Starboy Публикувано Юни 27 Report Share Публикувано Юни 27 Току що, WindWalkerMonk каза: Ама трябва да кажеш: В Англия телефони няма ли ? Ще го кажа, разбира се! Редом с "Ние ако се видим за 30 минути съм сигурен, че ще се разберем.." 3 Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest TSARvul Публикувано Юни 27 Report Share Публикувано Юни 27 Току що, Putin каза: Да, въобще не е изключено. Жестоки са! 😂 Добре, като те обяви Галин за певец на годината ще заявя на инста стори: Ще му я вземем догодина, обещавам! А после ще издумкаш 30К евро за пластични операции да заприличаш на него и pechenko ще те осмива във Фейсбук страницата си, а тук Fast ще призовава "Не бъдете толкова тесногръди!" Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Юни 27 Report Share Публикувано Юни 27 преди 1 минута, Starboy каза: Ще го кажа, разбира се! Редом с "Ние ако се видим за 30 минути съм сигурен, че ще се разберем.." А той кво да отговори: Ма те хора се развеждат, ти за приятелство говориш. Аз си имам две награди вкъщи (дипломите от чужбина) и си ги гледам всеки ден. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Юни 27 Report Share Публикувано Юни 27 Да не забравим "😘" и "здрава съм"! 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Юни 27 Report Share Публикувано Юни 27 преди 1 минута, WindWalkerMonk каза: А той кво да отговори: Ма те хора се развеждат, ти за приятелство говориш. Аз си имам две награди вкъщи (дипломите от чужбина) и си ги гледам всеки ден. Да! След което и аз ще имам своята Паола (дипломата), ще си тунинговам лице, за да се вдигне още повече шум. И когато хората най-малко очакват, без никакъв тийзър, ще избухнем с дует сниман в Космос (по подобие на Гергана) и ще направим над милион за 24 часа! Галин ще се гордее, Десита и Лидия са за коша. 5 Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Юни 27 Report Share Публикувано Юни 27 Джена с ХИТ! Въпреки малоумния текст, тази песен влиза много под кожата, зарибила ме е брутално. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Юни 27 Report Share Публикувано Юни 27 преди 1 минута, BobiTo каза: Джена с ХИТ! Въпреки малоумния текст, тази песен влиза много под кожата, зарибила ме е брутално. Въпреки цялата ми обич към Джени (която никак не е малко), усещам, че този проект ще бъде спънат от текста, дано греша. Примерно от първия път като чух жестоката "Хулиган" мигом казах: това ще е хит! Така и стана, въпреки, че беше много плюта първоначално. Кефи ме, че Джени винаги провокира мислите и емоциите на публиката, докосва всички фибри в тялото и те праща в друг свят! Но този текст е странен.. няма да лъжа, наистина прилича на пост на Зайка.. 4 Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Юни 27 Report Share Публикувано Юни 27 Припомням ви един жесток трак, който къртеше всички клубове, коли и пейки из цялата република през 2009... 2 1 Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Putin Публикувано Юни 27 Report Share Публикувано Юни 27 Жестока е тая Джена, всичките и песни стават за забавление и смях. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Юни 27 Report Share Публикувано Юни 27 Току що, Putin каза: Жестока е тая Джена, всичките и песни стават за забавление и смях. И е слушана дори от международни артисти като Конан от Евровизия, който гордо наду и сподели в инстаграм, че слуша този скандален сингъл: 1 1 Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Putin Публикувано Юни 27 Report Share Публикувано Юни 27 Току що, Starboy каза: И е слушана дори от международни артисти като Конан от Евровизия, който гордо наду и сподели в инстаграм, че слуша този скандален сингъл: Не беше този, а не по-малко скандалния “Диагноза - Ти”! Жестоки тракове. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Юни 27 Report Share Публикувано Юни 27 преди 1 минута, Putin каза: Не беше този, а не по-малко скандалния “Диагноза - Ти”! Жестоки тракове. Сори, значи съм запомнил грешно информация. "Диагноза – ТИ" е още по-скандален и як трак, много музикантска с жив звук, интересен клип и текст, прекрасна и готинка песен. 1 Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Putin Публикувано Юни 27 Report Share Публикувано Юни 27 Тези скандални текстове кой ги е писал, изгонената на улицата сестра ли? 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Юни 27 Report Share Публикувано Юни 27 Току що, Putin каза: Тези скандални текстове кой ги е писал, изгонената на улицата сестра ли? Една част самата Джени, тя е от различните изпълнители и си пише сама музика и текст.. а другата част Анастасия Мавродиева (мисля, че така се казваше клетичката). Изгонената на улицата сестра само като чуе името Джена, почва да кърти, ти пък текстове да и пише, по-скоро и хаква техника и ѝ ги трие. 1 Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Putin Публикувано Юни 27 Report Share Публикувано Юни 27 Току що, Starboy каза: Една част самата Джени, тя е от различните изпълнители и си пише сама музика и текст.. а другата част Анастасия Мавродиева (мисля, че така се казваше клетичката). Изгонената на улицата сестра само като чуе името Джена, почва да кърти, ти пък текстове да и пише, по-скоро и хаква техника и ѝ ги трие. Е тя преди нали и е пишела текстовете, аз от там я знам и вчера прочетох от Кели, че Джена я е изхвърлила. Това кога е станало? 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Юни 27 Report Share Публикувано Юни 27 Току що, Putin каза: Е тя преди нали и е пишела текстовете, аз от там я знам и вчера прочетох от Кели, че Джена я е изхвърлила. Това кога е станало? О, аз пък не знаех, че изхвърлената на улицата сестра се е изживявала и като текстописка, многопластова личност е била. Иначе това с изхърлянето като мокро коте мисля, че е станало 2015 някъде, тогава Джино го разказа в ефир, а те бяха заедно преди това и са живеели заедно, така че.. там някъде е било. Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Putin Публикувано Юни 27 Report Share Публикувано Юни 27 Току що, Starboy каза: О, аз пък не знаех, че изхвърлената на улицата сестра се е изживявала и като текстописка, многопластова личност е била. Иначе това с изхърлянето като мокро коте мисля, че е станало 2015 някъде, тогава Джино го разказа в ефир, а те бяха заедно преди това и са живеели заедно, така че.. там някъде е било. То пък тоя Джино за нищо не става с тая фалшива лисица около врата, никога не я сваля. Голям злетак. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Юни 27 Report Share Публикувано Юни 27 преди 3 часа , Willy каза: "Ако не можеш да ги победиш, се присъедини" (превърни се в тях) Това в случая не е много вярно. Галош е тази, която не може да победи, въпреки усилията си, подклаждани от години набиване на комплекси. А сега Преса отговаря с нови психоатаки. Очаквам в скоро време Преса да посвети Назад, моме Калино на Вафлата. 😂 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Юни 27 Report Share Публикувано Юни 27 преди 22 минути, Putin каза: Е тя преди нали и е пишела текстовете, аз от там я знам и вчера прочетох от Кели, че Джена я е изхвърлила. Това кога е станало? Сигурно е имало джиджи-биджи с онова цигане Джанго. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
presi_fen! Публикувано Юни 27 Report Share Публикувано Юни 27 Представяте ли си изведнъж да се появи дует между Преслава и Галена , ще взривят всичко хахах! Преслава и Галена ... coming soon! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
BaGaBoNtIn Публикувано Юни 28 Report Share Публикувано Юни 28 Преси май много весело е изкарала рождения си ден. Софи Маринова й е пяла цяла вечер.Дано направят нещо съвместно. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Юни 28 Report Share Публикувано Юни 28 Kaк сте ми днес малки мои чалгуранчета ? Слушаме "Изтрезняваш ли" рано сутрин нали ? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Юни 28 Report Share Публикувано Юни 28 преди 24 минути, WindWalkerMonk каза: Kaк сте ми днес малки мои чалгуранчета ? Слушаме "Изтрезняваш ли" рано сутрин нали ? Да. Опитваме се да направим 11 милиона преди да е пуснала следващия трак. Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Юни 28 Report Share Публикувано Юни 28 преди 5 минути, Cally-Pressyfan' каза: Да. Опитваме се да направим 11 милиона преди да е пуснала следващия трак. Тя вече ги има. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Юни 28 Report Share Публикувано Юни 28 преди 5 минути, xroflx9 каза: Тя вече ги има. На официалния клип - все още не. Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари