Kriminal Публикувано Юли 4 Report Share Публикувано Юли 4 преди 1 минута, Willy каза: Както и Ивелина Колева. 30к последователи и 250 харесвания на последната снимка.🙂 За 5 часа. Не мисля че е купувала, Ивелина я знаят заради Преслава и може да не се интересуват толкова от самата Ивелина, снимките и с Преслава са й най-лайкваните. Есил не я знаят въобще. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Юли 4 Report Share Публикувано Юли 4 преди 4 минути, WindWalkerMonk каза: Ама тая песен е велик мегахит. Тези две също. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kriminal Публикувано Юли 4 Report Share Публикувано Юли 4 Само да кажа че Зек зек дадумле беше хит и в Сърбия, май някакви цигани бяха направили кавър и на Цура оригинала стана популярен. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest TSARvul Публикувано Юли 4 Report Share Публикувано Юли 4 преди 16 минути, retr0 каза: Айде да вдигнем левъла на спора до съвсем друго измерение! Според вас кой е най-големият чалга хит в Пайнер? Според мен е “Луда по тебе”. Много труден въпрос. Може би да ги разделим на десетилетия? 90-те - Глория "Носталгия" 00 - или Камелия, или Ивана 10 - "Кой" Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Юли 4 Report Share Публикувано Юли 4 преди 1 минута, -A. каза: Тези две също. Факт! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Юли 4 Report Share Публикувано Юли 4 Току що, TSARvul каза: Много труден въпрос. Може би да ги разделим на десетилетия? 90-те - Глория "Носталгия" 00 - или Камелия, или Ивана 10 - "Кой" Защо пък "Носталгия"? Спокойно може да е и "Бедни и богати", примерно. Ония турбо фолк глупости като "Радка пиратка" и "Камъните падат" бяха супер известни и извън чалгата. Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Юли 4 Report Share Публикувано Юли 4 преди 5 минути, Cally-Pressyfan' каза: Когато леля тресеше държавата с 4 летни мегахита, пуснати в интервал от 2 седмици! Уникалница! Най тъпата от четирите даде за пример. Толкова ми е противна тая песен. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Юли 4 Report Share Публикувано Юли 4 преди 9 минути, Kriminal каза: Тази песен вече няколко седмици не я спирам, топ trash от първия албум на Башурана❤ Клипът е биташка версия на Brandy and Monica - The boy is mine. Ема какво плашило беше в началото... 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest TSARvul Публикувано Юли 4 Report Share Публикувано Юли 4 преди 10 минути, Kriminal каза: Бях саркастичен😂 Бтв има 30к+ посл. и верифициран профил в инстаграм с по 200 лайка на снимките й От планински ловци, стрелят по вълци, койоти. Кефят се на снимките й. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Юли 4 Report Share Публикувано Юли 4 Току що, WindWalkerMonk каза: Най тъпата от четирите даде за пример. Толкова ми е противна тая песен. На мен "Празник всеки ден" ми е по-противна. Тогава Драго Чая (пардон Гея) се увърташе като лакей покрай нея и се правеше че я пеят в дует.Ужасен! Тогава разкърши снага на този ултра хит! 2 Report Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Юли 4 Report Share Публикувано Юли 4 Мачка Пеевска! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Юли 4 Report Share Публикувано Юли 4 преди 2 минути, Cally-Pressyfan' каза: На мен "Празник всеки ден" ми е по-противна. Тогава Драго Чая (пардон Гея) се увърташе като лакей покрай нея и се правеше че я пеят в дует.Ужасен! Тогава разкърши снага на този ултра хит! И на мене тоя ми е много противен. Абе отврат, добре че го разкара. Ако беше леля обаче, Ивана можеше и да го остави вместо гулчето Стояна:D Иначе празника е мега яка без Драго. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
PreslavaIsTheQueen Публикувано Юли 4 Report Share Публикувано Юли 4 преди 2 минути, Cally-Pressyfan' каза: Защо пък "Носталгия"? Спокойно може да е и "Бедни и богати", примерно. Ония турбо фолк глупости като "Радка пиратка" и "Камъните падат" бяха супер известни и извън чалгата. преди 3 минути, TSARvul каза: Много труден въпрос. Може би да ги разделим на десетилетия? 90-те - Глория "Носталгия" 00 - или Камелия, или Ивана 10 - "Кой" Абсурд “Кой”... “Кой” беше хит в момента на излизането си и година след това, защото Галя и Фикретчо не можаха да си я отгледат, както направи Преслава с “Моето слабо място”-Това е хита на последните 10 години! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Юли 4 Report Share Публикувано Юли 4 Аз пък смятам, че е “Да те бях ранила”! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Юли 4 Report Share Публикувано Юли 4 2010-2019 си е точно оная на Азис дето пратих по горе. 🙂 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Юли 4 Report Share Публикувано Юли 4 преди 2 минути, WindWalkerMonk каза: И на мене тоя ми е много противен. Абе отврат, добре че го разкара. Ако беше леля обаче, Ивана можеше и да го остави вместо гулчето Стояна:D Иначе празника е мега яка без Драго. А имаш ли мнение относно този летен трак на леля ти? Тръпна да чуем продължението му. Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest TSARvul Публикувано Юли 4 Report Share Публикувано Юли 4 преди 16 минути, Cally-Pressyfan' каза: Защо пък "Носталгия"? Спокойно може да е и "Бедни и богати", примерно. Ония турбо фолк глупости като "Радка пиратка" и "Камъните падат" бяха супер известни и извън чалгата. Питаш, защото не си бил свидетел на тези времена. Аз бях малък, дори не слушах чалга, но тази песен беше истински химн. Всички концерти се закриваха с нея, всички я пееха дружно, хванати за ръце. Тематиката беше супер актуална, защото в десетилетието след падането на комунизма държавата беше напусната от около 800 000 българи - цифра, невиждана до тогава. Майки, баби, бащи плачеха на тази песен. Самата Глория получи множество суперлативи от изявени противници на чалгата - за мелодията, посланието и целия проект. Въобще говорим за песен прецендент в историята на жанра с невиждан социален отзвук. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Юли 4 Report Share Публикувано Юли 4 Брутален хит! Ако сега направят клип дали ще се забележи? 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest TSARvul Публикувано Юли 4 Report Share Публикувано Юли 4 преди 3 минути, Willy каза: 2010-2019 си е точно оная на Азис дето пратих по горе. 🙂 Азис е (дали Сен Тропе или Хабиби..?), но въпросът беше кой е най-големият пайнерски хит. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Юли 4 Report Share Публикувано Юли 4 преди 4 минути, Cally-Pressyfan' каза: А имаш ли мнение относно този летен трак на леля ти? Тръпна да чуем продължението му. Не ми харесва. Тук вече Ивана почна да се излага. Последните й яки песни са Ало, девойките и Мадона. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest TSARvul Публикувано Юли 4 Report Share Публикувано Юли 4 преди 5 минути, BobiTo каза: Брутален хит! Ако сега направят клип дали ще се забележи? Не. Анелия сега пее кючеци. А Нелина я изписват по лого-тата като "Нафталина". Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Юли 4 Report Share Публикувано Юли 4 Току що, TSARvul каза: Азис е (дали Сен Тропе или Хабиби..?), но въпросът беше кой е най-големият пайнерски хит. Доста трудно да се каже. Всичко минава и си заминава от пайнер това десетилетие. Всеки може да твърди че е песента която подкрепя. Но, топ 5 според мен са Влез, Кой, Пей сърце, Дай ми още, Кой и Да те бях ранила. Абе десетилетието на дуети и feats. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Юли 4 Report Share Публикувано Юли 4 преди 5 минути, WindWalkerMonk каза: Не ми харесва. Тук вече Ивана почна да се излага. Последните й яки песни са Ало, девойките и Мадона. Не забравяй невероятните тракове "Падни на колене", "По дяволите Рая" и "Остави ме", които са от същия период. Но не стават за кючечета и може би не ти става готинко на тях Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest TSARvul Публикувано Юли 4 Report Share Публикувано Юли 4 Нелина трябва да я поканят за реклама на био-дезодорант - без алуминий и парабени. "Аз съм певицата Нелина, мажа мишницата с Нафталина Есенциал Форте, оу Йее!" Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Юли 4 Report Share Публикувано Юли 4 Току що, Cally-Pressyfan' каза: Не забравяй невероятните тракове "Падни на колене", "По дяволите Рая" и "Остави ме", които са от същия период. Но не стават за кючечета и може би не ти става готинко на тях Остави ме е яка много, и още една и до дъното да стигнеш дори също! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари