ANGEL Публикувано Май 29 Report Share Публикувано Май 29 От 27.05.2019 г. от 20:10, MrKidGSA каза: Абсолютен брутализъм. "Акула" и "Тръгвай си" са тотални мегахитове! Новата голяма поп-фолк звезда е тук. Браво! Имам чувството, че има фалшиви аплодисменти и викове в това клипче. Дано се поразчупи малко, че голямо дърво. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Май 29 Report Share Публикувано Май 29 Само аз ли мисля, че Галин ще ги размаже с "Мамиш, мамиш"? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Май 29 Report Share Публикувано Май 29 (редактирано) преди 48 минути, BobiTo каза: Само аз ли мисля, че Галин ще ги размаже с "Мамиш, мамиш"? Ако се получи е защото музиката ще те кара да се разкършиш кака. Галин ще е само да мяука там, като писана. Ама кво говорим за Гален бе, то са има страшни песни от Галена и Преслава дето може да мятаме гюбета. Екстра са си! И нещо якичко да потанцувате: Редактирано Май 29 от Mara.Shulevna 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Born to Die Публикувано Май 29 Report Share Публикувано Май 29 преди 3 часа , ANGEL каза: Имам чувството, че има фалшиви аплодисменти и викове в това клипче. Дано се поразчупи малко, че голямо дърво. Глупости, то хората гледат в него и полудяват, двете песни са тотални мегахитове, видя се на концерта и при този с Цветелина колко го обичат, вижда се и по гледания, коментари, ообено тук... То се чува как се дерат като луди на "Акула" и "Тръгвай си", броят до 12, няма как това да е фалшиво. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Май 29 Report Share Публикувано Май 29 От 28.05.2019 г. от 12:49, Mara.Shulevna каза: Нова тема! Слушах Емануела и се сетих за онова телевизионно шоу. Тая Емануела е страшна и тя, само хитове. Много ме кефи всичко дето пуска. С Райна двете тренираме в Атлетик. Много е грозна Райнето, нещо май си е слагала на устните, навремето беше много по - добре. И как заглежда младите лъвчета във фитнеса. Веднъж в съблекалнята направи голям скандал и с право. Дигна ги във въздуха.Той и Галин идва да тренира там. Какви хитове има тая овца простовата Емануела, която не знае да си изкара участието? Издава като ненормална едно и също с надеждата, че ще е в плей-листата на DJ-ите. Ще свърши и тя като Андреа, с тази непремерена амбиция. Добре, че няма големи концерти да си припомнят хората колко не може и минава метър на критиката... Райна грозна? Хайде изпусни въздуха, че става смешно. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Май 29 Report Share Публикувано Май 29 (редактирано) преди 53 минути, foxy_vd каза: Какви хитове има тая овца простовата Емануела, която не знае да си изкара участието? Издава като ненормална едно и също с надеждата, че ще е в плей-листата на DJ-ите. Ще свърши и тя като Андреа, с тази непремерена амбиция. Добре, че няма големи концерти да си припомнят хората колко не може и минава метър на критиката... Райна грозна? Хайде изпусни въздуха, че става смешно. Кака остави ме да имам вкус. Аз не ти давам наклон кво да харесваш! Мен Емануела ме кефи, на концертите я аплодирам. От там насетне какво смяташ ти, мен слабо ме вълнува бе. Пуска се по - клубовете, прави яки песнички момичето и се слуша. А за Райна, гледам я потна без грим, знам каква е. Казах! Редактирано Май 29 от Mara.Shulevna 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Vancho Публикувано Май 29 Report Share Публикувано Май 29 96млн гледания и 1млн лайка за този хит. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Май 29 Report Share Публикувано Май 29 преди 11 минути, Vancho каза: 96млн гледания и 1млн лайка за този хит. Дано Джена не пипа и там.🤗 Дора си заслужи успеха. Толкова години вече все яки песни пуска и ето момента й дойде. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Май 29 Report Share Публикувано Май 29 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Май 29 Report Share Публикувано Май 29 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Born to Die Публикувано Май 29 Report Share Публикувано Май 29 Джена с какво се е облякла, люто ми стана на очите... Иначе чакаме хит и от нея. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
presi_fen! Публикувано Май 30 Report Share Публикувано Май 30 преди 12 часа , Gerganafen каза: Много добре изглежда Валя , видях и визиите в инстаграм профила и никога не е изглеждала толкова хубава , явно много залага на този проект! 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
presi_fen! Публикувано Май 30 Report Share Публикувано Май 30 Галена ще пусне “Паника” за лятото! Искам да е нещо в стил “The Boss“ , за да изпадне зад борда лятото! 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Май 30 Author Report Share Публикувано Май 30 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Май 30 Report Share Публикувано Май 30 Не е ли твърде рано след последната и песен. Тази година изненадващо е доста активна. За кво и е Оцко. Да и направи песен някой чужд и добър автор... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Май 30 Report Share Публикувано Май 30 Тая и тя не спря да бълва.Бетер Анелия и Мара. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Май 30 Author Report Share Публикувано Май 30 По-добре да беше отишла при Пашев. Оцко е изчерпан до кръв. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
stereoto_ Публикувано Май 30 Report Share Публикувано Май 30 Току що, Fast каза: По-добре да беше отишла при Пашев. Оцко е изчерпан до кръв. Тихо, че и Преслава се е наредила там и чака. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Май 30 Report Share Публикувано Май 30 @Western @чушка. В паника ли сме вече ? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Май 30 Author Report Share Публикувано Май 30 преди 5 минути, stereoto_ каза: Тихо, че и Преслава се е наредила там и чака. Разочароващо, ако е истина. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
чушка. Публикувано Май 30 Report Share Публикувано Май 30 преди 10 минути, Danger. каза: @Western @чушка. В паника ли сме вече ? Довечера ще ти кажа. 🤣 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Western Публикувано Май 30 Report Share Публикувано Май 30 преди 37 минути, Danger. каза: @Western @чушка. В паника ли сме вече ? Други ще са в паника. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Май 30 Report Share Публикувано Май 30 Някой слушал ли я е. Да не би да я пее по участия. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kriminal Публикувано Май 30 Report Share Публикувано Май 30 преди 2 часа , Fast каза: Затова е правила ft. с Кристиана... иначе очаквам я Заглавието малко ми напомни на тая песен Дано да е по-ударна от на Катарина😂 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
gioksy Публикувано Май 30 Report Share Публикувано Май 30 преди 3 часа , Fast каза: Разочароващо, ако е истина. Защо? При режим неприлична самия Оцко каза, че Преслава е променила много музиката! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари