petya1 Публикувано Май 21 Report Share Публикувано Май 21 Галена и Миле са дали интервю за DM Sat,което ще се излъчи днес на РД на Галче, и са я изненадали с торта. Честит рожден ден на Кралицата! ❤️ 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Май 21 Report Share Публикувано Май 21 Честит празник на Галя с една нейна преживяна от мен песен! 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Май 21 Report Share Публикувано Май 21 преди 7 минути, MrKidGSA каза: Честит празник на Галя с една нейна преживяна от мен песен! Не разбирам! В песента се пее "Лоша ли съм"! Ти не си ли от мъжки пол? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Май 21 Report Share Публикувано Май 21 Току що, THE IIconic каза: Не разбирам! В песента се пее "Лоша ли съм"! Ти не си ли от мъжки пол? Какво значение има полът? Една песен няма нужда да бъде изпята от мъж, за да бъде преживяна от такъв. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Май 21 Report Share Публикувано Май 21 преди 35 минути, THE IIconic каза: Не разбирам! В песента се пее "Лоша ли съм"! Ти не си ли от мъжки пол? И аз съм преживявал лично Как не те е срам. Но не бях лирическата героиня, а безсрамницата, новата Така и никоя не кавърдиса тази балада. Жестока е. Сълзите бликат ли бликат на нея. Да почива в мир Паделидис! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Май 21 Report Share Публикувано Май 21 Нищо няма да й пожелавам, освен до следващия си рожден ден хит да не види, че да залезе тотално пришитото лице! 3 1 Report Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Май 21 Report Share Публикувано Май 21 А аз съм преживял тази! Колко жалко. 😂😂😂 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Май 21 Report Share Публикувано Май 21 Аз пък желая на Галошовица много здраве на цялото и семейство. Една идея повече време да прекарва с него, че да ни лишава по често от особата си, а в работата повече креативност и ескперименти. Поздрав за феновете и с един от най големите хитове. Не знам защо го заеба и не го пее никъде ... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Май 21 Report Share Публикувано Май 21 преди 2 минути, THE IIconic каза: А аз съм преживял тази! Колко жалко. 😂😂😂 А аз съм преживял "Скари, скари". 1 Report Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Май 21 Report Share Публикувано Май 21 преди 8 минути, THE IIconic каза: А аз съм преживял тази! Колко жалко. 😂😂😂 Аз пък съм преживявал и все още преживявам често тази. Особено частта с "обещаха ми палати, а само кревати. Обещаха ми в Чужбина, но ми се размина" Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Май 21 Report Share Публикувано Май 21 В момента преживява тази Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Май 21 Report Share Публикувано Май 21 преди 2 минути, Slavi каза: Аз пък съм преживявал и все още преживявам често тази. Особено частта с "обещаха ми палати, а само кревати. Обещаха ми в Чужбина, но ми се размина" Как ти се размина? Всеки месец си на Тенерифе 😂😂😂 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Май 21 Report Share Публикувано Май 21 преди 2 минути, THE IIconic каза: В момента преживява тази По скоро преживяваш тази 🤣 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Май 21 Report Share Публикувано Май 21 преди 6 минути, THE IIconic каза: Как ти се размина? Всеки месец си на Тенерифе 😂😂😂 Всъщност съм голям бунак и още не съм ходил. Брат ми поне 4ти пъти вече е бил. Затова ти казвам, че все ми се разминава. Обещаха ми в Несебър, ах, Несебър А само... едър, много едър 😂 https://youtu.be/IFn_EQcxTRQ 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Май 21 Report Share Публикувано Май 21 преди 7 минути, Slavi каза: По скоро преживяваш тази 🤣 Да беше ме видял миналата седмица! То не беше Red label, мозъчен тумор, арабски свирки... Направих се на мъстия.. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Май 21 Report Share Публикувано Май 21 Фиклена е кралица. Избухна 6 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kriminal Публикувано Май 21 Report Share Публикувано Май 21 преди 1 час, petya1 каза: Галена и Миле са дали интервю за DM Sat,което ще се излъчи днес на РД на Галче, и са я изненадали с торта. Честит рожден ден на Кралицата! ❤️ В колко часа ще я дават по сръбско време? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Vancho Публикувано Май 21 Report Share Публикувано Май 21 преди 16 минути, Slavi каза: Обещаха ми в Несебър, ах, Несебър А само... едър, много едър 😂 https://youtu.be/IFn_EQcxTRQ Скандализиран съм. Да е жива и здрава Галенчи. Много й харесвам "100 пъти". Обичам и вярната й фенка Фиклена! 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Май 21 Report Share Публикувано Май 21 преди 19 минути, Vancho каза: Скандализиран съм. Да е жива и здрава Галенчи. Много й харесвам "100 пъти". Обичам и вярната й фенка Фиклена! С друго просто не се римуваше🤣 А и отдавна не бях скандализирал малкото ни общество. Днес съм на вълна Танчита Бойчита 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kriminal Публикувано Май 21 Report Share Публикувано Май 21 (редактирано) Галя пее Сърце на дм сат тв и дядо ми вика ква е тая махни я тая к*рва🤣 Обаче изглежда по-яко отколкото в Гранд Редактирано Май 21 от Kriminal 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сцената обичам лудо Публикувано Май 21 Report Share Публикувано Май 21 "Зодията скандал" на Танчето е страшна. 😎 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kriminal Публикувано Май 21 Report Share Публикувано Май 21 Галена изпя Сърце, Феноменален и Моро му. На дуета пуснаха клипа. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Май 21 Report Share Публикувано Май 21 Супер, че и в ДМ участва и то с дълго гостуване. Пяха и Девойко мари хубава. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Май 21 Report Share Публикувано Май 21 Значи, водещите в телевизията на Драгана чак обсъждаха представянията на Галена по концертите на Планета Пайнер и ги споменаваха по години. Сериозна подготовка, много са я харесали.😀 И тя си го каза, че такъв формат предавания у нас липсват, а само я питат жълти и скандални въпроси в БГ. Много трудно Планета тв да имат такова предаване, вместо изтърканото до болка "Автограф".... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Май 21 Report Share Публикувано Май 21 Този трак пак ме зариби, супер е! Абе какво е ставало снощи, че Стела е отлетяла от екипа? Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари