Cally-Pressyfan' Публикувано Юни 30 Report Share Публикувано Юни 30 4 години от появата на една от последните приятни и слушаеми песни на Марче. 1 Report Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Юни 30 Report Share Публикувано Юни 30 Слушаме ли хита на годината?🕊 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Юни 30 Report Share Публикувано Юни 30 преди 1 час, Willy каза: Слушаме ли хита на годината?🕊 Как няма бе, това е супер хит! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Юни 30 Report Share Публикувано Юни 30 преди 13 минути, WindWalkerMonk каза: Как няма бе, това е супер хит! Не, това е супер хит! 1 1 Report Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Юни 30 Report Share Публикувано Юни 30 преди 1 минута, Cally-Pressyfan' каза: Не, това е супер хит! Ама й тва е страхотен хит бе. Довечера ще се почерпя в клуба с тия две песни. ВЕЛИКИ! 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Юни 30 Report Share Публикувано Юни 30 Деса нормална ли е да пуска такива снимки? Имам чувството, че ще се пукне още малко! 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
plambata Публикувано Юни 30 Report Share Публикувано Юни 30 От 24.06.2019 г. от 9:58, plambata каза: Гледанията от вторник насам. Личи си, че дойде лятото и всички падат страшно много. Някои интересни тенденции - "Не ме занимавай" мина "Акула"; - "Няма да ми мине" вече е твърдо над "Изтрезняваш ли"; - "Яко ми е" отново се движи около "Феноменален", жалко че са изтрили фен клипа на втората, защото така не е ясно дали Джена я е минала; - вече и "Зоопарк" прави повече гледания от т.нар. хит на годината "Да гори в любов", останалите отдавна я минаха трайно Болка моя - 583 485 Тръгвай си - 549 984 (Най-вероятно е първа, защото сега видях, че още 4 клипа са над 50 к) Добре ли си - 506 154 Циганче - 459 102 (Със сигурност реално са повече, защото тези дни са изтрили и двете фен клипчета, които правиха доста) Мамиш - 493 105 (Вече има фен клипче, което има над 100к и от другата седмица ще го засичам) Не ме занимавай - 407 180 Акула - 378 042 Боже мой - 265 887 (Ще засичам вече и акустичната версия) Няма да ми мине - 198 390 Изтрезняваш ли - 187 793 Яко ми е - 145 263 Феноменален - 137 465 (Изтрито е най-гледаното й фен клипче, така че реално по всяка вероятност е над Джена) Въртележката - 109 756 Грешка беше - 86 403 Шефката - 82 501 Името ти - 81 425 Сърце - 78 237 Зоопарк - 71 240 Да гори в любов - 68 479 Гледанията от понеделник сутринта досега. Вече официално можем да кажем, че Азис и Галин са с провали, Янева определено е с по-голям хит. Емануела и Джена и те слабичко тръгват. "Тръгвай си" май няма кой да я бутне скоро. Предател - 699 763 Тръгвай си - 679 284 Горкото момиче - 636 188 Болка моя - 567 372 Добре ли си - 473 037 Циганче - 457 520 Мамиш - 415 469 Не ме занимавай - 393 169 Акула - 341 735 Боже мой - 296 588 Няма да ми мине - 211 170 Изтрезняваш ли - 183 082 Яко ми е - 154 073 Феноменален - 151 231 Въртележката - 110 078 Шефката - 87 985 Името ти - 86 563 Грешка беше - 84 667 Сърце - 76 754 Зоопарк - 65 836 Да гори в любов - 64 196 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юни 30 Report Share Публикувано Юни 30 преди 4 минути, THE IIconic каза: Деса нормална ли е да пуска такива снимки? Имам чувството, че ще се пукне още малко! Аз пък се кефя, че Снежина се завръща активно на клубната сцена,па макар и без Марко. Очаквам и Майчето без Магапасчето. 2 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Юни 30 Report Share Публикувано Юни 30 преди 7 минути, THE IIconic каза: Деса нормална ли е да пуска такива снимки? Имам чувството, че ще се пукне още малко! След 5 години като я удари менопаузата ще стане квадратна. 3 Report Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сцената обичам лудо Публикувано Юни 30 Report Share Публикувано Юни 30 https://www.youtube.com/watch?v=Ov9LFUcN8rg 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Юни 30 Report Share Публикувано Юни 30 @Cally-Pressyfan' сръбва ме ли да сме леко психо: https://ibb.co/MkPYZpR Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Гальо Публикувано Юни 30 Report Share Публикувано Юни 30 преди 21 минути, plambata каза: Гледанията от понеделник сутринта досега. Вече официално можем да кажем, че Азис и Галин са с провали, Янева определено е с по-голям хит. Емануела и Джена и те слабичко тръгват. "Тръгвай си" май няма кой да я бутне скоро. Предател - 699 763 Тръгвай си - 679 284 Горкото момиче - 636 188 Болка моя - 567 372 Добре ли си - 473 037 Циганче - 457 520 Мамиш - 415 469 Не ме занимавай - 393 169 Акула - 341 735 Боже мой - 296 588 Няма да ми мине - 211 170 Изтрезняваш ли - 183 082 Яко ми е - 154 073 Феноменален - 151 231 Въртележката - 110 078 Шефката - 87 985 Името ти - 86 563 Грешка беше - 84 667 Сърце - 76 754 Зоопарк - 65 836 Да гори в любов - 64 196 Малката обаче изкара голям хит и успя да се задържи въпреки многото песни, които излязоха тогава Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Юни 30 Report Share Публикувано Юни 30 Утре Лияна ще предава на живо директно от снимачната площадка на новия си клип Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Юни 30 Report Share Публикувано Юни 30 19 юли 2019 г. - новият клип на Пресислава. 1 2 Report Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Юни 30 Report Share Публикувано Юни 30 Току що, Cally-Pressyfan' каза: 19 юли 2019 г. - новият клип на Пресислава. Такива неща обичам да слушам. Като ми говориш такива неща ми правиш кефа. Сега в твоя чест слушам изтрезняваш ли бе и сръбвам 4 то вино. След час ми е самолета от Брюксел за прекачваме и един душ, директно в Плаза. Дж я ще пуска каквото аз му кажа, аз съм шефката днес! 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Юни 30 Report Share Публикувано Юни 30 4 години и от този скандален трак на Терзийска. Дано новата песен, която излиза до няколко седмици задмине и "Зле те чувам". Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юни 30 Report Share Публикувано Юни 30 преди 3 минути, Cally-Pressyfan' каза: 19 юли 2019 г. - новият клип на Пресислава. Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юни 30 Report Share Публикувано Юни 30 преди 1 минута, WindWalkerMonk каза: Такива неща обичам да слушам. Като ми говориш такива неща ми правиш кефа. Сега в твоя чест слушам изтрезняваш ли бе и сръбвам 4 то вино. След час ми е самолета от Брюксел за прекачваме и един душ, директно в Плаза. Дж я ще пуска каквото аз му кажа, аз съм шефката днес! 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Юни 30 Report Share Публикувано Юни 30 Днес ще се уверя, че изтрещяваш ли е супер мегахит, и тук само завиждат ! Не била хит, супер мегахит е бе! Ще ви кача клипче как пея на Денсинга - ами ти, изтрезняваш ли. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юни 30 Report Share Публикувано Юни 30 Ще си и шеф, и шефка! 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Юни 30 Report Share Публикувано Юни 30 преди 4 минути, asylum каза: Ще си и шеф, и шефка! Гледай ква хубава принцеса, наща Клеа разбива ги и днеска. А пък Клеа страшна е Клеа! 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юни 30 Report Share Публикувано Юни 30 преди 1 минута, WindWalkerMonk каза: Гледай ква хубава принцеса, наща Клеа разбива ги и днеска. А пък Клеа страшна е Клеа! Поръчай си я... Песента й! Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Юни 30 Report Share Публикувано Юни 30 Току що, asylum каза: Поръчай си я... Песента й! Много ясно! 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Юни 30 Report Share Публикувано Юни 30 преди 1 час , Cally-Pressyfan' каза: 19 юли 2019 г. - новият клип на Пресислава. Когато идва Коцето в Бургас. Преслава има нов профил пак: https://www.instagram.com/preslava__music/?fbclid=IwAR311om5YD5aON6Ueeo-kgFT_0jwYNhhVrlA-bSwiT7t9lmN78aMdxD-4-8 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Юни 30 Report Share Публикувано Юни 30 Тук ме свалят едни пичета от Брюксел. Пуснах им, пожелай му да гори в любов. Много е готинка песента нали ? 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари