asylum Публикувано Май 10 Report Share Публикувано Май 10 преди 7 часа , Gadinata каза: Теда не си обновява често участията във Фейса, не са редовни. Съдя по това, че докато бях в София имаше участие в Eleven на първи април, което не е вписано. Тя има по 3-4 на седмица. В сайта на Планета ги качват няколко дни по-рано, рекламират ги и по ТВ. Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Май 10 Report Share Публикувано Май 10 преди 10 минути, asylum каза: Тя има по 3-4 на седмица. В сайта на Планета ги качват няколко дни по-рано, рекламират ги и по ТВ. Това са празни приказки, ако не можеш да го докажеш черно на бяло. За Деса знаем, че е кралица на частните партита и сватби, които не се вписват във фейса. Поне по 4-5 месечно Всяка има по някое невписано участие. Следи и ги по Планета и си води записки, че другия път като спориш, да бъдеш по подготвен и адекватен Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Май 10 Report Share Публикувано Май 10 Покъртителен кадър от Десислава. Дори този дето пусна за Много съм добра беше по-хубав. Дано да не говори за целия проект. Както и да е, влязох да отбележа колко приятно изненадан съм, че Ванеса върви към премиерни 24h на нивото на Топ имената. Присъствието в Пайнер и необичайния псевдоним си вършат работата чудесно, а и песента е зарибяваща. Все пак и аз се надявам на даден етап да си смени името с нещо по-сериозно. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Май 10 Report Share Публикувано Май 10 преди 32 минути, Slavi каза: Това са празни приказки, ако не можеш да го докажеш черно на бяло. За Деса знаем, че е кралица на частните партита и сватби, които не се вписват във фейса. Поне по 4-5 месечно Всяка има по някое невписано участие. Следи и ги по Планета и си води записки, че другия път като спориш, да бъдеш по подготвен и адекватен Палячо. Няма да се занимавам с тебе. Това го чух наскоро на ретро парти, добре се прие: Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Май 10 Report Share Публикувано Май 10 преди 8 часа , Gadinata каза: Теда не си обновява често участията във Фейса, не са редовни. Съдя по това, че докато бях в София имаше участие в Eleven на първи април, което не е вписано. Може да е било скрито от Пайнера, за да не дава процент... https://vimeo.com/paynershow Тук където качват всички пайнерски участия инфото е 1:1 с това от ФБ. Преди се качваха в сигнал.бг всички изминали участия, но не знам дали вече някой се занимсва. @asylum, да, палячо съм, че и те ползвам от снощи за собственото си цирково шоу, да правя смях на гърба ти с изцепките ти. Утре ще решиш, че и Тиана е с повече участия и хитове. Мисли преди да пишеш, особено когато се касае за неща, които могат да се п🤥роверят Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Май 10 Report Share Публикувано Май 10 “Не ме занимавай” е най-новото видео в хит парада на телевизия “Планета” и в официалния канал PlanetaOfficial в YouTube. “Не ме занимавай” е песента, с която в каталога на “Пайнер” се появява едно ново име – Малката. Коя е тя? Звучи познато, а всъщност е толкова различна! Младата певица подписа преди известно време договор с музикалната компания. Оказа се, че не може да продължава с популярното си сценично име, блокирано от предишните й продуценти. Ваня Стоянова не би могла да използва и собственото си име, защото в “Пайнер” вече има една утвърдена певица с това име. Затова тя обяви на почитателите си в Instagram, че очаква от тях идеи за нов артистичен псевдоним. Сред всички получени предложения, като по-различно се открои Малката. Това е името, което веднага “легна на сърце” и на самата певица. Малката вярва, че почитателите й ще подкрепят нейния избор и ще приемат със задоволство новите й песни. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ice_hot_sm Публикувано Май 10 Report Share Публикувано Май 10 Значи този безумен псевдоним ще е за постоянно... Айде, тя наистина е малка, ама тия от "Пайнер" толкова ли не могат да разберат колко е нелепо това?! И примерно се задържи на музикалната сцена, след 10 и повече години как би изглеждал този псевдоним? Още по-безумен. Плюс това, как виждат едно голямо име да се назовава по този начин? Защото момичето има потенциал и със сигурност от "Пайнер" биха искали да стане от нея харесвам изпълнител. Но с тази простотия сякаш я обричат на не дотам сериозно отношение към нея. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Май 10 Report Share Публикувано Май 10 преди 2 минути, ice_hot_sm каза: Значи този безумен псевдоним ще е за постоянно... Айде, тя наистина е малка, ама тия от "Пайнер" толкова ли не могат да разберат колко е нелепо това?! И примерно се задържи на музикалната сцена, след 10 и повече години как би изглеждал този псевдоним? Още по-безумен. Плюс това, как виждат едно голямо име да се назовава по този начин? Защото момичето има потенциал и със сигурност от "Пайнер" биха искали да стане от нея харесвам изпълнител. Но с тази простотия сякаш я обричат на не дотам сериозно отношение към нея. Тя сама си го е избрала и се е обрекла... Да беше ВаниСлава😂 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Май 10 Report Share Публикувано Май 10 При Емануела защо го нямаше този проблем с псевдонима? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ice_hot_sm Публикувано Май 10 Report Share Публикувано Май 10 преди 54 минути, Slavi каза: Тя сама си го е избрала и се е обрекла... Да беше ВаниСлава😂 Да, но продуцентите са именно за това - да дават насоки, особено на по-младите и неопитните. А има много вариации за подходящ псевдоним в основата на името Ванеса - я някаква двойна буква, я нещо друго в допълнение. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Beat. Публикувано Май 10 Report Share Публикувано Май 10 Брой участия от Пайнер за първите 4 месеца от 2019-та. Инфо от сайта на Планета. Емануела - 63 Преслава, Анелия - 47 Галена, Джена, Джулия - 45 Галин - 44 Деси Слава - 41 Теди Александрова - 38 Яница - 37 Кали - 32 Емилия, Джордан, Борис Дали - 29 Фики - 24 Илиян - 23 Ваня - 19 Мария - 14 Милко Калайджиев - 12 Татяна - 11 Райна - 8 Роксана, Тони Дачева, Ивана - 7 Соня Немска, Нелина, Магда, Гергана - 6 Устата, Трио Сопрано, Малина, Константин, Глория, Димана - 5 Йоргос Ясемис, Денис - 4 Юнона, Марина Тошич, Ани Хоанг - 3 DJ Живко Микс, Радо Шишарката - 2 Валя, Екстра Нина, Есил Дюран, Крисия D - 1 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Май 10 Report Share Публикувано Май 10 преди 30 минути, Beat. каза: Брой участия от Пайнер за първите 4 месеца от 2019-та. Инфо от сайта на Планета. Емануела - 63 Преслава, Анелия - 47 Галена, Джена, Джулия - 45 Галин - 44 Деси Слава - 41 Теди Александрова - 38 Яница - 37 Кали - 32 Емилия, Джордан, Борис Дали - 29 Фики - 24 Илиян - 23 Ваня - 19 Мария - 14 Милко Калайджиев - 12 Татяна - 11 Райна - 8 Роксана, Тони Дачева, Ивана - 7 Соня Немска, Нелина, Магда, Гергана - 6 Устата, Трио Сопрано, Малина, Константин, Глория, Димана - 5 Йоргос Ясемис, Денис - 4 Юнона, Марина Тошич, Ани Хоанг - 3 DJ Живко Микс, Радо Шишарката - 2 Валя, Екстра Нина, Есил Дюран, Крисия D - 1 Сакън! Теди я има едно на месец, я не! От Татяна надолу не е ясно как оцеляват... Че отчитат и половината. Емануела си е патентовала името отдавна. Новото попълнение на Dipason Records – Тиана, представи първото си видео в ефира на ФЕН ТВ, озаглавено „Аз съм ти проблемът“. Изпълнителка получи името си след специална игра, проведена в социалните мрежи, в която се включиха над 540 участници с близо 1600 предложения. Сред многото интересни идеи певицата и продуцентите ѝ единодушно се спряха на името Тиана. То бе дадено единствено от Десислава Павлова от Асеновград, която спечели специалната награда – уикенд за двама в Сандански. Младата надежда на Diapason Records призна, че изборът бил изключително труден и добави: „Благодаря на всеки един от вас за активността и чудесните предложения!“ Тя разкри, че ден преди да се случи това, се срещнала с нумеролог. Той й обяснил, че това име се свързва със свободолюбиви хора, които ги очаква голям късмет във всяко начинание. „Искрено се надявам да ми донесе късмет и успехи!“, сподели чаровната певица. Тиана е родена в Гоце Делчев. От малка е увлечена по музиката. Получава безкрайна подкрепа от своите родители и най-вече от своята майка, която свири на акордеон. Още от дете тя започва да свири на пиано. Пее в училищния хор, а когато навършва 16 години, става част от оркестър „Пирински ритми“. Изпълнява еднакво добре попфолк, фолклор, балканска музика, естрада и поп. Тя е дива, атрактивна, стреми се да живее на високи обороти и освен това е изключително позитивна. Ето защо заедно с продуцентите от Diapason Records избират първата й песен да е с горещи ритми и провокативен текст. В „Аз съм ти проблемът“ певицата ясно заявява, че е от жените, които знаят какво искат. Тиана не крие, че по време на снимките получила огромна подкрепа от целия екип. „Бях притеснена в началото, защото за първи път работя с тях. Но всички са изключителни професионалисти и толкова много се постараха да ме предразположат, че не усетих как мина снимачния процес.“, сподели изпълнителката. Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Май 10 Report Share Публикувано Май 10 преди 55 минути, ice_hot_sm каза: Да, но продуцентите са именно за това - да дават насоки, особено на по-младите и неопитните. А има много вариации за подходящ псевдоним в основата на името Ванеса - я някаква двойна буква, я нещо друго в допълнение. Тук си прав. А и тя не е някое 17 год. котенце, за да запопне с подобен псевдоним... Можеше да е Vanilla, Vannesa и куп други интересни имена. Не знам кой фен я е посъветвал подобно безумие... преди 53 минути, Beat. каза: Брой участия от Пайнер за първите 4 месеца от 2019-та. Инфо от сайта на Планета. Емануела - 63 Преслава, Анелия - 47 Галена, Джена, Джулия - 45 Галин - 44 Деси Слава - 41 Теди Александрова - 38 Яница - 37 Кали - 32 Емилия, Джордан, Борис Дали - 29 Фики - 24 Илиян - 23 Ваня - 19 Мария - 14 Милко Калайджиев - 12 Татяна - 11 Райна - 8 Роксана, Тони Дачева, Ивана - 7 Соня Немска, Нелина, Магда, Гергана - 6 Устата, Трио Сопрано, Малина, Константин, Глория, Димана - 5 Йоргос Ясемис, Денис - 4 Юнона, Марина Тошич, Ани Хоанг - 3 DJ Живко Микс, Радо Шишарката - 2 Валя, Екстра Нина, Есил Дюран, Крисия D - 1 А като се има впредвид, че цял месец ДесиСлава почиваше. 41 участия за 3 месеца. Ако не беше почивала, щеше да е след Емануела вероятно. Прави впечатление, че Джулия много е дръпнала. А ние обсъждаме как за нищо не ставала, докато Коя е с участията на Галош и Нова Десислава... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Май 10 Report Share Публикувано Май 10 Ето този кадър е далеч по приличен. Дано това да е и обложката. Щом пуска в 15:00 парчето, вероятно ще има и друга премиера в по късните часове... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
payner_tv Публикувано Май 10 Report Share Публикувано Май 10 https://www.vbox7.com/play:e040d0a2 Това е Ванеса, нали? 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Май 10 Report Share Публикувано Май 10 преди 25 минути, Slavi каза: Ето този кадър е далеч по приличен. Дано това да е и обложката. Щом пуска в 15:00 парчето, вероятно ще има и друга премиера в по късните часове... Десита и Лидия би трябвало да са днес. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Western Публикувано Май 10 Report Share Публикувано Май 10 преди 6 минути, BobiTo каза: Десита и Лидия би трябвало да са днес. Няма да са днес, и няма да са в канала на Планета Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Май 10 Report Share Публикувано Май 10 преди 1 час, Slavi каза: Тук си прав. А и тя не е някое 17 год. котенце, за да запопне с подобен псевдоним... Можеше да е Vanilla, Vannesa и куп други интересни имена. Не знам кой фен я е посъветвал подобно безумие... А като се има впредвид, че цял месец ДесиСлава почиваше. 41 участия за 3 месеца. Ако не беше почивала, щеше да е след Емануела вероятно. Прави впечатление, че Джулия много е дръпнала. А ние обсъждаме как за нищо не ставала, докато Коя е с участията на Галош и Нова Десислава... Дръпнала е, защото Женя Димова я пробутва здраво. Мои познати собственици на ресторант са искали да поканят Джена, но оная от Пайнер им пробутала Джулия. Миналата година пак имаше подобни сеири. 1 Report Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Май 10 Report Share Публикувано Май 10 Пашев според мен купува гледания на тия, които продуцира. "Акула" изведнъж качи гледанията си в понеделник (най-слабият ден) и изведнъж спадат с 70к в четвъртък. Ванеса пък ще има към 300 хиляди - адски странно е. Но мнението ми не е сигурно, просто предположение. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
NazzkO Публикувано Май 10 Report Share Публикувано Май 10 Даааааааааааааааааааааааа 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сцената обичам лудо Публикувано Май 10 Report Share Публикувано Май 10 Приятна е песента от Деси, хубаво е, че е заложила на смислен текст този път за поредното си завръщане. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
presi_fen! Публикувано Май 10 Report Share Публикувано Май 10 Лелеее Деси си разби , точно това чаках от нея! 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Май 10 Report Share Публикувано Май 10 преди 2 часа , Cally-Pressyfan' каза: Дръпнала е, защото Женя Димова я пробутва здраво. Мои познати собственици на ресторант са искали да поканят Джена, но оная от Пайнер им пробутала Джулия. Миналата година пак имаше подобни сеири. Тя така наложи Преса и Галена преди 15 години. Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Май 10 Report Share Публикувано Май 10 В понеделник продължаваме с премиерите... Джулия и Кристиан Кирилов - Ти си Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Май 10 Report Share Публикувано Май 10 преди 28 минути, asylum каза: Тя така наложи Преса и Галена преди 15 години. Може, но те поне се отличаваха с нещо - песни, клипове, глас, визия. Тази от Белослав е пълна безличница. п.с. Какво пак се втурнаха да бълват? Много ме дразнят - всеки път дремят по два-три месеца и изведнъж всички се юрнат да пускат. Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари