Guest TSARvul Публикувано Юни 19 Report Share Публикувано Юни 19 преди 43 минути, Slavi каза: Теофиков се превърна с тези проекти в сензация. И двамата натрупаха ползи от съвместните им парчета. Емилия изживява истински ренесанс в момента. Денис и той ако ги беше направил сам, нямаше да има този ефект и успех, убеден съм. Тук и самите проекти са си много добри. Теофиков е сензация още от есента на миналата година - преди 9 месеца. Тийновете бяха превъртели по него още от дуета с Цура. Така, че при песните с Емилия - той вече се води познато име с бързо натрупана фен база в месеците преди това. Иначе тубата не се спря последния месец да ми натрапва "Тръгвай си". По 3 пъти тръгва едно след друго, направо ми втръсна от тая песен, страшна досада! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Юни 19 Report Share Публикувано Юни 19 преди 2 минути, TSARvul каза: Теофиков е сензация още от есента на миналата година - преди 9 месеца. Тийновете бяха превъртели по него още от дуета с Цура. Така, че при песните с Емилия - той вече се води познато име с бързо натрупана фен база в месеците преди това. Иначе тубата не се спря последния месец да ми натрапва "Тръгвай си". По 3 пъти тръгва едно след друго, направо ми втръсна от тая песен, страшна досада! Предлага ти я, защото си я слушал! Може ли такова нещо, да слушаш Емилия. На мен що не ми предлага боклуците й. А само тези разкошчета: Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Юни 19 Report Share Публикувано Юни 19 Току що, Mara.Shulevna каза: Галена не е добра във свиренето на духови инструменти. На това стана свидетел цяла България. Но знае ли човек. Години минаха от тогава. Вече може и да знае как да го дигне. Вероятно ако беше успяла клипчето щеше да има продължение как пляска целулитено дупе в баджаците му... Винаги ще си задаваме този въпрос😄 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Юни 19 Report Share Публикувано Юни 19 преди 5 минути, TSARvul каза: Теофиков е сензация още от есента на миналата година - преди 9 месеца. Тийновете бяха превъртели по него още от дуета с Цура. Така, че при песните с Емилия - той вече се води познато име с бързо натрупана фен база в месеците преди това. Иначе тубата не се спря последния месец да ми натрапва "Тръгвай си". По 3 пъти тръгва едно след друго, направо ми втръсна от тая песен, страшна досада! Да, трупал е дивиденти 9 месеца, но сега цяла БГ заговори за него. Сега е сензация. Вече се знае като образ на артист, а не просто като песен. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Юни 19 Report Share Публикувано Юни 19 преди 3 минути, Slavi каза: На това стана свидетел цяла България. Но знае ли човек. Години минаха от тогава. Вече може и да знае как да го дигне. Вероятно ако беше успяла клипчето щеше да има продължение как пляска целулитено дупе в баджаците му... Винаги ще си задаваме този въпрос😄 То е като с пеенето на сцена, с практика стават нещата. Ама то те толкова всички се разпищолиха, че не е само тя. Всяка си показа каквото имаше, само червата не сме им видели още. Но поне правят яки песни. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Юни 19 Report Share Публикувано Юни 19 Само аз ли нямам търпение този Теофиков да залезе? Като гледам как бълва няма да чакам много.😂 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest TSARvul Публикувано Юни 19 Report Share Публикувано Юни 19 преди 4 минути, Mara.Shulevna каза: Предлага ти я, защото си я слушал! Може ли такова нещо, да слушаш Емилия. На мен що не ми предлага боклуците й. Е, да, в началото я слушах, кефех се, но после това натрапване ме отврати. Официалният клип и още два други буквално тръгваха едно след друго, а аз си върша нещо вкъщи и не ми се занимава да сменям песента. Иначе песните са хитове по заведенията и като се върнеш в България ще видиш, че хората доста им се кефят. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Юни 19 Report Share Публикувано Юни 19 Току що, Mara.Shulevna каза: То е като с пеенето на сцена, с практика стават нещата. Ама то те толкова всички се разпищолиха, че не е само тя. Всяка си показа каквото имаше, само червата не сме им видели още. Но поне правят яки песни. Вече да се види цица в клип или на концерт не може да трогне никой. Толкова сме им гледали карантиите на всички. Повече впечатляват ако излязат облечени. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Юни 19 Report Share Публикувано Юни 19 Току що, TSARvul каза: Е, да, в началото я слушах, кефех се, но после това натрапване ме отврати. Официалният клип и още два други буквално тръгваха едно след друго, а аз си върша нещо вкъщи и не ми се занимава да сменям песента. Иначе песните са хитове по заведенията и като се върнеш в България ще видиш, че хората доста им се кефят. При мене тия не минават, нека им се кефят, аз ще си пуша докато мине, тъкмо три минути ще си смокна цигарка като циганче зелен сопол, докато Емилия бучи с онова хомоподобно детенце. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Юни 19 Report Share Публикувано Юни 19 Добър вечер, как сте? Наминах да ви питам какво мислите за новото носле на Преслава. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Юни 19 Report Share Публикувано Юни 19 Oбаче хората наистина са много гадни създания, направо прекаляват във фейса на Преслава. Гледайте какво става под снимките й. Какво толкова ? https://scontent.fzrh3-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/64531262_2481022958625836_1034288941613711360_o.jpg?_nc_cat=106&_nc_ht=scontent.fzrh3-1.fna&oh=d7b8d026a6ef59ee1081886d2ac079da&oe=5DC15E0C 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Юни 19 Report Share Публикувано Юни 19 Имам чувството, че @Mara.Shulevnaпостна "Изтрезняваш ли" поне трийсет пъти през последното денонощие. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Юни 19 Report Share Публикувано Юни 19 преди 4 минути, Danger. каза: Имам чувството, че @Mara.Shulevnaпостна "Изтрезняваш ли" поне трийсет пъти през последното денонощие. Е много е готинка. Няма как, мелодия, изпяване, текст - екстра е. Сега си и сръбвам, таман ми дойде да си я пусна пак. поздравче за теб: Ма клипа малко ме дразни бтв. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Юни 19 Report Share Публикувано Юни 19 ''Мило мое'' не предизвика и 1/3 от интереса който имаше по ''Акула'' и ''Тръгвай си''. ''Тръгвай си'' за един месец направи + 7 милиона в youtube. Това рядко се постига. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Юни 19 Report Share Публикувано Юни 19 преди 3 минути, Mara.Shulevna каза: Сега си и сръбвам, таман ми дойде да си я пусна пак. Руски Стандарт или Абсолют ? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Юни 19 Report Share Публикувано Юни 19 Току що, Danger. каза: Руски Стандарт или Абсолют ? Белуга😜 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Юни 19 Report Share Публикувано Юни 19 Току що, Danger. каза: Руски Стандарт или Абсолют ? Виж отгоре, точно я пуснах. Клипа е много гаден на две места и не го гледам, ама песента е ТОК. Бяло вино ❤️ Ако ти кажа, колко се размазвах като излезе тая песен. ВЕЛИКА!!! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Юни 19 Report Share Публикувано Юни 19 Акула обаче е с повече лайкове, а и Тръгвай си всеки момент ще мине като лайкове Добре ли си. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Юни 19 Report Share Публикувано Юни 19 Ето тук песен, клип, изпяване - всичко е 6! Евала на Галето, че прави такива неща: иначе и тук всичко ме кефи: Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Юни 19 Report Share Публикувано Юни 19 Това какъв хит беше. Жалко, че Галена я подцени и не я наложи като емблема... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Юни 19 Report Share Публикувано Юни 19 Тея 7+ милиона за месец на "Тръгвай си". не са баш 7. Защото ние със Слави ги следяхме редовно, но по едно време омръзна и спряхме. Официален клип - 5 067 000 Фен клип - 643 000 Фен клип - 719 000 Имаше един изтрит с около 180 000 Сборът от тези клипчета прави 6,6 млн. за месец и 2 дни. Което значи, че гледанията за месец са били 6,4 млн. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Юни 19 Report Share Публикувано Юни 19 Пийнах си, смокнах си един коз и сега вместо да легна и да дремна требе хилвам за гилдията. Ебало си е майката, а така не ми се рейдва и без тва идната седмица идва новия контент. Айде на долното: Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest TSARvul Публикувано Юни 19 Report Share Публикувано Юни 19 преди 15 минути, Mara.Shulevna каза: Пийнах си, смокнах си един коз и сега вместо да легна и да дремна требе хилвам за гилдията. Ебало си е майката, а така не ми се рейдва и без тва идната седмица идва новия контент. Айде на долното: Хилва, рейдва, контент? What, what, WTF? Песничката е ТОП серсемска, такива като нея хем да те накарат да скриеш лицето си длани от срам, хем да ти е кеф, чи си българин. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest TSARvul Публикувано Юни 19 Report Share Публикувано Юни 19 преди 31 минути, Danger. каза: Тея 7+ милиона за месец на "Тръгвай си". не са баш 7. Защото ние със Слави ги следяхме редовно, но по едно време омръзна и спряхме. Официален клип - 5 067 000 Фен клип - 643 000 Фен клип - 719 000 Имаше един изтрит с около 180 000 Сборът от тези клипчета прави 6,6 млн. за месец и 2 дни. Което значи, че гледанията за месец са били 6,4 млн. От 7+ станаха 6.4 млн. Утре да не са 5.2? Пак лъжат, в тоА форум са подрискаха да ги мажат нещата. Оригиналът на новата Преслава и Миле Китич колко имаха за 1-вия месец? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
presi_fen! Публикувано Юни 19 Report Share Публикувано Юни 19 Кой ли Галенин е модератор на страницата “Поп-фолк- News“ яко се гаври с Преслава , като че ли Галена никога не е лягала под ножа. Бахти простия модератор , но все пак е Галенин кух като самата Галена. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари