BaGaBoNtIn Публикувано Юни 28 Report Share Публикувано Юни 28 Да си призная и аз в началото бях изненадан от промяната във визията на кралица Преси,но сега като й гледам снимките ми допада-страшно пиченце е станала. За съжаление наистина има прилика обаче с онзи трол Галя.. но нашата явно иска да й разбие психиката съвсем. 😂 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Юни 28 Report Share Публикувано Юни 28 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Юни 28 Report Share Публикувано Юни 28 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Юни 28 Report Share Публикувано Юни 28 преди 20 минути, Cally-Pressyfan' каза: Да. Опитваме се да направим 11 милиона преди да е пуснала следващия трак. Тая песен и 50 милиона да има, пак са малко. Само такива песни трябва да се работят, такива баладичност са за коша. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gadinata Публикувано Юни 28 Report Share Публикувано Юни 28 10 милиона ❤️ 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юни 28 Report Share Публикувано Юни 28 преди 5 минути, Gadinata каза: 10 милиона ❤️ Малко са за най-големия хит от Сен Тропе насам! Достойна е да се изучава в часовете по музика. 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юни 28 Report Share Публикувано Юни 28 преди 15 минути, THE IIconic каза: Добре, че внесе яснота. Отдавна го подозирахме. Всъщност и двамата са цигани - няма лошо. 2 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Юни 28 Report Share Публикувано Юни 28 Горката Рашия,кой знае какво отмъщение я очаква от Кралицата.🤭 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Юни 28 Report Share Публикувано Юни 28 преди 6 минути, asylum каза: Малко са за най-големия хит от Сен Тропе насам! Достойна е да се изучава в часовете по музика. Е страхотна е, ама за мен "Дай ми свобода" си остава топ! преди 5 минути, asylum каза: Добре, че внесе яснота. Отдавна го подозирахме. Всъщност и двамата са цигани - няма лошо. Казва се роми! Моля нека сме политически коректни. Политиката преди всичко за нашата държава. То май и Денис Тео е от ромското съсловие, така, че всичко е точно за сватбата. Много е забавно как уж на запад било пълно с такива, па един нема. За сметка на това, на РД - то на Преслава е като гей парад. Тя видя от Галена и реши и тя да организира такова събитие. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юни 28 Report Share Публикувано Юни 28 преди 3 минути, WindWalkerMonk каза: Е страхотна е, ама за мен "Дай ми свобода" си остава топ! Казва се роми! Моля нека сме политически коректни. Политиката преди всичко за нашата държава. То май и Денис Тео е от ромското съсловие, така, че всичко е точно за сватбата. Много е забавно как уж на запад било пълно с такива, па един нема. За сметка на това, на РД - то на Преслава е като гей парад. Тя видя от Галена и реши и тя да организира такова събитие. Какво пък обидно има в циганин - те предпочитат така да бъдат наричани. А и на мангал си говорят помежду си. По-сконфузно е да ги наричаш печки, както аз обичам, понякога, шеговито. 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Юни 28 Report Share Публикувано Юни 28 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Юни 28 Report Share Публикувано Юни 28 преди 3 минути, asylum каза: Какво пък обидно има в циганин - те предпочитат така да бъдат наричани. А и на мангал си говорят помежду си. По-сконфузно е да ги наричаш печки, както аз обичам, понякога, шеговито. Не знам, но според мен Преслава и Софи могат спокойно да спретнат някой дует. Преси трябва само да се отпусне и да си пее без да се прави на хай лайф, нека си пее с истинския акцент, аз па най го аресвам него. Галена може да играе кючек в клипа като едно време на Амет. СУПЕР ХИТ ще стане. Нещо такова: Иначе аз ги наричам мангасета и мангусти, но това е друга тема сега. Ще излезне, че дискриминирам, аз дето сигурно съм най - толерантния човек в тоя форум. Дето се вика срещу толерантен в речника има моя снимка. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Юни 28 Report Share Публикувано Юни 28 Много ме радва визията на леля Иванчи. Защо не я покаже в нов клип се чудя? Искам си лятната доза чекийки от нея! Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
PHILIPP PLEIN Публикувано Юни 28 Report Share Публикувано Юни 28 😢😫💔💔 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юни 28 Report Share Публикувано Юни 28 преди 2 часа , WindWalkerMonk каза: Не знам, но според мен Преслава и Софи могат спокойно да спретнат някой дует. Преси трябва само да се отпусне и да си пее без да се прави на хай лайф, нека си пее с истинския акцент, аз па най го аресвам него. Галена може да играе кючек в клипа като едно време на Амет. СУПЕР ХИТ ще стане. Нещо такова: Иначе аз ги наричам мангасета и мангусти, но това е друга тема сега. Ще излезне, че дискриминирам, аз дето сигурно съм най - толерантния човек в тоя форум. Дето се вика срещу толерантен в речника има моя снимка. Аз мангусти наричам симпатичните! А Преса може да ми стане симпатична само ако пропее с истинския си акцент, дует със Софка, а Галя кючекчийка, ще е мед! Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Юни 28 Report Share Публикувано Юни 28 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юни 28 Report Share Публикувано Юни 28 преди 1 минута, pechenko каза: Еее, Снежи не е мръднала, бе! 5 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Юни 28 Report Share Публикувано Юни 28 Току що, asylum каза: Аз мангусти наричам симпатичните! А Преса може да ми стане симпатична само ако пропее с истинския си акцент, дует със Софка, а Галя кючекчийка, ще е мед! прави са си хората! Старото си е по - добро. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юни 28 Report Share Публикувано Юни 28 Ех, Хабиби, още не мога да прежаля изчезването й от музикалния небосклон! Но пък се оттегли, докато все още бе на върха! Истинска жена на честта! Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
PHILIPP PLEIN Публикувано Юни 28 Report Share Публикувано Юни 28 Ааа,много якаа Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Юни 28 Report Share Публикувано Юни 28 преди 2 минути, asylum каза: Ех, Хабиби, още не мога да прежаля изчезването й от музикалния небосклон! Но пък се оттегли, докато все още бе на върха! Истинска жена на честта! А как преживя изчезването от музикалния небосклон на НАРГИЗ ? 1 Report Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Юни 28 Report Share Публикувано Юни 28 Големи бяха! Милинките ми! Специално за вас двамата милички, ще помоля Преси да изпее "Искаш ли". Ще кажа две сладурчета искат да си чуят СТАРАТА Преслава. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юни 28 Report Share Публикувано Юни 28 преди 12 минути, Cally-Pressyfan' каза: А как преживя изчезването от музикалния небосклон на НАРГИЗ ? Още ме боли, но миналата седмица слушах това! И си припомних как на участие на Емануела преди няколко години изригнах като запя Бинназ, качи ме на сцената, мятахме гюбеци и едни турци ни пратиха 10 бутилки шампанско, аз взех само една, понеже не пия, но Емецето се нагуши и беше много доволна! 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юни 28 Report Share Публикувано Юни 28 Янева, къде си в този час, къде си в този миг, да чуя твойто мнение относно Нова Преслава! 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Юни 28 Report Share Публикувано Юни 28 Знае кои са златните хитове на поп фолка: 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари