Fast Публикувано Юли 5 Author Report Share Публикувано Юли 5 преди 2 часа , retr0 каза: Срамота е в Apple Music и Spotify като потърсиш ДесиСлава да излизат само някакви дуети или новите й песни, а има златна дискография. Пайнер поне да добавят песните над които имат правата й там. Има време. Щом качиха дискографията на Анелия, би трябвало да качат и на останалите изпълнители постепенно. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Юли 5 Report Share Публикувано Юли 5 Излагате се момчета! Поне пренесете гей драмата си в чат мания. Така останалите ще трябва да направят усилие от три клика за да видят развръзката. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest TSARvul Публикувано Юли 5 Report Share Публикувано Юли 5 преди 2 минути, WindWalkerMonk каза: Излагате се момчета! Поне пренесете гей драмата си в чат мания. Така останалите ще трябва да направят усилие от три клика за да видят развръзката. Топ песен, Шулевно! Може някой път да вдигаме наздравици на него. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Юли 5 Report Share Публикувано Юли 5 Темата е изчистена!😃 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
djmuri Публикувано Юли 6 Report Share Публикувано Юли 6 От 4.07.2019 г. от 19:12, Willy каза: Време е да я последват и Валя, Соня Немска, Юнона, Силвия, Нелина, Дачева, Магда... Че и Глория, която последните 10 години е еднакво дъно с посочените. За мен тази жена няма много тежест. Не е да няма желание, то бълва всяка години по 3-4 песни, които само тя си ги слуша. Не бива една половина от кариерата си да си сред лидерите и другата половина при аутсайдерите. Защо, точно старите певци имаха песни един път.Без тях поп фолка нямаше да го има, а сегашните за нищо не стават. Поп фолка го знам от самото начало, най хубавото беше че си писаха смислени текстове, а сега текстовете им са пълни глупости. Това е реалната картинка. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
gotiniq Публикувано Юли 6 Report Share Публикувано Юли 6 преди 9 часа , retr0 каза: Това между другото изобщо няма да ме изненада. На Преслава дуета с Фики е копие на “Кой”, не знам дали се е коментирало по форумите, но според мен целта беше именно да повтори успеха на едноименния хит, което разбира се не се получи, въпреки че песента доби немалка популярност. А "Кой" е копие на "Pes mou" ... колко творчески и колко оригинално Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Юли 6 Report Share Публикувано Юли 6 Обаче Кали изкарала супер тупалка, не я бях слушал, но определено е жестока! 3 Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
petya1 Публикувано Юли 6 Report Share Публикувано Юли 6 преди 53 минути, gotiniq каза: А "Кой" е копие на "Pes mou" ... колко творчески и колко оригинално “Pes mou” е кавър на “Кой” . 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Юли 6 Report Share Публикувано Юли 6 преди 3 минути, petya1 каза: “Pes mou” е кавър на “Кой” . Копие е, разбира се, Галя е ходила в бъдещето и е откраднала песента. Също така е отишла в бъдещето и е видяла новия нос на Преслава и си го е сложила първа. Крадла мръсна. 9 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitak_94 Публикувано Юли 6 Report Share Публикувано Юли 6 преди 12 часа , retr0 каза: Срамота е в Apple Music и Spotify като потърсиш ДесиСлава да излизат само някакви дуети или новите й песни, а има златна дискография. Пайнер поне да добавят песните над които имат правата й там. Тези дни ще се качат част от старите и песни. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Юли 6 Author Report Share Публикувано Юли 6 преди 53 минути, mitak_94 каза: Тези дни ще се качат част от старите и песни. Защо качват стари сингли безразборно? По-добре да качват само албумите на изпълнителите, макар и орязани. Хем ще си спестят време. Неестествено ми изглежда песни от предното десетилетие да имат отделни релийзи. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Юли 6 Author Report Share Публикувано Юли 6 А те пазят оригиналните записи отпреди толкова време, или ги рипват от дискове? 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Putin Публикувано Юли 6 Report Share Публикувано Юли 6 Кога излиза новата тупалка на Преси? Галка на 10-ти ли беше? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Юли 6 Author Report Share Публикувано Юли 6 преди 6 минути, Putin каза: Кога излиза новата тупалка на Преси? 19 юли уж 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Юли 6 Report Share Публикувано Юли 6 Поздрав с този епичен хит: 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Putin Публикувано Юли 6 Report Share Публикувано Юли 6 Току що, WindWalkerMonk каза: Поздрав с този епичен хит: Тъкмо го надух за добро утро в слънчев Истанбул. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Юли 6 Report Share Публикувано Юли 6 преди 3 часа , gotiniq каза: А "Кой" е копие на "Pes mou" ... колко творчески и колко оригинално Въпреки, че се води авторска, Кой силно напомня на по бърз вариант на Не искам без теб на Деса и Стораро, която беше кавър на Карас. И в текстовете на двете парчета има сходни фрази. Според мен Ганев се е инспирирал. А като говорим за Не искам без теб - поредната балада на Деса с над 10 милиона 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Юли 6 Report Share Публикувано Юли 6 Най яката балада на Галена. Дори е една от любимите ми нейни песни. Доста добре я е направила. И с чувство в е изпяла 1 5 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Юли 6 Report Share Публикувано Юли 6 преди 4 минути, Slavi каза: Най яката балада на Галена. Дори е една от любимите ми нейни песни. Доста добре я е направила. И с чувство в е изпяла Най-добрата балада на Галена и сигурно в топ 5 на най-силните и песни! Какъв текст само. @Starboy пускай. 1 5 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kriminal Публикувано Юли 6 Report Share Публикувано Юли 6 преди 4 минути, Slavi каза: Най яката балада на Галена. Дори е една от любимите ми нейни песни. Доста добре я е направила. И с чувство в е изпяла Баладите в които лирическият подлог е жертвата са й най-добрите 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Юли 6 Report Share Публикувано Юли 6 Наша Мара с нов клип до дни! Тая жена бълва, бълва и няма пукнат хит, освен кавъра, който и аз да изпея ще се завърти! Поне като има ресурс да го харчи като хората и да вади изпипани и различни проекти, а тя си живее в нейния си свят... За последните 8-9 години я има популярна песен, я не.. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
retr0 Публикувано Юли 6 Report Share Публикувано Юли 6 Всъщност най-силната балада на Галена е онази, която е била за нея, но после композитора я е дал на Преслава или Десислава. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Юли 6 Report Share Публикувано Юли 6 Току що, MrKidGSA каза: Наша Мара с нов клип до дни! Тая жена бълва, бълва и няма пукнат хит, освен кавъра, който и аз да изпея ще се завърти! Поне като има ресурс да го харчи като хората и да вади изпипани и различни проекти, а тя си живее в нейния си свят... За последните 8-9 години я има популярна песен, я не.. Аз и харесвам проектите от последната година. И баладата и ме кефи. И Чувал ли си за такива, и Кажи и, и Не я познавам тази жена. Ако бяха изпяти от друга смятам, че щяха да са по успешни. А Да ме гали ми е тъпа. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Юли 6 Report Share Публикувано Юли 6 Току що, retr0 каза: Всъщност най-силната балада на Галена е онази, която е била за нея, но после композитора я е дал на Преслава или Десислава. За коя става въпрос? И защо я е дал в послвдствие на друга? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
retr0 Публикувано Юли 6 Report Share Публикувано Юли 6 Току що, Slavi каза: За коя става въпрос? И защо я е дал в послвдствие на друга? Не знам, имам в предвид просто, че Галена е топ, но в баладите не й е силата. Помня, че има една много противна песен - “Не ставам втора” 😂 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари