Jump to content

Поп фолк скандали

Препоръчани коментари

• Отговори 4,8k
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

преди 17 минути, THE IIconic каза:

@Cally-Pressyfan'

Виж в понеделник къде съм! Ще има яко скара! На Калудка от Айтос. Дано покаже плът

Питай я ще пуска ли лятна песен!

image.png.e4d79a7858ccaaecb16208cc241a64fe.png

Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история.

Сподели в други сайтове

преди 3 часа , asylum каза:

ЗеметИ тоС летен траГ

Един от хитовете на лято 2007....................Любима песен. Ех, спомени..........:girl_in_love::ba::in_love:

Вие помните ли лято 2007? Я разкажете къде бяхте и какво правихте тогава. А турнето помните ли го? Най - доброто!

Това за мен беше най - красивото и безгрижно лято и страшно много ми липсва. Бях здрава, щастлива и не знаех що е то тормоз.

• Love 1
Сподели в други сайтове

преди 59 минути, Kitty каза:

Вие помните ли лято 2007? Я разкажете къде бяхте и какво правихте тогава.

Вероятно бях в детската градина😂

1920x840%281%29.jpg?itok=VLC3fYHs

Сподели в други сайтове

преди 1 час , Kitty каза:

Един от хитовете на лято 2007....................Любима песен. Ех, спомени..........:girl_in_love::ba::in_love:

Вие помните ли лято 2007? Я разкажете къде бяхте и какво правихте тогава. А турнето помните ли го? Най - доброто!

Това за мен беше най - красивото и безгрижно лято и страшно много ми липсва. Бях здрава, щастлива и не знаех що е то тормоз.

Поласкан съм,че оцени поздрава ми 😘

Гърмеж!

image.jpeg.f4e0b042037ac6e3cf69046d2bdfaa66.jpeg

Сподели в други сайтове

Много мразя когато хората тръгнат да говорят високопарно и да си затварят очите за очевидни проблеми. Ей ся в темата за баба ти. Днешните потребители, утрешните потребители. Сори пичове, 19/20 век са векове на конкуренция и бързи скорости. Ако не си гъвкав и супер добър гориш, никой не е виновен на баба ти, че нищо не е оставила след себе си освен 1 дует, балада и голямо име, които апропо дори не винаги са приемани позитивно. Никой не е виновен на Кейти Пери, че от абсолютно номер 1 е вече кажи/речи умряла. ТОВА Е ЖИВОТА. Те продължават да творят и го правят за същата тази голяма аудитория, от преди години, само дето хората вече не ги искат защото не предлагат нищо ново или готинко. ТОЛКОВА, КАЗАХ!

• Like 1
Сподели в други сайтове

Ако някой отнякъде изкопае цялото предаване с Анелия в "Комиците" от 2007, където изпълнява песента "Единствен ти", ще съм му до гроб благодарна!:54:

Сподели в други сайтове

преди 10 минути, WindWalkerMonk каза:

Много гнусен травестит дето се опитва да привлече внимание по много евтин начин.

Може да е евтин начин, но поне му се получава.

Сподели в други сайтове

преди 37 минути, asylum каза:

Да прекръстим темата на Дневникът на Рашия

Аз викам да направим тема с това заглавие и да качваме там новини и изпълнения на дивата!

• Haha 1
  • Love 1
Сподели в други сайтове

• Fast locked, unpinned and unfeatured this Тема
  • Fast locked, unpinned, unlocked and locked this Тема
  • Fast pinned and unlocked this Тема
  • Fast locked, unpinned and unfeatured this Тема
Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...