Ergeni Публикувано Май 13 Report Share Публикувано Май 13 преди 3 минути, El Gato каза: Емануела е в Набиращи популярност. После може да си твърдите, че Планета не определя кой ще е в Тренда. Всички канали с 1 милион абонати имат повече функционалности от другите. Само че от никого няма да получите признание, че е така. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Май 13 Report Share Публикувано Май 13 преди 23 минути, TSARvul каза: Сравняват Галена с Преслава по критерий "еднообразно звучене". Леле майко, тебе Ленке ле! Галена винаги е била еталон за разнообразие, това е една от причините да се издигне толкова в последните 10 години. Дори и последната година: Дай ми любов, Маракеш, Шефката, Феноменален и Сърце са различни една от друга песни. Че те и Да гори, Изтрезняваш ли, дуета с Кеба и Не се изтриваш нямат нищо общо една с друга. Мисълта ми е, че всичко на Галена от Ганев прилича на други Ганеви песни. Тя Галена може да е станала еталон с разнообразието си, но от 2-3 годинибе в същата матрица като почти всичките си колежки. Музиката не и се отличава като звучене с нищо. Това, че сменила веднъж Ганев с Пашев, не я прави разнообразна. Разнообразна беше до 2016. Последната Ганева песен, която бе една идея по различна за Галоша бе Гив ми лов и тя дори не се отличи. Поне със следващите, макар и до болка познати, имаше успех. И стига си ми коментирал постовете непрекъснато. Не ми я приятна комуникацията с теб. Нали бяхме досадни, скучни и какви там още,а сега с подвита опашка се чудиш кой да цитираш... Трети опит ти е от снощи насам, в който да коментираш нещо казано от мен. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Май 13 Report Share Публикувано Май 13 преди 48 минути, meleto каза: После може да си твърдите, че Планета не определя кой ще е в Тренда. Всички канали с 1 милион абонати имат повече функционалности от другите. Само че от никого няма да получите признание, че е така. Май ще се окажеш прав. Песните на Малката и на Десислава тръгнаха далеч по добре, а очевидно няма да видят тренд. Ще следим дали дуета ще се засили като гледания в следващите дни в попнейбъл.... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Май 13 Report Share Публикувано Май 13 преди 1 час, TSARvul каза: Да не говорим, че the record breaker "Изтрезняваш ли" скоро ще падне под "Феноменален", а излезна 3 месеца по-късно. Преслава кога смята да я изпее цялата на живо? Тихо, тихо... Преди време бях казала, че "Феноменален" ще направи 17 милиона за 1 година. Мисля, че върви към реализиране. преди 57 минути, TSARvul каза: Деса нека прави по 130К. Тя и "И това ще преживея" не се представяше кой знае колко добро в началото, но си направи трафика с течение на времето. Мисля, че има 11 милиона в момента. Новата песен според мен ще има сходна съдба, трябва й повече време да я научат хората. Липсата в Тренда изигра лоша шега. Деса по принцип максимум до началото на пролетта 2020 няма да й върви особено, но след това ще се съвземе. Мисля, че ще си оправи и здравословните проблеми до тогава. Ооо, как ми се иска да чуя от Деса нещо като "И това ще преживея" или "Ангелите плачат". Новата е хубава, но не носи такава емоция. Силата на Деска е в гласа е винаги трябва да я използва. Или пък нещо като това: Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Май 13 Report Share Публикувано Май 13 преди 51 минути, meleto каза: После може да си твърдите, че Планета не определя кой ще е в Тренда. Всички канали с 1 милион абонати имат повече функционалности от другите. Само че от никого няма да получите признание, че е така. Чак ме хваща яд заради Деса. Нея я няма в тренда за сметка на отвратителната песен на Емануела, която за мен е неслушаема. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Май 13 Author Report Share Публикувано Май 13 преди 13 минути, Stela каза: Чак ме хваща яд заради Деса. Нея я няма в тренда за сметка на отвратителната песен на Емануела, която за мен е неслушаема. Песента на Емануела наистина е много постна. Не можах да я изслушам цялата. Имам чувството че Цецо я е проклел. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Май 13 Report Share Публикувано Май 13 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Май 13 Report Share Публикувано Май 13 Джулия в новия си проект прилича и пее като Галена. Само че доста постно копие... Много нехигиенична ми изглежда, една такава непотдържана... 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Май 13 Report Share Публикувано Май 13 преди 8 минути, Slavi каза: Джулия в новия си проект прилича и пее като Галена. Само че доста постно копие... Много нехигиенична ми изглежда, една такава непотдържана... 5 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Май 13 Report Share Публикувано Май 13 преди 3 минути, Danger. каза: Голяма парцалеса е. Все едно се е обличала от Илиянци. Ще плаче с горчиви сълзи за Пашев. Човека и даваше много добри песни и успя да я тласне от дъното, а тя неблагодарна. Нечистоплътен павиан! Не, че преди ми е била много симпатична, но сега направо ми се повръща от нея. Такива заслужсват да си доят кравите на село до живот. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
gioksy Публикувано Май 13 Report Share Публикувано Май 13 преди 3 минути, Slavi каза: Голяма парцалеса е. Все едно се е обличала от Илиянци. Ще плаче с горчиви сълзи за Пашев. Човека и даваше много добри песни и успя да я тласне от дъното, а тя неблагодарна. Нечистоплътен павиан! Не, че преди ми е била много симпатична, но сега направо ми се повръща от нея. Такива заслужсват да си доят кравите на село до живот. Е в "На кафе" като я дадоха зад кадър, беше ужасна! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest TSARvul Публикувано Май 13 Report Share Публикувано Май 13 преди 2 часа , meleto каза: После може да си твърдите, че Планета не определя кой ще е в Тренда. Всички канали с 1 милион абонати имат повече функционалности от другите. Аз ти го признавам, че е така. В този ред на мисли си направете извод как Преслава винаги е приоритетно набутана в Трендинг 5 минути след премиерата на своя песен, а нейната основна конкурентка чака по 2 дни да влезе. Шесторен аршин anyone..? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Май 13 Report Share Публикувано Май 13 Намирисва ми на провал. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сцената обичам лудо Публикувано Май 13 Report Share Публикувано Май 13 Определено, но какво да се очаква от тия бездарнички, Галински? Едната мънка, другата вряска ... Мани, мани! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kriminal Публикувано Май 13 Report Share Публикувано Май 13 Гласът на Лидия мяза на гласа на Преслава Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
El Gato Публикувано Май 13 Report Share Публикувано Май 13 пуснаха дуета сега. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Май 13 Report Share Публикувано Май 13 Галин, Лидия и Десита скоро в Папараци при Венета. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest TSARvul Публикувано Май 13 Report Share Публикувано Май 13 преди 51 минути, Mr. Greshen каза: Галин, Лидия и Десита скоро в Папараци при Венета. Венета няма как да не зачекне Галин за устните, те са скандални. Освен ако не са с предварително уговорени въпроси, както правят големите звезди в Америка. Искам Галин да излезе с официално изявление за промяната във визията си. Време му е и за нов псевдоним. "Жизел" ще му отива много. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Май 13 Report Share Публикувано Май 13 преди 2 часа , Сцената обичам лудо каза: Определено, но какво да се очаква от тия бездарнички, Галински? Едната мънка, другата вряска ... Мани, мани! Ти изобщо понятие от музика имаш ли... Те ако са бездарнички, не знам какви са 2/3 от пайнерките, начело с лидерки като Галена, Емануела и т.н. Момичетата са супер талантливи и като гласове, че и като артистичност и присъствие пред камера. Нашите им трябяаха години, за да достигнат някакво ниво, а малките от първите си проекти къртят. Има бъдеще в тая чалга! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Май 13 Report Share Публикувано Май 13 1 час - 16К views, 10.8K likes, 506 coments Май Галин е пазарувал. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Май 13 Report Share Публикувано Май 13 Току що, Stela каза: 1 час - 16К views, 10.8K likes, 506 coments Май Галин е пазарувал. Не е от един час, песента беше пусната като премиера с брояч часове преди да излезе и от там са натрупани 5к лайка. Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Гальо Публикувано Май 13 Report Share Публикувано Май 13 преди 1 минута, Stela каза: 1 час - 16К views, 10.8K likes, 506 coments Май Галин е пазарувал. Гледанията не са се актуализирали от 40 минути, какво пазаруване 😁 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Май 13 Report Share Публикувано Май 13 преди 1 минута, Stela каза: 1 час - 16К views, 10.8K likes, 506 coments Май Галин е пазарувал. Даже е малко. При положение, че са намесени топ име + две от най-проспериращите изпълнителки и за връх - Галин, който ги продуцира. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Май 13 Report Share Публикувано Май 13 Нали не мислите, че тези лайкове отговарят на гледанията? Следим и като рефрешваме идват по 300 лайка на минута, а гледанията едва мърдат. Купили са лайкове. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Май 13 Report Share Публикувано Май 13 Песента върви по-добре по лайкове от "Гледай как се прави" и "Напраро ги убивам" . Качена е в канал с 8 хиляди абоната. То "Няма да ми мине" имаше 5-6к лайка за час, пък точно тази песен ли ще има 10к? Иначе лайковете като пуснаха премиерата бяха точно 668. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари