Slavi Публикувано Май 20 Report Share Публикувано Май 20 преди 21 минути, Danger. каза: Разликата между "Феноменален" и "Изтрезняваш ли" за последното денонощие: 3 302 Официалния клип на "Добре ли си" - 120К Официалният клип на "Акула" - 104К Акула е направила35 - 40ка за последните 24 часа в канала на @Kriminal. Всяка вечер ги засичам. Снощи в 23 бяха 194ка. Сега са 217. И клипа от канала на Пашев от снощи до сега е натрупал над 10ка. Акула прави повече дневни от Добре ли си с фен клиповете. Примири се Тръгвай си също трупа стабилни гледания на 2 от фен клиповете. За 2 дни има над 150ка от фен клипове. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Май 20 Report Share Публикувано Май 20 преди 7 минути, Slavi каза: Акула е направила35 - 40ка за последните 24 часа в канала на @Kriminal. Всяка вечер ги засичам. Снощи в 23 бяха 194ка. Сега са 217. И клипа от канала на Пашев от снощи до сега е натрупал над 10ка. Акула прави повече дневни от Добре ли си с фен клиповете. Примири се Тръгвай си също трупа стабилни гледания на 2 от фен клиповете. За 2 дни има над 150ка от фен клипове. Да кажем че Акула е с около 140-ка, но Добре ли си с фен клипа и тя е толкова. Но едната е на 18 дни, а другата на 28. Прави си сам изводите. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dominatora Публикувано Май 20 Report Share Публикувано Май 20 Очакваме от четвъртък. Цена за CD - 9.00 лв Кралицата на Крисия Д я няма и тука и в платените сайтове все още! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Май 20 Report Share Публикувано Май 20 преди 2 минути, Danger. каза: Да кажем че Акула е с около 140-ка, но Добре ли си с фен клипа и тя е толкова. Но едната е на 18 дни, а другата на 28. Прави си сам изводите. Фен клипа на Добре ли си в направила около 17ка. Докато двата фен клипа на Акула, които трупат са направили над 50ка за 24 часа. Клипа от канала на Пашев почнах да го засичам едва вчера, но този на Криминал го засичам всяка вечер към 23. Така или иначе на този етап Акула прави повече гледания от Добре ли си. Има за 18 дни 800ка от фен клипове. Направи си изводите ти каква лоша роля играят диалозите в официалните им клипове с Денис. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dominatora Публикувано Май 20 Report Share Публикувано Май 20 Лорена § Алисия 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
joni Публикувано Май 20 Report Share Публикувано Май 20 ⬆️⬆️⬆️ Много ми е интересно дали още има хора, които все още си купуват CD-та? Всички мои познати слушат музика от онлайн платформите(spotify и imusic) Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Май 20 Report Share Публикувано Май 20 преди 3 часа , Dominatora каза: Очакваме от четвъртък. Цена за CD - 9.00 лв Кралицата на Крисия Д я няма и тука и в платените сайтове все още! Нищо ново, нищо нечуто.... и нищо особено , че пък и 9 лв. Пфф..... Хубави песни иначе, явно са решили "Сърце" да бъде в друга компилация, а нямаше да бъде зле и нея да включат поне, като всичко ще е познато от - до. Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Май 20 Report Share Публикувано Май 20 Веднага отваряйте социалните мрежи на Пресито. Публикувала е видео как пее "Чужди устни" на Анито. 2 Report Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Май 20 Report Share Публикувано Май 20 преди 6 минути, Cally-Pressyfan' каза: Веднага отваряйте социалните мрежи на Пресито. Публикувала е видео как пее "Чужди устни" на Анито. Мигом и кажи да се преориентира към мегахитовете на Р.Т. Би скандализирала ако изпълни "Гасне пламък". Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Май 20 Report Share Публикувано Май 20 преди 7 минути, MrKidGSA каза: Мигом и кажи да се преориентира към мегахитовете на Р.Т. Би скандализирала ако изпълни "Гасне пламък". Мисля, че имаха конфликт около "Не ми пречи". Не знам сега в какви отношения са. Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kriminal Публикувано Май 20 Report Share Публикувано Май 20 преди 18 минути, Cally-Pressyfan' каза: Веднага отваряйте социалните мрежи на Пресито. Публикувала е видео как пее "Чужди устни" на Анито. Качих я веднага😁 1 5 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Май 20 Report Share Публикувано Май 20 Нещо се задавааааа- Лияна с Коцетоооооооооооооо. Mного са яки. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Май 20 Report Share Публикувано Май 20 Прав беше Коцето като каза тази година много музика ще има от него. Чакаме Лияна с Константин, Константин с Тони Стораро. Ще има какво да се слуша лятото. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Май 20 Author Report Share Публикувано Май 20 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Май 20 Report Share Публикувано Май 20 Галин е потрес. То пък бива поза и чупки.... Освен това всички тези клипове, които прави свързани с гледанията, правят "рекордите" му още по-съмнителни. 2 Report Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Май 20 Report Share Публикувано Май 20 Аз пък не мисля, че има нещо лошо да внесе яснота. Най малко, че и тук се постави въпроса защо не влизат в трейдинг. Ето, че дори една Гери Никол не е влязла, което е странно. Странен алгоритъм при всички положения. Кои ли са каналите, които са опитали да съботират Алфа Мюзик? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Май 20 Report Share Публикувано Май 20 Засякъл съм Акула за последните 24 часа от 2 от фен клиповете, които трупат. Общо 65 000. @Danger., ако утре пак решиш да бъдеш така добър да ни информираш кое колко гледания имало, не забравяй да ги добавиш тези 65 000,та да не заблуждаваш себе си и околните как Добре ли си едва ли не правила повече или същите. При Тръгвай си положението е същото. Яко трупат фен клипчетата без диалози. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Май 20 Report Share Публикувано Май 20 преди 30 минути, Stela каза: Как смееш а пореден път да нарушаваш правилата, цитирайки коментар, който личностно обижда друг потребител? Време е да се вземат мерки, защото твоя спам и интриги не се търпят. По темата: Вместо да си губите времето да броите гледания, радвайте се на хубавите песни, които се пуснаха тези дни. 1 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Май 21 Report Share Публикувано Май 21 преди 15 часа , чушка. каза: И от кога думата на Сърбия има тежест за нас? Като странично безпристрастно становище има тежест. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Май 21 Report Share Публикувано Май 21 След снощи: @Stela загуби модераторските си права. Новият профил на @TSARvul e баннат, а въпросният потребител е на ръба да получи перманентен бан. Не се толерира втори профил. Изглежда, че ще трябва да ускоря процеса по търсене на модератори, след като нещата се развиха по този начин. 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ANGEL Публикувано Май 21 Report Share Публикувано Май 21 преди 11 часа , Fast каза: И коя му е песента с 40 милиона? Този нещо сънува, за кой се взе... Хем бил реалист, хем не си купувал гледания, хем вика, ако някой друг ги е купил съм му благодарен. Смешка... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Май 21 Report Share Публикувано Май 21 преди 40 минути, ANGEL каза: И коя му е песента с 40 милиона? Този нещо сънува, за кой се взе... Хем бил реалист, хем не си купувал гледания, хем вика, ако някой друг ги е купил съм му благодарен. Смешка... Умрял някой да му купува гледания. Паляк. Няма да гледам даже обясненията му. Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Май 21 Report Share Публикувано Май 21 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Май 21 Report Share Публикувано Май 21 Много тъпо се получава с ''Акула''. Ако Пайнер бяха достатъчно интелигентни днес щяха да качат още една версия на клипа без диалозите (тази дето няколко потребители споделиха, че се излъчва по ТВ). За последните 24 часа към 70к. идват от различни фен видеа. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Май 21 Report Share Публикувано Май 21 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари