retr0 Публикувано Юли 5 Report Share Публикувано Юли 5 (редактирано) преди 3 минути, TSARvul каза: @Stela 1 ден до първата годишнина на "Шефката". Време да измислим ново нещо заради, което да ни мразят. Омразата е полезна за холестерола! Тони Стораро много намаза покрай този дует обаче. Още дълги години ще звучи на всеки купон, особено фирмени партита. Доживот трябва да е благодарен на Галена, че и той, и синът му видяха мегахитове заради нея. Че и представяне на голямата сцена... Кой кючек на Стораро е виждал голяма сцена? п.с - полагам началото, развръзката ще следя с интерес. Редактирано Юли 5 от retr0 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юли 5 Report Share Публикувано Юли 5 преди 2 минути, retr0 каза: Тони Стораро много намаза покрай този дует обаче. Още дълги години ще звучи на всеки купон, особено фирмени партита. Доживот трябва да е благодарен на Галена, че и той, и синът му видяха мегахитове заради нея. п.с - полагам началото, развръзката ще следя с интерес. Е, Най-добрата фирма няма равна в това отношение. Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Юли 5 Report Share Публикувано Юли 5 преди 27 минути, WindWalkerMonk каза: Не я пуснаха! И изтрезняваш ли не чух, ако са я пускали е било преди това. Тедето пуснаха, екстра ми дойде. Яница също. Пуснаха "Изтрезняваш ли" малко след участието на Галена. Към 4:15-30 някъде. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest TSARvul Публикувано Юли 5 Report Share Публикувано Юли 5 преди 1 минута, retr0 каза: Тони Стораро много намаза покрай този дует обаче. Още дълги години ще звучи на всеки купон, особено фирмени партита. Доживот трябва да е благодарен на Галена, че и той, и синът му видяха мегахитове заради нея. Да е жива и здрава Галена още дълги години да дава хитове на нас, на колегите си, на България и да амбицира Слави и xroflx9 да си вдигат кортизола. Този хормон го искам висок! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
retr0 Публикувано Юли 5 Report Share Публикувано Юли 5 Току що, asylum каза: Е, Най-добрата фирма няма равна в това отношение. Така е, но и “Шефката” е вече там. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest TSARvul Публикувано Юли 5 Report Share Публикувано Юли 5 преди 1 минута, retr0 каза: Така е, но и “Шефката” е вече там. Братле, не знам дали видя, но бяхме пуснали клипчета на "Шефката", на които оркестри я свиреха като хоро и хората маа'ат едни хора, хванати за ръце. ХИМН! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
retr0 Публикувано Юли 5 Report Share Публикувано Юли 5 (редактирано) преди 3 минути, TSARvul каза: Братле, не знам дали видя, но бяхме пуснали клипчета на "Шефката", на които оркестри я свиреха като хоро и хората маа'ат едни хора, хванати за ръце. ХИМН! Не съм гледал, но на живо съм виждал и чувал реакции неведнъж. Няма какво да се говори по този въпрос. Че е мегахит е ясно и точно това е причината да се опитват да го изкарват така (доколкото разбирам), че Галена няма никакви заслуги. Ако беше провал щяха да казват, че песента е изцяло на Галена с малко вокали на Стораро. Редактирано Юли 5 от retr0 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest TSARvul Публикувано Юли 5 Report Share Публикувано Юли 5 преди 2 минути, retr0 каза: Не съм гледал, но на живо съм виждал и чувал реакции неведнъж. Няма какво да се говори по този въпрос. Че е мегахит е ясно и точно това е причината да се опитват да го изкарват така, че Галена няма никакви заслуги. Ако беше провал щяха да казват, че песента е изцяло на Галена с малко вокали на Стораро. Хахаха, да! Един лунатик обвини Галена за провала на Магда миналата година, понеже Галена билa фийт. изпълнител в него. Кортизол да има, да се лее, бе брат. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
retr0 Публикувано Юли 5 Report Share Публикувано Юли 5 Току що, TSARvul каза: Хахаха, да! Един лунатик обвини Галена за провала на Магда миналата година, понеже Галена бил фийт. изпълнител в него. Кортизол да има, да се лее, бе брат. Не съм слушал песен на Магда с участието на Галена? Явно наистина става дума за голям провал, сега ще чуя. Но съм сигурен, че ако има 100,000 гледания, 99.000 са заради Галена, останалите 1000 са по погрешка. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Юли 5 Report Share Публикувано Юли 5 преди 17 минути, TSARvul каза: @Stela 1 ден до първата годишнина на "Шефката". Време да измислим ново нещо заради, което да ни мразят. Омразата е полезна за холестерола! Тази вечер случайно мислех по този въпрос. Как ще отбележим годишнината? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
retr0 Публикувано Юли 5 Report Share Публикувано Юли 5 преди 1 минута, Stela каза: Тази вечер случайно мислех по този въпрос. Как ще отбележим годишнината? Само да не реши Преси да пусне хита си утре и да помрачи празника... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Юли 5 Report Share Публикувано Юли 5 преди 14 минути, Danger. каза: Пуснаха "Изтрезняваш ли" малко след участието на Галена. Към 4:15-30 някъде. "Изтрезняваш ли" не важи. Прави по-малко гледания от "Феноменален", за която казаха, че ще се забрави за 2 месеца... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest TSARvul Публикувано Юли 5 Report Share Публикувано Юли 5 Току що, Stela каза: Тази вечер случайно мислех по този въпрос. Как ще отбележим годишнината? Еее идват почивни дни, познай. Ще кикиморча по центъра с тревомани, после ще пием вино. На рождения ден на песента ще си пожелаем Преслава да се помоли за фийт. на Тони Стораро, озаглавен "Шефката 2" и да е мега провал. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
retr0 Публикувано Юли 5 Report Share Публикувано Юли 5 (редактирано) преди 1 минута, TSARvul каза: Еее идват почивни дни, познай. Ще кикиморча по центъра с тревомани, после ще пием вино. На рождения ден на песента ще си пожелаем Преслава да се помоли за фийт. на Тони Стораро, озаглавен "Шефката 2" и да е мега провал. Това между другото изобщо няма да ме изненада. На Преслава дуета с Фики е копие на “Кой”, не знам дали се е коментирало по форумите, но според мен целта беше именно да повтори успеха на едноименния хит, което разбира се не се получи, въпреки че песента доби немалка популярност. Редактирано Юли 5 от retr0 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Юли 5 Report Share Публикувано Юли 5 преди 2 минути, retr0 каза: Само да не реши Преси да пусне хита си утре и да помрачи празника... На мен пък ми става жал като си помисля колко хейт я чака. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
retr0 Публикувано Юли 5 Report Share Публикувано Юли 5 Току що, Stela каза: На мен пък ми става жал като си помисля колко хейт я чака. Не мисля. От снимките изглежда фрапиращо променена, но на клипчета като говори и пее си е тя каквато си я знаем, но с по-сладко носле. Много е яка, дори мисля че трябва по-бързо да пуска клипа, за да видят хората, че всичко е наред и Преслава си е Преслава, без значение носът и скулите. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Юли 5 Report Share Публикувано Юли 5 преди 5 минути, TSARvul каза: Еее идват почивни дни, познай. Ще кикиморча по центъра с тревомани, после ще пием вино. На рождения ден на песента ще си пожелаем Преслава да се помоли за фийт. на Тони Стораро, озаглавен "Шефката 2" и да е мега провал. Преслава ако изпее нещо като "Шефката" феновете и ще получат оргазъм. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Юли 5 Report Share Публикувано Юли 5 Обаче разгледах темата за Шефката и всички (след слабите гледания първия ден) наричат песента поредния провал НА Галена. И се води като дует. Но това е друга тема. Още съм на мнение че налагането й в форумът дойде в повече и носи само негативи. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest TSARvul Публикувано Юли 5 Report Share Публикувано Юли 5 преди 1 минута, retr0 каза: Не мисля. От снимките изглежда фрапиращо променена, но на клипчета като говори и пее си е тя каквато си я знаем, но с по-сладко носле. Много е яка, дори мисля че трябва по-бързо да пуска клипа, за да видят хората, че всичко е наред и Преслава си е Преслава, без значение носът и скулите. Е, то клипът ще е режисиран и обработен до безобразие. Дето се вика, тя ще седи в апаратната и ще казва "Този кадър - да! Този - не." Нали беше пуснала лайв, в който се обяснява драматично, че са й изтрили Инстаграма. Изглеждаше като вкочанена мумуя в лице. Допускам обаче, че с времето отоците ще се поуталожат. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Юли 5 Report Share Публикувано Юли 5 Преслава преди години нали си беше спряла клип, защото не се харесвала. После пусна нови кадри. На "Режим неприлична" май беше. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest TSARvul Публикувано Юли 5 Report Share Публикувано Юли 5 преди 5 минути, Willy каза: Обаче разгледах темата за Шефката и всички (след слабите гледания първия ден) наричат песента поредния провал НА Галена. И се води като дует. Но това е друга тема. Още съм на мнение че налагането й в форумът дойде в повече и носи само негативи. За кой носи негативи? За някакви, които ненавиждат Галена в червата си и казват на черното - бяло? Всичките им аргументи до един бяха за боклука. Такива мнения не са меродавни, а ти и още двама-трима позоволихте да ви внушат, че ние със Стела сме карали хората да мразят Галена. OMG! Сам казваш, че първо потриваха ръце, че е провал и я пишеха като дует. Като стана мегахит, песента вече не беше на Галена! Какво очакваш от подобни лъжци и върти-опашки? Друг е въпросът, че енергията между мен и Стела е една, но се отразява по съвсем различен начин на колектива. Но това няма общо с музикалните факти. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Юли 5 Report Share Публикувано Юли 5 Подкрепям с две ръце. Даже това и написах на Дейнджър. Галена на живо изглежда уникално, просто не е фотогенична и затова я обработват. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юли 5 Report Share Публикувано Юли 5 преди 39 минути, TSARvul каза: Братле, не знам дали видя, но бяхме пуснали клипчета на "Шефката", на които оркестри я свиреха като хоро и хората маа'ат едни хора, хванати за ръце. ХИМН! И на участията на Луна Президент маат хора на Извади парите, чиче 😁 Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юли 5 Report Share Публикувано Юли 5 преди 24 минути, Stela каза: Преслава ако изпее нещо като "Шефката" феновете и ще получат оргазъм. Очакваме да възроди Искаш ме - май така се казваше. Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Юли 5 Report Share Публикувано Юли 5 преди 3 минути, asylum каза: Очакваме да възроди Искаш ме - май така се казваше. Срамота да заебе тази песен. Да вика Тони и да я възродят. 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари