Starboy Публикувано Юли 5 Report Share Публикувано Юли 5 преди 3 минути, Slavi каза: Не съм очаквал, че ще го кажа, но наистина доста добре и се получават нещата особено последните 2 години. И наистина без Пайнер е в пъти по добре. В пайнер последните години като хитове имаше само Изпий ме цялата и Само за минута с Галин. Камелия е най-интелигентната певица, сигурно. Знае какво и как да прави, много е адаптивна и същевременно се старае много за песните, които пуска, евала на тази жена. Дано лятото ни зарадва с песен, има ли някакво инфо? 2 Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юли 5 Report Share Публикувано Юли 5 преди 1 минута, Starboy каза: Камелия е най-интелигентната певица, сигурно. Знае какво и как да прави, много е адаптивна и същевременно се старае много за песните, които пуска, евала на тази жена. Дано лятото ни зарадва с песен, има ли някакво инфо? И да не пусне, има си турбохита! 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest TSARvul Публикувано Юли 5 Report Share Публикувано Юли 5 преди 19 минути, WindWalkerMonk каза: Е то какво да коментирам. Галя представи колко е велика Деса, тръгна да я четка като й пее песента и дискотеката все едно с трупове пълна. Никой не се обади като даваше да се пее. Имам й клипче, иначе Галче беше жестока. Много яко си изкарах. Деса апропо много добре пя стара каравана. Пак нищо общо с глупостите дето се пишат тук. Те откъде да я знаят тая песен, тя беше вървежна, когато посетителите са били на 1-5 години. Галена пя ли други чужди парчета? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Юли 5 Report Share Публикувано Юли 5 преди 1 минута, Starboy каза: Мила, не се излагай! На Емилия песните НЕ струват, тъпи, скучни, банални еднодневки. Не знам защо всички се впечатляват от клип, в който има диалог, това не значи качество задължително. Имат по 5 милиона и тук се изкарват като мегахитове, че дори са сравнявани с "Добре ли си", която е вече мегахит, без две мнения по въпроса! Пусни си това невероятно кючече, за да ти стане готинко и да се пречистиш от Емилия МИГОМ Е мен много ми бъркат тия диалози. А клиповете са като пародия. Не карам Мазерати пее дебила, карайки Порше... без думи. Иначе наистина не е голям мегахит. Пуска се и трите пъти я чух като бях тази седмица, ама не е уау. А добре ли си е мегахит. Бтв, посредствената в твоите очи мина както й предполагах вяло, точно на едно ниво с Маракеш. преди 1 минута, Willy каза: 🙄 Същата! 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
retr0 Публикувано Юли 5 Report Share Публикувано Юли 5 (редактирано) Ками може да изкара с “Името ти” в рамките на актуалността на поне още 3 Преславови и Галенови тупалки с по 15 милиона гледания. Редактирано Юли 5 от retr0 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юли 5 Report Share Публикувано Юли 5 И аз не я знам тая песен, но съм срещал заглавието й из стари форуми. 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Юли 5 Report Share Публикувано Юли 5 преди 1 минута, asylum каза: И да не пусне, има си турбохита! Прав си, може да си позволи и да не пуска нищо до есента, достатъчно актуална си е – и с песен, и с поява в ТВ. Проект с диалози, който вече наистина е качествен ❤️ 1 Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юли 5 Report Share Публикувано Юли 5 преди 1 минута, WindWalkerMonk каза: Е мен много ми бъркат тия диалози. А клиповете са като пародия. Не карам Мазерати пее дебила, карайки Порше... без думи. Иначе наистина не е голям мегахит. Пуска се и трите пъти я чух като бях тази седмица, ама не е уау. А добре ли си е мегахит. Бтв, посредствената в твоите очи мина както й предполагах вяло, точно на едно ниво с Маракеш. Същата! Все още ли се късат ризи и трошат чаши на Клеа? Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest TSARvul Публикувано Юли 5 Report Share Публикувано Юли 5 преди 16 минути, Starboy каза: Винаги съм харесвал Камелия много, невероятна жена, КОЗИРОГ, прави супер тракове! Реално тя се справя най-добре без Пайнер, че дори и по-добре.. Доколкото знам е извадила 7 песни – три топ проекта, перфектни от-до, а именно "Неповторим", "Минута живот" и "Името ти", един мегахит "Дразни ме" и три сингли, които предпочитам да не беше пускала, въпреки, че "Куклите" е готинка. Чакам с трепет топ баладата, която ще стреля на месо "На прага на сърцето ми"! А през това време да се насладим на това..... Не знаех, че думата Козирог вече се изписва с главни букви. А уж следя последните тенденции в Астрологията. Засрамявам се! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Юли 5 Report Share Публикувано Юли 5 преди 1 минута, Starboy каза: Камелия е най-интелигентната певица, сигурно. Знае какво и как да прави, много е адаптивна и същевременно се старае много за песните, които пуска, евала на тази жена. Дано лятото ни зарадва с песен, има ли някакво инфо? Абе тръгна зле в началото, въпреки, че Неповторим беше страхотна, но следващите 2 бяха наистина много зле. Но се ориентира бързо и влезе в играта. Тя и като човек и дух израстнс много последните години. Затова и нещата и започнаха да се получават. Преди в Пайнер беше недоволна и мрънкаща и затова и успехите и бяха по оскъдни. Но, да, доста се старае за проектите си и не досажда през 3 месеца. Прави го веднъж в годината, но както трябва. Добър модел на работа, близък до този на Азис. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Юли 5 Report Share Публикувано Юли 5 преди 2 минути, TSARvul каза: Те откъде да я знаят тая песен, тя беше вървежна, когато посетителите са били на 1-5 години. Галена пя ли други чужди парчета? Щях да кажа не се сещам, но се сетих! Да, пя на Сашо Роман, можеше да ми го спести и да ми изпее Пак ли/една жена. И забравените пей сърце и Хавана пръснаха. Деса пее уникално Хавана тропикана. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Юли 5 Report Share Публикувано Юли 5 преди 2 минути, asylum каза: И аз не я знам тая песен, но съм срещал заглавието й из стари форуми. Не си изпуснал. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
retr0 Публикувано Юли 5 Report Share Публикувано Юли 5 преди 1 минута, Starboy каза: Прав си, може да си позволи и да не пуска нищо до есента, достатъчно актуална си е – и с песен, и с поява в ТВ. Проект с диалози, който вече наистина е качествен ❤️ Помисли пак! 2 5 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Юли 5 Report Share Публикувано Юли 5 преди 3 минути, asylum каза: Все още ли се късат ризи и трошат чаши на Клеа? Не я пуснаха! И изтрезняваш ли не чух, ако са я пускали е било преди това. Тедето пуснаха, екстра ми дойде. Яница също. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
retr0 Публикувано Юли 5 Report Share Публикувано Юли 5 преди 1 минута, WindWalkerMonk каза: Не я пуснаха! И изтрезняваш ли не чух, ако са я пускали е било преди това. Тедето пуснаха, екстра ми дойде. Яница също. “Изтрезняваш ли” си е баш със заглавието - за изтрезняване, към 6:00 сутринта като ти я пуснат палиш и марш към вас. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Юли 5 Report Share Публикувано Юли 5 преди 1 минута, WindWalkerMonk каза: Не я пуснаха! И изтрезняваш ли не чух, ако са я пускали е било преди това. Тедето пуснаха, екстра ми дойде. Яница също. Мила, а раздра ли гърло на "Името ти"? 2 Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Юли 5 Report Share Публикувано Юли 5 Като сте на тема Камелия.. Една много любима песен! 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Юли 5 Report Share Публикувано Юли 5 Току що, Willy каза: Като сте на тема Камелия.. Една много любима песен! Топ! И още една много силна... 1 Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Юли 5 Report Share Публикувано Юли 5 Току що, Starboy каза: Мила, а раздра ли гърло на "Името ти"? Да:) много яко звучи бтв, дори мангустата звучи добре в клуба. Абе старата ку@ва си знае работата. Може да не ми е любимка, ама е истински терминатор в клуба. @retr0 мен Галена и Деса ме изгониха. То цялата компания вече даваше зор и тя вика да завършим с народно и аз аут като тазманийски дявол от клуба. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest TSARvul Публикувано Юли 5 Report Share Публикувано Юли 5 CAPRICORN bitches were singing, were dancing Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Юли 5 Report Share Публикувано Юли 5 преди 3 минути, Starboy каза: Топ! И още една много силна... Мхм топ проекти прави и има страшна харизма. Новаторка!! 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest TSARvul Публикувано Юли 5 Report Share Публикувано Юли 5 Them sensitive bitches with planets in PISCES Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Юли 5 Report Share Публикувано Юли 5 Мисля да ходя на Деса с двама съфорумци. Ще видим, още теглят към Джулия, но аз ще се наложа според мен. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
retr0 Публикувано Юли 5 Report Share Публикувано Юли 5 Ако искате да си говорите - отидете на Джулия. Ако искате да ви удари в емоциите и да избухвате - отидете на Деса. 3 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest TSARvul Публикувано Юли 5 Report Share Публикувано Юли 5 @Stela 1 ден до първата годишнина на "Шефката". Време да измислим ново нещо заради, което да ни мразят. Омразата е полезна за холестерола! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари