djmuri Публикувано Юли 8 Report Share Публикувано Юли 8 преди 7 минути, asylum каза: На разгонена котка. Това си е вашето мнение. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Юли 8 Report Share Публикувано Юли 8 Абе може да пее и има глас, но не е уникален. Колко подобни копия се появиха. Тоя Ерик ли беше, дори и на Джордан е сходен. Се1 де:) Айде готин и секси ден! 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
djmuri Публикувано Юли 8 Report Share Публикувано Юли 8 преди 37 минути, WindWalkerMonk каза: Абе може да пее и има глас, но не е уникален. Колко подобни копия се появиха. Тоя Ерик ли беше, дори и на Джордан е сходен. Се1 де:) Айде готин и секси ден! Да който е гледал по телевизията на 06.07.2019 в Ничия земя за Васил,тоест Азис щеше да разбере много неща,всичко в нета е лъжа за него.Само едно е вярно че е Циганин и той си го признава.А че има гледания много на неговите песни има,не защото е едикакъв си а защото има глас и смислен текст,нищо повече. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Юли 8 Report Share Публикувано Юли 8 преди 8 минути, djmursi каза: Да който е гледал по телевизията на 06.07.2019 в Ничия земя за Васил,тоест Азис щеше да разбере много неща,всичко в нета е лъжа за него.Само едно е вярно че е Циганин и той си го признава.А че има гледания много на неговите песни има,не защото е едикакъв си а защото има глас и смислен текст,нищо повече. Гледах го, беше много интересно с майка му, двете му лели. Как се грижи за майка си, като кралица я гледа. В съвсем друга светлина го видях. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
djmuri Публикувано Юли 8 Report Share Публикувано Юли 8 преди 1 минута, zai4eto82 каза: Гледах го, беше много интересно с майка му, двете му лели. Как се грижи за майка си, като кралица я гледа. В съвсем друга светлина го видях. Нали а какво се изписа за него,да не мислиш,че при другите не е същата работа.Ккаво ли не се изписа за тях а реално погледнато нещата изглеждат по съвсем другначин,всичко е за популярност и парици. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Юли 8 Report Share Публикувано Юли 8 преди 3 минути, djmursi каза: Нали а какво се изписа за него,да не мислиш,че при другите не е същата работа.Ккаво ли не се изписа за тях а реално погледнато нещата изглеждат по съвсем другначин,всичко е за популярност и парици. Така е, да. И Константин го изкарват какъв ли не, а той се утрепва от работа вкъщи. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
djmuri Публикувано Юли 8 Report Share Публикувано Юли 8 преди 1 минута, zai4eto82 каза: Така е, да. И Константин го изкарват какъв ли не, а той се утрепва от работа вкъщи. Де да беше само за Константин,всичко е жълт вестник както се казва.Популярност това е думата. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юли 8 Report Share Публикувано Юли 8 преди 1 час, djmursi каза: Това си е вашето мнение. Добре, де, настъпана. Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
djmuri Публикувано Юли 8 Report Share Публикувано Юли 8 В Инстаграм който си мисли,че имат истински профили певците се лъжат жестоко,винаги стои някой друг зад тези профили и с цел популярност се пускат снимки,за да се забележи реакцията на феновете им.А то се вижда с коментарите под тях. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юли 8 Report Share Публикувано Юли 8 преди 27 минути, djmursi каза: В Инстаграм който си мисли,че имат истински профили певците се лъжат жестоко,винаги стои някой друг зад тези профили и с цел популярност се пускат снимки,за да се забележи реакцията на феновете им.А то се вижда с коментарите под тях. Токът дойде! Много ясно, че им помагат. Но и сами си постват често. 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Юли 8 Report Share Публикувано Юли 8 преди 42 минути, djmursi каза: В Инстаграм който си мисли,че имат истински профили певците се лъжат жестоко,винаги стои някой друг зад тези профили и с цел популярност се пускат снимки,за да се забележи реакцията на феновете им.А то се вижда с коментарите под тях. Специално за Константин знам, че му е истински инстаграм както и на Рики. И двамата са казвали, че си ги поддържат те. Да, но някои изпълнители качват клипчета от дома си, с децата си като Коцето. То си личи, кога е админ и кога не. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Юли 8 Report Share Публикувано Юли 8 Хубава седмица мушмороци 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Putin Публикувано Юли 8 Report Share Публикувано Юли 8 Елени Фурейра е жестока, но вече няма никакви хитове, името и участията и я крепят. След Евровизия пусна 4-5 англоезични боклука а ля Андреа. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Юли 8 Report Share Публикувано Юли 8 преди 13 минути, Putin каза: Елени Фурейра е жестока, но вече няма никакви хитове, името и участията и я крепят. След Евровизия пусна 4-5 англоезични боклука а ля Андреа. Това и е много силно и успешно. На около година е с 22 милиона гледания. Иначе преди 2 дни с Clаydee атакуваха и европейските чартове с това. 😜 Има какво да чопнат от нея нашите чалгаджийки. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Putin Публикувано Юли 8 Report Share Публикувано Юли 8 Току що, Slavi каза: Това и е много силно и успешно. На около година е с 22 милиона гледания. Иначе преди 2 дни с Clаydee атакуваха и европейските чартове с това. 😜 Има какво да чопнат от нея нашите чалгаджийки. Карамела действително беше голям хит, спукваха нея и Фуего от въртене по клубовете като бях миналата година в Атина. Трябва да си пее на гръцки според мен. Иначе е факт, че тя оказа по-силно влияние от хипопотама Нета, на тазгодишната Евровизия всеки втори гледаше да чопне нещо от нея. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Юли 8 Report Share Публикувано Юли 8 преди 7 минути, Putin каза: Карамела действително беше голям хит, спукваха нея и Фуего от въртене по клубовете като бях миналата година в Атина. Трябва да си пее на гръцки според мен. Иначе е факт, че тя оказа по-силно влияние от хипопотама Нета, на тазгодишната Евровизия всеки втори гледаше да чопне нещо от нея. Това знаеш ли го. И то и е успешно от миналата година. Кати навремето го изпя - Нестандартни сме. Оригинала беше на Кети Гърби. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Putin Публикувано Юли 8 Report Share Публикувано Юли 8 Току що, Slavi каза: Това знаеш ли го. И то и е успешно от миналата година. Кати навремето го изпя - Нестандартни сме. Оригинала беше на Кети Гърби. Да, всичко и знам, аз съм и фен откакто пропя така да се каже. Иначе не ми е сред любимите тази. Регетон е топа според мен, Анемос агапис също. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest TSARvul Публикувано Юли 8 Report Share Публикувано Юли 8 преди 33 минути, Putin каза: Елени Фурейра е жестока, но вече няма никакви хитове, името и участията и я крепят. След Евровизия пусна 4-5 англоезични боклука а ля Андреа. Обърках я с една друга Елени. Сега й намерих ТОП парцала на тая, за която си мислех - апотеоз на клетваджийството. И аз, и Емануела сме се учили от тази песен. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Putin Публикувано Юли 8 Report Share Публикувано Юли 8 Току що, TSARvul каза: Обърках я с една друга Елени. Сега й намерих ТОП парцала на тая, за която си мислех - апотеоз на клетваджийството. И аз, и Емануела сме се учили от тази песен. Е, жесток текст, полезен! Аз и @Starboy се учим да кълнем от Албена Вулева, но и тази Елени е на ниво. 3 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest TSARvul Публикувано Юли 8 Report Share Публикувано Юли 8 Току що, Putin каза: Е, жесток текст, полезен! Аз и @Starboy се учим да кълнем от Албена Вулева, но и тази Елени е на ниво. Оле, дай на Вулева някакви клипчета с клетви. Ще е много интересно за всички. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Putin Публикувано Юли 8 Report Share Публикувано Юли 8 Току що, TSARvul каза: Оле, дай на Вулева някакви клипчета с клетви. Ще е много интересно за всички. Има в инстаграм в оная страница селокравино ли кво беше. Вадят ги от лайв чатовете и в ютюб. Има даже влогове как прави магии, жестока. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Юли 8 Report Share Публикувано Юли 8 преди 2 минути, Putin каза: Е, жесток текст, полезен! Аз и @Starboy се учим да кълнем от Албена Вулева, но и тази Елени е на ниво. Днеска ми се наложи да прокълна една... най-вероятно циганка в Инстаграм! ЖЕстока е Бени, вече почти се научихме да кълнем като нея, а това не е лесно, но е полезно и истински блян.. ❤️ Помните ли този хит, с който Галоч стъпи по психиките на десетки колежки и Галин? 3 Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Putin Публикувано Юли 8 Report Share Публикувано Юли 8 Току що, Starboy каза: Днеска ми се наложи да прокълна една... най-вероятно циганка в Инстаграм! ЖЕстока е Бени, вече почти се научихме да кълнем като нея, а това не е лесно, но е полезно и истински блян.. ❤️ Помните ли този хит, с който Галоч стъпи по психиките на десетки колежки и Галин? Жесток трак, както и онзи за бившите дето твърде късно сещат се. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest TSARvul Публикувано Юли 8 Report Share Публикувано Юли 8 преди 4 минути, Starboy каза: Днеска ми се наложи да прокълна една... най-вероятно циганка в Инстаграм! ЖЕстока е Бени, вече почти се научихме да кълнем като нея, а това не е лесно, но е полезно и истински блян.. ❤️ Помните ли този хит, с който Галоч стъпи по психиките на десетки колежки и Галин? Искам да ти кажа, че докато ти четях поста, някъде към фразата "проклех една циганка в Инстаграм", стана силно течение, отвориха се врати и една кана падна на земята и се счупи. Благодаря ти, счупеното е на късмет! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Юли 8 Report Share Публикувано Юли 8 преди 1 минута, Putin каза: Жесток трак, както и онзи за бившите дето твърде късно сещат се. Искам да надуеш на 100 новият ми любим трак, нека цял Истанбул усети емусиона! 3 Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари