: Ще направя проверка.😂 Татяна май излиза на 3 юли. Да видим дали ще удари с хит.🤣 По-вероятно е Татяна да удари с хит, отколкото Анелия Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Юни 30 Report Share Публикувано Юни 30 преди 37 минути, zai4eto82 каза: Едва ли е фейк като го е публикувала във фейс страницата си. Откъде мислиш, че го знам: Preslava 42 минути · Здравейте, приятели! ☺️ Липсва ми връзката ни в инстаграм и реших да направя нов опит за профил. Който има желание да научава всичко ново около мен , нека ме последва 🥰 https://www.instagram.com/preslava__music/ Даже и сестра й го рекламира. писах на турски хакери.. утре няма да има 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юни 30 Report Share Публикувано Юни 30 преди 1 минута, Donatella каза: писах на турски хакери.. утре няма да има Истинска ! 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitak_94 Публикувано Юни 30 Report Share Публикувано Юни 30 преди 2 минути, Cally-Pressyfan' каза: По-вероятно е Татяна да удари с хит, отколкото Анелия На този етап - да! Тотка само със "Записано е в сърцето ми" слага последните 10 песни на Анелия в малкия си джоб.😂 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юни 30 Report Share Публикувано Юни 30 Шулевна, на летището ли си? Озвучи го подобаващо! 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Юни 30 Report Share Публикувано Юни 30 като Дисней Принцеса 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Юни 30 Report Share Публикувано Юни 30 Ще се качвам. Таман после съм на Плаза, ай до после и много кючечета! 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юни 30 Report Share Публикувано Юни 30 преди 1 минута, WindWalkerMonk каза: Ще се качвам. Таман после съм на Плаза, ай до после и много кючечета! Чакаме да те видим във вихъра ти! Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Юни 30 Report Share Публикувано Юни 30 @Cally-Pressyfan' кога излиза на Малката и Денис клипа? Подпитай. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Юни 30 Author Report Share Публикувано Юни 30 Качили са старите албуми на Анелия за стрийминг/продажба онлайн. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
PHILIPP PLEIN Публикувано Юни 30 Report Share Публикувано Юни 30 Преслава що има пак нов профил? 😄 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Юни 30 Report Share Публикувано Юни 30 Сузанитааа... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Юни 30 Report Share Публикувано Юни 30 Рядко се среща такова гнусно същество. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари