Cally-Pressyfan' Публикувано Май 15 Report Share Публикувано Май 15 Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Май 15 Report Share Публикувано Май 15 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest TSARvul Публикувано Май 15 Report Share Публикувано Май 15 преди 2 минути, Stela каза: Но е много правилна сентенцията. Колко секс излъчваше на сватбата на Софи Маринова. Просто да я хванеш и да я мяткаш из матрака. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Май 15 Report Share Публикувано Май 15 Много смешно. Пришитото лице е по-брутална. http://kliuki.ws/wp-content/uploads/2014/06/Galena-3.jpg http://hotnews.bg/uploads/news/2012_37/p1/00059621.jpg Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Май 15 Report Share Публикувано Май 15 преди 2 минути, Cally-Pressyfan' каза: Много смешно. Пришитото лице е по-брутална. http://kliuki.ws/wp-content/uploads/2014/06/Galena-3.jpg http://hotnews.bg/uploads/news/2012_37/p1/00059621.jpg Веднага да върнеш удара обаче.... Не виждаш ли, че това е шега? И двете имат доста такива снимки ако тръгнем да вадим. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Май 15 Report Share Публикувано Май 15 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Май 15 Report Share Публикувано Май 15 Току що, Stela каза: Веднага да върнеш удара обаче.... Не виждаш ли, че това е шега? И двете имат доста такива снимки ако тръгнем да вадим. Не е уместно. Аз не виждам нищо толкова необичайно в тези снимки. Виж при Галена - все едно е друг човек. Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Май 15 Report Share Публикувано Май 15 преди 1 минута, Danger. каза: Невероятна! С този нос на вещица, като лепне ехидната усмивка и Галчето сънува кошмари. 3 Report Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Май 15 Report Share Публикувано Май 15 преди 1 минута, Cally-Pressyfan' каза: Не е уместно. Аз не виждам нищо толкова необичайно в тези снимки. Виж при Галена - все едно е друг човек. Прав си, същия човек си е. Няма разлика. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kriminal Публикувано Май 15 Report Share Публикувано Май 15 преди 12 минути, Stela каза: Не знам английски перфектно, тука това ли пише: "Ако не ме обичаш на "с няколко килограми по-тежка и певица номер 1", тогава не ме заслужаваш на "с няколко килограми по-слаба и певица номер 1"? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Май 15 Report Share Публикувано Май 15 преди 1 минута, Stela каза: Прав си, същия човек си е. Няма разлика. Ами да - ето сравни тази снимка с онази горната, която е от скоро - същия остър и дълъг нос и усмивка до ушите. Само където тук е малко по-бузеста, но нормално предвид че отслабна доста. 1 Report Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Май 15 Report Share Публикувано Май 15 преди 3 минути, Cally-Pressyfan' каза: Ами да - ето сравни тази снимка с онази горната, която е от скоро - същия остър и дълъг нос и усмивка до ушите. Само където тук е малко по-бузеста, но нормално предвид че отслабна доста. Не се прави на не разбрал. Сравни я със снимката от "Изтрезняваш ли". Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Май 15 Report Share Публикувано Май 15 На снимката от "Изтрезняваш ли" има фотошоп. Реално не изглежда така. Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kriminal Публикувано Май 15 Report Share Публикувано Май 15 Това е точният момент да си припомним за новината на века https://hotarena.net/galena-spri-s-fotoshopa-pevicata-zaprilicha-na-izvanzemno Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Май 15 Report Share Публикувано Май 15 Пепеляшка на 21-ви век! 2 Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kriminal Публикувано Май 15 Report Share Публикувано Май 15 Тая песен не беше ли станала хит? Откакто я свалих не я гледах в тубата и не следих гледанията и сега като гледам няма и 3 милиона. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Май 15 Report Share Публикувано Май 15 Жоро Любимеца се завърна с поредната си хубава песен: Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Май 16 Report Share Публикувано Май 16 Пази боже този да се връща... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Май 16 Report Share Публикувано Май 16 преди 2 часа , pacho каза: Пази боже този да се връща... Той от време на време пуска нови песни, но без клипове и винаги са му хубави- мелодични, смислени. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Western Публикувано Май 16 Report Share Публикувано Май 16 Една кутия с "Мерси", че се разкара🤫 Надувайте новия хит. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ANGEL Публикувано Май 16 Report Share Публикувано Май 16 преди 17 часа , Mr. Greshen каза: Най-добрата им пародия! Много са дорби хахахахх!!! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Май 16 Report Share Публикувано Май 16 Яница няма да стигне 300ка премиерно с новата. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Май 16 Report Share Публикувано Май 16 преди 24 минути, Slavi каза: Яница няма да стигне 300ка премиерно с новата. Няма нищо изненадващо в това. Яница не е имала повече от 250к за 24 часа. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest TSARvul Публикувано Май 16 Report Share Публикувано Май 16 (редактирано) След вчерашния скандал с изтеклите Инста чатове между Андреа и Джени Суши, днес се започна с опровергаването: http://bgvipnews.eu/2019/05/15/чата-между-андреа-и-джени-суши-е-монтаж/ Да се чуди човек на кого да вярва. От една страна американката може да бъде съдена от Андреа за клевета, ако наистина чатът е монтаж. От друга - Андреа може да бъде съдена за обида, ако снимките са истински. Андреа, като е ядосана е перде и избухва, склонен съм да вярвам, че наистина ги е написала тия неща. @meleto Защо е дадена опция да вградиш линк, а такъв не излиза? Редактирано Май 16 от TSARvul Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Май 16 Report Share Публикувано Май 16 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари