retr0 Публикувано Юли 5 Report Share Публикувано Юли 5 преди 1 час, Slavi каза: Нещо се изплаши, че е топ маце. За фотошоп да не говорим. Галена без фотошоп и ретуш на снимките е със сенки под очите, а по лицето и фондьотена не помага... Добре, че е фотошопа, че да се прави порцеланова... Това просто не е вярно. Виждал ли си изобщо Галена на живо? Преслава е топ иначе, хирурга си е свършил работата. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Юли 5 Report Share Публикувано Юли 5 преди 33 минути, Starboy каза: Насладете се на един вече истински качествен проект, а не тв сериалчетата на ниво София ден и нощ на Емилия.. Целувки! СТРАШНА! Трябва да видя къде ще има участие. А в началото не ме кефеше песента. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
retr0 Публикувано Юли 5 Report Share Публикувано Юли 5 Тотален хит е на Камелия песента. Доказателство за невпечатляващи гледания, а всъщност огромен хит за разлика от многомилионни песни с никакъв реален успех. 5 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Юли 5 Report Share Публикувано Юли 5 Току що, retr0 каза: Тотален хит е на Камелия песента. Доказателство за невпечатляващи гледания, а всъщност огромен хит за разлика от многомилионни песни с никакъв реален успех. This! Поста на годината! 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юли 5 Report Share Публикувано Юли 5 преди 3 часа , Slavi каза: Тая Теда след миналогодишните си флопове, тази година се чуди как да възпее диджеите или да ги включи в проектите си, за да я въртят по клубовете. Хитруша. Тъпо е като повечето и парчета, но има хитов потенциал. Те с всичко си я въртят. А и това, че този е диджей, не значи, чи колегите му го любят и одма ще го завъртят, даже е по-скоро риск. 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kitty Публикувано Юли 5 Report Share Публикувано Юли 5 Ще ви дам листа с моите най - любими песни на изпълнителите от "Пайнер", бивши и настоящи, които харесвам, а вие ги оценете. Какво ще кажете? Андреа - Без теб (единствената нейна песен, която харесвам) Анелия - Обичай ме Борис Дали - Моя си Вероника - Произведено в Рая Весела - Лято е Веселин Маринов - Един миг от Рая Галена - Вземи си дъх Гергана - Както преди Глория - Феникс Джена - Грешни мисли Деси Слава - Неочакван край Елена - Петък вечер Емилия - Легенда за любовта Есил Дюран - Нека Ивана - Шампанско и сълзи Илиян - Све бих дао Илия Загоров - По навик Кали - 4 - 4 - 2 Калия - Под дъжда Камелия - Луда по тебе Константин - Едвам ме нави Люси - Кристални сълзи Магда - Утре късно е Малина - Леден свят Мария - Всичко си ти Милица - Mr. Fantasy Милко Калайджиев - №1 в любовта Надя - Супер е живота Нелина - Добре, че вали Найден Милков - Цингарела Нончо Воденичров - Обич Орхан Мурад - Хиляди слънца Преслава - Лъжа е Райна - Ти ме лъжеш най - добре Рени - Какво е обич Рейхан - Ахмед Сиана - Защо Силвия - Лъжа Траяна - Още малко Татяна - Ти, моя съдба Тони Дачева - Топъл дъжд Цветелина Янева - На първа среща Яница - Аз ли да те уча 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
retr0 Публикувано Юли 5 Report Share Публикувано Юли 5 преди 5 минути, Kitty каза: Ще ви дам листа с моите най - любими песни на изпълнителите от "Пайнер", бивши и настоящи, които харесвам, а вие ги оценете. Какво ще кажете? Андреа - Без теб (единствената нейна песен, която харесвам) Анелия - Обичай ме Борис Дали - Моя си Вероника - Произведено в Рая Весела - Лято е Веселин Маринов - Един миг от Рая Галена - Вземи си дъх Гергана - Както преди Глория - Феникс Джена - Грешни мисли Деси Слава - Неочакван край Елена - Петък вечер Емилия - Легенда за любовта Есил Дюран - Нека Ивана - Шампанско и сълзи Илиян - Све бих дао Илия Загоров - По навик Кали - 4 - 4 - 2 Калия - Под дъжда Камелия - Луда по тебе Константин - Едвам ме нави Люси - Кристални сълзи Магда - Утре късно е Малина - Леден свят Мария - Всичко си ти Милица - Mr. Fantasy Милко Калайджиев - №1 в любовта Надя - Супер е живота Нелина - Добре, че вали Найден Милков - Цингарела Нончо Воденичров - Обич Орхан Мурад - Хиляди слънца Преслава - Лъжа е Райна - Ти ме лъжеш най - добре Рени - Какво е обич Рейхан - Ахмед Сиана - Защо Силвия - Лъжа Траяна - Още малко Татяна - Ти, моя съдба Тони Дачева - Топъл дъжд Цветелина Янева - На първа среща Яница - Аз ли да те уча Благодарим много. Може ли сега да постнеш и списъка за ежеседмичното ти пазаруване в Била да оценим и него? От сега давам 9 по десетобалната за дамските превръзки. 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юли 5 Report Share Публикувано Юли 5 преди 1 час, Kitty каза: Андреа - Без теб (единствената нейна песен, която харесвам) - не я знам Анелия - Обичай ме - 3 Борис Дали - Моя си - не я знам Вероника - Произведено в Рая - не я помня, но беше гадна Весела - Лято е - 6 Веселин Маринов - Един миг от Рая - не я знам Галена - Вземи си дъх - 6 Гергана - Както преди - 3 Глория - Феникс - 5 Джена - Грешни мисли - 3 Деси Слава - Неочакван край - не я знам Елена - Петък вечер - 3 Емилия - Легенда за любовта - 5 Есил Дюран - Нека - 5 Ивана - Шампанско и сълзи - 3 Илиян - Све бих дао - 3 Илия Загоров - По навик - помня само заглавието Кали - 4 - 4 - 2 - 2 Калия - Под дъжда - 4 Камелия - Луда по тебе - 4 Константин - Едвам ме нави - 3 Люси - Кристални сълзи - не я помня Магда - Утре късно е - 3 Малина - Леден свят - 4 Мария - Всичко си ти - 4 Милица - Mr. Fantasy - 3 Милко Калайджиев - №1 в любовта - почти се сещам Надя - Супер е живота - 4 Нелина - Добре, че вали - 4 Найден Милков - Цингарела - 2 Нончо Воденичров - Обич - не знам Орхан Мурад - Хиляди слънца - 4 Преслава - Лъжа е - 2 Райна - Ти ме лъжеш най - добре - 2 Рени - Какво е обич - 4 Рейхан - Ахмед - 6 Сиана - Защо - 4 Силвия - Лъжа - 4 Траяна - Още малко - 3 Татяна - Ти, моя съдба - 5 Тони Дачева - Топъл дъжд - 5 Цветелина Янева - На първа среща - 5 Яница - Аз ли да те уча - 6 Чудесна хрумка! Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Юли 5 Report Share Публикувано Юли 5 @WindWalkerMonk коментирай изпълнението на Галена снощи на този хит! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Юли 5 Report Share Публикувано Юли 5 преди 1 час, retr0 каза: Това просто не е вярно. Виждал ли си изобщо Галена на живо? Преслава е топ иначе, хирурга си е свършил работата. преди 1 час, asylum каза: Те с всичко си я въртят. А и това, че този е диджей, не значи, чи колегите му го любят и одма ще го завъртят, даже е по-скоро риск. И кво като я въртят като няма масов хит от София до Банско или пеперудките. Те почти всичко въртят. Все пак затова са чалготеки. Извън клубовете последните и парчета не са разпознаваеми за масата. преди 1 час, retr0 каза: Това просто не е вярно. Виждал ли си изобщо Галена на живо? Преслава е топ иначе, хирурга си е свършил работата. Всъщност не говоря за това на живо как изглежда, а как изглежда на снимки преди ретуша. Тъмни кръгове и кофти скули с прекалено много грим. Криминал беше публикувал снимка преди и след. Освен това и последната и снимка в темата за компромати показва това, за което говоря. На живо вероятно е яка. То енергията на живо си придава съвсем друг вид на всеки. Докато снимките хващат недостатъцитв и несъвършенствата. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest TSARvul Публикувано Юли 5 Report Share Публикувано Юли 5 преди 12 часа , zai4eto82 каза: Какво й пука за статиите и кой какво казал. Сигурно е хванала някой с пари. И какво, като е хванала някой с пари? Да я поздравим ли? Пред това да съм с нормални финансови възможности и пред това да съм Татяна - държанка на някой богат тъпир, предпочитам да си остана аз. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юли 5 Report Share Публикувано Юли 5 преди 39 минути, Slavi каза: И кво като я въртят като няма масов хит от София до Банско или пеперудките. Те почти всичко въртят. Все пак затова са чалготеки. Извън клубовете последните и парчета не са разпознаваеми за масата. Всъщност не говоря за това на живо как изглежда, а как изглежда на снимки преди ретуша. Тъмни кръгове и кофти скули с прекалено много грим. Криминал беше публикувал снимка преди и след. Освен това и последната и снимка в темата за компромати показва това, за което говоря. На живо вероятно е яка. То енергията на живо си придава съвсем друг вид на всеки. Докато снимките хващат недостатъцитв и несъвършенствата. Въртят много малко песни и ги повтарят. Теда е дискотечна любимка. А коя има по-голям хит от Чалга пеперудки през последните години? Повечето никога не са и имали Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
retr0 Публикувано Юли 5 Report Share Публикувано Юли 5 Парти без поне два мегахита на Теди Александрова е като циганин без златен зъб - нищо не струва. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Юли 5 Report Share Публикувано Юли 5 преди 1 час, Danger. каза: @WindWalkerMonk коментирай изпълнението на Галена снощи на този хит! Е то какво да коментирам. Галя представи колко е велика Деса, тръгна да я четка като й пее песента и дискотеката все едно с трупове пълна. Никой не се обади като даваше да се пее. Имам й клипче, иначе Галче беше жестока. Много яко си изкарах. Деса апропо много добре пя стара каравана. Пак нищо общо с глупостите дето се пишат тук. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Юли 5 Report Share Публикувано Юли 5 преди 28 минути, Danger. каза: @WindWalkerMonk коментирай изпълнението на Галена снощи на този хит! Еее. Защо няма клипче. Щях да я заобичам заради този и избор😝 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
retr0 Публикувано Юли 5 Report Share Публикувано Юли 5 Срамота е в Apple Music и Spotify като потърсиш ДесиСлава да излизат само някакви дуети или новите й песни, а има златна дискография. Пайнер поне да добавят песните над които имат правата й там. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Юли 5 Report Share Публикувано Юли 5 Винаги съм харесвал Камелия много, невероятна жена, КОЗИРОГ, прави супер тракове! Реално тя се справя най-добре без Пайнер, че дори и по-добре.. Доколкото знам е извадила 7 песни – три топ проекта, перфектни от-до, а именно "Неповторим", "Минута живот" и "Името ти", един мегахит "Дразни ме" и три сингли, които предпочитам да не беше пускала, въпреки, че "Куклите" е готинка. Чакам с трепет топ баладата, която ще стреля на месо "На прага на сърцето ми"! А през това време да се насладим на това..... 3 Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Юли 5 Report Share Публикувано Юли 5 Дай да обърнем мегахита да е “името ти” и “дразни ме” която имаше само няколко месеца живот и всичко е точно! Кама е нашата Мадона и Шер. иначе на мен ми се ходи на Деса, ама никой не иска от познатите ми. На мен па Джулс ми е тъпа, кво да й слушам двете песни. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Юли 5 Report Share Публикувано Юли 5 преди 5 минути, asylum каза: Въртят много малко песни и ги повтарят. Теда е дискотечна любимка. А коя има по-голям хит от Чалга пеперудки през последните години? Повечето никога не са и имали Пеперудките е турбо хит. Трудно се попада на такъв. Принципно такива големи хитовв вадят голвмите имена. Твда има поне 3-4 такива. Но послвдните и влизат на рандом в клубоветв. И последните и не са въртяни по няколко пъти,както големите и хитове. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Юли 5 Report Share Публикувано Юли 5 преди 2 минути, WindWalkerMonk каза: Дай да обърнем мегахита да е “името ти” и “дразни ме” която имаше само няколко месеца живот и всичко е точно! Кама е нашата Мадона и Шер. иначе на мен ми се ходи на Деса, ама никой не иска от познатите ми. На мен па Джулс ми е тъпа, кво да й слушам двете песни. Права си и двата трака са мегахитове, въпреки, че не харесвам много "Дразни ме" се радвам, че имаше такъв успех, Кеми го заслужава! О забравих тотално за този сингъл, значи е пуснала 8 след Пайнер. 2 Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Юли 5 Report Share Публикувано Юли 5 Вчера се уверих какъв мегахит е “Името ти”. Аз отидох малко преди Галена. Влизам и кво да чуя, Емилия бучи с “Тръгвай си”. Песента се пееше, но май “името ти” се пееше повече. Иначе тръгвай си ме зариби, главно заради Емилия:) Няква сръбска обаче пръсна цялата дискотека, Далавера ли беше. Не я знам. Ама се1 било, квот било. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Юли 5 Report Share Публикувано Юли 5 преди 6 минути, Starboy каза: Винаги съм харесвал Камелия много, невероятна жена, КОЗИРОГ, прави супер тракове! Реално тя се справя най-добре без Пайнер, че дори и по-добре.. Доколкото знам е извадила 7 песни – три топ проекта, перфектни от-до, а именно "Неповторим", "Минута живот" и "Името ти", един мегахит "Дразни ме" и три сингли, които предпочитам да не беше пускала, въпреки, че "Куклите" е готинка. Чакам с трепет топ баладата, която ще стреля на месо "На прага на сърцето ми"! А през това време да се насладим на това..... Не съм очаквал, че ще го кажа, но наистина доста добре и се получават нещата особено последните 2 години. И наистина без Пайнер е в пъти по добре. В пайнер последните години като хитове имаше само Изпий ме цялата и Само за минута с Галин. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Юли 5 Report Share Публикувано Юли 5 преди 1 минута, WindWalkerMonk каза: Вчера се уверих какъв мегахит е “Името ти”. Аз отидох малко преди Галена. Влизам и кво да чуя, Емилия бучи с “Тръгвай си”. Песента се пееше, но май “името ти” се пееше повече. Иначе тръгвай си ме зариби, главно заради Емилия:) Няква сръбска обаче пръсна цялата дискотека, Далавера ли беше. Не я знам. Ама се1 било, квот било. Мила, не се излагай! На Емилия песните НЕ струват, тъпи, скучни, банални еднодневки. Не знам защо всички се впечатляват от клип, в който има диалог, това не значи качество задължително. Имат по 5 милиона и тук се изкарват като мегахитове, че дори са сравнявани с "Добре ли си", която е вече мегахит, без две мнения по въпроса! Пусни си това невероятно кючече, за да ти стане готинко и да се пречистиш от Емилия МИГОМ 2 Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Юли 5 Report Share Публикувано Юли 5 преди 4 минути, WindWalkerMonk каза: Няква сръбска обаче пръсна цялата дискотека, Далавера ли беше. Не я знам. Ама се1 било, квот билo 🙄 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юли 5 Report Share Публикувано Юли 5 преди 3 минути, WindWalkerMonk каза: Вчера се уверих какъв мегахит е “Името ти”. Аз отидох малко преди Галена. Влизам и кво да чуя, Емилия бучи с “Тръгвай си”. Песента се пееше, но май “името ти” се пееше повече. Иначе тръгвай си ме зариби, главно заради Емилия:) Няква сръбска обаче пръсна цялата дискотека, Далавера ли беше. Не я знам. Ама се1 било, квот било. Покючечи ли, сръбна ли? преди 9 минути, Slavi каза: Пеперудките е турбо хит. Трудно се попада на такъв. Принципно такива големи хитовв вадят голвмите имена. Твда има поне 3-4 такива. Но послвдните и влизат на рандом в клубоветв. И последните и не са въртяни по няколко пъти,както големите и хитове. Влизат, то няма какво друго да се върти. Току-що под балкона ми южнософийски премина кола, надула някаква нова песен на Галин, която мъже пееха с пълно гърло. Явно е бил в колата, иначе не си го обяснявам. 3 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари