Stela Публикувано Май 13 Report Share Публикувано Май 13 Квото ще да е забило, аз не съм чувала друг изпълнител да се обяснява как били забили гледанията поради многото интерес. Та ако всеки път така забиват... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Май 13 Report Share Публикувано Май 13 преди 2 минути, Stela каза: Квото ще да е забило, аз не съм чувала друг изпълнител да се обяснява как били забили гледанията поради многото интерес. Та ако всеки път така забиват... А какво ти говори онова надменно видео, което беше записал, че от Планета му потвърдили, че "Няма да ми мине" имала повече гледания от "Изтрезняваш ли" и ироничното подмятане накрая "Колко и да ви е неприятно, това е положението" или нещо от този сорт. Пълен комплексар. Не изключвам възможността да пазарува. Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest TSARvul Публикувано Май 13 Report Share Публикувано Май 13 преди 1 минута, Stela каза: Квото ще да е забило, аз не съм чувала друг изпълнител да се обяснява как били забили гледанията поради многото интерес. Та ако всеки път така забиват... Пак ли не си разбрала? Стига завижда на младото (Десита и Тамарита). Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Гальо Публикувано Май 13 Report Share Публикувано Май 13 преди 4 минути, Stela каза: Квото ще да е забило, аз не съм чувала друг изпълнител да се обяснява как били забили гледанията поради многото интерес. Та ако всеки път така забиват... И при Гери-Никол се е случвало. Може би е заради това, че каналите им в ютуб не са развити, колкото на Планета 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
El Gato Публикувано Май 13 Report Share Публикувано Май 13 преди 5 минути, Stela каза: Квото ще да е забило, аз не съм чувала друг изпълнител да се обяснява как били забили гледанията поради многото интерес. Та ако всеки път така забиват... и Ариана Гранде имаше песен, на която гледанията доста яко забиха за няколко часа.. Не признавате успеха и младите, и това е.. Ако бяха Преслава или Галена, друго щяхте да говорите :х Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest TSARvul Публикувано Май 13 Report Share Публикувано Май 13 преди 1 минута, Cally-Pressyfan' каза: А какво ти говори онова надменно видео, което беше записал, че от Планета му потвърдили, че "Няма да ми мине" имала повече гледания от "Изтрезняваш ли" и ироничното подмятане накрая "Колко и да ви е неприятно, това е положението" или нещо от този сорт. Пълен комплексар. Не изключвам възможността да пазарува. Присмял се Хърбел на Щърбел. Купувачи от един град се надцакват с гледания. Накрая Пришитото лице им го нажули и на двамата. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Май 13 Report Share Публикувано Май 13 преди 1 минута, TSARvul каза: Пак ли не си разбрала? Стига завижда на младото (Десита и Тамарита). Това на снимката аз ли съм? Лайковете в момента са 19К, а гледанията стоят на 17. Нещо странно става тук. Как ще забият само гледанията, а лайковете растат скорострелно? Според мен са били на пазар и поради това идва и проблема с гледанията. Сега изведнъж ще изкочат едни 150-60К. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest TSARvul Публикувано Май 13 Report Share Публикувано Май 13 преди 1 минута, Stela каза: Това на снимката аз ли съм? Лайковете в момента са 19К, а гледанията стоят на 17. Нещо странно става тук. Как ще забият само гледанията, а лайковете растат скорострелно? Според мен са били на пазар и поради това идва и проблема с гледанията. Сега изведнъж ще изкочат едни 150-60К. Мен песента почва да ме зарибява. Весела е, носи настроение въпреки изтъркания отсвир. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
El Gato Публикувано Май 13 Report Share Публикувано Май 13 преди 2 минути, Stela каза: Лайковете в момента са 19К, а гледанията стоят на 17. Нещо странно става тук. Как ще забият само гледанията, а лайковете растат скорострелно? Лайковете се отчитат по лесно.. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Май 13 Report Share Публикувано Май 13 преди 2 минути, Гальо каза: И при Гери-Никол се е случвало. Може би е заради това, че каналите им в ютуб не са развити, колкото на Планета И аз помня случая с Гери Никол. Дори и в канала на Планета се беше случило много отдавна с някоя песен. И чак на сутринта се ъпдейтнаха над 300 ка. Очевидно е, че има проблем. Нали никой не смята, че първите 30 минути са направили 17ка, с 2 часа по късно още си стоят толкова. То поне да се качваха с по 2ка на 10 минути, за да се види, че проблем няма и има движение, но в този случай е повече от очевидно. Освен това лайковете и коментарите растат постепенно. Просто тук са наплашени, че ще има нови рекордьорки Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Май 13 Report Share Публикувано Май 13 преди 7 минути, El Gato каза: и Ариана Гранде имаше песен, на която гледанията доста яко забиха за няколко часа.. Не признавате успеха и младите, и това е.. Ако бяха Преслава или Галена, друго щяхте да говорите :х Нищо не е нужно да признавам. Естествено, че малките ги харесват. Песента не ми харесва на този етап, няма защо да си го премълчавам. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gadinata Публикувано Май 13 Report Share Публикувано Май 13 Чалгата най-сетне има млади открития - в Лидия има повече хляб от всичко дебютирало в чалгата през последните 5-6 години. Дано да продължават само така! Песента дълго се чакаше, нормално да има такъв интерес. Миналата година всички се оплаквахте, че в чалгата нямало нови имена и как всичко пропадало, а сега когато има огромен интерес към дебютантки - гледанията били купени. Няма угодия! Чаках тази песен, за да си запиша диска за колата и си струваше чакането! 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Май 13 Report Share Публикувано Май 13 преди 4 минути, TSARvul каза: Мен песента почва да ме зарибява. Весела е, носи настроение въпреки изтъркания отсвир. На Джулия ще дадеш ли шанс да те зариби? Май с пускането на дуета я прецакахме, или наистина песента ще е тотален погром за нея. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Май 13 Report Share Публикувано Май 13 (редактирано) Когато вчера подметнах, че не се знае дали ще разберем истината за Тренда не предполагах, че още на следващия ден ще се доближим до потенциалната истина. ПП: Днешните нови предложения още по-брутално затвърждават доминацията на поп-фолка. Редактирано Май 13 от SG Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Май 13 Report Share Публикувано Май 13 Треперя от страх, че двете ще минат рекорда ..... Вече са 25К!!! И лайковете скочиха с 1000. Пресови, вие не се ли притеснявате? 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest TSARvul Публикувано Май 13 Report Share Публикувано Май 13 (редактирано) Вкъщи имам някакво скъпо вино от малини, а се оказа, че нямам тирбушон. А тая песен ма кара да искам да си сипя. Дайте идеи за отваряне. Редактирано Май 13 от TSARvul Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Гальо Публикувано Май 13 Report Share Публикувано Май 13 преди 4 минути, Stela каза: Треперя от страх, че двете ще минат рекорда ..... Вече са 25К!!! И лайковете скочиха с 1000. Пресови, вие не се ли притеснявате? Хем не се притеснявяш, не те интересува и не те кефи песента, хем постоянно проверяваш дали няма някое ново гледане или харесване. Нещо не се връзва 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Май 13 Report Share Публикувано Май 13 преди 3 минути, TSARvul каза: Вкъщи имам някакво скъпо вино от малини, а се оказа, че нямам тирбушон. А тая песен ма кара да искам да си сипя. Дайте идеи за отваряне. С ножица, или тънък нож. Яяя, поздравете се с един истински хит, който почти удари своя 5 милион: Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Май 13 Report Share Публикувано Май 13 Започнаха да се ъпдейтват гледанията. Бяха 55ка преди 10 минути. Сега са 65ка. Имаме си рекордьорки за най много лайкове. 20ка за 3 часа и половина. Аз като ви казвам, че дъртите коври в жанра ще им дишат прахта, вие не вярвате😏 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Май 13 Report Share Публикувано Май 13 преди 2 часа , Stela каза: Треперя от страх, че двете ще минат рекорда ..... Вече са 25К!!! И лайковете скочиха с 1000. Пресови, вие не се ли притеснявате? Когати си легенда и името ти е бетонирано в историята няма нужда от подобни вълнения. Едни други, чиято кариера е от песен на песен, обаче, трябва да се притеснява и то много. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kriminal Публикувано Май 14 Report Share Публикувано Май 14 Гледанията забиват защото песента е качена в толкова малък и нов канал, който изведнъж започна да генерира много гледания и затова Ютюб ги проверва да не са фалшиви по-дълго време. А теорията за купени гледания можем да проверим като излезе бг чарта във Ютюб фор артистс 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Май 14 Report Share Публикувано Май 14 Браво на малките сладурани. За 12 часа 250 000 и 25 000 лайка и 1100 коментара, и то в нов канал и без да са наложени имена. Галена трябва да започва да мисли спешно за нов дует... Малката колко гледания и лайкове направи първите 24 часа? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Western Публикувано Май 14 Report Share Публикувано Май 14 преди 9 минути, Slavi каза: Браво на малките сладурани. За 12 часа 250 000 и 25 000 лайка и 1100 коментара, и то в нов канал и без да са наложени имена. Галена трябва да започва да мисли спешно за нов дует... Малката колко гледания и лайкове направи първите 24 часа? Малко под 300К за лайкове не съм сигурен. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Май 14 Report Share Публикувано Май 14 преди 49 минути, Slavi каза: Браво на малките сладурани. За 12 часа 250 000 и 25 000 лайка и 1100 коментара, и то в нов канал и без да са наложени имена. Галена трябва да започва да мисли спешно за нов дует... Малката колко гледания и лайкове направи първите 24 часа? Малко ми бие на комбинирана покупка - гледания и лайкове. D Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
NazzkO Публикувано Май 14 Report Share Публикувано Май 14 Ако тая простотия и тия две селски кифли предизвикват толкова интерес и то у предимно детска аудитория, то нещата са трагични. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари