THE IIconic Публикувано Юли 1 Report Share Публикувано Юли 1 преди 3 минути, THE IIconic каза: Бях далече. Беше заобиколена от мангали Липсва ми Янева. През цялото време си мислех за нея! 😔😔 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Юли 1 Report Share Публикувано Юли 1 @TSARvul Кога пристигаш на Слънчев бряг Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Юли 1 Report Share Публикувано Юли 1 Деси на рожденият ден на Анелия. Нямам думи! 3 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
djmuri Публикувано Юли 1 Report Share Публикувано Юли 1 преди 25 минути, Willy каза: Деси на рожденият ден на Анелия. Нямам думи! Че какво и е на Анелия,добре си е така. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Юли 1 Report Share Публикувано Юли 1 преди 4 минути, djmursi каза: Че какво и е на Анелия,добре си е така. Моля?🤣 "Мене вече ме е срам от нея, щото флопна къде ли не" Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
djmuri Публикувано Юли 1 Report Share Публикувано Юли 1 преди 3 минути, Willy каза: Моля?🤣 "Мене вече ме е срам от нея, щото флопна къде ли не" Външността ли е важна или песните които издава е по важно? 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Юли 1 Report Share Публикувано Юли 1 Току що, djmursi каза: Външността ли е важна или песните които издава е по важно? Нещо и песните взеха да не и се получават. За справка "В твоите очи", песен от 2015, е направила 2,1М през 2019 година. Това е повече от песента която издаде тази година. Липсва ми Деси от 2016, която мачкаше с проекти на ниво. Даже и 2017 песните й бяха топ. Не че "Вторник беше" е лоша песен де. Просто не се получи. И да визията е горе-долу важна. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Юли 1 Report Share Публикувано Юли 1 Хапчето на Галена тази седмица ли излиза? Всичко е готово. Нямам търпение да видя останалите кадри от Испания. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
djmuri Публикувано Юли 1 Report Share Публикувано Юли 1 преди 4 минути, Willy каза: Нещо и песните взеха да не и се получават. За справка "В твоите очи", песен от 2015, е направила 2,1М през 2019 година. Това е повече от песента която издаде тази година. Липсва ми Деси от 2016, която мачкаше с проекти на ниво. Даже и 2017 песните й бяха топ. Не че "Вторник беше" е лоша песен де. Просто не се получи. И да визията е горе-долу важна. Това е друго нещо,песните са важни които се издават,другото е без значение. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Юли 1 Report Share Публикувано Юли 1 Галена - #STOP / Coming Soon 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
payner_tv Публикувано Юли 2 Report Share Публикувано Юли 2 преди 12 часа , THE IIconic каза: Накрая представи новото попълнение към бенда и Невена Цонева. Да не обърка фамилията? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юли 2 Report Share Публикувано Юли 2 преди 9 часа , Donatella каза: Галена - #STOP / Coming Soon Боже, помислих, че се ебаваш с Преслава! Наистина вече не ги различавам. Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Юли 2 Report Share Публикувано Юли 2 преди 1 час , payner_tv каза: Да не обърка фамилията? Каза, че биша участничка в Мюзик айдъл и след това я обяви! И аз не можах да повярвам ама е тя. Няма грешка Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Юли 2 Report Share Публикувано Юли 2 преди 14 минути, THE IIconic каза: Каза, че биша участничка в Мюзик айдъл и след това я обяви! И аз не можах да повярвам ама е тя. Няма грешка Невена Пейкова е, не Цонева. Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
djmuri Публикувано Юли 2 Report Share Публикувано Юли 2 Кажете нещо за кака Глория,скоро навърши 46 години и изглежда като на 25. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Юли 2 Author Report Share Публикувано Юли 2 преди 6 минути, Cally-Pressyfan' каза: Невена Пейкова е, не Цонева. Ивана да стои далеч от тази крадла! 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Юли 2 Report Share Публикувано Юли 2 Ето за тази Невена говоря! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юли 2 Report Share Публикувано Юли 2 преди 5 минути, djmursi каза: Кажете нещо за кака Глория,скоро навърши 46 години и изглежда като на 25. Вчера засякох Луна на едно кръстовище и изглеждаше на 20! 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Юли 2 Report Share Публикувано Юли 2 Току що, Fast каза: Ивана да стои далеч от тази крадла! Те май са се скаралу. Ивана е усетила нещо и не е ходила на промоцията на албума ня Пейкова Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Юли 2 Report Share Публикувано Юли 2 Лияна е снимала нов клип на новата си песен "Шамар" Клипът излиза скоро. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Юли 2 Report Share Публикувано Юли 2 🤣 🤣 🤣 Задава се нов фолк скандал. Наблюдателни фенове скочиха срещу фолкпевицата Емилия, която си позволила нагла кражба от колежката си Рени. Явно чалга звездите се намират в сериозно творческо безсилие, щом като започнаха да крадат идеите си една от друга. Поредното такова доказателство е видеоклипът "Акула" на Емилия и младият й колега Денис Теофиков, чийто сюжет сме виждали вече в предишен клип на Рени. Родната фолк фурия Емилия предизвика фурор с актуалния си дует "Акула", а клипа към него впечатлява със сюжетна линия и интригуваща развръзка. В лентата Емилия се превъплъщава в отчаяна съпруга, която дълго време търси упреци и обиди от половинката си до момента, в който решава да вземе нещата в свои ръце и да покаже сила и характер. В края на видеото певицата се появява с черно яке и бандитска маска. Тогава настъпва и моментът на разплатата с доскорошната й любов (ролята се играе от Башар Рахал б.а.) като насочва пистолет в главата му. Същата история разказва обаче и клипът "Пусни това парче" на нейната колежка Рени, който имаше своята премиера преди повече от три години. Там Рени отмъщава по същия начин на известно лице от ефира на сериала "София ден и нощ", който й партнира и отмъщението също оставено за финал. Прилики между клиповете определено има, а такава се открива и в текстовете на същата песен на Рени и "Нотариално заверен" на Емануела. Скандалната пайнерка реди с подкана припева: "Напий се" и заявява: "Няма да се върна". А бълго-сръбската изпълнителка Рени приканва: "Пусни това парче и се напий", като отсича: "Няма да ме върнеш" цели две години по-рано. Припомняме, че първата професионална изява на сцената на Емилия е именно на рождения ден на Рени през 1999 г.Била е гост и на нейната промоция тогава, а на участията си често припява едни от най-големите й хитове, сред които е и "Като птица съм свободна". Съименничката й Емануела пък съжителства два месеца с Рени в най-известната къща у нас - тази на "Биг Брадър" преди близо три години Kakво ли не прави Ренито за малко пр. Само и само името и да е редом до топ имената... Сама си е писала статията ми се струва. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Юли 2 Report Share Публикувано Юли 2 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Юли 2 Report Share Публикувано Юли 2 Много е изкуствен този уж голям скандал с носа на Преслава. Имам чувството, че го потдържат изкуствено 2-3ма потребители от форума фенове на Галош, разбира се, чрез попфолк страниците си във фб. Но очевидно е засегнала някой с блокирането в инстаграм, който няма да и позволи повече да ползва приложението. Такова нещо и в световен мащаб не сеже случвало. Кралица е 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юли 2 Report Share Публикувано Юли 2 По-скоро нищо друго не се случва посред лято и тая тема ще е актуална до края на годината. Тепърва ще я разпитват предавания наесен. Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Юли 2 Report Share Публикувано Юли 2 преди 22 часа , asylum каза: Мара Отварачката никога не е ревала, а доста повече хейт отнася вече десетилетия. Мара отварачката и пара би дала, за да влезе в нечия уста. Тя обича да е коментирана без значение с добро или лошо. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари